Emmi ja Tanja

 

Olen jo lähes puoli vuotta kärsinyt helvetillisiä tunnontuskia kun viime kesänä nussin vaimoni siskon nuorempaa tytärtä Emmiä. Loppukesä kului armottomassa morkkiksessa joka kerta, kun sukulaiset tulivat käymään ja Emmi katseli minua kauniilla sinisillä silmillään. 18-vuotiaana tyttö oli kaunis ja haluttava kuin mikä, mutta minä en kerta kaikkiaan voinut tehdä asialle mitään. Monet kerrat minua kidutti ja pakotti halu kun katselin kuinka tuo kaunis olento touhuili muiden muassa mökillä ja parissa muussa sukujuhlassa. Minä tiedän että se teki tahallaan minun oloni hankalaksi asettautuen ja esitellen täydellistä vartaloaan ja peppuaan minulle aina kun tilanne salli. Muutaman kerran huomasin kuinka Emmin kaksi vuotta vanhempi sisko Tanja katselin oudosti minun ja Emmin käyttäytymistä. Ihan kuin se olisi arvannut jotain. Itseäni kehuakseni täytyy myöntää, että opin jonkinlaiseksi väistelyn mestariksi kesän ja syksyn aikana kun yritin parhaani mukaan vältellä joutumasta kahden kesken Emmin kanssa. Alkutalvi saapui ja minua panetti kuin pientä eläintä koko ajan. Vaimon kanssa ei seksi oikein maistunut, eihän se “vakio seksi” voi sen kesäisen täydellisen panon jälkeen tuntua enää missään. Sitä runkkaamisen määrään ei voisi uskoa todeksi. Välillä vedin tumppuun neljäkin kertaa päivässä ja sitä ihmettä ei ollut tapahtunut sitten teinivuosien.


.No oli turhautumisesta jotain hyötyä, kotikuntosalini sai kunnon kyytiä kun purin ylimääräisiä paineita nyrkkeilysäkkiin ja painoihin. Ensilumi satoi jo maahan kun olimme järjestämässä jonkinlaista pikkujoulun tynkää. Lapset passitettiin isovanhemmille ja Alkon ovi kävi pariin otteeseen kasseja kantaessa. Olimme kutsuneet muutaman ystäväpariskunnan ja vaimon viitisen vuotta vanhemman siskon miehineen viettämään pitkää viikonloppua omakotitalollemme. Perjantai iltapäivä saapui ja kello viiden aikaan ensimmäiset parit saapuivat. Vaimon siskon Tuulan piti tulla miehineen kello kuuden aikaan ja juhlat oli jo hyvässä mallissa siinä vaiheessa. Ovikello soi ja menin avaamaan. Tuula sieltä pyyhälsi tarmokkaasti sisälle manaten kylmää ilmaa ja sitten yllätyksekseni hänen takaansa moikkasi Tanja ja heti perään Emmi. Hölmistyneen katseeni huomattuaan Tuula selitti, että Markku (hänen miehensä) ei ollut päässytkään, mutta että oli tuonut tyttärensä mukaan.


Oli kuulemma Emmin idea, että hekin voisivat tulla viettämään iltaa. Olisi pitänyt arvata, tästä ei hyvä seuraa. Naiset riisuivat päällysvaatteensa pois ja katselin kuinka Emmi kuoriutui takistaan ja paljasti tiukan vaalean poolon ja vieläkin tiukemmat valkoiset housut takin alta. Tunsin heti tutun sykähdyksen haaroissani ja kirosin mielessäni miehisen kehon heikkoutta. Ohjasin uudet vieraat baarikaapin virkaa toimittavalle pöydälle ja kerroin mistä mikäkin löytyy ja pyysin auttamaan itse itseään. “Juomat eivät lopu joten kallistaa saa ahkerasti, lapset tietysti voivat vähän varoa”. Melkein sain jääpalasta päähäni kun Emmi heitti sen närkästyneenä viittauksesta hänen alle “Alkon rajojen” olevaan ikäänsä.

Ilta alkoi kulua vauhdikkaasti ja viinaakin tuli vedettyä. Tunnen itseni ja heikkouteni naisiin kännissä, joten pidin varani ja yritin olla juomatta liikaa. Kello 8 mennessä olin jo esitellyt kaveripariskunnan Jussille kaikki työkalukokoelmani hienoudet ja pelannut jätkien kanssa parit erät Sega GT -peliä konsolilla. Keskikerroksessa jatkettiin paskan jauhamista samalla kun katselin kuinka Emmi ja Tanja selittivät innoissaan vaimolleni ja äidillensä jotain naismaisia hienouksia. “Hei, mites on pääsisikö tässä talossa saunaan?” Emmin muka viaton kysymys saa hyväksyviä huudahduksia ympäri huonetta. Ei kai siinä muuta kuin alakertaan kömpimään ja latomaan puita saunan pesään. Tappelin 10 minuuttia konstikkaan pesän sytytyksen kanssa. Sitten takanani ovi kävi ja näin Emmin kävelevän sisään kaljapullon kanssa.

“Vaimosi käski tuoda sinulle saunanlämmitysjuomat”. Emmi ojensi kaljan minun mutistessa jotain kiitoksen tapaista ja kiipesi lauteille katselemaan minun touhuani. “Tässähän tulee ihan kesä mieleen, saunaa ja kaljaa” Emmin toteamus saa minut värähtämään ja katselen kuinka tuo ihanuus venyttelee lauteella tiukoissa housuissaan. “Joo niin tekee”, sanon ja paiskaan luukun kiinni tulen viimeinkin kohistessa. “Meidän pitäisi jutella vähän siitä kesästä”, ehdotan hiljaa ja yritän olla katselematta tytön viattoman näköisiin silmiin. Tyttö kapuaa lauteilta alas ja tulee minun viereen seisomaan ja sanoo: “Sä veit mun neitsyyteni silloin, ja se oli ihaninta mitä mulle on tapahtunut”.


Tunnen kuinka haaroissani alkaa kuumottaa ja näen hämmästyksekseni omien käsieni nousevan kuin itsekseen tytön poskille vetäen tämän päätä lähemmäksi. Suutelen hänen odotuksesta auenneita huuliaan hellästi, kunnes en voi vastustaa vaan alan suutelemaan häntä rajusti tuntien kuinka hän vastaa siihen. Juttelu saa odottaa parempaa hetkeä. Vaatteemme lentävät pois päältämme. Lähes revin tytön pitsiset stringit pois jalasta ja nostan hänet ylemmälle lauteelle istumaan. Levitän hänen haarojaan ja alan suutelemaan posliiniksi ajellun pillun ympäriltä ja reisien sisäpinnoilta. Nuolaisen klitorista ja näen kuinka se paisuu kieltäni kohti. Nuolen ja näykin sitä kuin pientä marjaa. Tyttö huokailee kiimaisena ja tunnen kuinka kosteus valuu pitkin hänen reisiään. Kädet painavat päätäni lähemmäs yhä kovemmin kunnes hengitän ja nuolen hänen kiimapilluaan. Tunnen kuinka kasvoilleni valuu kiimanesteitä ja juon sitä kuin parasta viiniä ja nautin siitä kun tunnen tuon vartalon värähtelevän lähestyvän orgasmin kourissa.

Jatkan nuolemista koko ajan ja Emmi voihkii kovempaa hyväillessäni toisella kädelläni hänen peppuaan ja toisella rintaa. Suorastaan kourin toisella kädelläni hänen persettään kovakouraisesti. Voihke yltyy yhtäjaksoiseksi ulinaksi. Viimein tunnen kuinka orgasmi alkaa tärisyttää tytön hentoa vartaloa, mutta en lopeta vaan jatkan nuolemista kunnes tyttö retkahtaa lauteelle täristen kuin horkassa. Nousen ylemmäs ja katselen tuota ihanaa vartaloa ja nautin siitä, että sain antaa hänelle tuon orgasmin. Hetken kuluttua Emmi nousee hieman käsiensä varaan ja katsoo minua sumein silmin. “Multa taisi lähteä äsken taju kokonaan”, sanoo hän hymyillen vienosti. Sitten hän katsoo minua, koskettaa kädellään minun rintaani ja vatsaani. “Sulla on upee työn kovettama vartalo, sä olet kaunis”. Hymähdän ajatukselle kauniista mies vartalosta. “Sulla on myös älyttömän upeen näköinen kyrpä”.


Tuo syntisen ruma sana noin kauniilta huulilta hätkähdyttää, mutta katson alas ja huomaan kuinka kyrpäni seisoo kuin kivi. Halu tulvahtaa takaisin tajuntaani. “Haluaisitko koskettaa sitä?”, kysyn ja näen välittömän vastauksen kun käsi siirtyy rinnaltani kyrvän varren ympärille. Siirryn ylemmälle lauteelle itse tytön siirtyessä alemmas ja huulien ympäröidessä paisuneen terskan. “Opetatko mua, mä en oikein tiedä mitä mä teen tällä?”, kysyy tyttö viattoman näköisin silmin. Opetan häntä kuinka olla satuttamatta hampailla herkkää päätä ja kuinka imeä sitä niin, että tuntuu kuin maailma räjähtäisi. Kieli pyörii terskani ympärillä ja huulet liikkuvat pitkin sen vartta hyväillen sitä joka puolelta. Kehotan tyttöä hyväilemään toisella kädellään pallejani ja nautin katsellessani kuinka tuo ihanuus toteuttaa kaikki toiveeni täydellisesti. Imeminen ja nuoleminen jatkuvat ja ääni joka siitä syntyy kiihottaa minua entisestään. Kuulostaa siltä kuin kokonainen autolastillinen tyttöjä nuolisi tikkaria ympärilläni. Kuva tuosta ajatuksesta saa minut naurahtamaan, ja palaan takaisin maan pinnalle ja nostan tytön ylös. Emmi inahtaa kuin ei haluaisi päästää kyrpää suustaan, mutta pakotan hänet ylös ja nostan syliini istumaan. Nostan häntä niin, että hän on suoraan ylöspäin sojottavan kyrpäni päällä ja lasken hänet hitaasti alas.


Tunnen kuinka sinipunaisena pullottava vehkeeni uppoaa hänen tiukkaan pilluunsa. Ensin se on niin tiukka, ettei sinne meinaa päästä sisälle, mutta sitten se antaa periksi. Tunnen sen kosteuden koko matkalta kun munani uppoaa juurtaan myöten tuohon kuumaan koloon. Emmin ilme muuttuu jokaisella sentillä, joka häneen hitaasti mutta varmasti uppoaa. Loppujen lopuksi tyttö huohottaa suu auki pää taakse kallistuneena. Nostan häntä yhtä hitaasti takaisin ylöspäin kannatellen häntä pepusta ja aivan kärjen lähestyessä lasken taas hitaasti alas. Emmi voihkii, huohottaa ja kiemurtelee pyytäen minua lisäämään vauhtia. Minä en lisää vauhtia vaan jatkan näin minuuttikaupalla hitaasti seivästäen tuota nuorta lihaa. Jokaisella kerralla katselen kuinka paksu kyrpäni tulee ulos tuosta pillusta kiiltäen kosteudesta. Sitten en enää pysty itsekään hillitsemään itseäni vaan nousen lauteilta kannatellen tyttöä yhä sylissäni kyrpä hänen sisällään ja laskeudun alas.

Laitan tytön nojaamaan lauteita vasten peppu edessäni ja alan nussimaan häntä. Todella nussimaan, tästä on kaikki hellyys kaukana. Työnnyn häneen lujaa pohjaan asti ja kuuntelen kuinka tyttö voihkii ja anelee lisää. Panen ja nussin häntä kuin hullu. Vedän kyrpääni ulos ja katselen kuinka se syöksyy takaisin sisään tuohon lihaan ja kuinka pallini läiskyvät vasten hänen reisiään. Olen niin kiimainen, etten varo mitään vaan suorastaan raiskaan tuon tytön. Jostain ajatuksieni taustalla kuulen kuinka joku murisee eläimellisesti. Sitten tajuan, että se olen minä itse.

Emmi hokee koko ajan voihkien “Pane, pane, pane, nussi mua, lisää lisää.”, ja minä panen ja nussin lisää. Terskani huutaa armoa, mutta olen niin kaameassa kiimassa, ettei minulta edes tule vaan pystyn jatkamaan tätä minuuttikaupalla. Emmi valahtaa jossain vaiheessa lähes veltoksi ja tärisee käsissäni koko ajan, mutta minä vain jatkan eläimellisen kiiman vallassa kunnes lopulta tunnen kuinka kyrpäni alkaa sykähdellä ja vedän sen nopeasti ulos. Tulen samalla hetkellä kun kyrpäni tulee ulos tuosta pillusta ja spermani lentää Emmin pepulle, selälle ja reisille. Osa siitä lentää lattialle ja seiniin. Sitä vain tulee ja tulee kuin sille ei olisi mitään loppua. Lopulta polveni pettävät ja rojahdan Emmin viereen kaakelilattialle.


Nostan Emmin syliini. Lattia tuntuu kylmältä, katselen kuinka Emmin hengitys pikku hiljaa tasaantuu. Nostan hänet käsilleni ja astelen suihkun alle. Laitan suihkun päälle ja pitelen tuota kuumaa vartaloa käsilläni suihkun pestessä meidät. Lopulta lasken Emmin alas omille jaloilleen ja pesen hänet saippualla joka puolelta. Ajattelen elämän järjettömyyttä ja sitä kuinka tällaista voi tapahtua. No, sitä voi murehtia myöhemminkin. “Ei helvetti, kello on varmaan jo vaikka mitä!”, huudahdan ja ryntään saunan puolelle hakemaan vaatteemme ja heitän melkein sammuneeseen pesään lisää puita. Kuivaamme molemmat nopeasti, suutelen Emmiä vielä suulle ja lähetän hänet etukäteen ylös muiden joukkoon. Joudun jättämään alushousut pois itseltäni, kun ne ovat kastuneet toivottomasti. Pelkät farkut saa riittää. Menen itse hetken
kuluttua perässä.

Onneksi juhlat on siinä vauhdissa, että kukaan ei näytä kiinnittäneen mitään huomiota, kunnes huomaan Emmin siskon Tanjan katseen. Näyttäisi siltä, että tyttö ei ole ollenkaan vakuuttunut minun esityksestäni. Illan edetessä porukka painuu pikkuhiljaa saunaan. Menen itsekin jätkäporukassa turisemaan joutavia ja äimistelemään viimeisimpiä formulamaailman kuulumisia. Pois lähtiessämme näen kuinka Tanja tulee viimeisenä, vielä saunaan. “Mun piti tulla äitin kanssa, mutta se alkaa oleen siinä kunnossa, ettei siitä ole saunojaksi”. Hymähdän ymmärtävästi muistaen Tuulan tavan juoda viinaa, paljon ja nopeasti. Kapuan jätkien kanssa ylös kylpytakissani.


“Hei, kaikille on sitten yöpaikat varattu täältä. Kun alkaa siltä tuntumaan, niin painukaa pehkuihin.” Olin varannut toiselle tuttavapariskunnalle keskikerroksen ylimääräisen huoneen, ja muut saisivat nukkua lastenhuoneissa. Saavuimme jätkien kanssa ylös saunasta. Olohuoneessa naiset jo lätisivät omiaan. Katsoin vaivihkaa Emmiä, joka yritti yhtä varovasti tavoittaa katseeni. Kerta kaikkiaan upea ja seksikäs, ilmestys. Uskomatonta, olin aivan lääpälläni tuosta tytöstä. Tiedän olevani uskoton sika, joka nussii sukulaistyttöä, mutta minkäs teet.

Ilta jatkui samoissa merkeissä kuin oli alkanutkin. Viinaa, kaljaa, viiniä ja taas lisää. Otin itse vähän kevyemmin, pitäisi varmaan katsoa vähän muitten perään. Ettei ne sytytä, koko taloa palamaan. Emmin ja Tanjan äiti samoin kun vaimoni olivat jo siinä kunnossa, että he alkoivat painumaan sänkyyn päin kun eivät enää pystyssä pysyneet. Aikaa oli jo kulunut yli tunnin verran saunasta tulosta. Lähdin alas varmistamaan, että saunatilan tuuletus toimi, ettei jää kosteus muhimaan koko yöksi. Luulin, että Tanjakin olisi jo tullut sieltä pois, en tosin ollut nähnyt tyttöä.


Kopistelin saunatiloihin ja avasin pesuhuoneen oven. Ketään ei näkynyt. Avasin pesuhuoneessa olevan ikkunan ja kävelin saunan ovella. Avasin oven ja yllätyksekseni huomasin Tanjan makailevan lauteella autuaan tietämättömänä tulostani. Tyttö ilmeisesti oli nukahtanut lauteelle. onneksi saunassa ei ollut kovin kuuma, kun en muistanut lisätä puita. Samassa Tanja hätkähti hereille, katseli ympärilleen unisen näköisenä ja kirkaisi kun näki minut.. Yritin rauhoitella “Hei hei, rauhoitu minä se vaan”. Tyttö pomppasi istualleen vetäen mukanaan olleen pyyhkeen ympärilleen. “Huh, mä pelästyin että kuka siellä tirkistelee”. “Niin sinä näköjään nukahdit tänne. Sinä olet ollut jo tunnin täällä saunassa.” “Oho, ilmankos on vähän väsähtänyt olo.”

Katselin kuinka Tanja laskeutui alas lauteilta samalla kun laitoin vielä yhden puun lisää pesään, että sauna kuivuisi paremmin. Pyyhe oli aivan liian pieni peittääkseen kaiken, enkä voinut kuin ihailla pyyhkeen alareunan alta pilkottavaa pepun kaarta. Tanja on hieman tukevampi kuin liikunnallinen pikkusiskonsa, mutta ei missään nimessä lihava. Lihaa on vain luitten päällä juuri oikeissa paikoissa, rinnatkin ovat vyötärön ympärysmittaan nähden todella isot. Ei paha 20- vuotiaaksi. “No tykkäätkö näkemästäs?” kysyy Tanja. Minä takeltelen vähän aikaa, mutta myönnän sitten. “Joo, hyvän näköinen tyttö olet, mitä sitten?” kysyn hieman haastavasti. “Ajattelin vaan kun pikkusiskostanikin tykkäät.” Hätkähdän ajatusta, että Tanja todella tietäisi asian laidan ja pysyn hiljaa. “Niin kyllä mä tiedän, että teidän välillä on jotain. Oonhan
mä nähnyt kuinka te kattelette toisianne.”


En vaivaudu sanomaan mitään vaan pysyn hiljaa ja yritän miettiä poispääsyä tilanteesta. “Mä ajattelin, että mä kerron äitille, että sä nussit mun pikkusiskoa. Mut sitten mä ajattelin, että sä taidatkin tehdä mulle pari palvelusta sen sijaan.” Ei jumalauta, minä ajattelin. Tämä pikkupillu yrittää kiristää minua. Uskomatonta. “Ja mitä sä niin kuin ajattelit, että mä tekisin?”. “No sä järjestät mulle kesätyöpaikan ens kesäks firmastas ja järkkäät mulle helpon työn sieltä.” Siinä vaiheessa alkoi sedän pää kiehua. “Jumalauta pikkuhoro, muahan ei aleta kiristään. Eikä varsinkaan tollaset pikkupillut!” Näin kuinka Tanja pelästyy hieman tajutessaan yrittäneensä liikoja. Tartun tyttöä käsistä kiinni ja ravistan kovaa.

“Jos sä yrität jotain tollasta, niin mä kerron sun äitilles että sä yrität kiristää mua ja valehtelet koko asiasta.” “Arvaapa Tanja, kumpaa se uskoo. Varsinkin kun Emmi varmasti tekee niin kuin minä sanon. Se on kuule yhden sana kahta vastaan!” Jatkan ravistelua ja samalla tytön pyyhe tipahtaa lattialle. Katselen kuinka kaksi täydellisen pyöreätä rintaa heilahtelee samaan tahtiin pelästyneen tytön yrittäessä rimpuilla irti. Lakkaan ravistelemasta tyttöä ja katselen kuinka puna nousee tytön kasvoille, kun arvostelevasti katselen tytön kieltämättä helvetin hyvän näköistä vartaloa. Minä perun puheeni siitä, että tyttö olisi tukevampi, sillä vaan on hemmetin paljon isommat rinnat ja perse kuin siskollaan. Todella upean näköinen, pakkaus. “Minä taidankin tietää mitä me tehdään. Me sovitaan, että sinä teet minulle pari palvelusta ja sitten minä voin siitä hyvästä järkätä sinulle palvelukseksi sen kesäduunin.” Tanjan kasvoilta kuvastuu kaikki se, mitä se kuvittelee että minä haluan palvelukseksi siitä hyvästä.


Eikä se olekaan yhtään väärässä, kun kerran sikaillaan, niin sikaillaan kunnolla. “Minä taidankin tietää mitä tuollaiset pikkutytöt tarvitsee. Isän kättä ja kunnolla!” Istahdan lauteille ja nostan tytön kevyesti vatsalleen polvilleni saunatakin helman päälle. Läimäytän tytön pyöreätä peppua pariin kertaan oikein kunnolla niin, että niihin jää punainen jälki. Tanja huudahtaa kivusta kun jatkan kurittamista oikein kunnolla. Parinkymmenen läimäytyksen jälkeen näen kuinka pienet kyynelnorot valuvat tytön punehtuneilla poskilla. “Vieläkö sinä olet kertomassa äidillesi asiasta?” “Ei, en minä mitään aikonut kertoa.” “Onko varma kans?” “On on!!”

Nostan tytön syliini ja pitelen siitä kiinni ja silittelen sen hiuksia. Minä olin mennyt liian pitkälle. Tyttö nyyhkäisee muutaman kerran. Tunnen kuinka rinnat painautuvat omaani vasten ja tunnen myös sen kuin kaluni alkaa kovettua. Tässähän löytää itsestään vanhemmiten ihan uusia puolia. Hyväilen tytön hiuksia niskaa ja pitelen tätä sylissäni. Aukaisen kylpytakkiani ja pudotan sen pois päältäni. Huomaan kuinka tyttö ei enää pyristele yhtään vaan painautuu vain tiukemmin minua vasten. Siirrän käteni alemmas pyöreälle lantiolle ja pepulle. Käteni vaeltavat pitkin tytön vartaloa myös rinnoille ja näen kuinka silmät painuvat kiinni huulten avautuessa. Jatkan koskettelua joka puolelta, kunnes otan rinnat käsiini ja puristelen sormieni väliin nyt jo kovana törröttävät nännit.

Tanja voihkaisee ja alkaa hengittää raskaasti jatkaessani rintojen koskettelua ja hieromista. Kaluni seisoo jo kivikovana painautuen tytön peppuvakoa vasten. Tanja hieroo sitä pepullaan saaden kiimani vain kohoamaan lisää. Tunnen kyrvän varressani kostean pillun, niin kostean että tytön täytyi pitää tuosta piiskaamisesta todella paljon. “Haluatko että nussin sua?” “Joo ole niin kiltti..” Olen varmaan päässyt taivaaseen. Nostan Tanjan sylistäni lauteelle istumaan ja suutelen sen reisiä ja peppua. Huomaan kuinka tytön pillu valuu mahlaa jo nyt. Vaikken, ole sieltä vielä edes koskenut. Reisiä pitkin menee noro kirkasta limaa. Nuolaisen sitä ja maistan kiimaisen pillun uskomattoman hyvän maun. Jatkan nuolemista pitkin ruusunpunaisia turvonneita häpyhuulia ja kohti kovana esiin työntyvän klitoriksen päätä. Imaisen sen suuhuni ja pyörittelen kielelläni sen päätä rauhallisesti. Tunnen kuinka tytön peppu alkaa vatkata vaatien kovempaa käsittelyä ja puristelen kovilla käsilläni peppua ja reisiä samalla kun nuolen niiden yhtymäkohdasta. Jatkan nuolemista ja kastelen sormeni samalla pillussa. Mahla valuu pitkin sormiani.


Tyttö on niin märkä, etten ole ikinä kenenkään nähnyt olevan. Pyörittelen toisen käden etusormella tytön peppureikää samalla kun työnnän toisen käden kaksi sormea pilluun. Molemmat reiät ovat niin tiukat, ettei sinne kosteudesta huolimatta meinaa päästä sisään. Viimein peppureiän lihas päästää sormeni sisälle ja samalla tyttö saa orgasmin. Tanjan koko vartalo pingottuu taaksepäin ja perse vatkaa sormeni ympärillä. Samaan aikaan pillu alkaa supistella ja ruiskii kasvoilleni mahlanesteitä. Pillusta ruiskahtelee nesteitä aivan kuin spermaa lentäisi ja minä yritän parhaani mukaan saada nuoltua kaiken sen sisälleni.

Viimein tyttö rauhoittuu vähän ja valahtaa veltoksi lauteille. Minulla kyrpä seisoo taas niin kovana, että se sattuu. Käytän tytön velttoa tilaa siekailematta hyväkseni ja alan työntää paksua kyrpääni pilluun sisälle. Se on niin tiukka, ettei terskanpääni meinaa millään mennä sinne, mutta sitten se viimein työntyy syvään sisälle. Huokaisen tuosta tunteesta. Kiinteä juuri orgasmin saanut pillu ympäröi kyrpäni kuin tiukka hansikas. Se tuntui niin hyvältä. Sain taas aitiopaikalta katsoa kuinka suonikas kyrpäni työntyi sisään ja tuli ulos märästä pillusta. Jokaisella kerralla kiimanesteitä valui valtoimenaan ulos ja se kiihotti entistä enemmän. Aloin työntymään yhä nopeammin ja nopeammin ja Tanja huusi ja ulisi koko ajan vaatien lisää ja lisää. Nussin kovempaa ja rajummin koko ajan, niin että lauteet vain natisivat liitoksissaan. Pallini läiskyivät märkää persettä vasten painaessani tyttöä.

Nostin Tanjan jalat harteilleni ja nussin häntä niin, että hän oli aivan kippurassa saaden kyrpäni niin syvälle kuin se vain meni. Kuumassa saunassa olin jo tajuttomuuden rajamailla, enkä pystynyt enää tulemaan, mutta tyttö pystyi. Hän vapisee jatkuvissa orgasmeissa koko ajan. Viimein minun on pakko lopettaa. “Ei helvetti, minä saan sydänkohtauksen kohta! Pakko lopettaa. Tule mennään tuonne suihkun puolelle.” Nostan tytön lauteilta, kun se ei pysty itse enää liikkumaan. Nostan hänet suihkuhuoneen lattialle kontilleen. Ihana perse on pyöreänä edessäni. “Onko sua ikinä pantu perseeseen?” “On mua kerran, tee se.” “Aha sä taidat tykätä siitä, siinä tapauksessa saat pyytää kauniisti!” “Ole kiltti ja nussi mua peppuun.” “Pyydä vielä. Osaat sä paremminkin.” “Please, nussi mua mun kiimaiseen persereikään. Raiskaa mun peppuni!”


Se kuulosti paremmalta ja työnsin kyrvän pään tuolle ryppyreiälle. Työnnyn hitaasti sitä vasten Tanjan voihkiessa. Kyrpäni painuu reikään ensin sentin, sitten kaksi. Vedän takaisinpäin ja työnnän taas sentin syvemmälle. Koko ajan Tanja voihkii kasvot punertuneena pyytäen lisää. Läimäytän häntä pepulle oikein kunnolla ja jatkan tytön voihkiessa. Armottomasti jyystän tuota tiukkaa peppua kunnes kaluni on juurtaan myöten sisällä ja tunnen kuinka haaroissani alkaa sykkiä yhä kovempaa. Läimäytän lisää komentaen tyttöä pyytämään lisää, ja tämä tottelee anellen minua työntymään perseeseensä kovempaa ja kovempaa. Nussin ja nussin minkä pystyn kunnes itsekin huutaen purkaudun tuohon perseeseen kaluni sykkiessä lisää spermaa sinne koko ajan.

Viimein saan tarpeekseni ja voipuneena vedän kaluni pois spermasta kiiltelevästä peppureiästä. Istun tytön viereen ja katselen hänen toipumistaan. Minä rakastan katsella orgasmin saanutta naista, se on parasta sitten oman saamisen. Pesemme toisemme suihkussa ja puemme vaatteita päällemme. Minulla ei ole muuta alhaalla kuin saunassa kostunut saunatakki. Me lähdetään yläkertaan, missä muut juhlijat on näköjään jo vetäytynyt pääosin yöpuulle. Kello on kuitenkin vasta puoli 12. “Tule mennään juomaan jotain”, sanon Tanjalle ja suuntaan keittiöön. Ojennan hänelle siiderilasin ja otan itse kylmän kaljan. Sitten ohjaan tytön verannalle, jonka ikkunoista avautuu öinen näkymä täysikuun valaisemalle lumiselle pellolle. Istumme pienelle sohvalle verannalla vierekkäin.

“Mä oon pahoillani siitä pepulle lyömisestä. En mä halunnut sua satuttaa oikeasti”. “Ei se niin paljoa sattunut, sitä paitsi mä tykkään siitä. Mä tuun ihan märäksi kun mä ajattelen että joku antaisi mulle piiskaa.” Tanja näyttää vähän nolostuneelta myöntäessään sen. Minä nauran hiljaa ja otan sen pään käsieni väliin ja suutelen sitä pitkään. “Siinä tapauksessa minä läiskin sinua pyllylle mielelläni.” Läimäytän leikilläni Tanjaa pepulle ja käsken lähteä nukkumaan, ettei kukaan enempiä ihmettele. Jään istumaan sohvalle vielä vähäksi aikaa ja ihmettelen päivän kulkua. Olenko minä törkeä vanha sika? Toisaalta, mitä sitten jos olenkin?


© oikoluku ja muotoilut ja korjaukset. Tämä tarina lähteestä orkku.net (kiitos kirjoittajalle)

Palautetta saa antaa. kotisivu.palaute@gmail.com

tai vieraskirja jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj © copyright saarinen2015

Takaisin Sisällysluetteloon

web counter
web counter