Marin himokas harrastus 2

 

Kuten edellisessä jutussa olin kuvaamassa Maria, nyt jatkan siitä mihin se jäi. Taas on luvassa muutama ryyditetty sessio, erilaisineen erikoisuuksineen, kun olin leikannut materiaalin, ja työstänyt noin 3 tunnin videon. Soittelin Marille. Mari, vastaus kuului luurin toisesta päästä. - No Kaikkonen tässä. Minulla olisi nyt tämä sinun materiaali työstettynä "Kansien välissä" Miten edetään. Haluatko sen levitykseen, vai omaan käyttöön. Hetken oli hiljaista, sitten Mari tuumasi, että jos katsottaisiin materiaalit läpi, ja päätettäisiin sitten.


No sovittiin tapaaminen hänen kämpilleen. Ajattelin ottaa kameran kuitenkin mukaan, vaikka emme olleet sopineet kuvaamisesta. Soitin ovikelloa, Mari tuli avaamaan oven. Tällä kertaa hänellä oli yllään vaalea t-paita, Punaiset stringit, ja jaloissa oli stay up:it. Seksikäs Blondi oli kuin "Kuuma kissa katolla". Kävelin olohuoneen sohvalle istumaan. Otatko kahvia, Mari kysyi. Joo voisin ottaa. Mari keikutteli seksikkään ihanaa pyllyään kävellessään kohden keittiötä. Hän tuli kantaen kahta mukia, suu pienoisessa virneessä.

No niin, kulautin huikan mukista kahvia, ja sanoin. Niin tää video, laitatko sen pyörimään vai mitä sille teemme. Mari katseli hetkisen minua silmiin, ja sanoi, annetaan sen nyt hetkisen vielä olla. Ja hän tuli istumaan syliini, Rinnat painuivat minua vasten, kädet kietoutuivat kaulaani, ja suutelimme toisiamme. Hänen ahnas suunsa ja kielensä suussani, tuntui hyvälle, kädet olivat ihanan pehmeät, kun ne hieroivat selkääni. Kiedoin omat käteni hänen lantionsa ympärille, samalla kun hän alkoi hiljalleen hieroa itseään edestakaisin sylissäni. Voiko tämmöistä mies kauaa kestää ilman sivuvaikutusta. Kullini alkoi olla kovana jo housuissani. Suudeltuamme vielä hetkisen, Mari Kysyi, Olisiko vielä toinenkin kuvaussessio mahdollinen. No, mietin hetkisen. Voisihan sitä... Lausetta en saanut loppuun. Mari hieroi jo munaani housujen päältä. Sanoja ei juuri silloin tarvittu. Enää en pystynyt pidättelemään himojani. Nousin ylös Mari Tiiviisti sylissäni, käännyin ympäri ja laskin Marin sohvalle. Aloin riisua Maria, ja Mari Minua. Olimme kumpikin ilkosillamme, ja jatkoimme puuhiamme. Marin nännit olivat niin ihanan kovat ja kiihoittavat, pyörittelin niitä sormieni välissä. Toinen käsi oli eksynyt jo Marin kosteaan pilluun. Hieroin sitä, ja tunsin kun Mari alkoi kiihottua tosissaan, huokailut alkoivat ja täyttivät olohuoneen. Hetkisen vielä Hieroin Maria. Sitten Mari alkoi hieroa paljasta kulliani.


Seuraava siirto olikin suihin otto. Mari Alkoi imeä kulliani huolella. Se olikin jo nautinto, silmissä pimeni. Tunsin kuinka hetken kuluttua nautintoni alkoi olla siinä pisteessä että olin valmis laukeamaan hänen ihanan samettioseen suuhunsa. Kehotin Maria lopettamaan, ennen kun minulta tulisi. Mari kävi sohvalle selälleen makuulle, ja minä aloin nuoleskella vuorostani hänen kiimaista pilluaan, livoin häpykumpua ja klitorista, välillä upotin kieleni hänen kosteaan koloonsa. Huokailut täyttivät jälleen olohuoneen. Hetkisen kissimirriä latkittuani, sanattomasti päätettiin siirtyä asiaan. Survoin kovan kankeni Marin pilluun, ja aloin panna oikein nautinnolla. Välillä kiihdytin tahtia, välillä hieman hitaammin. Mari Tuntui nauttivan panostani, enkä voi sanoa että itse en olisi ollut tyytyväinen, tähän panooni.

Hetkisen vielä jyystettyäni aloin olla tulossa, hetken vielä jatkoin, ja Mari sai orgasmin, ja minäkin laukesin hänen sisäänsä. Hetken hengähdimme, sitten nousimme kumpainenkin sohvalta ylös. Joo, niin tuota, miten olisi se kuvaus, mistä oli puhe. Mari katseli minua hetkisen ja sanoi. Siksihän minä sinua tänne pyysin. Tämä äskeinen ei siihen liity mitenkään, joten aloitamme hetkisen kuluttua puhtaalta pöydältä. Voisit nyt virittää kamerasi makuuhuoneeseen. Kaivoin Kameran, kameralaukusta, ja jalustan otin myös. Kävelin makuuhuoneeseen, ja asettelin kameran paikalleen, virittelin valoisuutta ja taustoja kohdalleen. Mari Tallusteli makuuhuoneeseen yllään kireä latex-asu. Vau, ajattelin. Kuten jo viimeksi kerroin, Mari Henkäisi, pidän erikoisuuksista. No joo, totesin. Aloitetaanko sitten? Joo, Mari sanoi. Kävi Matalalle sängylle makuulle, ja keikisteli kameralle. Sidotko mut nyt tähän sänkyyn kiinni? Tein työtä käskettyä, ja sidoin Marin sänkyyn. Kireä latex-asu alkoi kiihottaa minua. Marin pillu näkyi selvästi, latex-asun avoimesta haaravälistä. Minua alkoi uudestaan panettamaan, mutta hillitsin haluni, mutta vain hetkiseksi.


Nyt seuraavaksi Saat nuolla minua, Mari sanoi. Kävin vetämässä pinkin pelle peruukin päähäni, ja aloin sovitella Mainospuseroa ylleni, "Jalosen k-rauta, maalit jokalähtöön." Jaloissani oli pelkät boxerit. Menin sängylle makuulle hänen jalkoväliinsä, ja aloin nuolemaan häntä. Huokailut alkoivat kuulua, ja minulla boksereissa munani oli jo kovana. Latkin Marin pillua, ja samalla hieroin sitä sormilla. Mari kiemurteli nautinnosta. Seuraavaksi, availin narut ja vapautin Marin sängystä. Seuraava siirto olikin yllättävä, Mari nousi ylös, ja kaivoi lipaston laatikosta pehmustetut käsiraudat. Mari sanoi, että haluaa nyt leikkiä, että mun pitäisi mennä sänkyyn, ja hän sitoo minut raudoilla sänkyyn. Ei perkele, ajattelin, Toivottavasti ei piiskajuttuja. Onko pakko, kysyin. No, onhan tää erikoista, mut mä pidän tästä. Se tulee kyllä huomioonotetuksi liksassasi. Enhän mä nyt ala rahastamaan siitä et, saan seksiä. Sitten saanko pyytää, Mari sanoi. Tottelin, Mari laittoi käsiraudat, jonka jälkeen alkoi tapahtua.

Mari kävi kimppuuni kuin hyeena. Hän kaivoi puolijäykän munani boksereista ja alkoi imeä sitä. Hemmetti, että teki hyvää. Mari imutti munaani oikein antaumuksella. Kauaa ei voi tätä menoa kestää, jotenkin aloin jotain muuta ajatella. Onneksi en heti lauennut. Hetkisen vielä Mari jatkoi, ja sitten, hän sovitti kullini pilluunsa ja alkoi ratsastaa. Tuo Latex-pimu sai oloni tuntumaan entistäkin kiihottuneemmaksi, Onneksi piiskat jäi pois. Seuraavaksi kullini upposi Marin pyllyyn. Hän liukasti sen huolella liukuvoiteella, kulli upposi sisään. Kireä peppu sai himoni entistä voimakkaammiksi. Melkein laukesin, Marin liikutellessa itseään voimakkaasti, ja kyrpäni lypsi hänen peppuaan, hän sai voimakkaan orgasmin, ja olin itsekin tulla. Nyt Mari lopetti hetkeksi, ja irrotti käsiraudat. Hän kävi selälleen sängylle, ja nosti jalkansa koukkuun. Kyselemättä enempää, sukelsin kullini kera hänen ihanaan ja kuuman liukkaaseen pilluunsa. Taoin Marin pillua ja olin vähällä tulla, mutta pystyin kuitenkin jatkamaan, vielä hetkisen. Otin tiukan otteen Marista ja käänsin hänen päälleni, ja jäin itse alle. Marin Latex-asu tuntui hyvältä hieroa ja hetken vielä taottuani ammuin mällit Marin pilluun. Huohotimme molemmat. Suutelimme, ja Mari kellahti viereeni sängylle. Kiitos, Hän sanoi.


Joo, totesin, Sä olet todella himottava. Sinä myös, Mari sanoi. Kaukosäädin toimi onneksi, ja sammutin kameran. Makailtiin siinä sängyllä, ja puheltiin kaikkea. Mari Pyysi että nyt voitaisiin katsella se ensimmäinen tuotos. Olisiko sinulla kahvia, kysyin. Toki Mari vastasi, ja kävi kiehauttamassa kahvia. Menin olohuoneeseen istuskelemaan, ja kaivelin Dvd-tuotoksen laukustani. Asetin sen olohuoneen lasipöydälle, kun odottelin kahvia. Mari tuli olohuoneeseen, edelleen yllään kiihottava latex-asu. Sain mukin kahvia ja ojensin kotelon Marille. - Sä taidat olla ennenkin tehnyt tuotoksia. Kaikki kuvaajat, mitä olen ennemmin tavannut, eivät tee materiaalejaan itse valmiiksi. Joo, sanoin, tämä onkin minun oma homma. Aloitin joskus ennen kun aloin tekemään kuvauksia, leikkasin toisien materiaaleja. Joten jätän yhden miehen palkan itselle. Dvd alkoi pyöriä soittimessa. Katselin hetken televisioruutua, Ja sitten Maria. Tämä tavara on aika kuumaa kamaa, totesin, ei monen liikkeen hyllyltä löydy moista materiaalia.

Mari katseli minua, ja sanoi. En ole tämmöistä alaa ajatellut. Mutta voitaisiin alkaa tekemään kauppaa siitä, myöhemmin. Dvd jäi taustalle pyörimään, kiihoitus taas valtasi mielemme, ja eritoten Marin päällä oleva latex-asu. Taas alkoi panettamaan, en vain tiedä, miten siihen pystyin, mutta panimme monta kertaa, kunnes kumpikin meistä oli niin naatti, että menimme makuuhuoneeseen sänkyyn, ja nukahdimme. Aamulla heräsin, Mari makasi edelleen latex-asu yllään. Kulliani pakotti edellisen illan panoista, mutta järki sammui, ja aloin hieromaan Marin ihanaa vartaloa. Nuolin pillua ja Mari, vielä puoliksi unessa huokaili mutta nyt se oli jotenkin estottomampaa, ja myös antoisampaa...


Palautetta saa antaa. kotisivu.palaute@gmail.com

tai vieraskirja jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj © copyright saarinen2015

Takaisin Sisällysluetteloon

web counter
web counter