Festari liput

 

Oli kesäinen aamu, istuin keittiön pöydän ääressä hörppimässä aamu-kahviani, ja kuuntelin iskelmäradiota, siellä toimittaja julisti, että kannattaa osallistua kilpailuun ja voi voittaa liput kesä festareille. Mielessäni naureskelin, tuskinpa mitään ikinä voitan. Kuitenkin menin tietokoneelle, ja osallistuin kilpailuun. Menin parvekkeelle polttamaan aamu savuja, ja katselin kuinka naapurini, Sanna ulkoilutti koiraansa. Se oli Siperian husky, komea koira, vaikka totta puhuen en katsellut kovinkaan tarkkaan koiraa, vaan Naapurin Sannaa. Huomenta Naapuri! Huikkasin. Olimme Sannan kanssa tunnettu jo muutama vuosi, ja käyty pari kertaa ulkona syömässä, ja muuten vaan juteltu.

Huomenta! Kuului vastaus, jota seurasi pieni hymynkare suupielessä. Tuutko kahville, olis viel jäljellä, keitin taas liikaa, eikä viitsis kaataa viemäriin. No voinhan tulla, Sanna huikkasi. Vien vaan ”Kallen” ensin kotiin. Sannan koiran nimi oli ”Kalle” Sanna on semmoinen 165 senttinen, pikkuisen pyöreähkö, tummat hiukset, pikkaisen punervat. Kasvot kuin, enkelillä ja muutenkin mukiin menevä pakkaus. Sinertävine silmineen. Ovikello soi, Sanna oli oven takana. Tuu sisään, ota jääkapista jotakin purtavaa, mulla ei oo oikein muuta tarjota kahvin kanssa. Menin keittiöön perässä. Sannalla oli yllään kesäinen turkoosin värinen toppi, ja mustat ja aikatavalla kireän näköiset kolitsi housut, Sannan pyöreä kiinteä peppu oli oikein elementissään. Onks sulla hilloo? Sanna kysyi, olin niin ajatuksissani, ja keskittynyt sannan peppuun, etten heti tajunnut kysymystä. Ö-ö, joo on mulla, tokaisin, ja kaivoin hillopurkin kaapista. Kahvin kanssa, paahtoleipää ja sen päälle hilloa. Sannan resepti. No mites työt verstaalla on mennyt? Sanna kysyi. No ihan hyvinhän ne, alkuviikko oli aika hiljaista, Mutta tuli sitten puolenviikon maissa tehtyä oikein kunnon kaupat. Yksi vanhempi mies tuli ja myi rakkaan pyöränsä, kun ei jaksanut enää pitää siitä huolta, kertoi että sairasti pahaa sydänvikaa, ja lääkäri oli kieltänyt pyörät. No menin ja ostin ukon silmäterän. Triumph 900 cc. Sanna katseli, ja kuunteli korvat höröllään. Mitä sä teet moottoripyörällä, kun et osaa ajaa edes polkupyörälläkään, heitti Sanna pikkuisen ivallisesti, kun yhden baarireissun jälkeen oli fillarilla tie hakusessa, ja turpakin auki. Sanna oli pelastanut silloin minut, ja paikkaillut pitkät tovit.


No jos nyt ei muisteltaisi menneitä, totesin. Ajattelin tässä justiinsa ottaa kesempänä parisen viikkoo lomaa, ja lähtee pyörällä festareille. Ja ajattelinpa ottaa sinut mukaan. Sanna oli tukehtua kahviin ja paahtoleipäänsä. Ootkos sä nyt ihan tosissasi, festareille? Sanna kysyi. Joo, miksei? sopersin, vastaukseksi. No eikös ne liput maksa ihan tolkuttomasti, Sanna kysyi. Ei, oo käsitystä hinnoista totesin. Puhelin soi. Kuka helkkari nyt soittaa, vapaapäivänä. Haloo! Iskelmästä, Jenni Terve. Moi. Änkytin, Olet osallistunut meidän kotisivuilla Festari lippupaketin arvontaan, aloitti toimittaja. Joo kävin netissä, sopersin. Toimittaja esitti seuraavan kiperän kysymyksen, ja meikäläisen sydän oli jo ihan kurkussa jännityksestä. Yht. äkkiä muistin, piru, radio on päällä, toivottavasti ei oo suora lähetys, Sannahan kuulee kaiken, ajattelin. No olisiko sinulla käyttöä kahden hengen lippupaketille, kokonaiseksi viikonlopuksi, kysyttiin. Vastasin oitis, Just nyt istuu varmastikin naapurini pöydän ääressä, juoden kahvia ja kuuntelee radiota, että jos saanen toivoa, veisin hänet mielelläni festareille. Toimittaja piti pienen hengähdys tauon ja sanoi, arvaapa mitä, ennen kuin ehdin vastaamaan, hän totesi. Minulla on ilo lähettää sinulle festari liput viikonlopuksi kahdelle hengelle. Mitäpä tähän voisi enää onnellinen mies todeta? K-kiitos, ähelsin puhelimeen. Ja fanfaareja. Onnittelut vielä kerran voittajalle! Radion toimittaja totesi. Ja lopuksi vielä hyvää festari lomaa. Kiitos, se tulikin ihan tarpeeseen, totesin, Ja naapuriin terveisiä. Menee perille, ja olisiko sinulla jotakin toivekappaletta, haluaisin soittaa sen vielä näin voiton kunniaksi. Josko nyt sitten hidas kotimainen menisi. Antti Kleemola – Marikan Haaveet.

Toiveesi toteutuu. Ja hetkisen pyörällä päästäni, suuntasin takaisin keittiöön, Missä Sanna istui pöydän ääressä, ja Kuuntelipa hyvinkin radiota. Olit sitten äsken radiossa, aloitti Sanna. Niin olin. En tiennyt kuka sieltä soittaa. Jaa, vai et. Mutta kuinka niin sopivasti tulikin ennen puhelua Festareista puhe. No kun kuulin sen radiosta just kun join kahvia, ja menin parvekkeelle, sanoin. No, Nythän sulla on liput. Ja entäs se pyörä? Sanna kysyi. No saan toki lainaksi verstaalta farkun, jos epäilet pyörän kyytiä. Samapa tuo. Voisihan sitä kai uskaltaa pienen lenkin, Mutta ei festareille asti. Sanna sanoi. No farkku kelpaa ihan hyvin mullekin, totesin. Onks sulla kuin kiire tänään? kysyin. Sanna, Ei mulla oo yhtään mitään. No hyvä, voisin viedä sut pienelle ajelulle. Käykö semmoinen vähän reilu parikyt kilsaa? No jos olet oikein varovainen, Sanna totesi. Varmasti. Mulla on ylimääräiset pilkkihaalarit verstaalla, ja kypärä. Etköhän tarkene? Menimme istuskelemaan olohuoneen sohvalle, Selvästikin Sannalla oli seksi mielessä. Toki en itsekkään voinut välttyä kiusaukselta, Kaunis tyttö vieressä, yllään turkoosissa topissaan ja kireissä kolitsi verkkareissaan. Kuinkas ollakaan, rupesin silittelemään Sannan hiuksia ja hartioita, ja Sanna kääntyi minuun päin ja alkoi kiihkeästi suudella. Alapäässäni aloin tuntea jo jäykkyyttä. Hivutin käteni Sannan topin alle, Hänellä oli kiinteän pyöreät rinnat, semmoiset, kouraan mahtuvat. Hivutin topin ylemmäs, ja kohta se oli sohvalla. Sannalla ei ollut rintaliivejä ollenkaan. Aloin varovaisesti nuolemaan, ja imemään Sannan rintoja, ne olivat ihanan pehmeät, ja tuntuivat kuin silkiltä. Tuoksu oli huumaava ja puoleensa vetävä. Sanna hengitteli puoliksi huokaillen, hetkisen kuluttua hän tarttui käteeni kiinni, ja siirsi sen housujensa etumukselle. Kouraisin pari kertaa, tunsin kuinka Sanna alkoi jo lämmetä. Ujutin käteni housuihin, Hänellä oli Stringit alla. Ne olivat jo kosteana. Jatkoin hyväilyä ensin, stringien päältä, sitten työnsin käteni niiden sisään.


Tyttö tuntui ihanan kuuman kostealle, ja yninä sekä huokailut kertoivat hänen pitävän tekemästäni. Suudeltiin muutama kerta kiihkeästi, ja sen jälkeen Sanna nousi seisomaan, riisuin hitaasti hänen kireät kolitsi verkkarit, ja stringit. Vedin hänet lähemmäksi itseäni, ja lipaisin kielelläni hänen ihanan kuumaa ja kosteaa pillua. Värähtelyt kulkivat hänen kehonsa läpi, ja nyt alkoi jo itselläkin olla tukalaa boksereissa. Sanna riisui nilkoissaan olevat housut pois, ja heitti anovan katseen noilla hurmaavilla silmillään. Sanoja ei tarvittu. Kaappasin Sannan syliini, ja kannoin hänet makuuhuoneen parisänkyyn, minkä olin saanut hankituksi edullisesti. Riisuin Bokserit pois, ja kaluni oli puoliksi pystyssä. Sanna Makasi sängyssä selällään, jalat pienessä koukussa, mutta riittävän levällään. Päätin kiusata häntä kielelläni vielä hetkisen, ja niinpä aloin latkia hänen nesteitään, kuin kissa kermaa konsanaan. Nautinnon yninä täytti makuuhuoneen. Hetken kuluttua, ryömin sannan viereen, ja aloin hellästi suudella häntä. Tunne oli sanoin kuvaamaton, ja kullini yhä kankeampi. Sanna käänsi minut selälleen sänkyyn, ja itse istui kullini päälle, Ah, kuinka tuo karvainen mätäs nielikään kulliani. Sanna ratsasti kullini päällä, ja tunne oli erittäin nautinnollinen. Aikansa ratsastettuaan, Sanna halusi toisenlaista asentoa. Hän kävi selälleen makuulle, ja minä kiskoin häntä lähemmäs sängyn laitaa, ja survoin hervottoman heppini häneen, ja aloin panna, kunnes tunsin mällin olevan tulossa, kireät pillun lihakset supistelivat kullini ympärillä, voiko tätä nautintoa kestää, ajattelin, mutta jatkoin vielä hetkisen. Sanna huohotti ihan kiimassa ja pusersi reisillään minua lähemmäs itseään, nussin häntä himoissani, ja polte oli melkoinen, tunsin kuinka pian laukeaisin, Mutta jatkoin vieläkin kuin kone. Sanna sai rajun orgasmin ja hänen koko kehonsakin tärisi ja pillun lihakset pureutuivat yhä tiukemmin kullini ympärille. Enää en pystynyt pidättelemään, vaan laukesin ähkien hänen pilluunsa.

Uupuneina suorituksesta, rojahdimme molemmat sängylle huohottaen makaamaan. Se oli ihanaa Sai Sanna hengästyksensä lomasta sanotuksi. En voinut murutakun myöntää. Sanna, Mä haluun että sä vietät vapaapäiväsi mun kanssa, ja voisimme nussia uusiksi. Tuumasin siihen, että, ihan kuinka vaan, mutta mä lähden nyt kyllä käymäs suihkussa. Ja niin se päivä eteni hiljakseen iltapäivää kohti, kävin välillä ulkoiluttamassa ”Kallea” ja juttelimme Sannan kanssa vähän kaikesta, ja oltiin sinä päivänä parikin kertaa sängyssä, tutustumassa toisiimme. Mitäs jos me käytäisi katsomassa sitä pyörää verstaalla, heitin kysymyksen Sannalle. Samalla vois tsekkaa missä kunnossa farmari on. Sillä ei ole ajettu hetkeen. No jos kerran on pakko, Sanna totesi, ja ripustautui kaulaani, suudellen erittäin kiihkeästi. Malta nyt mielesi, kyllä me vielä ehditään monta kertaa sänkyyn. Mun varmaan tarvis vaihtaa vaatteet, Sanna totesi. Mitä suotta, kelpaahan nuo pukineet erittäin hyvin. En minäkään aio laittaa pukua päälleni. Sonnustauduin farkkuihin, ja t-paitaan. Kävelimme yhdessä verstaalle, sinne oli parin kilometrin matka. Mitäs pidät, kysyin, kun tempasin pressun pois pyörän päältä. Onhan tuo oikein komea pyörä, sai Sanna sanotuksi. Käänsin virta-avaimesta virrat päälle, avasin ryypyn, ja painoin kytkimen pohjaan, ja tarkistin ettei vaihde ole päällä, sitten painoin. startti nappia, pyörä starttasi.


Nousin pyörän selästä, kävin verstaan perällä, ja kaivoin laatikosta parin nahkaisia rukkasia, sekä pilkkihaalarit. Puetko sä nämä, sanoin Sannalle. Hän vaan tyytyi nyökkäämään, ja alkoi pukea pilkkihaalareita. Kävin itse toimistosta hakemassa nahkatakin, ja pari kypärää. Nousin taas pyörän selkään, laitoin ryypyn pois, ja siirsin pyörän ulos. No tulehan, sanoin sannalle, ja ojensin hänelle kypärän. Lähdettiin liikkeelle, ensin kurvasin st1 asemalle, tankille, mittari oli melkein punaisella. Tankkasin 10 litraa 98 oktaanista polttonestettä. Kysyin Sannalta, pelottaako? Ei, mutta vähän kyllä jännittää. Huoli pois, pian päästään matkaan, vien sinut semmoiseen paikkaan, että voit vapaasti päästää estosi. Sanna tyytyi vain hymyilemään. Heitin leikkisästi kommentin, ”Matkustajat nouskaa kyytiin, pikavuoro lähtee” Samalla kiskoin kypärän päähäni. Matka taittui suhteellisen rivakasti, Sanna puristi tiukasti lantiotani, tyttö taisi hieman jännittää pyörän takana istuimista, vielä tämä pieni hiekkatie, ja olisimme perillä, erään tuttuni kesämökillä. Perille päästyämme, Sanna henkäisi, ja sanoi, onpa täällä kaunista. Joo, mutta kaveri on näköjään unohtanut ajaa nurmikon.

Tulepas tänne, heitin Sannalle, ja istuimme vanhaan pihakeinuun. Nää haalarit käy aika kuumaksi, Sanna totesi. Niin tää nahkatakkikin, totesin, ja riisuin takin pois, ja Sanna haalarit. No mitä pidit kyydistä? Täytyy tunnustaa, että jännitin vähän, Sanna totesi. Ei pelkoa, ihan rennosti vaan, pyörä pysyy pystyssä kun sen saa vauhtiin, ei se kovin helposti kaadu, mutta se täytyy olla tasapainossa. Mutta mitäpä me nyt puhua pyörästä, haen avaimen, ja mennään keittämään kahvit. Avain löytyikin tutusta piilostaan vajasta, ja menimme mökkiin sisään. Se oli semmoinen vanha, rintamamies tyyppinen hirrestä tehty, lautavuorauksella varustettu mökki. Sisällä oli kaksi huonetta, tupakeittiö ja makuuhuone. Keitä sinä kahvit, mä käyn hakemassa vajasta lisää puita, heitin. Sanna alkoikin viritellä tulta hellanpesään, ja minä haloin vajassa puita. Kun kahvit oli keitetty, ja juotu, alkoi Sanna käydä levottomaksi, hän hivuttautui lähemmäksi, ja alkoi hieroa hartioitani, Miltäs tuntuu? Sanna kyseli. Ihan hyvältä, vastasin, ja totesin, että paremmaltakin vois tuntua. Vihjailu sai Sannan käymään kuumana. Mä haluan että nyt panet mua, Sanna sanoi, ja riisui itsensä ilkosilleen. Eipä siinä vastaankaan voinut väittää, koska itsellänikin oli suuri halu nussia Sannaa. Riisuin nopeasti vaatteeni, ja vaihdoin sannan kanssa todella kiihkeitä kuumia suudelmia. Tunsin miehuuteni aloittavan oman elämänsä, kun Sanna hieroi itseään minua vasten, suudellessamme. Istu tuohon penkille, sanoin, ja levitä jalkojasi. Sanna teki työtä käskettyä, ja aloin nuolemaan hänen kosteaa pimppaansa, se maistui kuin hunajalle, huokaukset alkoivat kuulua yhä selvemmin, kun kieleni teki työtä hänen pillussaan.


Tuu sisääni, huohotti Sanna, Ei tässä, mennään makuuhuoneeseen, siellä oli vanha heteka, missä oli paksu vaahtomuovi patja. Makasimme vierekkäin, ja kohta nousin Sannan päälle, ja survoin kulliani hänen pilluunsa. Kiimainen yninä täytti huoneen, nussi kovaa, huohotti Sanna, survoin kulliani kuin kone, tuntui todella ihanalta. Vaihdettiin asentoa, Sanna alkoi ”ratsastaa” hän keinui ja pyöritti itseään kullini päällä. Kauaa ei voisi kestää, ajattelin jälleen, kun mällit olivat melkein jo tulossa aloin miettimään työasioita, ja sannan ratsastus jatkui, nyt välillä kuului kiiman kiljahduksia, vaihdetaan asentoa, sanoin. Sanna kävi kontilleen ja nussin häntä takaapäin. Pillu tuntui ihanalta kullini ympärillä, sen supistukset lisäsivät entistäkin voimakkaammin laukeamisen tunnettani.

Vielä kerran vaihdoimme asentoa, nyt Sanna makasi selällään, ja minä nostin hänen jalat olkapäilleni, ja survoin kullillani, ahnas pillu imi kulliani sisäänsä, kiihdytin tahtia, Sanna laukesi voimakkaasti, pillu sykki kullini ympärillä voimakkaasti. Hetken vielä pystyin nussimaan, mutta Sannan nautinnon huudot ja pillun supistelu teki lopulta tehtävänsä, ja laukesin ähkien Sannan ihanaan pilluun. Hetken hengähdettyämme, Sanna alkoi suudella tulisin suudelmin, minua. Olet hyvä sängyssä, tahtoo lisää. Totesin, malta mielesi, alkoi olla jo iltapäivä eiköhän lähdetä takaisinpäin. Sanna totesi, että haluaisi kuitenkin lisää seksiä. Mennään nyt, en tykkää ajaa hämärässä, ja kohta aurinko paistaa suoraan silmiin. Okei Sanna vihdoin myöntyi. Jälleen pyörä sai kyytiä, Jälleen tuttu voimakas puristus muistutti tytön kyydissä olosta, ajoimme kaksikerroksisen vanhan kerrostalon pihaan, missä asuimme. Varusteet varmasti herättivät uteliaita katseita, ainakin naapuruston muorissa, joka tuijotti meitä suu auki. Pilkkihaalarit kesällä. Mutta muori tuskin ymmärsi, että pyörän kanssa pitää kesälläkin pukeutua, kun ilmavirta menee tavallisien vaatteiden läpi. Mummon tiedonnälkä tuli sivussa tyydytettyä, sekä kannettua hänen muutama raskas rahkamatto. Sanna jo odotteli kuuman oloisena, paksut haalarit yhä yllään. Mennään nyt keittää kahvia ja suihkuun, ehdotin. Ei kahta sanaa tarvittu. Okei, kuului reipas vastaus. Mentiin kämpille, riisuttiin paksut kuteet pois, ja mä laitoin kahvia valumaan. Sanna tahtoi suihkuun, joten hän meni edeltä. Kuitenkaan en voinut vastustaa kiusausta, mimmi sai minut kuumaksi, hänen kroppansa oli niin kiihottava että, oli vaikeaa peitellä miehuuden eleitä. Joten menin kylpyhuoneeseen. Sanna oli suihkun alla, ja otti sienen ja saippuan, annas kun minä, sanoin, levitin saippuaa sieneen, ja saippuoin koko tytön, jokaista sopukkaa myöden, vaihdettiin osia ja nyt Sanna saippuoi minut. Sitten käytiin vuorotellen suihkun alla huuhtomassa saippuat pois.


Sulla on ihanan näköinen kroppa, ja olet muutenkin ihana, sain sanottua, kunnes Sanna parkkeerasi syliini, istuin suihkujakkaralla. Nyt mä otan sinut, uhosi Sanna. Eipä siinä mikään auttanut, kun pehmeät kosteat kädet tarttuivat penikseen kiinni. Sanna aloitti edestakaisen hitaan runkkaamisen, ja välillä upotti osan elintä suuhunsa. Taju meinasi lähteä, niin taivaalliselta se tuntui. Hän piti päänsä, ja sai miehuuteni todella kovaksi. Enää en pystynyt vastustamaan tuota ihanuutta. Tule syliini, sanoin. Sanna tuli, upotin kovan kangen hänen sisäänsä, ja pano alkoi, nussittiin voimakkaasti toisiamme, tule toisinpäin, sanoin. Nyt otin kiinni Sannan rinnoista, ja puristelin niitä hellästi, mutta samalla voimakkaasti. Se osoittautuikin hyväksi, sillä melkein heti Sanna sai rajun orgasmin, jatkoin, ja laitoin toisen käden hänen klitorikselleen, ja hieroin sitä, se teki tehtävänsä, ja huohotuksista ja nytkimisestä, ja nautinnon kiljunnasta ei ollut tulla loppua. Suutelin hellästi hänen kaulaansa, ja kuiskasin korvaan, tahdon sinut omakseni. Sanna huohotuksensa lomasta, j-oo-oh. kolmas ja entistä rajumpi orgasmi tuli, ja minäkin laukesin ähkien. Hetken vielä sylikkäin istuen hengähdimme, ja sitten pikasuihku, jonka jälkeen istuimme kumpikin kahvimukit kädessä olohuoneen sohvalla, katsellen toisiamme. Mä suostun, tahdon sinut omakseni, Sanna sanoi, hetken hiljaisuuden jälkeen.
 
Mitäs me sun ”Kallelle” tehdään? totesin. Muuta mun kämpille, siellä enemmän tilaa, Harkitsen asiaa, sanoin. Mutta käydään nyt kumminkin ensin niillä festareilla. Ai, niin se auto, nythän me ei katsottu sitä ollenkaan, mä ja mun pornohimot. Sanna totesi. Älä suotta morkkaa ittees, oli minussakin vikaa, mutta ehdin sitä myöhemmin katsoo, nyt laitetaan hyvää ruokaa ja sit katsotaan leffa, ja mennään nukkumaan. Työnjako, käy sä hoitaa sun ”Kalle” mä teen sapuskaa. Okei ja niin toimittiinkin, mutta se mitä sen jälkeen tapahtui jää toiseen juttuun.


Palautetta saa antaa. kotisivu.palaute@gmail.com

tai vieraskirja jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj © copyright saarinen2015

Takaisin Sisällysluetteloon

web counter
web counter