Yllätys laivalla

 

Olin odottanut innolla työpaikan koulutusristeilyä, sillä niillä yleensä tapahtui kaikenlaista. Kun laiva irtautui maista, meininki muuttui rennoksi ja ihmiset olivat paljon hauskempia kuin työpaikalla, vaikka toki laivallakin pidettiin ensin parit palaverit vähän kuin muodon vuoksi. Kukaan ei kuitenkaan kuunnellut pomon jorinoita, sillä kaikki odottivat, että päästäisiin itse asiaan eli hauskanpitoon. Tällä kertaa risteilyssä oli oma viehätyksensä, sillä taloon oli edelliskerran jälkeen tullut uusia työntekijöitä. Osa oli mitäänsanomattomia, sellaisia kuin vaikka atk-puolen Vesku, joka vaikutti kuivalta kuin viikon vanha ruisleivän kyrsä. En ollut vaihtanut hänen kanssaan montaakaan sanaa, sillä myyntiosastolta tuli harvoin asiaa atk-puolelle.

Sitten oli Jamppa, meidän uusi markkinointipäällikkömme. Sen komistuksen olivat noteeranneet muutkin naiset kuin minä, mutta olin jo päättänyt, että nappaisin hänet laivalla. Jamppa oli vilkkusilmäinen velikulta, kuin luotu hauskanpitoa varten. Meidän välillämme oli jo pitkään ollut sen sortin flirttiä, että pidin häntä varmana nakkina. Vatsassa kouraisi, kun mietin seuraavaa yötä. Olin jo sopinut hyttikaverini Maijun kanssa vuoroista siltä varalta, että meillä molemmilla olisi yöseuraa. Hyttiin mahtui kyllä nukkumaan neljäkin, mutta muihin sänkypuuhiin sentään halusimme omaa rauhaa, vaikkemme kumpikaan mitään kainostelijoita olleetkaan. Virallisen osuuden aikana Jamppa oli vielä täydessä iskussa ja vaihdoimme keskenämme kiihkeitä katseita. Kävimme Maijun kanssa vaihtamassa vaatteita ja kun kävelimme buffetravintolaan illallista varten, markkinointipäällikkö tuli käytävällä vastaan epäilyttävästi huojuen. Missä ihmeen välissä hän oli ehtinyt juoda noin paljon!


Mutta Jamppa, toruin, - sinähän et kohta pysy pystyssä. Mitäs iloa minulle semmoisesta miehestä on! Tämmöistä iloa, Jamppa virnisti ja tarttui minua muitta mutkitta tissistä. Mennäänkö saman tien hyttiin? Jos nyt ensin syödään kummikin, sanoin hilpeästi. Sen jälkeen voidaan mennä vetämään parit tanssit ja katsotaan sitten, kuka lähtee kenenkin kanssa. En halunnut antaa itsestäni sitä vaikutelmaa, että putoaisin hänen syliinsä kuin kypsä omena, vaikka olisinkin halunnut saman tien painautua häntä vasten. Ruokaa nyt sai missä vaan, mutta kunnon panoa ei ollut tarjolla joka päivä, vaikka menevä sinkku olinkin ja tottunut saamaan sen, minkä halusin. Ruokailun aikana Jamppa humaltui yhä enemmän ja kaatoi viinilasinsa vieressä istuvan kirjanpitäjän viereen. Sika! nainen sihahti.

Itse olet emakko, Jamppa kuului kivahtavan. - Eikö sinua ole pantu vähään aikaan, kun olet noin äkäinen? Mielenkiintoinen tapaus, Maiju kuiskasi korvaani. Vieläkö sinua himottaa lähteä hyttiin tuon possun kanssa? Hymyilin urheasti, vaikka minua harmitti suunnattomasti. Jamppa oli töissä kohtelias ja iloinen, ei ollenkaan tuollainen riitaa haistava törkimys. Olipa järjetöntä vetää pää täyteen viinaa, kun tarjolla sentään olisi ollut paljon antoisampaakin viihdykettä. Mietin huolestuneena, mahtaisiko hänellä edes seistä siinä vaiheessa, kun olisimme hytissä. Tiesin kokemuksesta, että liian kännissä olevasta sänkykaverista ei juurikaan ollut iloa. Vehje saattoi kyllä pelittää, mutta toisen ihmisen huomioiminen ei siinä vaiheessa enää tullut mieleen. Ja minähän en halunnut tänään mitään pikapanoa. Minä tahdoin naida kunnolla, pitkään ja hartaasti. Aavistin, että Jamppa taitaisi nukahtaa ennen kuin minä pääsisin edes alkuun. Mokomakin ilonpilaaja! Ruokailusta siirryimme yökerhon puolelle, ja Jamppa haki minua heti tanssimaan. Hän kouri antaumuksella takapuoltani, ja käsi yritti hakeutua lyhyen hameeni helman alle. Ei tässä nyt sentään, nauroin. Mennäänkö hyttiin? Mennään vaan, mutta ensin mennään ottamaan yhdet.


Ei yksiäkään enää, sanoin päättäväisesti. Se on joko tai! Mitä, rupeatko sinä uhkailemaan? Jamppa kysyi suureen ääneen. Että ei tule pillua, jos äijä ottaa yhdenkin? Vieressä tanssiva eläkeläispariskunta katsoi meitä paheksuvasti. Mennään nyt vain saman tien hyttiin, niin näytän sinulle sellaisen pillun, ettet ole ennen nähnyt, sanoin itsekin sen verran kuuluvasti, että vaarin ja mummon tekarit taatusti nyrjähtivät nurinpäin. Laahustimme toisiimme kietoutuneina hyttiini. Tuskin ovi oli sulkeutunut perässämme, kun Jamppa alkoi jo raastaa vaatteita yltäni. Siinä hötäkässä puserokin repesi. Se oli kuule kallis paita! harmistuin. Aloin aavistaa, että se mitä oli tulossa, ei ollut rikkoutuneen paidan arvoista. Jumalauta, nainen ei tarvitse minun kanssani mitään paitaa! Tissithän ne pääasiat ovat, ei se, mitä on niiden
päällä. Kaaduimme sängylle ja avasin hänen vyönsä. Vehje sojotti juhlakunnossa, ja tartuin siihen innolla. Ehkä tämä vielä muuttuisi iloksi, vaikken ollutkaan kuvitellut iltaa ihan tällaiseksi. Ota se suuhun, hän komensi.

Ehei, kyllä sinä saat ensin nuolla minua oikein kunnolla, ilmoitin. - Me olemme nyt minun hytissäni ja minä olen se, joka määrää tahdin. Minä haluan perkele vittua enkä mitään nuolemista. Niitä saatanan esileikkejä saa hoidella kotona ihan kyllästymiseen saakka, että ylipäänsä saa pillua edes silloin tällöin. Minkä helvetin takia kaikkien naisten pitää olla samanlaisia pihtareita! Ukko yritti tunkeutua sisääni, mutta sain estettyä sen. En minä sentään mikään pelkkä jalkoväli ollut, piru vie! On se nyt kumma, että ensin houkutellaan hyttiin ja sitten ruvetaan pistämään hanttiin! Jamppa mongersi jotain ja tipautin hänet sängystä lattialle. Otahan vähän toisenlainen asenne, miekkoseni, muuten ei tule mitään. Haluatko sinä pillua vai et? Haluanhan minä, mies muuttui yllättävän nöyräksi. Asetuin hajareisin hänen eteensä ja levitin jalkovälini. Muutaman lupaavan lipaisun jälkeen hän kuitenkin väsähti. Ei hitto, eihän tämä nyt näin voinut mennä! En olisi ikinä osannut kuvitella, että mies saattaa nukahtaa jalkojeni väliin, koko ihanainen pimpsani siinä silmiensä edessä. Ja nyt ulos täältä, pomppasin pystyyn ja ehdin nähdä, miten hänen kullinsa oli kutistunut pieneksi surkeaksi lerpuksi. Jos et osaa täältä omaan hyttiisi, mene vaikka takaisin yökerhoon ja kysy joltakulta. Sain potkaistua surkean rakastajani ulos ovesta ja vedin hetken henkeä. Olin laittanut kaiken Jampan varaan, ja tässä sitä nyt oltiin. Muut olivat luultavasti jo täydessä vauhdissa ja parit muotoutumassa. Näinkö jäisin tänä yönä kokonaan ilman munaa vain siksi, että olin ahnehtinut väärää tyyppiä? Puin nopeasti vaatteet ylleni ja kohensin olemustani, etten näyttäisi siltä kuin olisin juuri ollut panemassa, varsinkin, kun arvaus osuisi täysin väärään. Pujotin jalkani korkkareihin ja riensin takaisin yökerhoon. Firman väkeä oli tanssilattialla ja baaritiskillä, jotkut olivat pöydissä syventyneinä juttelemaan. Maiju näkyi istuvan kylki kyljessä varastopäällikön kanssa. Mujunen olikin oikeastaan ihan pantavan näköinen, miksen minä ollut huomannut sitä aikaisemmin? Moi! kuului jostain viereltäni. Atk-osaston hiirulainen seisoi siinä ja kysyi, lähtisinkö tanssimaan. Teki mieli tokaista, että tässä oli nyt parempaakin tekemistä, mutta olin vielä niin suunniltani äskeisestä, etten saanut sanaa suustani, vaan seurasin Veskua lattialle.


Hän tanssi yllättävän hyvin, otekin oli mukavan jämäkkä. Sitä paitsi hän tuoksui hyvältä partavedeltä, jota en tunnistanut. Kun mainitsin hänen tanssitaidostaan, hän naurahti harrastaneensa nuorempana kilpatanssia. Mutta sitten tanssikaverini muutti muualle ja se jäi. Bändi alkoi soittaa rokkia ja seurasin hämmentyneenä, miten hän kieputti lantiotaan. Oikeastaan Vesku oli ihan hyvännäköinen hyvin istuvissa farkuissaan ja valkoisessa paidassaan. Seuraavan hitaan aikana painauduin häntä vasten, ja hän vastasi eleeseeni painamalla kätensä tiukemmin selkääni vasten. Minä muuten olen yksin hytissäni, hän kuiskasi. Minun piti jakaa se Reinin kanssa, mutta hänelle tuli joku este ja joudun nukkumaan yksin. Melkoista tuhlausta, ynähdin ja tunsin hänen huulensa korvalehdelläni. Yksi herkistä kohdistani oli juuri siellä, ja yhtäkkiä olin täynnä himoa. Mennäänkö sinne sinun hyttiisi? Sinäpäs olet suoran toiminnan nainen, hän nauroi, - mutta mennään vaan, vaikka saman tien. Vesku oli ihan toista maata kuin Jamppa. Hän riisui minut hellästi vaate kerrallaan ja suuteli siinä välissä joka ikisen kohdan paljastuneesta ihostani. Kun oli hameen vuoro, olin jo niin kiimassa, että olisin halunnut saman tien kiskaista hänet päälleni ja suoraan sisääni. So so, älähän ole niin malttamaton, senkin villikissa, hän kiusoitteli, kun yritin päästä käsiksi hänen housuihinsa.

Enpä olisi uskonut, että olet tuommoinen peto, mutta näköjään ensivaikutelma saattaa pettää, hän myhäili pää rintojeni välissä. Ai että kenen ensivaikutelma tässä nyt olikaan pettänyt, ajattelin sumuisesti. Ennen kuin saat munaa, saat jotain muuta hyvää. Se, että saa nuolla ihanan naisen pimppaa, on parasta mitä tässä maailmassa tiedän. Hän tiesi mistä puhui ja oli selvästi ollut samassa työn touhussa ennenkin. Kun hame oli lentänyt nurkkaan, kiemurtelin päästäkseni eroon pikkupöksyistäni, mutta hän esti sen ja näykki sen sijaan pilluani niiden läpi. Se oli tehdä minut hulluksi. Laukesin ensimmäisen kerran jo saman tien, ja vasta sitten hän riisui minut kokonaan ja kehui, miten kaunis Olinkaan. Tartuin kiinni hänestä ja käänsin hänet selälleen. Sen jälkeen asetuin haja-reisin hänen päälleen ja aloin riisua häntä. Avasin paidan napit ja paljastin lihaksikkaan rintakehän, sen jälkeen siirryin alemmas. Avasin hänen farkkunsa ja vapautin kalun vankilastaan. Markkinointipäällikkö lörppökulleineen ei käynyt enää mielessänikään. Pakko saada munaa, huohotin. Hän koetti nauraen kiemurrella allani, mutta ei mahtanut lopulta mitään sille, että sujautin hänen vehkeensä sisääni. Kun kyrpä tunkeutui milli kerrallaan lämpimään pesään, hän voihkaisi ja unohti kiusoitteluni.


Ah, miten hyvää se tekee... Sinä osaat tehdä sen niin hyvin, että tässähän lähtee kohta henki. Keinuin edestakaisin hänen päällään. Välillä kohottauduin ja annoin kalun melkein solahtaa pois sisältäni, sitten taas painuin sitä vasten ja annoin sen mennä syvälle, oikein syvälle. Lopulta Vesku mylvi niin, että ääni kuului luultavasti naapurihyttiin saakka, enkä minäkään kovin hiljaa ollut, kun nautinnon aalto pyyhkäisi ylitseni ja laukesin hänen päälleen juuri hetkeä ennen kuin hän räjäytti satsinsa sisääni. Jumalauta, mikä nainen, hän huohotti, tätä pitää saada lisää. Lopulta emme malttaneet lähteä hytistä enää koko yönä. Kun aamulla vääntäydyin viime tipassa aamiaiselle, Maiju oli juuri lataamassa lautastaan. Sinua ei olekaan näkynyt vähään aikaan, hän hymyili. Olin jo vähän huolissanikin, mutta sitten joku sanoi nähneensä sinut sen atk-osaston hiirulaisen seurassa ja tiesin, ettei sinulla ole hädän päivää. Tai riippuu tietysti, mitä on tullut tänne tekemään, hän lisäsi monimielisesti. Se nyhverö tuskin ymmärtää käydä naiseen käsiksi vaikka ensin vääntäisi hänelle rautalangasta, miten se tehdään. Niinhän sitä luulisi, hymähdin itsekseni, mutten sanonut mitään, vaikka tarkkanäköinen olisi jo vaivalloisesta kävelystänikin huomannut, että pantu oli, ja monta kertaa. Kel onni on, se onnen kätkeköön, tuumin, sillä en halunnut muidenkin firman naaraiden käyvän löytöni kimppuun. Entä sinä, onko ollut hauskaa? keksin kysyä. Maiju supatti korvaani pitkät litaniat Mujusen avuista lakanoiden välissä.


Pieni sillä kyllä oli, vaikka mies on noin iso ja ego vielä isompi. Katso nyt, miten mahtavan näköisenä se nytkin istuu tuolla ikkunapöydässä. Vilkaisin Maijun osoittamaan suuntaan. Vesku istui samassa pöydässä ja iski minulle silmää. Olimme sopineet, että olisimme toisten aikana kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan, mutta ei tämän tähän ollut tarkoitus jäädä. Meillä oli ollut hauskaa, kun olimme keksineet töistä paikkoja, joissa voisi vaikka kahvitunnilla ottaa pienet pikapanot. Jamppaa muuten ei näy missään, Maiju huomasi. - Ukkoparka ei ole tainnut vielä selvitä jalkeille. Saitko sinä siltä? Joku sanoi, että lähditte jonnekin yhdessä, mutta sitten vähän ajan kuluttua äijä hortoili yökerhossa ympäri juovuksissa. Hänelle ei edes tarjoiltu enää. Hmm, mutisin. Eikös sinun pitänyt saada tällä reissulla munaa ja nimenomaan markkinointipäällikön munaa? Voi voi, taisi nyt mennä vähän mönkään... Maijun äänessä oli vahingoniloa, mutta en antanut sen häiritä itseäni. Vain minä itse tiesin, että risteily oli ollut täysi nappi. Onneksi näitä oli tulossa lisää, sillä Vesku oli vakuuttanut, ettei hänellä ollut mikään kiire lähteä pois firmasta, vaan hän aikoi jäädä pitemmäksikin aikaa...


Palautetta saa antaa. kotisivu.palaute@gmail.com

tai vieraskirja jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj © copyright saarinen2015

Takaisin Sisällysluetteloon

web counter
web counter