Lukion Mari

 

Kouluviikko oli taas takana ja viikonloppu olisi taas edessä. Kävelin pitkin koulun liikuntahalliin menevää käytävää ja tyttöjen pukuhuoneen kohdalla haistoin selvän tupakin hajun. Avasin oven ja näin lukion toisen luokan tummahiuksisen Marin istuvan penkillä ja polttavan röökiä. Hän hämmentyi minut nähdessään ja meni aivan hiljaiseksi. Kysyin, että mitä täällä oikein teet? Ei täällä saa polttaa tupakkia, ja miksi olet täällä yksin?.
Ovet täytyy sulkea ja mennä kotiin. Ei tänne saa jäädä koulun jälkeen tupakoimaan, eikä tekemään pahojaan. Valitettavasti minun täytyy tehdä tästä ilmoitus lukion Rehtorille. Tästä hyvästä voit saada jälki-istuntoa, tätäkö sinä tällä tavoittelet?
Mari katsoi minuun hiljaa ja alkoi melkein itkeä: Et voi tehdä tuollaista minulle. En minä täällä mitään pahaa ole tehnyt, enkä aikonut jäädä tänne pitkäksi aikaa, minun vain teki mieli vetää yksi rööki ja lähteä sitten menemään. Voinko mä hyvittää tämän jotenkin? Katsoin Maria suoraan silmiin ja sanoin, että onhan tässä yksi tapa, jolla asia saadaan hoidettua pois päiväjärjestyksestä. Tule tänne ja laita se tupakki pois. Mari tuli luokseni ja tumppasin hänen tupakkinsa lattialle. Koska oli perjantai ja liikuntapäivä, oli hänellä jalassaan tummansiniset kiiltäväpintaiset verkkarit. Kiedoin käteni Marin kaulalle ja suutelin häntä hellästi. Mari tuntui haluavan minua yhtä paljon, kuin minä häntä. Olinhan tuntenut Marin jo pari vuotta, enkä ollut voinut välttyä ihailemasta hänen ulkonäköään ja kaunista hymyään. Lukion talonmiehenä minun velvollisuuksiin kuuluu olla tiukkana, silloin kun asiat meinaavat karata käsistä ja nythän niin meinasi käydä. Suutelin kiihkeästi Maria ja vaikka en itse polta tupakkia, maku jäyti hermojani, ja lisäsi kiihotusta. Marin siniset verkkarit tuntuivat kiihottavan liukkailta, laittaessani hellästi käden kohden hänen haaraväliään.


Katsoin häntä suoraan silmiin ja hyväilin ensin hellästi hänen housujensa haaroista, kunnes tunsin hänen kiihoittuvan ja kävin kontalleni hänen eteensä. Mari oli hyvännäköinen nuori nainen ja tuntui kiihottavalta olla hänen kanssaan. Painoin pääni hänen haaraväliinsä ja nuuhkin hänen pillunsa tuoksua hänen housujensa läpi. Halusin häntä jo aivan helvetisti, mutta halusin silti edetä mahdollisimman hitaasti ja nauttia jokaisesta sekunnista. Mari tahtoi ottaa minulta suihin,
Sanoin, että käy se. Kävin penkille istumaan ja Mari tuli istumaan syliini. Katsoimme toisiimme ja suutelimme kiihkeästi. Hänen pieni kielensä oli suussani ja tunsin, kuinka kullini alkoi seisoa.
Hyväilin Marin tiukkaa ja hyvin muodostunutta pyllyä ja nautin sen muodoista. Käteni liukui välillä hänen haaraväliinsä ja Mari päästi huokauksia ja inahduksia hyväillessäni häntä hänen verkkareidensa päältä. Silmät suljettuina hän huokaili ja inisi, kun käteni hyväile hänen hyvin muodostunutta pyllyään. Annoin hänen hetkeksi irrottautua sylistäni ja katsoin, kuinka hän kävi polvilleen eteeni. Mari laski housuni alas ja aloitti hitaan sekä nautinnollisen kullini runkkaamisen. Tuntui kiihottavalta katsoa, kun hänen pieni kätensä liikkui kyrvän varttani pitkin ylös ja alas. Marin tummanvihreät silmät katsoivat minuun ja hän näytti ihanalta runkatessaan minua. Marin käsi teki minulle hyvää hyväillessään hellästi kaluani. Sanoin Marille, että ota se jo suuhusi. Mari totteli ja pian tunsin, kuinka hänen kuumat ja kosteat huulensa kietoutuivat terskani ympärille. Katsoin kiihottuneena, kuinka hänen kielensä leikki mulkullani ja huokailin jo kovaan ääneen nautintoni kanssa. Sanoin Marille, että haluan nussia häntä. Marillehan tämä sopi ja pian vaihdoimme paikkaa lattialle. Kävin selälleni makaamaan ja laitoin hänen reppunsa pääni aluseksi. Kovana seisova kyrpäni odotti Maria ja hänen pilluaan.
Hitaasti kädestä pitäen Mari laskeutui päälleni ja aloitti hitaan sekä nautinnollisen ratsastuksen päälläni. Katsoin pukuhuoneen seinän peilistä, kuinka Marin hyvin muodostunut takapuoli nousi ylös ja alas hänen ratsastaessaan päälläni. Marilla ei ollut päällään muuta, kuin tiukka musta hihaton paita ja valkoiset sukat sekä tennistossut. Hitaasti ja nautinnollisesti hän ratsasti päälläni ja nautintoni sen kuin kasvoi. Mari hyväili rintaani käsillään ja minä laitoin käteni hänen tiukan paitansa alle ja hyväilin hänen kiinteitä rintojaan.


Mari ratsasti ylläni silmät suljettuina ja katsoin takanani olevasta peilistä hänen kiihottavan hyvin muodostunutta vaaleata pyllyänsä. Sanoin Marille, että vaihdetaan asentoa. Pyysin Maria menemään lattialle ja kävin hänen eteensä. Työnsin sormeni hänen märkään ja tiukkaan pilluunsa ja laitoin oman sormeni sitten suuhuni.
Mari näytti uskomattoman kiihottavalta maatessaan lattialla valkoiset tennistossut ja sukat jaloissaan. Riisuin hänen tiukkaa mustaa paitaansa ja otin hänen kiihottuneena törröttävän nänninsä suuhuni, imin sitä. Siirryin hitaasti alemmas ja Mari tarrautui kiihkeästi hiuksiini, kunnes pääni oli jälleen hänen haarojensa välissä.
Kiihottuneena hän raastoi hiuksiani ja kuiskasi, että haluaa minut pian sisäänsä. Halusin vielä maistaa tuon hyvin muodostuneen lukiolaistytön pillua ja kurottauduin lattialle nuolemaan hänen posliini pilluaan. Hienoinen hien tuoksu oli sekoittunut hänen märkään pilluunsa, kun nostin hitaasti päätäni hänen haaravälistään ja hitaasti Marin käden avustamana työnsin itseni hänen sisäänsä. Tiukka ja lämmin pillu antoi periksi ja puristui kullini ympärille. Marin hekumallinen pillu avautui työntöjeni voimasta hitaasti ja nautintoa tehden. Lisäsin työntöjeni vauhtia ja Marille tämä tuntui sopivan. Lisää ja nopeammin, hän huokaili korvaani.Työnsin hitaasti sormeni hänen pyllynreikäänsä ja otin sen sitten pois sieltä. Tunsin, että nautintoni alkoi olla lähellä ja sanoin Marille saanko päästää lastini hänen sisäänsä? Mari sanoi tai oikeastaan huusi hädissään, että: älä tee sitä, en käytä mitään, ei saa, älä, ota se pois. Työnsin vielä pari työntöä ja juuri ennen laukeamistani otin paksun ja täynnä olevan kyrpäni ulos hänen pillustaan. Ehdin vain sulkea silmäni ja sitten tunsin, kuinka spermani alkoi ryöpytä Marin päälle. Harmaa siemenneste lensi pitkin hänen mustaa hihatonta paitaansa ja paljaana olevia rintoja pitkin hänen kasvoilleen. Avasin silmäni hetken kuluttua ja näin, kuinka Marin kasvoille oli lentänyt kunnon lasti. Mari sotki spermaani pitkin rintoja ja kumarruin suutelemaan hänen sperman sotkemia nännejä sekä kasvoja. Hänen silmämeikkinsä oli osittain levinnyt ja sai minut nauramaan. Nousimme molemmat lattialta ja menimme yhdessä suihkuun. Näin Maria muutaman kerran tämän tapauksen jälkeen, mutta se mitä silloin tapahtui, jääköön eri tarinaan.


Palautetta saa antaa. kotisivu.palaute@gmail.com

tai vieraskirja jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj © copyright saarinen2015

Takaisin Sisällysluetteloon

web counter
web counter