Bataatti

Juustoinen kanakeitto

Juustoinen kanakeitto on helppo arkiruoka koko perheen makuun. Saat keitosta helposti tulisemman lisäämällä siihen hieman tuoretta chiliä.

Ainekset

5 annosta
1 rs (300 g) Kariniemen kananpojan fileesuikaleita, lime-
korianteri
1 rkl öljyä
1 (100 g) sipuli
2 (200 g) porkkanaa
½ tl currya
1 litra vettä
100 g Ohuita vihreitä papuja (pakaste)
½ tlk (à 340 g/285 g) Säilykemaissia
1 (250 g) Sulatejuustopala (koskenlaskijakin käy)
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
lehtipersiljaa tai tuoretta korianteria

Valmistus

    alle 30 min

    1. Ruskista broilerisuikaleet rasvassa kattilassa. Kuori ja hienonna sipuli. Lisää sipulit kattilaan kuullottumaan.
    2. Kuori porkkanat, halkaise pitkittäin ja leikkaa puolikuun muotoisiksi viipaleiksi. Lisää porkkanat ja curry kattilaan. Kaada joukkoon vesi, kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin 10 minuuttia tai kunnes porkkanat ovat kypsiä.
    3. Lisää kattilaan pavut ja valutettu maissi. Paloittele sulatejuusto ja sulata juustopalat keittoon. Maista ja lisää keittoon tarvittaessa suolaa sekä pippuria. Tarjoa keitto tuoreen lehtipersiljan tai korianterin kanssa.

Lähde. https://www.k-ruoka.fi/reseptit