Piru minihameessa

 

Mitä ihmettä minä teen, ihmettelen tietokoneeni ääressä. Nimeni on Tero. Mielestäni olen tavallinen 19-vuotias ylioppilas, mutta olen joutunut todella epätavalliseen tilanteeseen. Koko sotku alkoi kaksi viikkoa sitten: Olin päässyt keväällä kirjoitukset läpi kohtuu hyvin arvosanoin ja kesän tein töitä pienen paikkakuntani K-raudassa. Koko kesän odotin kovasti tuloksia useista eri ammattikorkeakouluista, joihin olin hakenut. En päässyt yhteenkään edes varasijalla, vaikka hakukokeet olivat menneet mielestäni ainakin kahdessa tapauksessa erittäin hyvin. Minun oli pakko alkaa etsiä itselleni syksyksi töitä ennen armeijaan lähtöä. Kutsuinnoissa minä palikka olin mennyt lupautumaan tammikuun erään, koska kesäkuun erä oli kuulemma täynnä. Pienessä kunnassa, jossa asun ei ole paljoa töitä tarjolla. En ole varma voisiko kyläpahasta sanoa edes kyläksi, sen verran autiota siellä tuntuu olevan. K-rautaan olin päässyt suhteilla ja sen ansiosta, että työntekijät pitivät kesälomaa. Syksyllä tilanne ei ollut samanlainen, joten oli pakko alkaa etsiä toista hommaa. Jostain ne vuokrarahat vaan oli revittävä, koska kesän palkat menivät ryypätessä. Samoin kävi vahingossa vähille lahjaksi saaneilleni yo-rahoille. Ai niin, ostinhan minä uuden hienon kännykänkin. Lähes kuusisataa euroa maksavassa lelussa oli huipputarkka kamera, mp3-soitin ja sillä pystyi jopa soittamaan!

Satuin löytämään töitä heinäkuun lopulla viimetingassa. Lukion jälkeen oli mahdollista saada työmarkkinatukea ja sen avulla pääsinkin töihin paikalliselle yläasteelle apulaiseksi. Se yläaste ei ole kovin suuri koulu, mutta kuten sanoin, ei ole kuntakaan. Koulussa syksyllä aloitti tai jatkoi peruskoulua noin 300 oppilasta. Suurin osa heistäkin varmaan muuttaisi jatko-opiskelun perässä pois tästä käpykylästä, koska ainut vaihtoehto täällä oli ammattikoulun pari linjaa ja maa- ja metsätalousoppilaitos. Itse olin niitä onnekkaita, jotka pystyivät käymään lukion loppuun ennen sen sulkemista opiskelijapulan takia. Sääliksi kävi. Lukiossa oli ollut ensimmäisellä ja toisella vuosikurssilla todella hyvännäköisiä tyttöjä. Noita hyvännäköisiä tyttöjä olin onneksi päässyt muutakin kuin katselemaan. Minunlaisellani komealla hurmurilla ei ollut suuria vaikeuksia iskeä ketään. Olin huomannut, että ensimmäistä vuotta opiskelevat tytöt antoivat helpommin kuin heitä vanhemmat. Ehkä minulla on kylällä hieman kusipään maine. Suhteeni eivät ole kauan kestäneet, koska mielestäni mukana roikkuneet muijat ovat olleet turhan ”avoimia”. Ilkeästi sanottuna melkein jokainen heistä on jakorasia. Ja eihän siinä ongelmaa ollut. Pillun saaminen kelpasi minulle mainiosti.

Oli kuitenkin masentavaa työskennellä yläasteella ja katsella omasta mielestäni täysien ”Nuijien” pelleilyä. Pojat Syljeskelivät välitunnilla pihalle ja kävivät salaa tupakilla kuin kovimmatkin miehet. Tytöt yrittivät näyttää vanhemmilta mitä ovat ja he myös kävivät salaa tupakilla. Olihan siellä tietenkin poikkeustapauksiakin. Viikkojen vieriessä pidin useita tunteja sijaisena noille pennuille ja autoin opettajia kaikenlaisissa tehtävissä. Välituntivalvonnassa huomasin joskus joidenkin tyttöjen vilkuilevan minua. En ollut yhtään yllättynyt, sillä varmasti tuon ikäiset teinitytöt kävivät kuumana vanhempaan tyyppiin. Niinhän se aina tahtoo olla, että naiset pitävät itseään vanhemmista miehistä. Yritin silti pitää ajatukseni kurissa. Silloin tällöin juutuin katselemaan yhdeksännen luokan tyttöjä tiukoissa farkuissaan ja huorahtavissa minihameissa. Osan rinnat olivat kehittyneet huomioni kiinnittäviin mittasuhteiseen. Halut oli tukahdutettava, olinhan jo vuosia sitten luvannut itselleni, että en koske alle 16-vuotiaasen kissoihin. Ei helvetti, ei niitä perseitä voinut olla katselematta! Puhuin asiasta usein Smaikin kansa. Smaikki on ehkä ainoita kavereita, jotka olivat jääneet kuntaan, kun eivät olleet päässeet mihinkään opiskelemaan. Mikähän Smaikin oikea nimi edes oli? Se kai unohtui kesällä baarireissulla, jona Smaikki veti putkeen kuusi tequilaa. Ne tequilat olivat muistaakseni sen jälkeen baarin vessan katossa tai jossain. Olin itsekin pirun humalassa ja asiat tuppasivat unohtumaan. Ehkä Smaikki oli oikeasti Sami tai Samuli. Hälläväliä.


Smaikilla oli vielä vähemmän moraalia kuin minulla ja hänen mielestään minun olisi kannattanut naida yläasteen kaikki yhdeksäsluokkalaiset tytöt aakkosjärjestyksessä. Smaikki ei olisi kuitenkaan vaihtanut työpaikkoja kanssani. Se paskiainen oli, kesästä asti tehnyt töitä isänsä firmassa hyvällä palkalla. Koulujen syyslomat alkoivat lähestyä lehtien kellastuessa. Itsekin saisin lomaa puuduttavasta työstä ja voisin piristää ajatusmaailmaani Smaikin kanssa kunnan ykkösbaarissa. Lomaa odottaessa eräänä päivänä olin käymässä tuntien aikana tulostamassa harjoitustehtäviä seiskoille. Alakerran käytävässä huomasin Tytön kaivelevan naulakossa roikkuvaa reppuaan ja jäin katselemaan jonkin matkan päästä. Tytöllä oli yllään liian tiukka pinkki jakkutakki, skottityylinen minihame, jalassa korkosaappaat ja kaulaansa hän oli kietonut vaalean silkkihuivin. Hänellä oli ruskeat, hieman kihartuvat pitkät hiukset ja sääret olivat upeat. Rintojen kokokin vaikutti tyydyttävän hyvältä.
Olisipa reppu ollut maassa lojumassa ja hänen olisi täytynyt kumartua ottamaan sitä! Olin jo lähtemässä takaisin tunnille kun huomasin, että Tyttö siirtyi naulakossa olevan takin luo. Se takki ei todellakaan voinut olla hänen. Silmääni pisti myös, että muut naulakossa roikkuvat vaatteet olivat nuorempien oppilaiden tavaroita. Ei tarvittu Einsteinia oivaltamaan, mitä Tyttö oli tekemässä. Tiesin, että joka koulussa oli varkaita, mutta ei ollut tullut mieleen, että Tytöt varastelisivat. Heidän tyyliään oli näpistää meikkejä kaupasta, ei etsiä hikisiä pikkuhiluja seiskaluokkalaisten vaatteista.

Tytön jatkaessa puuhiaan muistin lähes tuliterän kamerakännykkäni taskussa. Hitaasti vedin sen esille ja poistin linssinsuojuksen. Varmistin, että salama ei ollut päällä ja aloin nappailla kuvia. Otin myös lyhyen videopätkän todisteeksi. Sitten Tyttö löysikin jotain. Yhden pusakan taskusta hän löysi sinisen lompakon ja tutki sitä. Sisältä löytyi kahdenkympin seteli, jonka Tyttö sujautti muitta mutkitta omaan jakkutakkinsa taskuun. Sain todisteet nauhalle kuin paraskin rikosetsivä. Tytön laittaessa lompakkoa takaisin takkiin, se tipahti hänen käsistään lattialle. Hän kumartui ottamaan sen. Polvistuin hieman ja näin vilauksen hänen minihameensa alta. Mieleeni juolahti sairas, Pervo, irstas ja varsin säädytön ajatus. Tutkitusti mies äänestää kalullaan ja en ole poikkeus tilastoissa.

Kävelin, oikeastaan hiivin Tytön luo hänen vielä sovittaessaan lompakkoa takaisin takkiin. Pääsin hänen taaksensa ja avasin suuni: - ”Terve!”. Tyttö pyörähti ympäri ja melkein kiljaisi. - ”Mitäs sinä täällä puuhailet?”, kysyin pelästyneeltä Brunetilta. - ”En mä mitään… ”, Tyttö sopersi värähtelevällä äänellä ja lähti juoksemaan pois paikalta. - ”Hei odota! Sinuna en juoksisi nyt karkuun!”, huusin hänen peräänsä. Tyttö kääntyi katsomaan taaksensa ja näytin hänelle kädessä olevaa kamerakännykkääni heilutellen linssisuojusta edestakaisin. Sillä hetkellä olisin saanut todellisen esimerkkikuvan kauhistuneista kasvoista. Tyttö tuli takaisin luokseni ja huusi:

- ”Vittu! Otitko sä musta kuvia?!” - ”Otin myös videota”, sanoin rauhallisesti. - ”Vitun kusipää! Anna tänne se puhelin!”, tyttö kiljui ja yritti tarrata puhelimeeni. Pidin sitä kuitenkin niin ylhäällä, ettei tuo noin 165 sentin mittainen teinityllerö siihen ylettänyt. - ”Sä taidat nyt tajuta, miten suuressa pulassa olet”, sanoin. - ”Ja sä taidat tajuta, mitä käy jos et poista niitä kuvia!”, tyttö huusi minulle raivokkaana. - ”En minä aio mitään poistaa. Hyvää materiaalia. Varsinkin kun sinuun piti kumartua ottamaan se lompakko!”, vastasin ja naurahdin hieman. Kasvoillani oli kunnon ”paskinen tm-hymy”. - ”Vitun runkku. Sinä et sitten näytä niitä juttuja kenellekään? Tajuatko? - ”Minä näytän nämä tuolla opettajan huoneessa, jos sinä et tee niin kuin minä sanon ja myhäilin. - ”Häh? Mitä mun pitää tehdä?”, Tyttö kysyi ja rauhoittui hieman. - ”Ensimmäiseksi voisit kertoa mikä sinun nimi on?”. - ”Paskat mä sitä sulle kerron!”, Tyttö sähähti. - ”Ok. Mä lähdenkin tästä opettajanhuoneeseen”, sanoin ja käännyin ympäri.


- ”Tiia, mun nimi on Tiia”, Tyttö sanoi ja tarttui minua käsivarresta. - ”Kiitti. Millä luokalla sä olet?”. Tyttö mietti hetken ennen kuin vastasi: - ”Kympillä”. Mitä ihmettä, ei tällä yläasteella kymppiluokkaa ollut, ei ainakaan ennen ollut. - ”Nyt sä kusetat mua. Kerropa millä oikeasti.” - ”No kympillä olen! Etkö tiennyt, että ne perusti kymppiluokan kun lukio suljettiin?”, Tiia kertoi ja kysyi. - ”Voihan jukra. Sä sitten olet 16-vuotias?” - ”Niin, mitä toi nyt meinas?”, Tyttö kysyi. En kehdannut sanoa, mikä pyhä raja 16 vuotta oli, joten vastasin: - ”Eli sinä olet itse vastuussa noista näpistyksistä. Siitä tulee aika ilkeät sakot. Ai niin, saat myös varmaan myös koulusta potkut. Voi harmi…” - ”Mitä helvettiä mun sitten pitää tehdä, että sä poistat noi kuvat!?”, Tiia sanoi ja näytti siltä, että hänen silmäkulmastaan oli pieni kyynel tulossa. Olin hetken miettivän näköinen ja vastasin: - ”Sinultahan loppuu koulu kolmelta vai monelta?” - ”Niin, kolmelta juu.” - ”Hyvä. Viimeisen tunnin jälkeen sinä tulet tuonne liikuntavälinevarastolle juhlasalin takana. Okei?”

- ”Mitä? Haluat sä multa pillua siellä?”, Tiia kivahti. - ”En. Haluan että kerrot minulle siellä hyviä vitsejä. No tietenkin haluan sua, mitä muuta luulet?” - ”Sä oot ihan kusipää hullu! Mun poikaystävä Olli hirttää sut kun saa tietää!” - ”Sinun vanhemmat hirttää sinut kun saavat tietää”, sanoin ja heilutin kameraa. Tiia oli hiljaa. - ”Se on sitten sovittu tai nämä kuvat ja videot pääsee näytille. Toi sun bravuuri ois myös netissä aika kuumaa tavaraa”, sanoin. Tiia näytti alistuneelta ja miettivältä. - ”Mä tulen sinne sitten kolmelta”, hän lopulta sanoi. - ”Hyvä, hyvä. Minä lähden nyt kopioimaan papereita kun ne varmaan tunnilla jo odottaa. Sen kun vaan jatkan taskujen tyhjentämistä.” Tiia ei vastannut vaan lähti kävelemään hitaasti pois. Minulle oli pillua luvassa. Pelkkä ajatus kiihotti kuin vuosikerta Jallua.

Päivän tunnit menivät ajallaan ja minun hommani loppuivat vaille kello kaksi. Jäin kuitenkin koululle norkoilemaan ja esitin tekeväni jotain pikkuaskareita. Muistelin kaikki poliisisarjoja, joissa raiskaaja oli jäänyt kiinni dna-todisteiden avulla. Hain tyhjänä olevasta luokasta sakset ja painuin vessaan. Siellä leikkelin alapään pusikkoani lyhyemmäksi, ettei yksikään karva jäisi mihinkään todisteeksi. Samalla päätin käyttää kumia Tiiaa hoidellessa, etteivät lemmennesteeni lisäisi kiinnijäämisen vaaraa. Ainoa todiste Tiialla tulisi olemaan edessä siintävästä aktista vain hänen oma limainen vittunsa. Palautin sakset luokkaan ja odotin, että kello oli hieman yli kolmeen. Lähdin kävelemään liikuntavälinevarastoa kohti. Pettyisin pahasti, jos Tiia ei pitäisikään lupaustaan. Pitäisinkö sitten itse lupaukseni ja antaisin hänet ilmi? Onneksi minun ei tarvinnut pettyä. Tiia odotti varastossa pelokkaan ja odottavan näköisenä. Minut huomatessaan hän hieman säikähti. Vedin varaston liukuoven kiinni ja katsoin Tiiaa silmiin. - ”Hienoa. Minä tiesin, että et uskalla olla tulematta”, sanoin hänelle.


- ”Ole hiljaa. Hoida vaan homma ja suksi vittuun”, Tiia vastasi apaattisesti. - ”Hei, piristy vähän. Olen varma, että sä tulet nauttimaan tästä ainakin yhtä paljon kuin minä!” - ”Toivottavasti sulla ei edes seiso”, Tiia sanoi hiljaa. - ”Turha luulo!”, sanoin ja nauroin. Tiia katseli ympärilleen liikuntavarastoa. Minäkin tein muutamia havaintoja ympärilleni. Varastossa oli mm. patjoja, kori-, tennis-, lento- ja jalkapalloja koreissa. Lisäksi oli telinevoimisteluvälineitä. Yksi sellainen oli nelijalkainen pukki, jonka yli hypittiin liikuntatunneilla haarahyppyjä. Huomasin nurkassa trampoliinin ja sählymailoja. Varasto oli mukavan tilava. Sitten siirsin katseeni Tiiaan ja hänen vartaloonsa. Varsin upea teini, ajattelin jälleen. Siirryin hänen viereensä ja aloin siirtää käsiäni hänen lanteilleen. Tiia ei vastannut kosketukseeni. Vein pääni hänen päänsä eteen ja kosketin huulillani hänen poskeaan. Yhä Tiia piti kätensä alhaalla, mutta hengitti rauhattomasti. Kuljetin huuleni hänen huuliaan vasten ja työnsin kieltäni niiden välistä. Tiia piti suunsa tiukasti kiinni.

- ”Vittu. Sä olet nyt tässä kunnolla mukana tai minä lähden näyttämään ne kuvat rehtorille!”, pamautin. Siitä hieman säikähtäneenä Tiia avasi suunsa ja suuteli minua. Vastasin hänen pelkoa säkenöivään suudelmaansa ja puristelin hänen pakaroitaan läpi skottiruutuisen minihameen. Suutelimme suunnilleen puoli minuuttia. Irrottauduin ja ohjasin Tiian lattialla olevalle paksulle siniselle patjalle. - ”Otahan sinun takki pois”, sanoin ja Tiia alkoi hitaasti availla jakkutakkinsa nappeja. Siirryin hänen taaksensa ja vein käteni hänen kainaloidensa ali. Tunsin hänen lämpönsä ja hajuveden tuoksun. Yhdessä avasimme takin viimeisen ja alimman napin. Tiian nätti pylly oli haaraväliäni vasten ja vielä hieman uninen kankeni alkoi ymmärtää mitä tapahtui. Heitin Tiian takin lattialle ja kaadoin Tytön selälleen patjalle itse hieman väistyen. Hän hengitti jo hieman kiihkeästi ja tunsin sydämenlyönnit viedessäni oikean käteni hänen vasemman rintansa päälle. Rintoja peitti vielä kellertävä, olkapäät paljaaksi jättävä ohut paita, jossa oli numero 69 ja jotain kirjoitusta. Hieroin hänen rintoja ja tunsin paidan alla, rintaliivien kaaritukien nitisevän hiljaa. Tilanne oli käynyt kuumaksi ja kiihottavaksi. Farkuissani tunsin kuinka kaluni seisoi lähes äärimmäisenä. Päätin vähentää vaatetusta ja riisuin mustan paitani. Tiia katseli kattoon odottaen, mutta huomatessaan paljaan yläkroppani hän sanoi: - ”Hei, sulla on nätit lihakset” - ”Heh. Kiitti. Kokeile miten kiinteät vatsalihakset täältä löytyy”, sanoin ja Tiia nosti kätensä vasten lähes pyykkilautamaista vatsaani. Hän päästi pienen naurahduksen ja ensimmäisen kerran näin hänen hymyilevän. Taivutin vartaloni melkein hänen päällensä ja huulemme kohtasivat jälleen. Tällä kertaa Tiia oli mukana vähemmän passiivisesti ja nautin hänen kielen kiemurrellessa omani ympäri. Pian hänen kielensä työskentelisi kaluni ympärillä ja minä ehkä antaisin vastapalveluksena hänen nauttia omastani kielestäni kiihkeän klitoriksensa sopukoissa, ajattelin. Suudellessamme tunsin Tiian rentoutuvan ja hänen vartaloaan piinaavan jäykkyyden katoavan.


Nostin pääni pois hänen huuliltaan ja ohut limainen rihma jäi välillemme kunnes katkesi. Tiian katse ei ollut enää apaattinen ja vihainen vaan odottava, haluava ja kiihottunut. Katselin hänen kroppaansa uudelleen. Jalassa hänellä olivat valkeat seksikkäät piikkikoroilla varustetut saappaat, jotka ylsivät lähes polviin asti. Pyhintä paikkaa peitti lyhyt Tiian skottiruutuinen minihame. Päätin siirtää sen syrjään, mutta Tiia sanoi. - ”Minulla on vähän kuuma, pitää vähentää vaatetta..” Annoin hänelle tilaa nousta istumaan ja hitaasti kellertävä 69 paita nousi pois hänen päältään. Perässä lähti kaulassa oleva silkkihuivi. Paljastuvat näky oli upea. Rinnat olivat upeasti esillä mustien, seksikkäiden rintaliivien kannattamina ja laihan vatsan keskellä navan yläreunassa oli pieni hopeinen napakoru. Tiia antoi minulle yllättäen pusun huulille ja laskeutui selälleen. Seisokki housuissa tuntui jo kestämättömältä. Katselin hetken Tiian upeaa Teinitytön vartaloa ja siirsin sitten hitaasti rintaliivien kuppeja alaspäin. Pienet vaaleanpunaiset nännit tulivat näkyviin. Molempien käsieni sormilla nipistin hieman Tiian nännejä. Hän voihkaisi päästäen pienen ”huah”- äänen. Hengitys kiihtyi hänen lisäkseen minulla, kun otin vasemman rinnan nännin huulieni väliin.

Kielellä leikittelin nännipihan ympärillä ja tarrasin uudelleen nänniin kiinni. Tiian molemmat nännin paisuivat ainakin tuplakokoon hänen hitaasti kiihottuessa. Jatkaessani touhuja rintojen kimpussa, tunsin Tiian hieman liikahtavan. Katsahdin sivulle ja huomasin, että Tiia veti hameensa alareunaa ylös oikealla kädellään. Käsi pujahti hameen alle ja Tiia tunki sen pikkupöksyihinsä. - ”Hei, jatka vaan… ”, Tiia kuiskasi ja päästi pienen voihkaisun. Itse en enää kestänyt. Vein vasemman käteni Tiian hameen alle hänen omansa seuraksi. Pikkupöksyjen sisällä Tiian sormet tekivät hyväntekeväisyystyötä hänelle itselleen. Yritin sovittaa omat sormeni samaan paikkaan, mutta ne eivät mahtuneet tiukkoihin pöksyihin Tiian oman käden lisäksi. - ”Suutele mua”, Tiia sanoi ja katosi minua silmiin tyydyttäessä itseään. Suutelimme entistä kiihkeämmin. - ”Ota pikkarit pois”, komensin suudelman päätyttyä. Tiia otti kätensä pois haaroista, nosti jalkansa ylös ja erilleen nojaten selälleen. - ”Auta vähän…”, hän sanoi hennosti. Nousin ylös, jolloin pullea housun etumus kiinnitti Tiian huomion.

- ”Sulla taitaa seistä sittenkin. Sori..”, Tiia sanoi ja hymyili. Hymyilin takaisin ja menin hänen avoimeen haaraväliinsä. Otin pikkupöksyjen reunoista kiinni ja aloin vetää niitä Tiian jalasta. Hän auttoi nostaen pyllyään patjalta. Sain hänen pitsiset pikkupöksynsä pois jalasta, vaikka saappaat korkoineen tuottivat vaikeuksia. Tiia oli alkanut hieroa rintoja ja liivien kupit olivat pudonneet rintojen alle. Samoin olkaimet roikkuvat sivuilla. Näin Tiian ihanan haaravälin kutsuvan minua, sisäänsä. Kosteutta tihkuva häpykumpu oli avautunut ja hänen sisemmät häpyhuulensa olivat pullistuneet Tiian suorittaman esilämmityksen johdosta. Avasin vyötäni ja ihaillen Tiiaa, joka hieroi rintojaan tuijottaen kattoon. Hän huomasi, kun avasin housujeni ensimmäistä nappia ja sanoi:


- ”Voisit sä nuolla mun pimppiä? Mä käyn aika kuumana nyt. Voin ottaa sitten sulta suihin jos haluut.” Nyökkäsin vastaukseksi vaikka kaluni osoitti housuissa ankaria vastaväitteitä. Pudottauduin polvilleni patjan viereen ja työnsin Tiian reisiä ylöspäin. Itse hän veti jalkansa koukkuun ylös ja antoi minulle tilaa. Hipaisin etusormellani pillua nopeasti. Tiia ynähti. Kostutin huulia kielelläni ja rupesin hommiin. Kiusasin ensin Tiiaa nuollen aluksi hänen sisäreisiään ja paljaaksi ajeltua häpykumpua. Pilluvaon yläreunasta valutin kieleni klitorikselle ja vedin kieleni takaisin suuhun. Annoin huulipusun tuolle vaaleanpunaiselle sykkivälle kukkaselle. Tiia parahti vielä kovemmin. Jatkoin kielityöskentelyä. Oikea käteni lähti laskeutumaan kohti housussa jököttävää kaluani. Vastustin väkisin penikseni tahtoa ja veinkin käden leukani ali Tiian pillureiän tuntumaan. Tungin etusormen sisään vähän liian nopeasti ja Tiia päästi parkaisun. Pillun seinämiä hyväillen imin ja nuolin kuumaa ja kosteaa klitorista. Tyttö edessäni vääntelehti ja hiplasi sormillaan rintojaan. Vielä pari minuuttia jatkoin tyydyttävää työtä sormeni ja kieleni yhteistyöllä.

- ”Multa tulee ihan just…”, Tiia kuiskasi. Paskianen sisälläni heräsi ja vedin sormeni Tiian pillusta. Lopetin nuolemisen ja etäännyin tytön haaravälistä. - ”Elä lopeta. Elä vielä”, Tiia aneli. Olin päättänyt, että ”Grand Teron” oli aika saada osansa. Avasin farkkujeni loput napit ja laskin ne jalastani. Penikseni, mahtava edellä mainittu Grand Tero seisoi boksereissani kuin teleskooppi tähyillen tähtiä. Venytin bokserien reunaa ja suuri kullini hyppäsi esiin kuin huonosta väijytyksestä. Tiia katsoi sitä ihmetellen. Arvelin, että hänen Ollillaan tuskin oli edes puolta pienempi kalu. Heitin kengät jalastani ja pujotin housut pois nilkoistani. Otin myös sukat kun ne tuntuivat häiritsevän. Siinä seisoin alasti kyrpä pystyssä Tiian ihmetellessä. - ”Onhan sulla kortsu? En ole Ollin kanssa vielä niin pitkällä, että hankkisin pillerit…”, Tiia kysyi arasti. - ”Mä aion naida sua paljaana. Tuntuu paremmalta”, sanoin. Tiia värähti pelosta ja alkoi hädissään selittää: - ”Elä pliis, mä en halua raskaaksi!” Jatkoin hänen lähestymistään ja Tiia veti jalkansa yhteen.


Hymyilin ja sanoin: - ”Mä vaan juksasin. Tietysti vedän kumin päälle.” Otin housuni joihin olin varannut kolme kortsua. Nappasin pienen palan yhden pakkauksesta auki ja vedin sinertävän kortsun esiin. Tarkistin, että se oli oikein päin, vedin esinahkan taakse, puristin ilman kortsun päästä pois ja rullasin sen Grand Teron päälle. Terskani näytti isolle, hemmetti. Ehkä en vain ollut pannut sitä koskaan merkille. Juuri silloin muistin, että Tiia oli luvannut suihin oton, mutta se saisi odottaa. Ajattelin antaa kaluni Tiian suuhun ennen laukeamista ja hän saisi niellä mällini. – ”Tuutsä nyt mun sisään?”, Tiia kysyi kun avasin hänen jalkovälinsä. - ”Noh miltä tämä näyttää, neitiseni? Siirry vähän edemmäs sinne patjalle”, vastasin. - ”Elä tule sitten täysillä sisään kun en halua että sattuu”, Tiia sanoi ja hypähti keskemmälle patjaa. Asetuin Tiian haaraväliin jalkani sivuille käännettynä. Kaluni aisti pillun olevan lähellä, mutta ei voinut enää seistä suorempana. Tiia sulki silmänsä kun aloin työntyä hänen pilluunsa. Painoin kädellä mulkkuni alaspäin 90 asteen kulmasta ja työnsin sen kärjen pillun suulle. Hitaasti se työntyi sisälle läpimärkään aukkoon, joka otti sen iloiten vastaan. Tiian pillu oli aavistuksen löysempi mitä odotin. Silti hän päästi voihkaisun kun varteni työntyi sisälle hänen suloihinsa. Itseltäni pääsi samanlainen voihkaisu.

- ”Sä oot paljon isompi kuin Olli…”, Tiia sopersi. Hymyilin voitonriemuisena ja vedin kaluani takaisin. Työnsin sen takaisin sisään. Edestakainen liike jatkui hitaasti kiihtyen ja samassa tahdissa kiihtyivät Tiian voihkiminen ja hengitys. Oma hengitykseni kiihtyi myös. Tuskin kukaan mies on koskaan pystynyt sanoin kuvailemaan, miltä lämmin pillu tuntuu peniksen ympärillä, ellei se ole tuntunut miltään. Nyt tuntui. Ihanasti Tiian pillu puristi kaluani joka puolelta ja oma liikkeeni loi mahtavan kutkuttavan kitkan. Pian Tiiakin alkoi liikuttaa itseään minua vasten. Leikittelin hetken vetäytyen samalla kun hän työnsi ja tullen takaisin kun hän vetäytyi. Kyllästyin siihen pian ja aloin naida Tiian pannessa vastaan. Rytmi oli jo melkoinen ja Tiia huohotti ja voihki kuin jossain pornofilmissä. Ääni lisäsi kiihottumistani ja aloin pian olla orgasmin partaalla. Hiljensin tahtia ja orgasmi tuntui jääneen odottamaan oikeaa hetkeä. Painoin kehoni Tiian vartalon päälle ja hänen rintansa litistyivät omaa rintaani vasten. Huulemme kohtasivat hapuillen ja yhtyivät. Tiia työnsi voimalla kielensä suuhuni, jossa oma kieleni saavutti sen. Haaraväleissä edestakaisin liike sai uutta tempoa. Tiia inisi allani ja jatkoimme himokasta suutelua. Vapautin Tiian huuleni ja kieleni syleilystä ja hän veti voimakkaasti henkeä sisään. Katsoin hartiani yli. Tiia oli puristanut jalkansa selkäni taa ja noissa jaloissa hänellä oli yhä seksikkäät saappaansa. Siinä minä nain, tuota huorahtavasti pukeutuvaa teiniprinsessaa. Laukeaminen alkoi taas lähestyä. Olihan edellisestä kerrasta jo useampi kuukausi ja runkullakin olin käynyt monta päivää sitten. Pallini varmasti olivat räjähtämässä sen spermamäärän kiehuessa niissä. Tiia näytti myös olevan valmis tulemaan. Hän huohotti voimakkaasti suunsa kautta ja nosteli lonkkaansa omaani vasten niin paljon kuin allani kykeni. Hänen kasvoistaan näki hänen olevan hekuman viimeisellä portaalla.

- ”Tuleeko sulla kohta?”, kysyin huohottaen. - ”J-j-jooo!”, Tiia parkaisi ja painoi jalkansa tiukasti selkääni vasten. Kynsillään hän raapi selkääni pitkiä naarmuja, hänen selkänsä jännittyi ja orgasmin voima valtasi jokaisen sopukan hänen hennosta vartalostaan kasvoista sääriin. Suu auki, silmät suljettuna Tiia voihki voimakkaasti ja päästi pari kimeää kiljaisua. Itse laukesin hetki Tiian jälkeen. Paine peniksessäni purkautui ja aloin naida Tiiaa kovaa. Jopa liian kovaa. Pumppasin häntä orgasmini loppuun asti ajattelematta että kortsu voisi, mennä rikki. Paineen loppuessa nousin Tiian päältä, joka selvästi sai orgasmin jälkijäristyksiä. Hän vei kätensä pillulleen ja alkoi hieroa sitä. Itse vedin henkeä ja katsoin Tiian lähes alastonta vartaloa. Skottiruutuinen hame oli kasassa hänen lanteellaan. Lattialla olivat sekaisin minun ja Tiian vaatekappaleet. Äsken vielä niin mahtava kaluni makasi velttona jalkojeni välissä. Kondomin pää oli paisunut ja täynnä mälliäni. Tiia nousi käsiensä varaan ja katseli ympärilleen. Patjaan oli painunut syvä kuoppa hänen allensa. Sen etureuna oli märkänä Tiian pillulimasta ja koko huone tuntui tuoksuvan sille. Sitten Otin Tiian niskasta kiinni ja suutelin häntä huulille. Väsyneen oloisesti hän vastasi suudelmaan ja kielemme kohtasivat jälleen. Lyhyen suudelman jälkeen Tiia sanoi: - ”Toi oli kyllä upee pano.” - ”Minähän sanoin! Otetaan kohta uudelleen!”, sanoin ja vilkaisin rannekelloani. Varttia vaille neljä. Olipa vajaa 40 minuuttia mennyt nopeasti. - ”Sähän sanoit, että poistat ne kuvat kännystäs jos mä annan sulle ja mä annoin!”, Tiia sopersi. - ”Sinäkö et halua toista kierrosta?”, kysyin paskamainen tm-hymy kasvoillani. - ”No tuota... Ei mulla mihinkään kiire ole.” Nousin seisomaan ja mietin mitä teen spermaa täynnä olevalle kortsulle löysässä kalussani. Päätin olla murehtimatta ja otin sen pois, venytin päätä, vetäisin siihen solmun ja heitin pussin lattialle.


Tämä tarina jatkuu seuraavalle sivulle

Palautetta saa antaa. kotisivu.palaute@gmail.com

tai vieraskirja jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj © copyright saarinen2015

Takaisin Sisällysluetteloon

web counter
web counter