ruiskätkö

Lämmin ruiskätkö

Vastapaistetut, rapeat blinit kuuluvat kevättalven herkkuihin. Tarjoa blinit perinteisesti mädin kanssa. Katso näppärä vinkki blinien uunissa paistamiseen.

Ainekset

1 annosta
1 pyöreä ruisleipä
tomaattiketsuppia
(sinihomejuustoa)
pizzamaustetta
1 viipale saunapalvikinkkua
1 ananas rengas
Emmental-mozzarella juustoraastetta
paprika jauhetta tai chiliä

Valmistus

    alle 15 min

      1. Voitele leivän molemmat puolikkaat ketsupilla ja ripottele päälle pizzamaustetta. (Murustele halutessasi leivälle sinihomejuustoa.)

      2. Päällystä leipä kinkulla ja ananasrenkaalla. Ripottele pinnalle juustoraastetta.

      3. Mausta ripauksella paprikajauhetta tai chiliä. Nosta toinen puoli leivästä kanneksi.

      4. Kuumenna leipää mikrossa täysteholla (600 w) noin 1 ½ minuuttia tai kunnes juusto on sulanut.

Lähde. https://www.k-ruoka.fi/reseptit