Haalarimiehet

 

Oli aurinkoinen kesäpäivä. Varhain aamulla kiipesin tikkaille ja aloin laittamaan muovista kukkapenkkiä aittamme ikkunalle, äiti ja isä oli lähtenyt päiväksi kaupunkiin asioille. Päätin juuri peruskoulun ja oli kesäloma! Puuhailin itsekseni multaa asetellen ja kukkia istuttaen sekä asetellen kun yhtäkkiä tuntui että minua tuijotetaan. Ajattelin että menen välillä sisälle juomaan mehua ja vilvoittelemaan, aurinko paistoi suoraan seinälle ja minun oli kuuma. Laskeuduin varovasti tikkaat alas ja säikähdin kun maassa istui kaksi miestä minua hymyillen tuijottaen! Tervehdin heitä hämmästyneenä. Sitten tajusin mitä he hymyilivät ja tunsin punastuvani täydellisesti! Minulla oli vain t-paita ja lyhyt hame, heillä oli ollut maasta suora näkymä minun lyhyen hameen alle.
Menin ihan hämilleni ja oioin onnettoman lyhyttä hametta. Miehet kysyivät että onko vanhempani kotona ja sain änkytettyä että eivät, että he ovat kaupungissa. Sitten he utelivat että ovatko he koko päivän siellä. Sain nyökättyä ja mumistua jotakin edelleen punaisena. Näin tien varressa pakettiauton ja ajattelin että miehet ovat eksyneet ja haluavat kysyä tietä.


Yhtäkkiä isompi miehistä nousee ja tarttuu käsivarteeni ja alkaa raahata minua aittaan. Toinen mies seuraa perässä. Olen niin hämmästynyt etten saa sanaa suustani ja pian olemme aitassa. Perässä tuleva mies sulkee oven ja seison orpona keskellä lattiaa. Miehet alkavat riisua haalareita ja alan tajuta mitä he meinaavat. Yritän selittää että minun pitäisi mennä, mutta he eivät ole kuulevinaan. Pian he ovat ihan alasti. Katson kauhuissani heidän suuria kaluja! Toinen sojottaa kattoa kohti ja toinen roikkuu alaspäin valtavana! Ne näyttävät valtavilta, koska en ole kuin kerran kokeillut haparoivaa seksiä poikakaverini kanssa.
Toinen miehistäkin on valtavan iso suuren vatsan kanssa. Pyydän että he päästävät minut ja menevät pois. Pääni on ihan sekaisin, ajattelen kauhujuttuja mitä olen lukenut julmista vieraista miehistä ja samalla mieleeni tulee eroottisia naistenlehtien juttuja. Pakoon en pääse joten ajattelen että minun pitää olla kiltisti, ehkä he eivät sitten tee minulle mitään pahaa.


Toinen miehistä käskee minun riisua paitani. Riisun sen varovasti. Sitten hän käskee minun riisua rintaliivit. Riisun nekin ja peitän rinnat käsilläni. Toinen miehistä tulee taakseni ja toinen miehistä kurkistelee ikkunoista ulos. Mies ottaa minua käsistä ja vääntää ne selän taakse. Minua nolottaa ja pelottaa kun ikkunalla oleva mies katselee himokkaana rintojani. Hän tulee ja tarttuu rintoihini alkaen hyväilemään niitä.
– voi jumankauta, mitkä upeat rinnat! Hän sanoo ja alkaa puristella niitä, niin että sattuu. Sitten hän nipistelee nännejä niin että minulta pääsee kivunparahdus. Sitten mies kumartuu ja ottaa toisen rinnan ja alkaa imeä sitä, toinen käsi puristelee toista rintaani. Sitten tunnen miten miehen toinen käsi menee minun hameen alle jalkojen väliin. Yritän puristaa jalkoja yhteen mutta miehen voimakas käsi pääsee minun reisien väliin ja alkaa hieroa. Mies laskeutuu polvilleen ja repäisee pikkuhousuni alas. Pyydän taas että he päästävät minut mutta he vain nauravat ja sanovat ettei mitään hätää ja että tykkään siitä mitä he tekevät pian minulle. Minut painetaan pöydälle makaamaan. Toinen miehistä painaa käteni pöytää vasten ja alkaa nuolla rintojani. Toinen mies levittää jalkani ja alkaa nuolla minun pillua. Suljen silmät kun en voi muutakaan. Minun on vaikea olla paikoillani! Sitten rintojani nuoleva mies nousee ja isot kourat kääntävät minut kyljelleen. Toinen jalkani nostetaan ylös ja tunnen molempien miesten päät jalkojeni välissä. Toinen nuolee edelleen pilluani ja toinen levittää pakaroitani ja tunnen kielen pepunreiällänikin! Värisen ja puren huultani, miehet huohottavat ja nuolevat…


Tunnen sähköisiä väristyksiä lantiollani, en ole koskaan tuntenut sellaista. Kielet kutittavat reikiäni ja väristykset voimistuvat. Olen lukenut sellaisista ja ajatellen paniikissa että en kai vain ole saamassa orgasmia! Pian en voi mitään kouristuksilleni ja lantio on kuin tulessa ja minulta pääsee voihkaisu kun saan elämäni ensimmäisen orgasmin...! Olen hämilläni... nolottaa...
Silloin minut käännetään taas selälleen ja reiteni levitetään. Pienempi miehistä asettaa peniksen häpyhuulilleni ja työntyy sisääni. Se tuntuu vähän isolta mutta sopii sisälle kun olen ihan märkä. Puristan pöydänreunoja kun tuo tuntematon mies alkaa naida minua. Muutama työntö ja mies laukeaa ähkäisten. Toinen mies tulee heti tilalle ja kääntää minut mahalleen pöydälle. Tunnen miten hän kourii peppuani ja jokin tökkii pilluani. Sitten tunnen taas jotakin kovaa häpyhuulillani ja miehen iso vatsa painaa peppuani. Minuun sattuu kun iso kalu tunkee sisääni hitaasti, mies huohottaa ja puristaa lantiotani tiukasti.
Puristan pöytää ja vikisen kun suuri lihamöhkäle tunkeutuu minun sisään... Toinen mies käskee olla varovainen, mutta mies vain huohottaa niskaani ja tunkeutuu syvemmälle sisääni. Kohta se on syvällä sisällä ja mies pysähtyy hengähtämään ja hyväilee selkääni. Tarttuu hiuksiini ja hyväilee niitäkin. Yritän vain olla liikkumatta ettei satu enempää. Sitten mies alkaa liikkua ja haukon henkeä kun tunnen miten tuo iso penis liikkuu pienessä pillussani! En voi olla hiljaa kun mies alkaa naimaan minua lujaa.


Toinen mies yrittää rauhoitella miestä kun pöytä narisee ja minä vaikeroin. – hei, hei! Älä nyt särje paikkoja... Kuulen hämärästi kun suuri kalu runnoo minua ja iso raskas maha hakkaa peppuani. Kuulen hämärästi kun mies ähkii ja karjaisee ja kourat puristaa kipeästi minun vyötäröä... Laskeudun pöydältä varovasti ja jalkani ovat ihan hyytelöä, huomaan että tärisen. Reisiäni pitkin valuu spermaa, istun tuolille ja pyyhin paidalla reisiäni. Katson nolona miehiin kun he istuvat ja polttelevat tupakkaa. Tunnen miten poskia kuumottaa kun huomaan heidän katsovat minun alastonta vartaloa. Olen hämilläni enkä tiedä mitä tehdä. Huomaan miten heidän penikset roikkuvat jalkojen välissä ja tunne punastuvani kun tajuan että ne kiinnostavat minua.
Toinen miehistä sammuttaa tupakan ja tulee eteeni. Hän tarttuu minun käteen ja vie sen penikselleen. – hyvälle sitä vähän, se tykkää siitä. Arkaillen kosketan sitä ja mies ohjaa kättäni. Hän kertoo milloin puristaa ja miten kättä liikuttaa. Tottelen. – maista sitä, ota se suuhun. Kumarrun kosketan sitä huulilla. Penis alkaa heti kasvaa ja mies käskee minun ottaa sen kokonaan suuhuni.


Sitten minun pitää puristella miehen kiveksiä. Mies tarttuu hiuksiini ja liikuttelee päätäni niin että penis liikkuu suussani. Mies voihkii tyytyväisenä. Tottelen ja teen kaiken mitä mies käskee. Kohta tunnen, miten jotakin lämmintä pursuaa suuhuni. Yritän niellä, mutta en voi kaikkea ja spermaa valuu, leualleni. Toinen mies käskee minua tulemaan luokseen. Pyyhin suutani ja menen miehen luokse. Minua pelottaa katsella suurta penistä kun se osoittaa kattoa kohti, se näyttää hirmuiselta! – Heppiä minullekin nyt sama... sanoo mies ja vetää minut lattialle polvilleen. Tartun arkaillen tuohon isoon kaluun ja koskettelen. – kovempaa, ei se säry. Liikuttelen esinahkaa edestakaisin ja katson uteliaana sinipunaista suurta terskaa. Kivekset ovat karvaiset ja raskaat kun kosketan niitä. – nuolen sitä... Nuolen peniksen vartta samalla kun puristelen kädelläni paksua vartta. Avaan suuni ja saan peniksen pään suuhuni. Mies käskee minun imeä samalla kun minun pitää runkata ja puristella kiveksiä. Puna leviää poskilleni kun mies sanoo minua pikku seksipedoksi ja hunajapilluksi ja vaikka miksi. Yhtäkkiä mies tarttuu hiuksiini ja vetää pääni taaksepäin. Suljen silmät kun tunnen miten spermaa lentää kasvoilleni ja kaulalleni... Miehet pukeutuvat haalareihinsa ja lähtevät pois. Minä tärisen ja kerään vaatteitani. Tarkastelen arkaa pimppaani ja pesen sen varovasti. Olen ihan hämilläni ja minua kuumottaa, hymyilyttää... Sain elämäni ensimmäisen orgasmin. Minun on vielä siivottava paikat ennen kuin isä ja äiti tulevat kaupungilta...


Tämä tarina on suomi24.fi seksinovelleista, valitusta ei oteta vastaan!!

Palautetta saa antaa. kotisivu.palaute@gmail.com

tai vieraskirja jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj © copyright saarinen2015

Takaisin Sisällysluetteloon

web counter
web counter