Tyttöjen kimppakivaa

 

Marraskuisena iltana satuin menemään jippiin Chatiin tappamaan aikaani... siellä hetken Chatailun jälkeen huomasin erään lesbon hakevan seuraa ja päätin vastata tälle, koska ajattelin toiveikkaana että jospa sittenkin joskus vielä nappaisi. Tyttö oli minua vuoden vanhempi, eli melkein 17, ja erittäin paljon samaa mieltä asioista kuin minäkin. Sinä iltana Chatailymme jatkui yö myöhään, ja päätimme tulla samaan Chat huoneeseen seuraavanakin päivänä. Odotin seuraavaa Chataily kertaamme innolla. Tällä kertaa vaihdoimme puhelin numeroita ja päätimme että tapaisimme ensi viikonloppuna. Viikon, me sitten tekstailimme ja puhuimme puhelimessa kunnes tuli odottamani lauantai. Lauantaina nousin pitkänmatkan bussiin, kello neljältä. Tyttö vielä soitti varmistaakseen, että varmasti tulisin. tunti kului ja olin hermostuneena, siinä linja-autossa, hitaasti mutta viimeinkin olin saapunut määränpäähäni. Astuin ulos ja huomasin, ettei Tyttö ollut vielä tullut. Soitin hänelle sillä pelkäsin, ettei hän tulisikaan. Hän vastasi melkein heti ja minä kysyin että onko hän tulossa ja hän sanoi että "kyllä, hän on ihan just siinä että missäs sinä olet" "tässä pömpelin kohdalla" vastasin tarkoittaen isoa harmaata tolppaa.


"Ok näen sinut." Tyttö sanoi ja sulki puhelimen. Samassa minä käännyin ympäri ja näin aivan ihanan poikamaisen lesbo Tytön ja ajattelin, ettei minulla ole mitään mahdollisuuksia häneen. Mihin mennään, Tyttö kysyi ja minä vastasin, että minulla on ihan helvetin moinen vessa hätä, että olisiko lähellä vessaa. Tyttö, käski seuraamaan häntä. Menimme Anttilan vessaan, sillä siellä oli tytön mukaan ainoa ilmainen vessa. Kun olin vessassa käynyt, lähdimme kävelemään Tytön luokse. Tyttö, asui melkein keskustassa yksin mikä oli plussaa. Astuessani hänen kotiinsa, ihana pieni kissan pentu kirmasi meidän luoksemme. "se on Misu" Tyttö sanoi... "Voi kuinka söpö" minä naurahdin, kun Tyttö otti Misun syliinsä. Istuuduimme hänen sängylleen ja aloimme katsella telkkaria josta tuli Karpolla on asiaa, sitä tuijotellessamme tyttö meni makuulle ja alkoi silittää Misua. Jossakin vaiheessa, minäkin menin makuulle ja siinä me sitten katselimme hermostuneina toisiamme. Tule tännepäin ettet tipu Tyttö sanoi ja minä siirryin, lähemmäksi tätä. juttelimme siinä niitä näitä kun Tyttö sanoi yhtäkkiä, tai pikemminkin väitti, että "sinä selvästi pelkäät minun kosketusta" "Enkä!" sanoin "Pitäisikö minun olla näin vai" jatkoin ja laitoin käteni hänen ympärilleen.


Tyttö siirsi kissan välistämme ja kietoi oman kätensä minun ympärilleni, mutta ei hänen kätensä kauaa paikoillaan pysynyt vaan se alkoi vaellella pitkin pyöreähköä kehoani. "Koske minua ihan vapaasti "tyttö sanoi, ja niin minunkin käteni alkoi vaellella hänessä. Sitten Tyttö tarttui käteeni ja vei sen Pikkareidensa sisälle. Aloin hieromaan hänen klitoristaan ja Tyttö huohotti hiljakseen. Sitten hän riisui housunsa ja pyysi minua tekemää samoin ja niinhän minä teinkin. Hän vei kätensä pilluuni ja leikki klitoriksellani. Olin todella kiihottunut ja voihkin jo äänekkäästi. Sitten hän laski vielä kättään hieman niin että hänen etusormensa oli, pilluni suulla. Pikku hiljaa hän työnsi etusormensa sisälleni ja veti sitä hiljalleen edestakaisin nopeuttamalla tahtia kunnes, lopulta hän suorastaan nussi minua sormellaan. Se oli taivaallista ja minä aloin hieromaan villisti klitoristani eikä mennyt kauaakaan kun huusin orgasmini kourissa. Tyttö tuli kainalooni ja kysy "Haluaisitko sinä olla minun oma?" Tuosta päivästä on seurusteltu jo kohta 6kk. olen rakastunut.


Palautetta saa antaa. kotisivu.palaute@gmail.com

tai vieraskirja jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj © copyright saarinen2015

Takaisin Sisällysluetteloon

web counter
web counter