Koulussa

 

Nuoresta iästä huolimatta, olin kokenut tänään jotain suurta. Olin tullut normaalisti kouluun. Aamu alkoi kotitalouden tunnilla. Yleensä suurin osa pojista lintsasi nämä kaksi tuntia koska eivät jaksaneet jatkuvasti jäkättävää opettajaa. Itse olin tullut kouluun tämän hyväperäisen ja muutenkin kauniin tytön takia aamusta heti kouluun. Tytöllä oli ruskeat hiukset, ja ruskeat silmät. Syötävähän hyvän näköinen, ajattelin. Kuppikooksi veikkasin a75, pienet rinnat olivat minusta kauniit.

Kotitalouden tunti alkoi tuttuun tapaan aamunavauksella. Istuimme kaikki oppilaat noin 12 pikkaisen pöydän ympärillä. Paikalla ei kyllä ollut kuin minä, ja tämä hyvän näköinen tyttö, Henna. ja hänen kaverinsa. ja minun kaveri Jonne. Oli tietenkin jotain muita "tyttöjä" mutta rumia kuin mitäkin, mutta niistä ei puhuta. Henna istui minua suoraan vastapäätä. Katselin kokoajan hänen kauniita kasvonpiirteitä. Yhtäkkiä hän käänsi nopeasti päänsä, ja katsoi minua suoraan silmiin.

Punaistuin hiukan. Katsekontaktimme katkesi, kun opettaja sanoi että tekisimme pirtelöä. kysyin, "miksi pirtelöä, sehän on niin helppoa? me menemme ATK-luokkaan toisella tunnilla, ja jokainen saa tehdä esitelmän valitsemastaan maasta!". Valitsin tietysti italian, koska siellä tehtiin pizzaa, ja jouduimme tekemään jotain ruokaa valitsemastamme maasta. Aloin tekemään pirtelöä, sanoin Jonnelle, että suklaapirtelö olisi hyvä.

Jonne suostui, ja lähti hakemaan raaka-aineita. Sillä välin minä "luin" ohjetta. Katselin vastapäätä olevaa Hennaa, joka oli niin kaunis. Olihan hän masturbaatio listallani sialla 1. Jonne pudotti jäätelön pöydälle, säikähdin hieman. "ala sää sekoitella näitä niin mä laitan lasit", sanoi jonne. Aloin sekoitella pirtelöä, ja pian se olikin jo valmis. Kaadoin minulle ja Jonnelle lasiin pirtelöä. Huikkasin vetelän pirtelön kerralla kurkusta alas, ja vein lasin pesukoneeseen. Opettaja määräsi minut ja Hennat järjestäjiksi. Jouduimme tunnin loputtua viemään roskat ja luuttuamaan pöydän. Sanoin maikalle että voisimme mennä jo ATK-luokkaan. Hän antoi avaimet, ja sanoi että tulee perässä kohta itse.


Työnsin avaimen lukkoon, ja väänsin. ovi aukesi. Painelimme kaikki 4 sisälle, ja jokainen omankoneen ääreen. "nyt pelataan Counter-strikeä!” huusi jonne. En jaksanut tehdä yhtään mitään, koska Henna istui edessäni. Näin hänen pikkuhousujen värin, kun hän nojautui eteenpäin. Punaista. Elimeni alkoi pikkuisen heräillä. Vaihdoin ajatukset äkkiä peliin. Pelasimme noin 15 minuuttia, kun opettaja tuli ja sanoi että pitäisi mennä järjestäjien nyt siivoamaan. Henna ja minä lähdimme.

Aukaisin herrasmies tyyliin oven Hennalle, ja hän hihkaisi kiittäen. Kävelin Hennan takana, samalla katsoen hänen ihanaa pyllyä. Henna avasi kotitalous luokan oven, ja oli lähellä, etten kävellyt Hennaan pahki. Hän meni sisään, ja minä perässä. Hän meni hakemaan luutua, millä voisi luututa pöydän. Hommakseni jäi ilmeisesti viedä roskat. otin roskapöntön, ja lähdin viemään. Tyhjensin roskat roskapönttöön ja lähdin, kävelemään takasin. Kotitalouden luokassa huomasin, kuinka Henna pyyhki pöytää Pylly sievästä hieman ylhäällä.

Jähmetyin katsomaan sitä ihanuutta. Henna huomasi tuijotukseni, ja punastui hiukan Minä sitäkin enemmän. Laitoin roskapöntön paikalleen, ja jäin odottamaan Hennaa. Yhtä äkkiä hän istuutui pöydälle, ja kysyi "mitäs tuijotit äsken?".hämmennyin ja vastasin äkkiä että miten hyvin hän osasi luututa pöytää. Selitys ei mennyt varmasti läpi, ja olin ihan nolona. "jaa", hän tuumasi. "kyllä mä tiedän mitä sä tuijotit”. Nielaisin kovasti, Hennakin varmasti kuuli sen. Nojailin seinään, ja Henna alkoi kävellä luokseni.


Hän halusi halata minua, tai ainakin se siltä näytti. Kävelin häntä vastaan, ja kiedoin käteni hänen ympärille. Toisen käden painoin alaselkään suoraan paljaalle iholle. Tunsin kuinka Henna värähti. En tiedä, käsitinkö jotain väärin, vai oliko ilmassa jotain jännitystä. Henna lopetti halaamisen, ja katsoi minua silmiin, yhä minusta kiinni pitäen. Emme sanoneet mitään. katoin hänen kauniisiin ruskeisiin silmiin.

Hän sulki silmänsä, ja suuteli minua. Olin aivan ihmeissäni mutta suutelin, takasin, tästähän olin haaveillut jo kauan! Suutelimme siinä hetken, ja maistoin hänen ihanan makunsa, Aivan kuin mansikat. Lopetimme suutelun, ja Henna sanoi "noo, tästähän sä oot haaveillut?". "ööh, joo!". sanoin, ja Henna iski silmää. Hänen otteensa hellitti, ja hän sanoi "Parasta mennä takaisin ATK-luokkaan, muuten opettaja alkaa ihmetellä.

Mutta JOS sä haluat, voidaan jatkaa tätä vielä." ja taas hän iski silmäänsä. Tuijotin siinä varmasti suu auki mitä hän oli sanonut. Henna poistui ohitseni kuiskaten "Koulun jälkeen ala-asteen vessoilla"."..j-jooh!!" Henna meni. Sammutin valot luokasta ja hypin innosta atk-luokkaan. Päivä meni että vilahti, Hennaa kokoajan ajatellen, ja katsoen. Sitten päähäni pamahti, Että eihän minulle ole kumia, jos hän haluaa seksiä kanssani! viimeinen tunti oli lopuillaan. Kello pirahti, ja kaikki ryntäsivät ulos.

Laitoin takin niskaani, ja mietin, haluanko minä varmasti tätä. Kyllä! kävelin portaat alas, ala-asteen vessan kohdalle. Odotin ja odotin. ei ketään. mietin, halusiko Henna vaan pelleillä kanssani. Otin askeleen pois, ja vessan ovi aukesi, Siellä oli Henna!" tulithan sä!". "juu niin tulin". hymyilin. astuin vessahuoneeseen, jossa oli kaksi vessaa. Henna halasi minua jälleen, ja heitti takkini pois.

Suutelimme kiihkeästi, ja menimme samalla vessaan päin. Hän laittoi minut istumaan vessanpöntön kannelle, ja tuli itse syliini. Hän alkoi heittää huppupaitansa pois päältänsä. näin hänen rintojensa koon, ne olivat isommat kuin a75! löysä huppupaita oli vain peittänyt ne alleen. ne olivat B luokkaa. Musta kireä toppi, ja alla rintsikat. "heitä mun toppi pois" aloin nostaa toppia alhaalta ylöspäin. Rintsikat tulivat vastaan, punaiset nekin. heitin topin lattialle, ja Suutelin Hennaa. Hyväilin hänen selkäänsä. Ja tarrauduin heänen rintsikoittensa lukkoon, nypläsin ne auki.


Henna pudotti olkaimet pois. ja rintsikat valahtivat päälleni. pudotin ne pois. Otin toisen rinnan käteeni, ja puristelin sitä. Tunsin jo kovana olevan nännin. Hän huokaili. "voitko nuolla toista?" hän kysyi. en sanonut mitään, vaan otin sen suuhuni. nuolin kielellä ja näykin, samalla hieroen etusormen ja peukalon välissä olevaa nänniä. Henna huokaili kovemmin. Hän suuteli minua, ja antoi villin kielarin. hän nousi vähän päältäni, ja alkoi kiskoa minun huppupaitaa pois. Heitin sen omatoimisesti pois.

Henna meni polvilleen lattialle ja työnsi kätensä t-paitani alle. hyväili mahaani, joka tuntui hyvälle. hän alkoi aukaista vyötäni, ja saikin sen auki. ja farkkuni napin, ja vetskarin. hän veti farkkujani alemmas, aina polviin asti. "hmm, mitähän täältä löytyy?" hän kysyi, ja tunnusteli kädellään haarojani. "se ei oo täällä", hän sanoi vitsillä. "katso lahkeesta". niin hän teki, ja löysi seisokissa olevan elimeni. hän hieroi kädellä boksereitten läpi sitä.

hän veti bokserini alemmas. ja alemmas. Lopulta esityskunnossa oleva elimeni oli vapaa kireistä boksereistani. Hän otti sen suoraan lämpimään suuhun. meinasin jo laueta silloin. hän liikutteli kieltä elimeni päällä joka kutitti ja tuntui hyvälle. lopultakin hän otti elimeni varresta pehmeällä kädellä kiinni, ja alkoi runkata. "onpas se iso!" hän sanoi yllättyneenä.

hän hieroi elintäni ja otti sitä välillä suuhun ja poskeensa. sanoin että olen tulossa! siitä hän vain yltyi, ja niin laukesin. suoraan hänen suuhunsa! orgasmi kutitti munassani, ja meinasin ruveta nauramaan. Häh nuoli ja imi kaiken munani päästä. "mmh, todella hyvää!" hän heitti verkkarin tapaiset housunsa pois, ja näin ne mistä haaveilinkin.

valkoiset stringit, jonka "reunat" olivat punaiset. Huomasin keskellä "love" tekstin kohdalla suurin piirtein jotain märkää. "Haluatko heittää nämä pois?", Henna kysyi. jos saan hampailla? sitä parempi, sanoi Henna, ja iski silmää. Henna nojasi seinään selällään, ja levitti vähän haarojaan. menin polvilleni lattialle, stringien eteen.


Nuolaisin kielelläni niin "kaukaa" kun vain ylsin. pitkän vedon ylös asti. Näin peilistä kuinka Henna sulki silmänsä. Aloin heittää stringejä pois. Ne valahtivat helposti lattialle. näin hänen pillunsa, jossa ei ollut karvoja ollenkaan. Posliini, nam. ajattelin. Olin nähnyt pornoleffoissa että klitorista pitäisi nuolla. hän laittoi kätensä hiuksiini, ja painoi pilluaan vasten. sain levitettyä parilla sormella klitorista esiin raosta. Nuolaisin sitä kielelläni, ja Henna uikahti. nuolin klitorista villisti kielelläni, ja hieroin pikkuisen pillun märkää reikää etusormellani. sanoin Hennalle että menisi istumaan pöntön päälle.

Hän meni, ja nosti jalat kattoon. nuolaisin jälleen hänen klitoristaan. hyväilin jälleen reikää, ja työnsin kaksi sormea märkään reikään. Hän äännähti todella kovasti. aloin sormettaa hitaasti ja nuolin pillua. Se oli hyvän makuinen. Hän sanoi, "työnnä kaksi sormeasi pyllyyni!".työnsin hitaasti yhden sormen pyllyyn. Ja liikuttelin sitä siellä. Työnsin toisenkin. ja pidin sisällä.

nuolin klitorista, ja sormetin hitaasti pyllyyn. Työnsin kieleni syvälle pilluun siitäkös Henna kovasti voihkaisi. Hän sanoi että on tulossa, ja niin hän teki. pillumehut valuivat pillusta ulos, ja minä nuolin niitä. Peräreikä supisteli. hän huohotti todella kovasti. Hän nousi, ja minäkin tein niin. hän huomasi täydessä kunnossa olevan munani, ja kysyi "panettaako?". "vähemmästäkin" vastasin. hän kysyi oliko minulla kumia? ei ollut, eikö ollut Hennallakaan. "no jos sä panet mua, nii et tuu mun sisään?". "ok" vastasin. Henna otti lavuaarista kiinni, ja pyllisti minuun päin. Henna ei ollut neitsyt, joten hän tiesi mitä tehdä.

Hän otti munastani kiinni, ja laittoi sen pillunsuulle. "työnnä kerralla syvälle!!". niin tein, ahh, miten lämmin ja ihana pillu, ajattelin. Pidin munaa sisällä, ja otin molemmat rinnat käsiini. pikkuhiljaa aloin naida. ja puristelin rintoja, ja nännejä. Henna alkoi huokailla. tunsin kuinka olin tulossa. en voinut mitään. laukesin suoraan sisälle! Henna huusi juuri sillä hetkellä orgasmin voimasta! laukesin syvälle pilluun. otin munan pois pillusta. Henna otti sen vielä suuhun, ja imi sitä. sitten hän lopetti ja sanoi "tulit sitten sisään?". "ai, tunsit?". "ei voinut olla tuntematta niin ihanaa tunnetta!" pukeuduimme, ja poistuimme vessasta. suutelin vielä Hennaa, ja hän sanoi että pitää ottaa uusiksi joskus.


Tämä tarina oli joskus suomi24.fi novelleissa

Palautetta saa antaa. kotisivu.palaute@gmail.com

tai vieraskirja jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj © copyright saarinen2015

Takaisin Sisällysluetteloon

web counter
web counter