Kiihottava katse

 

En voi unohtaa katsettasi. Silmäsi loistavat ja hymyilevät. Vaikka en näe kauniita kasvojasi, mitkä ovat piilossa suusuojuksen takana. Sinulla on kertakäyttö myssy päässä, vaikka vaaleat hiuskiharat kurkkivat reunan takaa esiin. En enää saa ajatuksiani pois sinusta. Tämä kaikki tapahtui kauan sitten, kun olin harjoittelujaksolla eräässä yksityisessä sairaalassa. Olit silloin avustamassa leikkauksessa. Kun päivä oli ohi, pyysin sinua ulos syömään, ja siitä se alkoi. Elämäni suuri hetki, Tunne, ihastus, ja ehkä rakkaus. Olet noin 160 cm pitkä, hoikahko, vaaleahiuksinen, ja sinulla on ihanan täyteläisen punaiset huulet, sinertävän vihertävät silmät. Katseesi polttaa, kun tartut käteeni, puristuksesi on hellä, ei liian kova, eikä pehmeä. Kätesi ovat ihanan pehmeät. Tuoksusi on valloittava. Istuimme ravintolapöydässä. Muita ei ollut lähellä, otit juuri kulauksen lasistasi samppanjaa. En enää pysty hillitsemään sisälläni riehuvaa ”Karjua” Suutelin sinua kädelle, ja katselin kuinka kauniit korvan nipukat sinulla on. Hymyilet tuota suloisen ihanaa hymyäsi. Syötyämme, merikrottia, ahven - petillä, voikastikkeen ja hillosipuleiden kera. Juomana, oli Ranskalaista valkoviiniä. Lähdimme käsi kädessä kävelemään kohti puistoa. Istuimme lähimmälle vapaalle penkille, ja katselimme, avautuvaa maisemaa.

Kysyin, Mitä haluaisit seuraavaksi? Vastasit, että, juuri sinut. Hetkisen ajattelin kuulleeni väärin, ja että ajatukseni tekivät minulle tepposet. Näin ei kuitenkaan ollut. Tapahtumat alkoivat vyöryä. Istuit syliini, ja suutelit kaulaani ja suuta. Pidimme tiukasti toisiamme syleilyssä. Huokailet tunnekuohusta, kiihotuksesta ja ehkäpä, jännityksestäkin.


Kuiskasin korvaasi, olet todella kiihottava, ihana ja kaunis. Tunsin, kuinka bokserieni sisällä alkoi olla ahdasta, ja tukalaa. Sinulla oli ylläsi harmaa Colits pusero, tiukkaakin tiukemmat farkut, jotka paljastivat ihanan sopusuhtaisen peppusi muodot. Minulla oli yllä tumma huppari ja farkut. Hieroit itseäsi minua vasten, enkä voinut olla tuntematta kuinka välillä kätesi kävi puseroni sisällä. Itse puristelin sinun ihanan täyteläisiä rintoja, jotka olivat paitasi alla ilman liivejä, vain kireä toppi peitti ne. Olimme penkillä, ja hyväilimme toisiamme, kunnes kuiskasit, mä haluan sinua, tule, ja ota minut. Mitä siihenkään voi sanoa. Onneksi asuntoni sijaitsi aika lähellä, pieni kaksio, saunalla. Kuiskasin takaisin, mennään mun kämpille, se on tässä aika lähellä. Eipä siinä sen enempää sanoja tarvittu. Kun pääsimme sisälle, aloit oitis riisua itseäsi. Kaunis tyttö kuoriutui, puserosta ja kireistä farkuista nopeammin, kun olin osannut odottaa. Hänellä oli enää yllä pelkkä vaalea kireä toppi, ja jaloissa, mustat Pitsi hipsterit. Niistä etupuolelta näkyi läpi. Olit ajanut karvasi siistiksi tupsuksi, joka ei kokonaan kätkenyt häpyä. Sain hädin tuskin farkut jaloistani, kun olit jo kimpussani. Suutelit ja hieroit minua, ja minä katselin kiimaisena topin läpi näkyviä rintojesi muotoja. Menimme makuuhuoneeseen, missä minun leveä parisänky oli. Loputkin vaatteet saivat kyytiä. Olimme alasti, ja toisiemme kimpussa. Nuolin himokkaasti sinun pilluasi, olit jo ihan märkä, Nuolin yhä kiivaampaan tahtiin klitoristasi, ja imin sitä. Huokailit hiljaa kiihotuksesta. Silittelin välillä rintojasi, ja puristelin niitä. Nännisi olivat pystyssä ja kovana. Kuten munani.


Huokailusi saivat minut yhä enemmän kiimaiseksi, tärisit hieman, kun sait orgasmin. Hieroin vielä hetkisen klitoristasi. Olit todella ihanan kiihottava näky, kun makaat selälläsi, ja huokailet. Silmäsi on kiinni, mutta kätesi liikkuvat. Ne kulkeutuivat jalkoväliini, ja aloit runkata pystyssä olevaa munaani. Silmissä pimeni, oli se niin ihana tunne. Nousin jalkovälistäsi hieman pystympään, ja suutelin sinua. Kuljetin kieltäni, kaulallesi, sitten rinnoillesi, imin kovia nännejä, nuolin niitä. Tuoksusi oli valloittava, ajattelin mielessäni. Tässä on oikea kissimirri. Makaat edelleen selälläsi, ja nostan jalkojasi koukkuun, työnnyn varovasti sisääsi.

Aloin hitain vedoin työntyä edestakaisin. Huokailet ja huohotat. Kiihdytän tahtiani, tunnen kuinka pillusi imee kulliani yhä syvemmälle, ja lihakset supistelevat kullini ympärillä. Kiihotus on todellista ja voimakasta. Jatkan vielä hetkisen tästä asennosta. Saat rajun orgasmin, huudat ja vapiset. Pillusi on märkä ja ihanan kuuma. Tunnen kuinka alan itsekin lähestyä huippuani. Lopetan hetkeksi. Vaihdamme asentoa. Käyn makaamaan selälleni, ja sinä istut kullini päälle, ja aloitat kiihkeän ratsastuksen. Puristelen rintojasi, ja ne ovat niin ihanan täyteläiset, ei liian suuret, eivätkä liian pienet. Huokailet kiimasta ja tunnen kuinka alan jälleen olemaan lähellä laukeamista. Pyörität lantiotasi päälläni niin ihanasti, etten oikein osaa sanoa, mitä oikein tunnen. Nautintoni on täydellinen. Saat toisen voimakkaan orgasmisi, ja huudat. Lysähdät päälleni. Käännän varovasti sinut kyljellesi. Kullini on yhä pillussasi. Nyt nussin sinua kyljeltäni kuin viimeistä päivää. Alan olla tulossa, kiihdytän vauhtia, huokauksesi voimistuvat, vielä hetkisen, ajattelen, ja sinä saat jälleen rajun orgasmin, enkä minäkään pysty enää pidättelemään mällejäni, kun pillusi supistelee niin voimakkaasti kullini ympärillä. Tulen sisääsi.


Huohotamme molemmat, ja sitten alat yhtäkkiä nauramaan. Ajattelin, mitä mä nyt olen mokannut. Asia selvisi kohta, kun olin ottamassa paperia yöpöydältä, ja siivoamassa suurempia spermoja päältäsi. Sinä olit Laittanut videokameran päälle, en tiennyt kamerasta. Kerroit kaiken. Menimme olohuoneeseen, sinulla oli päällä pelkkä kylpytakki, minä olin munasillani. Menen laittamaan saunan lämpiämän. Joo kyllä se käy. No saunaan asti emme kuitenkaan sillä kerralla päässeet, jo suihkussa aloit uudestaan käydä kullini kimppuun. Enkä minä voinut tai oikeastaan halunnutkaan sanoa mitään. Panin sinua takaapäin, ja ammuin mällit pyllyysi. Se oli ihanaa, sanoit. Kun olimme peseytyneet, ja kuivuneet, menimme yhdessä nukkumaan. Aamulla olin hereillä, sinua ennen. Päivä oli sunnuntai. Ei siis työpäivä. Keitin kahvia, ja tein monta voileipää. Katoin tarjottimelle ne, ja lisäksi lasillisen, tuoremehua. Kannoin sen sinulle vuoteeseen. Sanoja ei enää tarvittu. Kun aamiainen oli syöty, alkoivat lemmenleikit, mutta se toinen tarina. Onneksi se ei tullut videoitua. Tätä nykyään Asumme kimpassa Tinjan kanssa, ja mukulakin on tilauksessa.


Palautetta saa antaa. kotisivu.palaute@gmail.com

tai vieraskirja jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj © copyright saarinen2015

Takaisin Sisällysluetteloon

web counter
web counter