Nähdään maanantaina

 

Ensi lumi oli juuri satanut, Olisi ihana mennä ulos ja antaa lumen leijua paksun talvitakkin päälle. Voisi mennä kävelylle puistoon, kavereiden kanssa. Tai ehkä voisi nähdä viimekesäisiä työkavereita kaupaltakin. Illalla voitaisiin tehdä jotain kivaa, mennä vaikka elokuviinkin kun on kerta perjantai. Ja ehkä syömään Pizzaa, kuulostaa hyvältä. "Irja?" Hätkähdin ja katsoin nopeasti luokan etuosaan, jossa opettajamme Joni katsoi minua virnistäen kun minä vilkuilin ympäri luokka tyhmän näköisenä. "Anteeksi?" kysyin rykäisten. "Koulu loppuu viidessä minuutissa. Odottaisit siihen asti." Vilkaisin nolona kynsiäni. "Selittäisitkö nyt mikä on partikkeli" Selitin hieman takellellen mitä kyseinen sana tarkoitti. Joni nyökkäsi hyväksyvästi ja osoitti kalvon seuraavaa sanaa kysyen eturivissä istuvalta Roosalta sanan merkitystä. En jaksanut kuunnella mitä hän vastasi vaan aloin piirrellä iänikuisia kukkaisköynnöksiä vihon reunaan. Vilkaisin kelloa. Enää pari minuuttia, Katsoin eteen. Joni istui pöytänsä takana ja selaili suurta moniste nippua ilmoittaen, että saamme kokeemme takaisin. Kesti hetken kun hän lajitteli sekaisin menneitä papereita kasoihin löytääkseen oikean luokan kokeet. Tavallinen numeron jännitys alkoi. Joni luki nimiä kokeista ja kaikki hakivat yksitellen kokeensa.

"Irja Berg" kuului jossakin puolessa välissä ja kävin pikaisesti nappaamassa kokeeni Jonilta. Kävelin paikalleni koe numeroa, 8+, ja kommentteja lukien. Istuin paikalleni ja kävin vastauksiani ja niistä saatuja pistemääriä läpi ihmeissäni. En ollut ikinä saanut niin kehnoa numeroa äidinkielen kokeesta. Neljäsivuisen kokeen kolmannelle sivulle päästyäni huomasin, että Joni oli jättänyt koko sivun arvioimatta! Vilkaisin viimeistä sivua jossa pistemäärät näyttivät olevan oikein. Kello soi. "Jos on valittamista kokeiden pisteistä tai jotain kysyttävää, tehkää se nyt," Joni sanoi kuuluvalla matalalla äänellä. "Numeroita ei saa nostettua sen jälkeen kun koe on viety ulos luokasta." Kokosin tavarani laukkuun odottaessani, että pari luokkakaveriani sai hoidettua valituksensa. Nousin ja kävelin luokan eteen, että saisin annettua kokeeni takaisin. Emilia, luokan varmasti ärsyttävin, minä-tiedän-kaiken-ja-olen-maailman-kaunein-ja-ihanin-ihminen-tapaus, oli kokeineen minun lisäkseni ainut oppilas joka oli jäänyt vielä luokkaan. Yllätys, yllätys hän oli taas mielistelemässä Jonia. Koko koulu tuntui olevan ihastunut häneen. Eikä mikään ihme, en minäkään ollut välttynyt ajattelemasta häntä. Istahdin eturivin pulpetille odottamaan vuoroani ja katselin samalla Jonia.


Mies oli noin kolmenkymmenen ehkä hieman vanhempikin. Hänellä oli tumman ruskea, melkein musta tukka ja tiheä samanvärinen parransänki joka oli muotoiltu tyylikkäästi ympäröimään yleensä tavattoman seksikkäässä poikamaisessa virnistyksessä oleva suu ja peittämään koko leuka. Loppuosaa kasvoista peitti kaunis rusketus, joka korosti miehen ruskeita silmiä. Kuinka monta kertaa olinkaan harmitellut, että hän oli naimisissa, Ja kahden alta kouluikäisen lapsen isä. Mitä ilmeisimmin varsin onnellinen, sellainen. Joni vilkaisi minua ja laskin katseeni nopeasti takaisin kokeeseeni. Katseltuani sitä hetken nostin taas katseeni. Joni näytti närkästyneeltä. Häntä ei tuntunut kiinnostavan ollenkaan mitä Emilialla oli sanottavaa. "Kyllä sinun pitää nostaa minun numeroa," Emilia sanoi ilmeisesti yrittäen saada äänensä seksikkään käheäksi. Joni katsoi häntä turhautuneena. "Enhän minä voi sitä nostaa ilman mitään perusteita." "No jos minä..."

"Kuules nyt, kun toi numero, pysyy tuollaisena mitä se on" "Mutta..." "Ei mitään muttia." Joni sanoi isällisellä äänellä, nosti katseensa minuun ja näytti äkkiä tavattoman väsyneeltä. "Mitä minä sinun kanssasi olen tehnyt väärin?" Hämmentyneenä nousin seisomaan ja otin pari askelta opettajan pöytää kohti. "Jätit yhden sivun arvioimatta" "Hitto" Emilia näytti kauhistuneelta kuullessaan Jonin kiroilevan. Joni otti kokeeni ja vilkaisi Emiliaa. "Mene nyt jo tai myöhästyt bussista. Tuo koe on loppuun käsitelty.” Nyt Emilia näytti närkästyneeltä. "Niin myöhästyy Irjakin" "Minä kävelen..." Yritin sanoa väliin, mutta Joni vain tokaisi: "Se ei tarkoita, että sinun tarvitsee." Emilia seisoi hetken paikoillaan kiukkuisen näköisenä, vilkaisi minua terävästi ja lähti sitten nopeasti ulos luokasta ja kiirehti melkein juosten alakerran narikkaan. Joni yllätti minut naurahtamalla. "Jos katse voisi tappaa, olisit kuollut." Naurahdin ja katsoin häneen. Hän näytti edelleen väsyneeltä selatessaan koettani. "Kolmas sivu," sanoin hiljaa. Joni katsoi sivua.


"Hitto" Olin hiljaa. Joni laski kokeen pöydälle, otti punaisen tussin käteensä ja alkoi leukaa käteensä nojaten lukea vastauksiani.
Käytävältä alkoi kuulua lasten ääniä. Päiväkotilaiset olivat tulleet valloittamaan liikuntasalin. Joni nosti katseensa ja minua katsoen pyysi sulkemaan oven. Tein töitä käskettyä ja kävelin sitten taululle joka oli sijoitettu opettajan pöydän taakse. Katselin joulukalenteria jonka Joni oli kiinnittänyt taululle. Tänään avatusta toisesta luukusta oli tullut esiin hiiri joka osoitti vieressä olevaa lumiukkoa hiustenkuivaajalla. Naurahdin ja käännyin palatakseni pöydän etupuolelle, mutta en ehtinyt liikahtaakaan kun huomasin Jonin katsovan minua. Tuijotimme toisiamme liikkumatta. Joni nielaisi. Vilkaisin nopeasti lattiaa ja lähdin kävelemään kohti paikkaa jonne olin matkalla nolostuneena nutturalla olevaa tukkaani vasemmalla kädellä puristaen.

Kävellessäni Jonin ohi mies tarttui vapaaseen käteeni kevyesti. Pysähdyin ja katsoin Joniin. Hän katsoi minua vakavana silmiin. Käännyin häntä kohti. Joni nousi seisomaan ja astui eteeni. Hän oli minua pidempi vaikka minulla oli korkkarit jalassa. Varmaan ainakin, 185-senttinen. Kumpikaan ei sanonut mitään. Joni asetti kätensä kevyesti lanteilleni, kumartui hieman ja painoi suunsa huuliani vasten varovasti. Hän hyväili huuliani huulillaan. Raotin hitaasti huuliani ja Jonin hyväily muuttui helläksi, kysyväksi suudelmaksi. Vastasin varovasti. Suudelma muuttui jälleen pelkäksi huulien kosketuksiksi josta Joni jatkoi painellen helliä suukkoja ensin suupieleeni ja sitten hitaasti siirtyen lähemmän korvaani ja kaulalleni. Voihkaisin hiljaa. Joni jatkoi suukottelua solisluilta alemmas kunnes kohtasi villatakkini ensimmäiset suljetut napit. Hän nosti käsiään hyväillen hellästi kylkiäni ja hipaisten jännittyneitä rintojani ennen napin avaamista.

Avattuaan ensimmäisen napin hän suukotti hellästi paljastunutta vaaleaa ihoa. Seuraava nappi. Lisää suukkoja. T-paitani kaula-aukko tuli näkyviin. Joni avasi villatakin loput napit ja työnsi takin pois päältäni. Hän katsoi minua ja painoi huulilleni uuden suudelman. Tällä kertaa hieman vaativamman, asettaen kätensä hellästi peittämään osan poskestani ja korvastani. Nyt vastasin suudelmaan entistä voimakkaammin. Joni työnsi pöydällä olevia monisteita syrjään ja nosti minua hiukan, että pääsin istumaan pöydälle. Hän suuteli minua uudelleen. Otin kiinni T-paitani alareunasta ja vedin sen pääni ylitse. Joni katsoi minua hiljaa mitään sanomaton ilme kasvoillaan. Hänen katseensa liukui alavatsalleni, jossa heikosti ruskettuneesta ihostani selvästi erottuva lähes 15-senttinen leikkaus arpi loisti rumana. Istuin paikoillani. Olin aina inhonnut ihmisten reaktioita heidän nähdessään arven. Odotin Jonin sanovan jotakin, mutta yllätyksekseni hän nosti kätensä ja pyyhkäisi arpea hellästi peukalollaan nostaen sitten katseensa hitaasti takaisin luonnonvalkean pitsin peittämille rinnoilleni. Hän laski kätensä vasemmalle rinnalleni ja puristi sitä hellästi ja alkoi sitten suudella sitä. Tavattoman hitaasti edeten hän antoi kielensä leikkiä pitsin ja ihon rajalla kunnes hän lopetti rintojen hyväilyn kumartuen alemmas painaen suukkoja vatsalleni. hän tavoitti pian housujeni vyötärön ja vilkaisi ylös kasvoihini. Nyökkäsin lähes huomaamattomasti ja hän avasi ensin vyöni, housujen napin ja lopuksi vetoketjun.


Hän nousi takaisin koko pituuteensa ja veti minut pöydältä niin että hän sai riisuttua housuni. Potkaisin korkkarini pois ja talloin housujeni lahkeita päästäkseni eroon niistä. Seisoin miehen edessään alusvaatteisillani. Nuolaisin huuliani ja astuin askeleen häntä kohti painautuen häntä vasten niin että saatoin tuntea kohouman hänen lanteillaan. Painoin suukon hänen kaulalleen ja napitin hänen paitansa nopeasti auki. En riisunut sitä vaan annoin sen jäädä seksikkäästi auki. Hyväilin hänen juuri sopivasti treenattuja vatsalihaksiaan ennen kuin avasin hänen vyönsä ja työnsin farkut alas, Hänellä oli valkoiset tiukat bokserit, tällä hetkellä tukalan tiukat bokserit. Jonin kädet hyväilivät jälleen kylkiäni. Hän suuteli minua potkaistessaan kenkänsä pois ja astuessaan ulos farkuistaan. Polvistuin hänen eteensä ja laskin hitaasti hänen bokserinsa alas. Suuri ja kovettunut hieman ylöspäin käyristynyt penis oli aivan nenäni edessä. Nuolaisin huuliani ja kumarruin eteenpäin. Liu'utin kieltäni hitaasti peniksen tyvestä aina sen kostuneeseen päähän asti, jonka jälkeen tartuin siihen kädelläni ja vedin sen esinahan hitaasti taakse. Nuolaisin terskaa hellästi ja kuulin kuinka Joni murahti hiljaa. Imaisin peniksen pään suuhuni ja imin varovasti. Jonin suusta pääsi uusi murahdus ja hän liikehti lantiollaan pakonomaisesti hieman eteenpäin niin, että penis upposi syvemmälle suuhuni. Aloin runkata peniksen vartta kädelläni samalla kun imin sen päätä ja leikin sillä kielelläni. Jatkoin tätä hetken ja otin hänen pallinsa toiseen käteeni puristaen niitä hellästi. Äkkiä Joni vetäytyi kauemmas ja kiskaisi minut ylös.

Aiempi rauhallisuus oli tipotiessään. Hän painoi kovettuneen peniksensä alavatsaani vasten, kiersi kätensä ympärilleni ja suuteli minua rajusti. Tunsin kuinka pikkuhousuni alkoivat kostua. Joni riuhtoi niitä kovakouraisesti alas ja saatuaan ne tippumaan nilkkoihin, hän nosti minut taas pöydälleen. Hän repäisi jalkani erilleen ja työnsi kätensä nopeasti jalkoväliini. Hänen sormensa olivat sisälläni ennen kuin ehdin edes kunnolla tajuta, että jalkani olivat erillään. Tartuin nopeasti kiinni pöydän reunoihin kun selkäni kaartui nautinnosta taaksepäin. Joni hyväili klitoristani hellästi painaen. ”Kovemmin...” sain ähkäistyä huokaisujeni lomasta. Joni katse nousi kasvoilleni. ”Mitä?” ”Paina kovemmin!” Joni virnisti ja teki työtä käskettyä. Olin kiljaista kun tunsin Jonin kädet yhtä aikaa sisälläni ja klitoriksellani. Joni hidasti liikkeitään ja lopetti ne sitten kumartuen kaivamaan pöytänsä laatikkoa. ”Minä syön pillereitä,” sanoin hiljaa tajutessani mitä hän etsi. Joni nousi ja katsoi minua. ”Se olisi sinulle ok?” hän kysyi yllättyneenä. Suustani pääsi jonkinlainen myöntävä ynähdys. ”Eikä sinulla ole mitään...?” ”Ei. Onko...” ”Ei” Työnsin lanteitani eteenpäin ja tunsin Jonin peniksen pään painautuvan häpyvakooni.


Joni murahti hiljaa ja vei kätensä taakseni. Hän veti minua lähemmäs pöydän reunaa upoten samalla sisääni sentti sentiltä. Kiersin jalkani hänen ympärilleen puristaen lanteeni aivan kiinni häneen. Vedin syvää henkeä. Tuntui kuin en olisi voinut hengittää. Ilma purkautui katkonaisesti ulos keuhkoistani kun Joni työnsi penistä vielä syvemmälle sisääni. Hän pysähtyi hetkeksi, hengittäen syvästi niskaani ennen kuin aloitti pumppaamisen. Hitaasti hän vetäytyi kauemmas, sitten taas hieman nopeammin sisään. Työnnöt muuttuivat joka kerta nopeammiksi kunnes minun oli pakko antaa jalkojeni laskeutua alas ja nojautua taaksepäin ottaen tukea pöydästä. Joni otti tiukasti kiinni lanteistani ja jatkoi rajuja työntäjään. Vaikeroin hiljaa ja halusin nostaa jalkani ylös. ”Joni...” ”Mmmmh?” ”Anna mun nostaah... mun jalath” Haukoin henkeän,i kun vahvat työnnöt saivat selkäni kaartumaan jälleen. ”Sori?” ”Jalat ylös,” vaikeroin hiljaa työntöjen lomassa. Joni virnisti ja auttoi minua nostamaan jalkani ylös hänen harteilleen samalla kun lantioni kääntyi niin, että hänen peniksensä upposi syvemmälle sisääni. Laskeuduin selälleni kaikkien kokeiden päälle. Joni jatkoi jälleen pumppaamistaan. Tunsin kun hänen peniksensä pää kosketti jo ensimmäisellä työnnöllä emättimeni kattoa ja päästin suustani hiljaisen voihkaisun kun alkava orgasmi sai minut värisemään. Joni oli ensimmäinen mies joka todella sai kosketettua sitä kohtaa mikä tähän asti oli ollut herra dildon alaa. Tarvitsin enää pari työntöä enkä voinut enää hillitä itseäni vaan tärisin orgasmin kourissa puristaen huuliani tiukasti yhteen silmät selkosenselällään. Joni työnsi vielä pari kertaa ennen kuin tunsin kuinka hänen lastinsa purkautui sykkivään pilluuni tukahtuneen murahduksen saattelemana.


Joni jäi seisomaan jalkojeni väliin, penis yhä sisälläni ja huohotti minuun katsoen. Hengitystemme tasaannuttua Joni veti jo pehmeän peniksensä ulos. En voinut olla voihkaisematta. Joni virnisti ja katsoi minuun tyytyväisenä. Hymyilin hänelle. Hän laski jalkani alas ja nousin istumaan. Joni nosti kätensä leualleni ja antoi sen liukua siitä alas yhä pitsin peittämille rinnoilleni. ”Miten ihmeessä nämä jäivät leikin ulkopuolelle?” hän kysyi ja työnsi kätensä vasempaan kuppiini nostaen rinnan ulos. ”Pikkuiset voivat pahastua tuollaisesta...” Hän nuoli rintaani leikitellen ja asetti sen sitten takaisin rykäisten hieman nolostuneen oloisena. Hän kääntyi, nappasi bokserinsa lattialta, kiskoi ne jalkaansa ja antoi sitten alushousuni minulle. Nousin seisomaan ja vedin ne jalkaani. Joni oli onnistunut pukemaan farkkunsakin jalkaan ennen kuin edes löysin pöydän taakse tipahtaneen T-paitani. Vedin sen päälleni Jonin katsellessa. Kiersin pöydän ja kumarruin pukemaan housuni samalla kun Joni napitti jossakin vaiheessa lattialle lentänyttä paitaansa. Saatuani housut jalkaani nappasin Jonin ojentaman villatakin ja katsoin häntä. Kumpikaan ei sanonut mitään. Joni istui tuolilleen ja tuijotti pöytäänsä. Seisoin siinä häntä katsoen ja tunsin kuinka sperma alkoi valua housuihini. Istuin takanani olevalle pulpetille.
”Mitä nyt tapahtuu?” kysyin ikuisuudelta tuntuneen ajan kuluttua. Joni käänsi katseensa minuun ja näytti taas samalla tavalla väsyneeltä kuin aikaisemmin. ”Ei mitään hajua.” Jälleen hiljaisuus.


”Hitto.” Joni nojasi pöytäänsä päätään pudistaen. Äkkiä käytävältä kuului askeleita. Avain työnnettiin lukkoon ja ovi aukesi. Aino, koulun toinen äidinkielen opettaja tuli sisään. ”Oi anteeksi,” hän sanoi nähtyään meidät. ”Ei ollut tarkoitus häiritä...” ”Et sinä häiritse” Joni sanoi yhtä aikaa minun ”Koe vaan...” selityksen kanssa. Onneksi Aino ei huomannut mitään erikoista. ”No hyvä” hän sanoi hymyillen. ”Tulin vaan hakemaan yhden koenipun tarkistettavaksi.” Hymyilimme vaivaantuneesti kun Aino kaiveli taulun vieressä olevaa kaappia höpötellen jotain tulevista joulujuhlista. Vilkaisin Jonia. Hän puri alahuultaan ja alkoi järjestellä papereitaan. Hän nappasi kokeeni ja jatkoi sen tarkastamista. Istuin hiljaa pulpetilla enkä kyennyt kuuntelemaan mitä Aino selitti. Joni sai merkittyä viimeisen tehtävän pistemäärän juuri ennen Ainon lähtöä ja kysyi tältä pistetaulukosta. Aino vastasi jotakin, mitä edes Joni ei tuntunut rekisteröivän, ja lähti sulkien oven perässään. Joni katsoi minua vakavana. ”Tämän ei olisi pitänyt tapahtua” ”Ei niin” ”Minä olen naimisissa ja...” ”Minä tiedän. Parempi että unohdetaan koko homma” Joni katsoi minua yllättyneenä ja rykäisi. ”Niin... Se olisi hyvä.” Nielaisin ja sain muodostettua kasvoilleni hymyn tapaisen. ”Maanantai-aamulla nähdään” huikkasin pirteästi kun lähdin ulos. ”Irja...” Käännyin ja katsoin Jonia kysyvästi. ”Minä... ei mitään,” Joni sanoi hiljaa kulmiaan kurtistaen. ”Nähdään maanantaina.”


Tämä kuuluu suomi24.fi seksinovelleihin, silloin kun niitä vielä luki (Tyttösen tarina)

Palautetta saa antaa. kotisivu.palaute@gmail.com

tai vieraskirja jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj © copyright saarinen2015

Takaisin Sisällysluetteloon

web counter
web counter