Pimeän illan märkä piristys

 

p e r j a n t a i 15. marraskuuta 2013 Your-beautiful-story Tampere, Finland

Pimeä syysilta, kävelin kylmässä ja sateisessa säässä kotiin pää painuksissa hieman huokaillen sillä elämä potkinut kovasti päähän ja olisin kaivannut hieman piristystä. Tiellä oli lehtiä ja katuvalotkin olivat hieman himmentyneet. Pitkä ja masentava aikajakso oli takana, ja halusin vain päästä sohvalle rentoutumaan kuuman juotavan kanssa peiton alle turvaan, tulihan illalla kuitenkin lempisarjani. Kotiin päästyäni riisuin märät vaatteet kuivumaan, keitin kahvia ja päätin heittäytyä sohvalle ja aukaista television. Rauhallisessa ympäristössä tulee mietittyä paljon asioita, mikä minua piristäisi tänään, miksi olen ollut allapäin ja miten korjaan asian? Hetken istuttuani television ääressä oivalsin, että masturbointi tekisi asialle paljon, kuitenkaan sitä heti tekemättä. Päätin kuitenkin siirtyä makuulleen ja katsoa mihin ilta vie.


.Ajatus masturboinnista, oli kiinnostava. Miten tekisin sen, kuinka nopeasti.. Päässä oli selvä visio, ja kuvio loppuun menemisestä asti, joten päätin riisua päällyspaitani pois, aloittaa kylkieni sivelystä, rauhallisesti ja pehmeästi sillä ei minulla ollut kiire, Suljin silmät ja käänsin pääni sivuun jotta voin rentoutua rauhassa sillä normaalisti olen malttamaton, mutta tämä on minun hetkeni, kroppani ja oma aikani. Päätin nauttia omasta muodokkaasta kropastani itsekseni. Kylkien sivelyjen jälkeen huomasin, että pehmeät rintani vaativat huomiota. Viileässä sisäilmassa, nännitkin olivat mukavan kokoiset, isot ja kovat. Päätin sivellä niitä, hitaasti etusormellani nännin ympäri, miettiessä "Kunpa joku niitä hieman imisi.." sillä se saa kiimani nousemaan, kroppani taipumaan hieman kaarelle. Purin kevyesti huultani pienen puhalluksen kera, ja päätin nopeasti hakea kaapista pyyhkeen alleni, riisua housuni ja huomasin kuinka märkä lima valui häpyhuulieni välistä, onneksi tajusin hakea pyyhkeen!


En halunnut kiirehtiä, joten päätin aukaista jalkovälini ja hieroa häpyhuulien päältä hitaasti pyörivin liikkein välillä painaen sormilla hieman kovempaa, kuitenkaan osumatta suoraan klitorikseen jotta saadaan vielä lisää märkyyttä siloiseen ja tiukkaan alapäähän. Avasin jalkojani hieman lisää, ja päätin levittää limaa klitoriksen päälle ja pyörivin liikkein hieroa klitoristani, "Voi luoja, miksi en masturboi useammin?!" mietin itsekseni ja päätin hieman nopeuttaa tahtia, painaa hieman kovempaa. Voihkinta lisääntyi, mutta en halunnut tulla vielä., en halunnut huutaa suoraa kurkkua nautinnosta joten päätin hetkeksi lopettaa ja puristella rintojani pyörivin liikkein puristellen hieman voimakkaammin.


En malttanut, halusin tulla nopeasti, sillä kiimani nousi korviin. Nostin jalat ylös varpaat kippurassa, oikea käsi klitorikselle ja vasemman käden etu ja keskisormi sisään, G-pisteen eteen. Pienin liikkein vasenkäteni siirtyi häpyhuulille, ja syvälle sisään. Samaan aikaan hieroin oikealla kädellä klitoristani, tiesin että se saa tulemaan minut nopeasti.. Tahti kiihtyi ja alapää supisteli niin voimakkaasti että sormeni joutuivat puristukseen ja tuntui siltä että pilluni halkeaa sillä orgasmi oli ottamassa kropastani vallan. Puhaltelin, puhaltelin kroppa supussa ja orgasmi saapui hyvinkin voimakkaasti. Pillusupistellen aloin huutamaan suoraa kurkkua sen minkä keuhkoistani irti sain miettimättä naapureita ja miettimättä märkää pyyhettä. Kun pää heilui puolelta toiselle ja kroppa alkoi täristä, oli aika lopettaa. Nostin kädet mahan päälle ja tunsin vieläkin kuinka alapää supisteli. Pyyhe allani, oli aivan märkä. Onneksi tajusin kiimoissani hakea pyyhkeen jotta sohva ei kastu. Levollisen ja rauhallisin mielin päätin siirtyä suihkuun peseytymään pienen virneen kera ja mietin hiljaa itsekseni "Tämä tarvitsee uusinnan"


© oikoluku ja korjaukset tämä tarina suomi24.fi novellit


Palautetta saa antaa. kotisivu.palaute@gmail.com

tai vieraskirja jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj © copyright saarinen2015

Takaisin Sisällysluetteloon

web counter
web counter