Tapahtui matkalla Hämeenlinnasta.
Jennan ja minun suhde alkoi tällä tavalla, kerron sen.

 

Nousin koulutus keskuksen pysäkiltä linja - autoon. Maksoin ja istuuduin, noin puoliväliin. Vasemmalle puolen. Ilma ulkona oli, hieman suojan puolella. Joten räystäistä, tippui vesi. Olin hieman alakuloisella tuulella. Mieleni oli jotenkin maassa. Istuin ajatuksissani, välillä vilkuillen ikkunasta ulos. Seuraavalta pysäkiltä, kyytiin nousi nätti Tyttö. Vaaleat, pitkät hiukset, Kivasti latvoista, kihartuen. Silmät vähän sinertävät, Suu, pienessä hymyn vireessä. Hänellä oli yllään verryttelyhousut ja villapusero. Ja kevyehkö takki, pusero. Villainen pipo, jonka alta, tulivat hiukset kivasti esiin. Tyttö tuli istumaan viereeni, Syytä en tiedä. En ensiksi juuri kiinnittänyt häneen huomiota. Kunnes, Tyttö katsoi, suoraan minua silmiin. Loi sanattoman kysymyksen, ilmoille. Enää en, saanut silmiäni hänestä irti. Tyttö kysyi, minne olen menossa. Vastasin rautatie asemalle.


Tyttö sanoi, olevansa myös sinne menossa. En voinut, vastustaa kauniita kasvoja, jolta hymy tulvi kuin joki yli äyräidensä. Tyttö laittoi käden olkapäälleni, ja sai sen näyttämään kuin vahingolta, ja siitä kaulalle. Nyt tämä on selvitettävä, enää se ei voinut olla vahinko.
Vaistomaisesti, käännyin Tyttöön päin. Hänen katseensa, kertoi enemmän, kuin kuvakirja. Tyttö oli valmis, ihan mihin vain. Enää en, voinut hillitä, itseäni. Huono mieleni haihtui. Tartuin varovaisesti, Tyttöä kädestä ja loin hymyn. Tyttö vain nyökkäsi, ja hänen huulensa kaartuvan ja samassa huomasin, niiden jo suutelevan, itseäni. Tyttö kietoi, molemmat kädet kaulaani. Ajantaju hämärtyi. Suutelin itse takaisin, tuntien kuumien huulien polton omiani vasten. Voi kuinka ihanan hyvältä ne maistuivatkaan. Aloin tulla kiinaan. Suudeltiin vielä hetki. Sitten rautatie-aseman pysäkki alkoi lähestyä. Jäimme pois, Matkamme määränpää oli sama. Istuimme hetkisen kahden, kahvilla ravintolassa. Tyttö kertoi nimekseen Jenna.
Hetkisen jutustelun ja kahvin juonnin jälkeen lähdimme laiturille. Juna saapuikin jo. Nousimme junaan, menimme lemmikkivaunun toisessa päässä sijaitsevaan loosiin istumaan. Hetkisen kuluttua, kun konduktööri oli tarkistanut lippumme, istuimme aivan kahdestaan Jennan kanssa.
Enää en, voinut olla, passiivinen. Jenna riisui takkinsa pois. Villapusero, ei ollut, kovinkaan kireä. eikä ihan löysä. Se ei, peittänyt kokonaan, Jennan kauniita muotoja. Jotka, nyt tulivat, esiin.

Jenna kietoi, uudestaan kätensä, kaulalleni ja alkoi taas suudella, niin kiihkeästi, etten voinut estää himojani. Minulla oli, yllä, suorat housut, pitkähihainen löysähkö trikoo paita ja takki. Heitin takkini pois, housuissani alkoi olla jo hieman ahdasta. Jenna huomasi tämän, ja nyökkäsi hyväksyvästi. Selvästikin tyytyväinen, aikaansaannoksiinsa. Jenna jatkoi suutelemista ja halaamista. Olimme kuin, liimautuneita toisiimme. Aloin varovaisesti, mutta samalla määrätietoisesti, työntämään kättäni, Jennan villapuseron sisään. Tunsin kiinteät pehmeät rinnat, jotka olivat topin alla. Ilman rintaliivejä. Hieroin Jennan suloja, ja tunsin kuinka, jokaisella kevyellä puristuksella, Jennasta tuli, yhä kiimaisempi.


Halauksien ja suutelun lomasta, alkoi erottua selvästi, huokailujen ääniä. Jenna, tuli istumaan, syliini ja alkoi, pyöritellä, siinä pientä, kiinteää peppuansa. Tätä mies ei voi kestää, ettei tule sivuvaikutuksia. Kankeni oli, housuissani jo ihan kovana, valmiina toimintaan. Vaan, sen aika, ei ollut vielä. Jennan sulojen, hierominen ja tunne, kuinka ne kovettuivat, topin alla. Ne tekivätkin, entisestään olotilani, tukalammaksi. Mutta en, vain kyennyt, lopettamaan.
Suutelin Jennan kaulaa, poskia, ja suloista suuta. Kaluni Oli, jo lähellä räjähtää, mällit housuihin. Se tuntui, niin ihanan, satumaiselta. Hetken vielä suudeltuamme, Jenna otti, villapuseronsa pois. Alla oli todella kireä, valkoinen toppi. Nyt Rinnat näkyivät, selvästi läpi, kunnon kohoumina. Mitä jo, hetkinen sitten, tunnustelin villapuseron alta. Jenna alkoi, olla jo kuumana. Enkä minäkään, enää pystynyt peittelemään halujani.
Nostin varovaisesti, Jennan topin ylös, ja katselin ihania rintoja, tietoisena niiden läheisyydestä. Aloin nuolemaan nänninpäitä, vuorotellen, ja pyörittelin kielellä. Imin ja näykin hellästi, Jennaan se teki vaikutuksen, välittömästi. Tämä kiimainen kisu, huohotti ihan tosissaan, nautinnosta. Jatkoimme leikkejämme, vielä hetkisen, sitten pyysin Jennaa, istumaan viereiseen tuoliin, ja riisumaan verryttely housunsa pois. Tyttö teki työtä käskettyä, ja alta paljastuivat, luonnon valkoiset, pitsiset, ja miltei läpinäkyvät stringit. Joissa oli selvästikin pillun kohdalla, ihan selvä, kostea läiskä.

Sivelin kädelläni varovaisesti, Stringien päältä, Jennan häpyä. Tyttö oli, kuin sähköiskun saanut, kosketuksestani. Kiihotus sen kuin voimistui, yhä entisestään. Lähemmäs kiimaa. Jenna huokaili, tai pikemminkin huohotti, hyvin äänekkäästi. Kullini housuissa oli kuin rautakanki, yhtä jäykkä ja kova. Kysyin saanko minä nuolla sinun pilluasi. Vastaväitteitä, ei tullut. Joten ensiksi, ujutin käteni, Jennan Stringien sisään. Ja aloin hieroa häpyä. Tyttö sai, ainakin viisi, orgasmia. Hieroessani häntä. Enää, en voinut, hillitä itseäni. Vaan vedin Stringit polvitaipeeseen, ja aloin nuolemaan, Jennan ihanaa, ja kuumasti sykkivää, aaltoilevaa pillua. Jenna puristi, tiukasti jalkojaan, minun päätäni vasten, ja painaen, samalla toisella kädellä, päätäni tiukemmin, pilluaan vastaan. Jenna valui mehujaan, ja kiemurteli tuolissa, puoliksi huutaen orgasmien vallassa. Huohotusten ja nautinnon huutojen seasta, erottuivat sanat. Rakas, älä lopeta, jatka, olet ihana, haluan sinua.


Hetken vielä, kielelläni kiusattuani, laitoin varovaisesti, sormeni Jennan pilluun. se tuntui ihanalta, pillu oli todella märkä, ja supisteli, voimakkaasti sormeni ympärillä. Jonkin ajan päästä, Jenna sanoi, minun vuoro, tehdä sinulle kulta hyvä olo. En vastaankaan laittanut. Jenna riisui, vielä puoliksi päällään, olevat Stringit kokonaan pois. Ja nousi seisomaan, ja minä hänen eteensä, peittelemättä pätkääkään, housuissani olevaa seisokkia. Jenna avasi, housujeni vyön, ja napit. Laski housuni nilkkoihin, veti bokserini alemmas, paljastaen kovan kaluni hänelle.

Jenna tarttui, kiinni kovaan, kulliini. Hieroi esinahkaa, edestakaisin, ja kiusoitteli kielellään lipoen terskaa. Olin jo vähällä laueta, mutta sain, kuitenkin vielä, pidettyä mällit sisällä. Jennan ihanan lämmin ja kostea suu, sekä pehmeät huulet, kullini ympärillä, oli jotakin ennen kokemattoman ihanaa. Sivelin, Jennan ihania hiuksia, kun hän otti suihin. Mällit olivat nyt, todella lähellä. Pyysin Jennaa lopettamaan, etten sotkisi, hänen kauniita kasvojaan ja ihania hiuksia, spermaani. Tyttö vaan naurahti kepeästi, vastaukseksi. Hän jatkoi yhä villimmin, vielä hetkisen. Jennan silmistä kuvastui, nautinto ja himo. Tyttö oli kuin, taivaasta tipahtanut enkeli, elämääni, juuri tuolla, synkkyyden hetkellä. Nyt alkoi, todellinen polte munassani ja tunsin että, pian laukeaa. Jenna, huomasi sen, ja otti munani, pois suustaan, ja meni polvilleen eteeni. Laittoi munani rintojaan vasten, ja laukesin. Sperma ryöppysi munastani, eikä loppua meinannut tulla, ja taju meinasi lähteä, niin hyvää se teki.

Otin housuni taskusta, kankaisen nenäliinan, ja pyyhin Jennan rinnoilta ja kauniilta kasvoilta, enimmän sperman pois. Sitten pukeuduimme. Jenna Kuiskasi korvaani, sinä olet todella ihana, minä haluan että nussitaan. Vastasin että, ei tämä taida olla oikein sovelias paikka siihen tarkoitukseen. Jenna vaan hymähti puoliksi tyytymättömästi, mutta lisäsi, mennään sinun luo, kun päästään täältä. Tuumasin että, se on hyvä idea. Kävimme vessassa siistiytymässä, puimme loputkin vaatteet päällemme.


Jenna oli koko loppumatkan sylissäni, suudellen ja kuiskaillen korvaani, rivoja halujaan. Päästyämme junasta, otimme taksin, koska autoni ei startannut. Akku oli tyhjä, kun valot oli jäänyt päälle. Kämpilläni keitin kahvia ja kaivoin kaapista paketin suolakeksejä, kun muutakaan ei sattunut olemaan, kun en ollut ehtinyt käydä kaupassa. Söimme suolakeksejä ja joimme kahvia, istuen olohuoneen nahkaisella kahden istuttavalla sohvalla. Ja katselimme vuoroin toisiamme, nautinnon, kiihotuksen, ja seksin tuoman kiiman vallassa. Eipä siinä kauaa kahvi ehtinyt kupissa olla, kun olimme jo taas toistemme kimpussa. Jenna kysyi nyt ensimmäistä kertaa totisella äänellä, haluanko mä hänet elämääni. Enpä voinut kieltääkään, sillä kaipasin kaunista ihanaa ja huumorintajuista sekä tietysti seksikästä tyttöä.

Jenna täytti kaikki tuntomerkit. Vastasin hänen kysymykseensä näin, ja siitä seurasi seuraavaa. Jenna kävi kimppuuni, riisui vaatteeni ja omansa, olimme molemmat alastomina sohvalla. Suutelin Jennaa kiihkeästi, ja nostin tytön vahvoille käsivarsilleni, ja kannoin makuuhuoneen leveään parisänkyyn, mitä ei erityisemmin ollut käytetty. Laskin hänet selälleen sängylle, ja aloin kyselemättä nuolemaan ahnaasti pillua. Nuolin, imin, litkin kuin ”Kissa kermaa konsanaan”. Ja Jenna laukesi yhä uudestaan, hänen pillunsa oli ihan tulikuuma ja märkä. Huohotusten seasta kuului, nussi minua, haluan sinut sisälleni.

Tein työtä käskettyä, ja sovittelin kovan kullini, Jennan ihanan pillun huulille, ja aloin työntymään varovaisesti hänen sisuksiinsa. Jenna huusi nautinnosta, ja aloin nussimaan häntä, välillä kiihdyttäen tahtia, välillä hieman hitaammin. Ihana puristava tunne oli kullini ympärillä, ja tunsin oman hetkeni lähestyvän. Jenna nautti, huuti puoliksi silmät kiinni, ja pusertaen minua entistä tiiviimmin itseään vasten. Puristin hellästi Jennan pakaroita ja samalla annoin suudelman hänen ihanan pehmeille huulilleen.


Jatkoimme vielä hetkisen, Jenna huusi nyt todella kovaa himosta ja nautinnosta. Huutojen lomassa kuului älä lopeta vielä, ja tule minun sisään, haluan että laukeat minun sisääni. Nussin vielä hetkisen, ja sitten tunsin kuinka Jenna laukesi todella rajuun orgasmiin, enkä minäkään pystynyt enempään, vaan laukesin hänen sisäänsä. Lysähdin hänen päälleen. Siinä me huohotettiin kilpaa hengästyneinä, ja Jennan silmistä kuvastui nautinnon jättämä onnellinen tunne. Hetkisen levättyämme käytiin suihkussa, ja sen jälkeen istuimme sohvalla, Jenna päällään minun kylpytakkini, ja minulla pelkkä pyyhe. Katseenne osuivat taas toisiimme, ja Kysyin Jennalta, Haluatko nyt varmasti minua. Jenna vastasi nyt hieman vakavammin ja asiallisemmin, että haluaa elää elämänsä kanssani. Joten tästä syntyi kiihkeä liittomme, enkä ole sitä hetkeä elämässäni katunut hetkeäkään...

jatkuu Jennan ja minun kiihkeä iltapäivä

Palautetta saa antaa. kotisivu.palaute@gmail.com

tai vieraskirja jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj © copyright saarinen2015

Takaisin Sisällysluetteloon

web counter
web counter