Pikkusiskon eka kerta

 

Varoitus, tämä tarina ei sovi heikkohermoisille, sisältää sukulaisseksiä.!!

Reilu vuosi oli kulunut minun ja Elinan lääkärileikeistä. Ne kaksi kertaa olivat jääneet meidän ainoiksi yhteisiksi. Kumpikin elettiin aika omaa elämää. Kyllä kai molemmat jatkoi niitä juttuja, mutta ei niistä puhuttu eikä tehty yhdessä. Elinalla oli Suski, sen paras kaveri, ja minä tiedän, että ne joskus touhusi yhdessä. Pari kertaa vakoilin niitä oven takaa. En minä nähnyt mitään, mutta äänet kuuluivat kyllä. Eikä siitä voinut erehtyä. Suski oli meillä usein yökylässä eli tilaisuuksia vakoiluun kyllä oli. Hitto, se oli kiihottavaa ajatella niitä pikkulikkoja siellä sormet toistensa pimpeissä. Pari kertaa teki mieli mennä mukaan, mutta jänistin aina lopulta. Hiivin takaisin omaan huoneeseen ja turvauduin omaan käteen ja ajatuksiin siitä, mitä naapurihuoneessa tapahtui.


Sitten keväällä oli se episodi Mintun kanssa. Minttu oli minua vuoden nuorempi. Tosi söpö ja kiva – minä tykkäsin siitä tosi paljon. Oltiin me kimpassakin melkein neljä kuukautta. Minä olisin halunnut jatkaa, mutta Minttu ei. Pisti poikki. Oli me puhuttu seksistä. Minttu oli tosi avoin, sen kanssa pystyi puhumaan mistä vaan. Se kertoi minulle, että se itse tyydytti. Kuulemma aika, paljonkin. Ja minä opin siltä paljon muutakin tyttölapsista. Ei sillä ollut sinänsä mitään seksiä vastaan, mutta se vaan ujosteli. Oli sitä mieltä, että oltiin liian nuoria. Minä olisin halunnut kokeilla. Mutta Minttu sanoi, ei. Mutta ei se meidän juttu siihen kaatunut, muuten vaan se sitten kuihtui kevään mittaan. Tuli kesä – ja loma. Oltiin taas paljon yhdessä Elinan kanssa. Päivät pitkät kaksistaan kun porukat oli töissä. Elina oli 12 silloin, minä juuri täyttänyt 15. Molemmat oli kasvanut aika paljon. Elinalla oli vieläkin aika lauta peppu, mutta tissit olivat kasvaneet. Minä olin urheillut paljon. Kroppa oli muuttunut vahvemmaksi ja alapäähänkin oli tullut muutama sentti lisää. Ei tosin riittävän montaa, pari kolme ehkä, mutta juuri sen verran, että ei tarvinnut enää häpeillä riisumista joka käänteessä.

Se oli silläkin kertaa sadepäivä. Minä istuin olohuoneessa lukemassa kirjaa, Elina oli kai omassa huoneessaan. Aika pian minä sain tarpeekseni siitä kirjasta, en ollut mikään hyvä lukija muutenkaan. Kävelin portaat yläkertaan ja ajattelin kysyä, halkaisko Elina vaikka katsoa jonkun leffan minun kanssa. Työnsin oven auki – ja jäin tuijottamaan. Minun suloinen pikkusisko makasi paksulla karvalankamatolla keskellä lattiaa, ja sen vaatteet oli yhdessä mytyssä lattialla. Helvetti, mikset koputa! Elina kiljaisi selvästi säikähtäneenä. Sori, en mä arvannut, että sä täällä jotain tällaista, vastasin vähän hämilläni. Kai saan tehdä omassa huoneessani, mitä haluun, Elina jatkoi noustessaan jo sängynreunalle istumaan ja kietoessaan ohutta kesäpaitaa suojakseen.

En minä sillä… Kun musta on vaan just siistiä ajatella, et minun pikkuisesta pikkusiskosta, joka oli pari vuotta sitten vielä ihan rääpäle, on kasvanut tuollainen pikkuteini, jolla on jo tissit ja kaikki ja joka tajuaa runkkaamisen päällekin. Sitä paitsi sinä olit ihan helvetin seksikkään näköinen, kun sä äsken makasit tuossa… Elina, ei sanonut mitään. Mutta selvästi näki, että isoveljen kehut tuntuivat hyvältä. No halusitko sitten, katsoo lisää? Taikka runkata, kaksistaan. siten, että molemmat vois katsoo kun, toinen tekee? Elina, kysyi yllättäen. Sillainko te teette Suskin kanssa? kysyin puolihuolimattomasti, ja kaduin heti itsekin sanavalintaa. Elina lehahti tulipunaiseksi ja alkoi änkyttää jotain vastaukseksi. Hei, älä nyt, en minä sitä pahalla… Et kai sä luullut, että minä en tietäisi, mitä te täällä olette puuhaillut… Arvaa, olenko monta kertaa runkannut ajatellen teitä kahta, täällä seinän takana… Ja arvaa, olisiko tehnyt mieli tulla mukaan, jatkoin ja koitin pehmittää kiusalliseksi muodostunutta tilannetta. No tuu sit ens kerralla… Elina jatkoi. Entä jos tuunkin?


No tuu vaan. Luuletko, että me emme uskallettaisi, Mutta Suski ei nyt ole täällä, niin et haluatko katsoa, kun minä runkkaan vai laitanko vaatteet päälle? Elina tivasi. Minä kiskaisin t-paidan yhdellä vedolla pään yli ja kiskoin college-housut ja bokserit nilkkoihin. Puoliseisova kalu ponnahti terhakkaasti ylös. Elina kierähti sängyn toiseen päätyyn selkä päätylevyä vasten ja levitti jalkojaan. Vuoden tauon jälkeen minulla oli jälleen esteetön näkymä pikkusiskon salaisuuksiin. Hitto, se oli seksikäs näky. Sen pimppi oli edelleen heleän vaaleanpunainen, murrosikä ei ollut vielä ehtinyt tehdä temppujaan, ja pienestä reiästä valui tyttölimaa vielä aiemman runkkaus session jäljiltä. Häpyhuulista versoi jo enemmän karvoja kuin vuosi sitten, mutta kuitenkin vasta sen verran ohuesti, että saattoi helposti päätellä Elinan olevan vasta vähän toisella kymmenellä.

Elina vei käden rinnoilleen ja antoi toisen käden liukua pienten häpyhuulten väliin. Alkoi tuttu rytmikäs nylkytys. Elina venytti häpyhuulia sormillaan auki ja avasi paremman näkymän kutsuvasti raollaan olevaan koloon. Pienet sormet livahtivat sisään koloon, samalla kun toisen käden sormet hivelivät terhakkana törröttäviä nännejä. Elina pääsi nopeasti hyvään vauhtiin – edellisen session tunteet olivat varmaan vielä pinnassa. Pian Elina voihki jo tutun oloisesti. Olin oppinut erottamaan tyttöjen äänet oven takana vakoillessa – Elinan ääntely oli vikinää ja vienoja voihkaisuja, Suskin kiimaäänet taas muistuttivat enemmän läähätystä ja huohotusta.

Minulla seisoi rajusti. Edessä voihkivan pikkusiskon katselu sai tunteet nopeasti pintaan, ja nenään kantautuva tyttöliman tuoksu vain lisäsi kiihotusta. Minä olin kaivannut sitä tytön tuoksua, melkein vuoteen en ollut siitä päässyt nauttimaan, joten nyt nautinto oli sitäkin voimakkaampi. Aloitin hitaan runkkaamisen. Nautinnollisin pitkin vedoin annoin nahan liikkua terskan päällä. Voimakas erektio sai tuntemukset voimistumaan entisestään. Minä tuijottelin Elinan jalkojen välissä pilkottavaa limaista kiimareikää uteliaisuuden vallassa. Minun ajatukset laukkasivat villinä. Mietin, miltä tuntuisi upottaa kuumana sykkivä kalu syvälle tiukkaan neitsytreikään. Minä en ollut vielä ikinä päässyt sitä tunnetta kokemaan, mutta minulla oli vahvoja mielikuvia siitä, miltä se varmaan tuntuisi.


Mitä sinä yleensä ajattelet, kun tyydytät itseäsi? Elina keskeytti äkkiä. Tyttöjä, panemista, niitä meidän leikkejä, milloin nyt mitäkin, vastasin vähän takellellen. Minäkin ajattelen usein niitä meidän leikkejä. Se eka kerta kun teit, minulle… Se oli ihan uskomaton… Minä opin siitä, niin paljon… Tajusin kuinka kivaa sellainen voisi olla. Elina selosti, ja voihki aina välillä. Ilmeisesti leikeistä keskustelu kiihotti myös Elinaa. Oletko pannut ketään? Elina jatkoi äkkiarvaamatta. Siis mitä? minä ähkäisin pikkusiskon suorasukaisesta kysymyksestä aidosti yllättyneenä. Niin että olitteko te Mintun kanssa ikinä sillain? Ei me oltu… Yritittekö te edes? Olisitko sinä halunnut? Ei me yritetty. Kai minun olisi tehnyt mieli, mutta Minttu ei vielä halunnut.

Aijaa… Mutta sinä olisit halunnut? Joo, olisin. Sitten tuli hiljaisuus. Ei sanaakaan. En tiennyt, mitä muuta minun olisi pitänyt sanoa – pallo oli Elinalla. Ja se löi sen takaisin erikoisella kierteellä. Haluisit sinä tehdä sen minun kanssa? Elina lopulta avautui. Uusi hiljaisuus. Katsoin sitä nyt suoraan silmiin. Oliko se tosissaan? Siltä se näytti. Se näytti ujolta ja vaivautuneelta, vältti katsetta. Oletko ihan tosissasi? Sain lopulta sanottua. Olen Minä haluisin kokee sen. Sun kanssa. Sitä paitsi ei ole ketään muuta. Sä oot mun pikkusisko. Niin oon. Mutta mitä väliä. Jos molemmat haluavat sitä, niin ei kai sillä ole väliä. Sitä paitsi minulla ei ole vielä kuukautisia. En minä voi tulla raskaaksi… Elina sanoi hiljaa. Minun päässä pyöri. Vuoden hiljaiselon jälkeen minun pikkusisko istui nyt taas siinä ja kysyi, otetaanko uusiksi – tällä kertaa pohjaan asti? Se, mikä oli mennyt ohi suun Mintun kanssa, oli nyt taas tarjolla. Ihan siinä. Että ota vaan, niin annan. Kai musta olisi pitänyt tuntua, et on väärin tehdä se Elinan kanssa, mutta ei musta tuntunut. Päinvastoin. Halusin sitä!

Kyllä minä haluan. Jos sinä olet ihan varma, että sinäkin haluat… lopulta, sain sanottua. Haluan! En kai minä muuten olisi kysynyt. Elina lopetti runkkaamisen ja katsoi minua hymyillen, muttei sanonut mitään. No mitäs nyt, siten? Kysyin tyhmänä. No kai sinun nyt se pitäisi tietää. – Eikö kaikkien poikien pitäisi tietää ihan luonnostaan. Mitä tytöille kuuluu tehdä… Elina, sanoi ja kikatti. Minä käännähdin polvilleni sängyllä ja kurottauduin lähemmäs. Tunsin nyt Elinan hiusten tuoksun. Elina tuoksui tytöltä. Raikkaalta kuin, sadevesi. Herkältä kuin, kukka. Minttu oli tuoksunut samalta – kai kaikki tytöt tuoksui, ajattelin. Minä kosketin varovasti Elinan rintaa. Miten täydelliseltä se, tuntukaan. Ihan pehmoiselta niin kuin, silkki. Pyöreältä kuin, persikka. Minä tunsin nännien kovettuvan. Sitten tunsin Elinan sormet napani alla. Elina kosketti varovasti, antoi sormien vaeltaa. Tytön käsi siellä tuntu niin paljon paremmalta kuin oma käsi, koskaan.


Minä painauduin lähemmäs. Hivelin selkää ja niskaa. Sitten suutelin ja Elina vastasi, aika kömpelösti, mutta kuitenkin. Annoin sormien laskeutua Elinan jalkojen väliin. Pimpin karvoitus oli vieläkin aika ohutta – melkein kuin jotain untuvaa. Annoin sormien upota Elinan pimppiin. Levitin sormilla Elinan turvonneita häpyhuulia. Pimppi oli ihan litimärkä. Kuuma kostea ja niin kuin tropiikin, yö. Sormeni upposi sisään pilluun joka oli Kuumaa ja kosteaa sisältäkin. Tunsin, miten Elinan koskemattomuuttaan tiukka pimppi puristui minun sormen ympärille. En voinut olla ajattelematta, että minun seiväs sukeltaisi kohta sinne sisään ja veisi pikkusiskon neitsyyden ikuisiksi ajoiksi. Se ajatus kiihotti minua, tunsin erektion yltyvän entistä rajummaksi. Elina voihki. Työnnä sisään… Elina kuiskasi korvaani ja nousi samalla seisomaan sängyn
viereen.

Nousin ylös ja katselin Elinaa. Kuinka suloiselta minun oma nappisilmäinen pikkusiskoni näyttikään. Nopealla liikkeellä levitin Elinan lahjoittamaa kosteutta oman seipään nokkaan. Tyttölima sekoittui minun omiin kiimatippoihin, jotka olivat jo öljynneet pystyssä seisovan kalun juhlakuntoon. Sitten taivutin minun seipään Elinan häpyhuulten väliin ja aloin etsiä reikää. Tunsin, miten häpyhuulet puristuivat minun kalun ympärille, hyväilivät hellästi kovana pullottavaa terskaa. Miten hyvältä pimpin kosketus tuntuikaan. Minä työnsin edemmäs, yritin saada reiälle. Mutta en saanut. Elina oli liian lyhyt – tai minä liian pitkä. En saanut kalua taivutettua Elinan sisään. Käänny ympäri ja pyllistä minulle.


Elina katsoi minua oudosti, mutta teki sitten, kuten minä pyysin. Siro tytönpylly tarjosi nyt avoimet näkymät. Pimppi tuli näkyviin uudesta näkökulmasta, ja nyt ovet selällään. Siinä se oli, keskellä, reikä! Siihen oli helpompi tähdätä. Minä pistin turvonneen terskan reiän huulille. Elina oli ahdas – pikkutyttö, ja vielä pistämätön. Minun seisova kalu näytti valtavasti suuremmalta kuin Elinan pikkuinen reikä. Mutta en välittänyt, työnnyin Ja minun seiväs lähti uppoamaan Elinan sisään. Elina uikutti. Ehkä vähän kivusta mutta enemmän kai, nautinnosta. Minun oli vaikea pitää itseäni kurissa. Tunne oli uskomaton. Hitaasti vielä koskemattoman pimpin kalvot antoivat periksi ja päästivät vierailijan syvemmälle sisään. Elina oli vielä uskomattoman tiukka. Pikkuinen pimppi puristui tiukasti mun kalun ympärille ja piti otteessaan – Oli pakko pidätellä, että en olisi lauennut siihen paikkaan. Nnnnnn… Aaauuuh… Elina vikisi.

Elinan täysin kontrolloimaton vikinä oli äärimmäisen kiihottavaa, annoin mennä. Vedin ulos, työnsin takaisin sisään. Ulos, sisään. Ulos, sisään. Kiihtyvällä tahdilla, Elina huohotti nyt syvään. Minä kurotin käteni takaapäin Elinan rinnoille. Tytön pehmeät rinnat tuntuivat samettisilta käsissäni. Elina värähti voimakkaasti, kun sormet kohtasivat pienet ja tiukkana nöpöttävät nännit. Tunsin kiihotuksen kasvavan ja huohotin kuin sonni. Nnnnnn… Pane mua… Elina uikutti. Haltioituneena katselin, kun minun liman kiillottama kalu lypsi sisään ja ulos ahtaassa reiässä. Koko tilanteen absurdius kiihotti rajusti. Minun oli vaikea mieltää, että se edessäni oleva pyllistävä alaston pikkuteini oli se sama lettipää, joka vielä pari vuotta sitten oli leikkinyt kiltisti barbeilla.


Tunsin laukeamisen lähestyvän. Hetken harkitsin vetäväni kalun ulos, mutta ajatus pikkusiskon sisään laukeamisesta oli liian herkullinen vastustettavaksi. Minä työnsin vielä muutaman kerran pohjaan asti, ja sitten tunsin lastin lähtevän liikkeelle, ulvoin nautinnosta. En ajatellut mitään, annoin tulla vaan. Sykäys, toinen, kolmas, ties kuinka monta. Kaikki meni perille, syvälle Elinan sisään. Hetken seisoin paikallani ja huohotin. Kalu oli edelleen Elinan sisällä. Elina vikisi vieläkin, muttei sanonut mitään. Lopulta vedin kalun ulos ja kellahdin sängylle makaamaan. Elina kellahti minun viereen. Sen pimppi kiilteli limasta, ja reiästä valui norona valkoista spermaa. Se oli aika kivaa… minä sain lopulta sanottua. Niin oli! Otetaan vielä uusiksi, pikkusisko kuiskasi ja antoi pusun poskelleni.


Tämä tarina on http://www.orkku.net. Tämä on kirjoitettu joko naisen toimesta, tai naisen näkökulmasta, miehen suulla.

© oikoluku ja muotoilut ja korjaukset kiitos kirjoittajalle.


Palautetta saa antaa. kotisivu.palaute@gmail.com

tai vieraskirja jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj © copyright saarinen2015

Takaisin Sisällysluetteloon

web counter
web counter