Elokuinen viikonloppu

 

Oli todella kuuma elokuinen perjantai-iltapäivä. Tiina lopetteli työpäiväänsä Citymarketin kassalla. Tiina oli 19-vuotias, viime kevään ylioppilas, joka nyt piti välivuotta, ja työskenteli siis kaupassa. Oli tiedossa mukava viikonloppu. Tiina ja hänen paras kaverinsa Marika olivat lähdössä hänen vanhempiensa kesähuvilalle Paraisille. Mukaan oli myös lähdössä Marikan perheen luona asuva vaihto-oppilas Rachel. Vähän siideriä ja hyvää ruokaa ja hauskanpitoa, siinä se noin lyhykäisyydessään. Tiina hyppäsi polkupyörän selkään ja suuntasi keskustan läpi kotiaan kohti. Hänen pyöräillessään Turun kaupungin halki lyhyessä minihameessaan, lyhyt toppi päällään, hän todella käänsi miesten päitä. Tästä tosin Tiina ei paljoakaan välittänyt, hän oli tiedostanut itselleen jo kauan aikaa sitten pitävänsä enemmän naisista. Hän oli kaunis, sen hän myös tiesi itsekin. Pitkähköt vaaleat hiukset ja taitoluistelijan vartalo, voiko enempää kukaan vaatia... Ajakaa varovasti, huikkasi isä vielä ennen kuin Tiina suuntasi Nissan Primeran kohti Marikan kotia. Marika ja Rachel jo odottivatkin kadun varressa. Tiina ei ollut aikaisemmin nähnyt Rachelia. Hän nousi autostaan ja morjensti Marikalle. Tässä on nyt sitten Rachel, Marika esitteli. Tiina oli suorastaan mykistynyt kun kätteli Rachelia. Mikä näky! Rachel oli musta-ihoinen, mutta todella sporttinen ja kaunis. Hänen lihaksikkaita, mutta kuitenkin naisellisia reisiä ja kiinteää ylävartaloa Tiina ei voinut olla ihailematta. Rachelin pystyt, pienet kiinteät rinnat törröttivät ihanasti hänen hihattoman T-paitansa alta. Harmi vain, mietti Tiina itsekseen, ei tuo kuitenkaan ole kiinnostunut naisista. Tyttöset saapuivat mökille. Upea paikka, totesi Rachel englanniksi. Tytöt asettautuivat taloksi ja laittoivat saunan lämpiämään. Hauskalle viikonlopulle, totesivat tytöt kilistäessään siideripulloja.


Oletkos koskaan ollut saunassa, kysyi Tiina Rachelilta, kun he riisuutuivat pukuhuoneessa. En ole, totesi Rachel ja riisui hieman ujostellen itsensä alastomaksi. Siinä hän seisoi kiinteät pienet rintansa ja kapeaksi viivaksi ajettu alapään karvoitus paljaana, Tiinan edessä. Tiina oli keskittynyt täysin Racheliin, eikä juuri noteerannut Marikaa, joka hänkin tietysti oli jo alasti saunan lauteilla. Marika oli Tiinan paras kaveri, ollut jo vuosia. Marika oli täysin hetero, seurustellutkin muutaman pojan kanssa. Lesboudestaan ei Tiina tosin ollut ikinä maininnut edes Marikalle. Huh, huh, onpas rentouttavaa, mutta minulle taitaa jo riittää, totesi Marika. Et kai nyt vielä lopeta, alan juuri oppia tämän saunakulttuurin, huokasi Rachel. No, minä voin kyllä jäädä vielä sinun seuraksi, sanoi Tiina. Marika pukeutui ja lähti mökille päin. Samaan aikaan Rachel ja Tiina kävivät uimassa ja kävelivät takaisin saunalle. Tiina käveli Rachelin perässä ja ihaili tämän kiinteää peppua, joka keinui hänen edessään. He istuivat hiljaa lauteilla. Tiina oli todella kiihottunut. Hän tunsi kostuneet häpyhuulensa. Hän ei enää kauan kestäisi tätä. Hän katsoi Rachelia. Rachel tunsi Tiinan katseesta heti mitä Tiinalla oli mielessä. Tiina työnsi itsensä Rachelin lähelle ja suuteli häntä. Rachel vastasi suudelmaan rajusti. He suutelivat todella kiihkeästi, unohtaen kaiken muun. Tiina hyväili kädellään Rachelin reisiä ja siirtyi hiljalleen kohti haarojen väliä. Hän hyväili karvoitusta, kunnes työnsi varovasti sormensa Rachelin sisään. Hän tunsi kostean mahlan valuvan hänen sormilleen, hän oli täysin kiimassa. Tiina siirtyi suutelemaan Rachelin nännejä, samalla koko ajan hyväillen tämän klitorista. Hän liikkui alaspäin, suudellen kiinteää vatsaa, hyväillen kielellä napaa. Hänen kielensä liikkui alaspäin, saavuttaen karvoituksen ja lopulta hänen päänsä oli kokonaan Rachelin jalkojen välissä. Hän näki mustien reisien välissä olevan kostean ja mahlaisen, vaaleanpunaisen pillun. Hän työnsi kielensä, syvälle sisään, nuollen mahlaa, ja välillä hän hyväili klitorista.


Rachel huokasi täysin kiihkon vallassa, kunnes hän lopulta sai valtavan orgasmin. Kiitos, se oli elämäni eka kerta, oletko sinä tehnyt tätä ennenkin? En ole vastasi Tiina, mutta jospa sinä nyt antaisit minulle kanssa orgasmin. Totta kai, vastasi Rachel. Samaan aikaan päärakennuksessa, Marika alkoi ihmetellä mihin tytöt oikein jäivät. Hän päätti lähteä saunalle katsomaan. Kun hän saapui saunalle, hän pysähtyi pukuhuoneen ikkunan eteen. Hän näki, kuinka Tiina makasi lauteilla, Rachelin pää jalkojensa välissä. Hän kuuli, kuinka Tiina huokaili kiiman vallassa. Hän näki, kuinka Rachelin kieli hyväili Tiinan klitorista. Rachel pyllisti ikkunaan päin, niin, että Marika näki myös hänen vaaleanpunaisen pillunsa. Marika ei voinut olla kiihottumatta. Hän työnsi kätensä shortsiensa sisään ja alkoi hyväillä itseään. Hän tunsi kostean pillunsa ja hieroi klitoristaan, yhä kiivaammin ja kiivaammin. Tytöt eivät kiihkossaan havainneet Marikan saapumista saunalle ollenkaan. Rachel hyväili edelleen Tiinan klitorista, kunnes Tiina laukesi. Hän tunsi suorastaan räjähtävänsä. Aah, hän nautti täysillä tästä. Lopuksi he syleilivät ja suutelivat vielä toisiaan.
Samaan aikaan pukuhuoneessa Marika oli täydessä työn touhussa. Hän oli riisunut itsensä täysin alastomaksi ja hieroi klitoristaan huuman vallassa. Tiina ja Rachel avasivat saunan oven ja näkivät Marikan. He antoivat kuitenkin Marikan saada orgasmin oman käden kautta, seuraavaa orgasmia hänen ei enää täytyisi hankkia itse. Näin tyttöset viettivät ihanan viikonlopun, poistaen toisiltaan neitsyyden, mitä ihanimmalla tavalla.


Tämä novelli on suomi24.fi sivustolta, silloinkun siellä vielä oli hyviä juttuja.


Palautetta saa antaa. kotisivu.palaute@gmail.com

tai vieraskirja jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj © copyright saarinen2015

Takaisin Sisällysluetteloon

web counter
web counter