Kaksi Nuorta Teiniä

 

Tämä kaikki tapahtui eräänä lämpimänä kesäpäivänä muutama vuosi sitten. Vietin hyvin ansaittua kesälomaa. Olin aikaisemmin keväällä jättänyt peruskoulun viimeisen luokan ja ajattelin ottaa ilon irti viimeisestä lomasta ennen lukion aloittamista. Vietin rentoa elämää juhlien ja pitäen hauskaa. Koska auringonpaiste siunasi hauskanpitoani niin useana päivänä keskellä kesää, lekottelin myös paljon läheisellä uimarannalla.

Tavallisesti en itse uinut, mutta makasin auringossa ja lueskelin. Usein lueskelun lomassa harrastin myös vähäpukeisten tyttöjen zoomailua. Eräänä päivänä taas – kuten niin usein muutenkin – olin lekottelemassa rannalla. Kuuma auringon paiste ja kostea ilma sai oloni uneliaaksi ja päätin kunnon aurinkovoidekerroksen turvin torkkua hetken viltilläni. Laitoin aurinkolasit silmille, paita myttyyn niskan alle ja rennosti selälleni makaamaan. Tunsin jo putoavani unen suloiseen hyväilyyn, kun huomioni kiinnittyi yllättäen ääneen jostain ylhäältäpäin.

”Mikäs ruusunen se täällä nukkuu”, kuului suloinen naisääni. En ensin tajunnut, että minulle puhuttiin. Lopulta unenpöpperöisenä nousin istumaan ja otin aurinkolasit päästäni. ”Mitäs tässä. Otan vain pieniä päiväunia”, sanoin. Sivullani seisoi kaunis tytönvartaloinen hahmo. Hän oli Heidi. Nolostuksekseni huomasin kaluni nousseen pystyyn nukkuessani ja punastellen vedin ”huomaamattomasti” paidan takaani sen suojaksi. ”Vai semmoisia”, lausahti Heidi ja otti arvoituksellisen hymyn kasvoilleen. ”Sweet sixteen!” ajattelin. Tyttö oli vielä aikaisemmin samana vuonna ollut samalla luokalla kanssani. En ollut nähnyt häntä kevätjuhlan jälkeen. Kemiantunneilla olimme istuneet vierekkäisillä pulpeteilla.


Aina silloin tällöin oli katseeni kiinnittynyt hänen kiinteään takapuoleensa ja sopivankokoisiin rintoihin. En ollut erityisemmin koskaan ollut kiinnostunut tästä tytöstä. En koskaan voinutkaan kuvitella saavani koskettaa tuota hoikkaa jumalatarta. Kesän aikana Heidi oli hieman ruskettunut auringonpaisteessa. Se sai tämän tummahiuksisen ja ruskeasilmäisen Tytön näyttämään jotenkin viettelevän eksoottiselta. ”Oletko ollut täällä jo kauan?” kysyin ja hymyilin niin komeana kuin pystyin. ”Ehkä jonkin tunnin – olen vielä menossa uimaan. Tuletko mukaan?” Kieltäydyin kohteliaasti.

”No, minä tulen kohta takaisin. Jutellaan sitten lisää, vai mitä?” Sanoin: ”Selvä. Käyn ostamassa mehua kioskilta.” Kävelin ripeästi kioskille. Nappasin hyllystä kaksi mehutetraa. ”Nyt on mahdollisuuteni. Enää ei tarvitse minun häpeillä poikuuttani, hankkiudun siitä eroon tänään.” ajattelin. Kassalle kävellessäni poimin hyllystä myös paketin kondomeja. ”Nämä tulevat tarpeeseen.” Astelin takaisin viltille ja painoin pillin mehupurkin aukkoon. Heidi asteli järveltä minua kohden kuivaten hiuksiaan pyyhkeeseen. ”Helvetti minulla on kylmä!” hän sanoi ja istui samalla viltille eteeni.

Kun Heidi kyyristyi istuakseen, katsoin nopeasti hänen rintojensa väliin pienten uimabikinien yläosan aukosta. Oloni tuli kiihottuneeksi. Ajatukseni villiintyivät vielä enemmän kun huomasin kananlihalla olevan Heidin nännien kovettuneen kuin herneiksi pienten mutta pyöreiden rintojen päihin. ”Mitä tuijottelet”, kuului kysymys. Suuntasin hämilläni katseeni ylös ja lausahdin, etten mitään. Juttelimme sitten paljon kouluajoista ja kavereistamme. Aika kului ja iltapäivällä Heidi lausahti pettyneen näköisenä: ”Minun pitänee lähteä. On kova nälkä”. Ehdotin, että lähtisimme meille syömään.

Heidin iloton ilme muuttui hymyksi. Ruokaa oli kyllä valmiina, eivätkä vanhempani olleet tulossa töistä vielä moneen tuntiin. Heidi kävi vaihtamassa bikinien alaosan hameeseen pukukopissa. Yläosan hän jätti ylleen. ”Ei minulla ole muuta. Miksi olisi? On niin kuuma ja uimapukunikin on jo kuiva.” Pakkasimme tavaramme ja suuntasimme meille – asuinhan vain pienen kävelymatkan päässä. Kotiovella sanoin: ”Viedään ensin tavarat minun huoneeseen”. Heidi hyväksyi tämän ja kävelimme omakotitalon toiseen kerrokseen. Rappusissa päästin tytön tahallani eteeni.

Näin sain hyvän katselupaikan hänen herkulliselle takamukselleen. Pakaroiden lihakset rentoutuivat ja jännittyivät vuorotellen kireän hamekankaan sisällä hänen kiivetessä portaita ylös. Huoneessani heitin reppuni alas jolloin ostamani kortsut tippuivat lattialle. ”Jaa, että sellaisia miehiä sitä ollaan.” Lausahdin vain, että pitäähän sitä menevällä miehellä olla. Enää en, halunnut ujostella. Kävelimme alas. Lämmitimme nopeasti valmisruokaa ja menimme lautasinemme olohuoneeseen katselemaan televisiota. Laitoin MTV:n päälle ja arvostelimme sen huonoa tarjontaa. Yllättäen huomasin vastapäätä istuvan Heidin jalkojen olevan noin puoli metriä auki. Hän istui syvässä nojatuolissa joten minulla olisi, ollut suora näkyvyys hänen jalkoväliinsä ellei hamekangas olisi varjostanut kaikkea polvien yläpuolelta.


”Yritätkö katsella pikkuhousujani?” Heidi kysyi. Mykistyin täysin. ”No et voi kylläkään nähdä niitä.” ”Miten niin?” minä änkytin. ”Koska minulla ei ole niitä.” En saanut henkeä ja samalla Heidi nousi tuolista, käveli luokseni ja suuteli minua kaulalle intohimoisesti. Miltei juosten hän kiskoi minut paidastani huoneeseeni ja tönäisi sänkyä vasten. ”Tehdään se!” hän kuiskasi. Minä aloin hymyillä ja kiskoin paidan yltäni. Heidi työnsi minut sängylle makaamaan ja avasi vyöni. Tyttö alkoi vetää housuja jalastani. Kaluni seisoi jo asennossa kun Heidi alkoi vetää boksereitani hitaasti alas.

Olin aivan punainen ja kuiskasin pala kurkussani, että en ole kovin kokenut vielä näissä asioissa, mutta haluan oppia. Heidi katsoi hymyillen minuun. ”Se ei haittaa ollenkaan. Olen aina tykännyt kokemattomista pojista.” Sitten Heidi teki jotain jota en koskaan unohda. Hän avasi kietaisuhameensa ja se valahti maahan, ja Näin hänen puhuneen totta. Heidillä ei ollut pikkuhousuja ja ensi kertaa näin oikean pillun. Heidi oli ajellut siistit bikinirajat itselleen ja katseeni ollessa kiinnittyneenä hänen alapäähänsä, oli hän noussut sänkyyn vierelleni.

”Ota nekin pois”, sanoi hän tarkoittaen bikinien yläosaa. Vapisevin käsin avasin selän takana olleen solmun ja tiputin vaatekappaleen sängyn viereen. ”Hyväile minun nännejä. Se tuntuu hyvältä.” Tottelin käskyä. Hänen rintansa olivat ehkä hieman kovettuneet, mutta siitä huolimatta sitäkin pehmeämmät ja sopusuhtaisemmat. Samalla hän ohjasi toisen käteni häpyhuulilleen. Pillu tuntui kiihottavalta ja se oli nesteestä aivan kostea. Kurkotin toisella kädellä ottamaan kondomeja lattialta. ”Oletko sinä neitsyt?” kysyi Heidi ja vastasin myöntävästi.

”Sitten sinä voit vetää paljaaltasi. Minä syön pillereitä.” Tyttö kiepsahti alleni ja käännyin samalla hänen päälleen käsien ja jalkojen varaan. Heidi tarttui kuumenneeseen kaluuni ja auttoi sen pillun suulle. Sitten, varovasti ja nauttien työnnyin häneen sisäänsä. Emätin tuntui lämpimältä ja pehmeältä. Vedin kalua hieman ulos ja työnsin uudestaan syvemmälle. Se tuntui mahtavalta. Ehdin työntyä sisään ehkä kolmisenkymmentä kertaa ennekuin laukesin. Makasimme sängyssä hiljaa vierekkäin ja hymyilimme toisillemme. Tiesin rakastuneeni. ”Sinä olet ihana”, sanoi Heidi hieman myöhemmin tultuaan suihkusta. ”Mennäänkö meille, minulla on sinulle jotain näytettävää.” Sanoin ”Mikäs siinä, mennään vaan.” ”Joo. Ehkä sinä sitten jaksat jo pitempään.” Heidi hymyili ja minä hymyilin takaisin.


Heidin luona, istahdin hänen pehmeälle sänkynsä reunalle. Seinillä oli joitakin poikabändien julisteita, ja sängynpäädyssä istui iso nalle. Heidi katseli hetkisen ympäri huonettaan ja hänen katseensa kiinnittyi vastakkaisella seinällä olevaan kirjahyllyyn. Hän kaivoi kaapista aspiriinipakettia muistuttavan pahvisen rasian. Mitäs pillereitä sinulla siinä on? kysyin hieman epäluuloisena, Koska luulin sen olevan jotakin huumetta. Nämä ovat Viagran kaltaisia lääkkeitä, suoraan Jenkeistä.

Nämä auttavat jos ei saa kunnollista erektiotilaa, taikka laukeaa liian nopeasti. Kun otat yhden, vaikutus kestää ainakin 4-5 tuntia. Ei kai nyt sentään. Tuumasin, pitääkö syödä noita myrkkyjä. Ota nyt vain kiltisti, Komensi Heidi. Tämä lisää kestävyyttäsi, ja rentouttaa mieltä, jotta voit keskittyä suoritukseen. Okei, tokaisin, ja heitin Heidin tarjoaman pillerin naamaani. Vaikutus alkoi heti kohta tuntua, ja tunsin kuinka Penikseni alkoi kovettua. Heidi huomasi sen, siitä huolimatta vaikka minulla oli farkut jalassa.

Heidi tuli istumaan viereeni ja otti kiihkeästi kiinni farkkujeni vyön soljesta, avaten sen. En vastustanut, minulla oli, sen verta kova tykytys kyrvässäni etten voinut estellä, vaikka olisinkin halunnut, ujouteni ja arkuuteni vuoksi. Jälleen Heidi riisui minut kokonaan, sillä olin niin, jumissa etten kyennyt itse siihen. Heidin Kaunis ulkomuoto ja ihanat rinnat alkoivat kiihottaa minua entisestään, ja tykytys vain yltyi. Heidi Olikin jo itse alaston. Hän otti kiinni kullistani ja alkoi runkata sitä, välillä lipaisten kielellään sen vartta.

Huokaisin nautinnon tunteesta, Heidi otti elimeni nyt jo melkein kokopituudeltaan suuhunsa ja imi sitä, kuin tikkaria. Tuntui taivaallisen ihanalta. Silitin Heidin hiuksia, ja tunsin hänenkin itsensä nauttivan. Heidi lopetti imemisen ja työnsi minut sängylleen selälleen, ja tuli itse viereeni makaamaan, suudeltiin siinä pitkään ja sen jälkeen Heidi sanoi, Nyt on sun vuorosi hyväillä minua. Nuole minun pillua.


Ekakerta laisena olin vähän jäykkänä, ja ajattelin, etten vaan mokaisi ja tekisi jotakin väärää. Heidi makasi nyt vuorostaan selällään sängyllä ja jalat olivat leveällään pillu kiimasta sykkien houkuttelemassa ahnasta kieltäni nuolemaan sitä. Asetuin Heidin jalkojen väliin, ja hieroin ensin kosteaa pimppaa sormilla, ja levitin sitä. Aloin varovaisesti nuolemaan ja imemään klitorista, ja ulompia häpyhuulia. Heidi huokaili nautinnosta, sain yllykettä entisestään, ja jatkoin nuolemista.

Työnsin välillä kieleni kokonaan hänen ihanan märkään pilluunsa, joka ihan selvästikin teki Heidin entistä kiimaiseksi. Huohotusten lomassa Heidi sai sanotuksi, että älä lopeta saan kohta, tunsin ujouteni väistyvän ja olevani kuin kokenutkin seksin harrastaja. Kohta Heidi saikin ensimmäisen todellisen orgasmin, nuolemiseni ansiosta. Pillun lihakset supistelivat ja kuuma nektari valui pillusta, jota imin kuin imuri suuhuni.
Heidi nosti päätänsä ja sanoi, nyt on sun vuorosi nauttia, ja nousi ylös istualleen samalla painaen minut sängylle selin makuulle. Lääkkeen vaikutus vain voimistui ja Kullini oli entistä jäykempi. Heidi Nousi polvilleen sängylle ja hivuttautui istumaan päälleni. Aluksi oudoksutti, mutta kun tajusin Heidin alkavan sovittaa kovaa kankeani pilluunsa, epäilykset ja estot väistyivät. Heidi alkoi hitaasti mutta varmasti liikkua päälläni, välillä hän kumartui suutelemaan minua suulle. Tuntui ihanalta. Pillu puristi ihanasti kyrpäni ympärillä ja tunsin kuinka välillä lihakset supistuivat voimakkaasti sen ympärillä.

Luulin laukeavani mutta ilmeisesti lääke vaikutti siihenkin, sillä en lauennut, vaikka tykytys kullissani oli melkoinen. Heidi vaihtoi asentoa ja kävi makuulle sängylle. Minä nousin Heidin päälle ja sovitin kullini hänen ihanan märkään pilluun. Työntelin edestakaisin huohottaen voimakkaasti, ja tunsin Heidin nauttivan. Tunnut niin ihanalta, sain sanotuksi, ja suutelin häntä suulle. Tuntui todella ihanalta, ja tunsin jälleen mällien olevan tulossa. Heidi huohotti ja sanoi, älä lopeta vielää mää saaan ihan just. Aaah… ja hetken työnneltyäni vielä kiristin tahtia ja Heidi kiljaisi nautinnosta ja sai niin voimakkaan orgasmin että minultakin tuli samalla.

Kullini pumppasi spermaa Heidin ihanan kuumaan pilluun ja lysähdin lopuksi sängylle hänen viereensä. Sä olet ihana, pane mua lisää, haluan että panet mua pyllyyn, tykkään siitä. Kullini oli vieläkin kova kuin kivi, vaikka laukesinkin. Heidi kaivoi sänkynsä päädyssä olevasta pöydän lokerosta voidetuubin. luulin sen olevan käsivoidetta, mutta sitten tajusinkin sen olevan liukkaria.

Laita tätä kullisi päälle ja pyllyyni ja työnnä se sisääni, Heidi sanoi. Tein työtä käskettyä. Voitelin kullini kostean kylmällä geelimäisellä voiteella, ja puristin reilusti tuubista Heidin peppureikään. Hitaasti mutta varmasti aloin sovittaa kulliani Heidin pyllyyn. Aluksi reikä tuntui puristavan ahtaalta mutta hetkisen kuluttua kullini oli juurta myöden syvällä Heidin pyllyssä.


Heidi ynisi nautinnosta, ja hieroi toisella kädellään klitoristansa. Peppu tuntui kiihottavan ihanalle, ja kiristi munani ympärillä. Työntelin voimakkaasti ja kullissani tykytti edelleen. Hetkisen vielä jatkettuani Heidi sai voimakkaan orgasmin ja se tuntui pepussa asti, koko tyttö tärisi kuin horkassa, enkä itsekkään enää pystynyt pitämään mällejä, vaan laukesin Heidin peppuun.

Hetken levättyämme vierekkäin sängyllä, päätimme mennä yhdessä suihkuun, sillä mitään kiirettä ei ollut, Heidin vanhemmat olivat kumpainenkin työmatkalla, ja näin ollen koko asunto oli meidän käytössä. Olohuone oli iso, ainakin 45 neliötä, kulmasohva hallitsi olohuoneen toista päätyä, ja seinällä noin puolivälissä olohuonetta oli 50 tuumaa oleva Samsug taulu tv, ja iso kirjahylly. Ikkunan alla oli tietokone pöytineen ja varusteineen. Keittiö oli hivenen pienempi, sisustettu nykyajan tyyliin keraamisella keittoliedellä ja muilla herkuilla.

Talossa oli myös oma saunaosasto. Me mentiin yhdessä suihkuun, ja pesimme toinen toistamme, tämä oli kuin esileikkiä, jatkoksi edelliselle seksi leikeillemme. Peseytymisen jälkeen istuimme kuivattelemassa kylpytakit päällämme, olohuoneen kulmasohvalla, ja kuuntelimme jotakin satelliitti kanavalta tulevaa musiikki ohjelmaa.

Heidi kävi keittiössä laittamassa jotakin syötävää, jota yhdessä nautimme katsellen tv:tä. Kello oli aika paljon ja ulkona alkoi jo hämärtää. Sanoin Heidille, että tarvitsee, vissiin lähtee kotiin, ennen kun porukat ihmettelevät mihin oikein olen, mennyt. Heidi, kävi hakemassa kännykän, ja käski soittaa, että jään yöksi. Nielaisin tyhjää pari kertaa, Tytön kanssa yö, ja ensimmäisenä kertana kun olen päässyt poikuudesta eroon.

Soitin, Mutsi vastasi, ja piti kauhean rippisaarnan, kotiintuloajoista. Yritin selvittää sille etten voi tulla kotiin täksi yöksi, oli siinäkin selittäminen. Onneksi Heidi puuttui asiaan, ja kertoi, kuka oli ja missä olen, jne. No lopulta mutsi tuntui luovuttavan, ja sain jatkaa iltaa Heidin kanssa.
Ajattelin että kai me mennään Heidin sänkyyn, tai minä menisin varmaan olohuoneen sohvalle nukkumaan. Heidi kuitenkin luki varmaan ajatukseni, ja sanoi. Mennään Isän ja äidin makuuhuoneeseen, niillä on parempi sänky. Makuuhuoneessa olikin todella iso parikokoa oleva vesisänky.


Riisuimme kylpytakit pois ja menimme Heidin kanssa sänkyyn. Sänky tuntui todella eksoottiselle, ja loi lisää kiihotusta. Suutelimme pitkään, ja hyväilin Heidin rintoja, jotka tuntuivat vetävän minua puoleensa, yhä voimakkaammin. Heidi kuiskasi korvaani, että nuole mun pillua, haluan sinua. Käännyin vatsalleni, ja ryömin Heidin jalkojen väliin, ja aloin nuolemaan. Heidi huokaili nautinnosta, ja kaluni oli kovana ihan turtana. Liekö vieläkin lääkkeen vaikutusta.

Päätettiin kokeilla toista asentoa, 69, missä kumpikin saa tyydytystä. Heidi tuli istumaan naamani päälle ja otti minun munaa suihin. Minä puolestani nuolin Heidin pillua, kumpikin meistä nautti. Sitten vaihdettiin asentoa. Menin polvilleni Heidin eteen, ja hän otti minulta suihin, se tuntui ihanalta. Kohta mä laukean sanoin. Heidi lopetti nuolemisen ja imemisen ja puristi kulliani jostakin kiinalaisesta akupunktio pisteestä, ja sai orgasmini perääntymään.

Nyt Heidi tuli päälleni ja alkoi ratsastuksen. Tytön kiihkosta ei loppua kuulunut. Vaihdettiin asentoa, ja minä survoin munaani pilluun kuin aropupu konsanaan. Taas oli mällit tulossa, Heidi halusi vielä hetkisen nauttia, joten vanha hyväksi havaittu kikka sai toistamiseen orgasmin loittonemaan. Munani alkoi olemaan jo turtana panemisesta, mutta apinoin edelleen, huohotimme kumpikin kuin ajokoira, joka jahtaa salista.

Suutelin Heidiä ja tämä minua. Tunsin tytön kiiman intohimoisesta suudelmasta, joka oli täynnä ihanaa nautinnon tunnetta. Pian Heidi sai todella voimakkaan orgasmin, tyttö kiljui ja vinkui ja tärisi orgasmin kourussa, enkä minäkään enää pystynyt pidättelemään, vaan laukesin Heidin ihanaan pilluun. Retkahdimme kumpikin sänkyyn, Heidin pillusta valui sperman jäänteitä lakanalle, mutta se ei häirinnyt meitä. Kävimme vielä pikaisesti suihkussa, ja nukahdimme onnellisena ja tyytyväisinä Heidin vanhempien parisänkyyn.

Herättyäni, aurinko paistoi suoraan silmiini, kello oli yli puolenpäivän, hetken katseltuani, olin ihan alastomana, eikä Heidiä näkynyt missään. Ajattelin ensin että tää oli varmaan unta mitä tapahtui, mutta ei se ollutkaan. Heidi varmaan kuuli minun heräävän, ja huuteli keittiöstä, että tulisin aamiaiselle. Hän oli loihtinut todella fantastisen aamiaisen.

Missähän vaatteeni mahtaa olla, tuumasin siinä istuessa vieraassa keittiössä munasillani, ja Heidilläkään ei ollut yllään kuin kylpytakki. Kuules, aloitti Heidi, et sä nyt heti tarvitse vaatteita, mulla olisi sinulle parempaakin tekemistä kuin rannalle lorvimaan meneminen. No mikäs siinä auttoi, tytön sana oli laki, kuten kotona mutsin. Aamiaisen syötyämme, löysin itseni jälleen Heidin vanhempien vesisängystä, tyttö kaluni kimpussa, mutta se onkin sitten toinen tarina.


Palautetta saa antaa. kotisivu.palaute@gmail.com

tai vieraskirja jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj © copyright saarinen2015

Takaisin Sisällysluetteloon

web counter
web counter