Duunarin iltapäivä

 

Kävelin kohti kotia pitkin metsäpolkua, räntäsateen piiskatessa rumaa pärstääni. Takana oli taas yksi kiireinen päivä Möttösen metalliverstaalla. Palelsi perkeleesti, tärisytti ja vitutti. Edellisen illan ryyppäämisen jälkeinen krapulakin painoi yhä päälle. Onneksi pomo ei ollut huomannut kurjaa työkuntoani. Astelin ripein askelin mietteissäni, silmät sikkaralla sateesta, kunnes yhtäkkiä törmäsin johonkin pehmeään ja lensin päistikkaa kinokseen. Kiroillen kömmin pystyyn hangesta ja mitä näinkään. Silmieni edessä istui perseellään mitä viehättävin neitokainen pitkässä, paksussa turkissaan, Hän kömpi pystyyn ja juuri sopivasti ehdin nähdä pikkupöksyjen vilahtavan jalkojen välistä. Voi anteeksi, sopersin kömpelösti, en katsonut yhtään eteeni. Ei se mitään vastasi tyttö, en minäkään. Autoin tyttöä puhdistamaan lumet turkista ja käteni luiskahti vahingossa kaula-aukosta sisään, osuen suoraan hänen rinnoilleen. Tyttö alkoi heti huohottamaan korvaani, joten en vetänyt kättäni ulos, vaan aloin puristella hänen isohkoja rintojaan. Ne tuntuivat mukavan pehmeiltä ja kiinteiltä, ei millään silikonilla täytetyiltä hirvityksiltä.

Pyörittelin sormiani nännien ympärillä ja nipistelin niitä hellästi, jolloin ne kasvoivat lähes kirsikan kokoisiksi. Tyttö huohotti yhä kiivaammin ja nojautui vasten minua, työntäen kielensä korvaani. Se oli minulle selvä merkki, mitä tulee tapahtumaan ja kyrpäni alkoi kovettua housuissani. Onneksi kämpilleni oli enää lyhyt matka ja niinpä tartuin tyttöä lantiolta ja lähdimme yksin tuumin ripeästi matkaan. Paukutimme jalkoja eteismattoon, astuimme sisään ja heitimme nopeasti talvitamineet pois. Turkin alta minulle paljastui yllätys. Tyttö oli pukeutunut seitinohueen punaiseen kumikorsettiin joka myötäili tiukasti pitkin mitä kiihottavinta ampiaisvyötäröä. Leveää lantiota peittivät läpinäkyvät kondomin ohuet korkeavyötäiset kumihousut, joiden läpi paistoi ajeltu pillu ja sukkanauhat kannattelivat ohuita lateksisukkia, jotka oli upotettu korkeakorkoisiin nahkasaappaisiin. Käsivarret oli verhottu pitkillä ohuilla kumihanskoilla. Voi vittu olinko törmännyt töissään olevaan huoraan?


Kyrpäni pamahti välittömästi kivikovaksi. Ihailin pöksyissä pilkottavaa pillua. Ohut kumi oli painunut syvään pillunvakoon. Tyttö keikisteli edessäni ja käänsi uhkean takamuksensa nähtäväkseni. Kumikorsetti loppui vyötärölle, josta alaspäin pakarat olivat seitinohuen läpinäkyvän kumin peitossa, paljastaen kaiken nähtäväksi. Pöksyjen klassinen malli sopi hienosti rehevän takapuolen peitoksi. Tyttö kumartui hitaasti pyllistäen eteenpäin, pöksyjen upotessa hieman persevakoon. Niiden läpi näkyi selvästi paksut häpyhuulet ja kutsuvasti kohollaan oleva anus. Hän keinutti lantiotaan kiihottavasti puolelta toisella ja tokaisi, mitäs pidät? Taivaallista! Kiihottavampaa näkyä en ole koskaan nähnyt edes missään pornolehdissä. En hillinnyt itseäni, vaan riisuin kuteeni ja syöksyin suoraan perseen kimppuun, upottaen naamani pyöreiden kannikoiden väliin. Tyttö painoi isoa pehmeää persettään vasten naamaani. Levitin uhkeita kannikoita ja painelin kielelläni ohuiden housujen läpi vuoroin pillua, vuoroin kireää anusta. Pöksyt myötäilivät jokaista liikettäni antaen periksi aukkojen kohdilla. Ne oli tehty jostakin kondomikumista, niin ohuet ja joustavat. Jatkoin käsittelyäni innolla ja tyttö alkoi huohottaa yhä äänekkäämmin, semmoista kiimaisen nartun ihanaa seksiääntä. Kyrpäni seisoi tanakasti ja halusin pillua. Tyttö vetäytyi käsittelystäni ja kääntyi ympäri painaen minut hellästi selälleni. Hän hivuttautui hajareisin naamani ylle ja levitteli kaksin käsin pilluaan housujen läpi. Näky oli valtavan irstas. Seitinohut kumi paljasti kaiken. Syö, hän komensi, laskeutuessaan hitaan nautinnollisesti naamalleni. Tunsin kumisen haarakiilan kasvoillani.

Aloin lipitellä pillua klitoriksen kohdalta upottaen välillä kieleni pöksyjen läpi niin syvälle pilluun kuin riitti. Samalla puristelin pyöreitä, pehmeitä pakaroita, revitellen niitä erilleen ja upottaen sormeni anuksen kohdalle ja sisään kumin kera. Tyttö hankasi pilluaan villisti vasten naamaani. Lantio vatkasi rajusti edestakaisin ja minä panin kielelläni parasta. Pöksyjen sisäpuoli oli märkänä kiimasta ja oli kuin niitä ei olisikaan. Mutta kiiltävinä, kumisina ja liukkaina, ne lisäsivät kiihkoni äärimmilleen. Tämä oli tuhat kertaa parempaa kuin alasti. iihh voih! tyttö kiljui huohottaen kiivaasti ja vispasi persettään vasten naamaani. Keskisormeni oli kokonaan pöksyjen kanssa anuksessa. Kieleni tökki häpyä märässä haarakiilassa, kunnes tyttö alkoi täristä. Aaaah Ooohh NUOLE PANE! Hän räjähti valtavaan orgasmiin josta ei ollut tulla loppua. Perse nyki ja kouristeli sormeni ympärillä, tytön täristessä voimakkaasti. Viimein hän nousi naamaltani ja meni eteiseen penkomaan turkkinsa taskuja. Malttamattomana odottelin kulli täristen mitä tuleman pitää? Lopulta tyttö astui eteeni puettuna punamustaan kuminaamariin jonka peitti pään kokonaan. Silmät olivat avonaisena, samoin nenässä oli henkireiät, mutta apposen avonaiseen nieluun johti musta ohut kumikortsu. Hiukset hän oli vetänyt niska-aukosta poninhännälle. Voi vittu aina vain paranee. Tyttö asettui kontalleen naamani ylle, jotta sain ihailla upeaa, leveää persettä kumihousuissa aivan kasvojeni edessä. Kumihousut upposivat ihanasti persevakoon paljastaen pakaroiden muodon, kohollaan olevan anuksen ja kiimasta limaisen pillun kaikkine yksityiskohtineen. Kyrpäni tärisi innosta, kun tunsin jotain kosteaa valuvan terskan päälle, liukuvoidetta. Ohut kumihansikas tarttui hellästi kyrpääni ja alkoi liikkua hitaasti edes takaisin. Toinen käsi upposi perseeni alle ja tarttui kasseihin vetäen niistä alaspäin. Esinahka valahti terskan päältä paljastaen sen kokonaan käden hyväilylle. Liukuvoidetta ja kumihanskaa kivikovan terskan päällä osaavissa käsissä, voihan veljet Aaahhh!


Tuntui aivan sairaan hyvälle. Välillä osaava kämmen pyöritti vain terskaa, kunnes pian sormet määrätietoisesti runkkasivat nautinnollisesti pitkin kullini vartta. Toinen käsi piti kasseja tiukasti alhaalla. Leveä iso perse herkkuineen heilui kiihottavasti lähes kiinni naamassani. Olin täysin ekstaasissa. Lopulta ote kyrvästäni hellitti ja lisää liukuvoidetta valui pitkin kyrpäni vartta. Tyttö kumartui syvemmälle ja upotti kuminaamarinsa hitaasti terskani päälle. Pää painui alemmas ja kyrpäni upposi vääjäämättä syvälle naamarissa olevaan ahtaaseen kortsuun, jonka pohjan tunsin pian puristavan terskani tiukkaan syleilyynsä. Tyttö hyväili kyrpääni kortsun läpi kielellään ja tunsin suuaukon renkaan pussejani vasten. Kyrpäni oli kokonaan kumihuoran kurkussa. Tunsin jälleen otteen kasseissani kun tyttö veti niitä alemmas, lisäten nautintoani. Kumihuoran pää alkoi liikkua hiljalleen ylös alas nussien kivikovaa kyrpääni syvällä nielussa. Kortsussa oli selvästi jotain kiihotusnystyröitä, jotka entisestään lisäsivät nautintoa. Pää nytkytti pientä liikettä nopeasti edestakaisin ja tyttö lisäsi kielellään uuden elementin naimiseen. Voi vittu mitä kyytiä kullini saikaan. Tuntui taivaallisen hyvälle. Tunsin toisen vapautuneen käden painuvan pakaroideni väliin. Nostin persettäni helpottaakseni liikettä. Hitaasti tunsin liukuvoiteesta kostean kumisormen uppoavan anukseeni. Pää runkkasi kyrpääni yhä ripeämmin ja itse pökin vastaan minkä tiukassa otteessa kykenin. Upea perse keinui edessäni kiihottavana, joten tartuin molemmin käsin pakaroista levittäen ne erilleen. Rivoistakin rivoin näky oli silmieni edessä. pillu ja perseenreikä aukeni estoitta ihailtavakseni seitinohuen kumin läpi, joka paljasti härskisti kaikki yksityiskohdat. Sormi runkkasi persettäni ja kuminaamari kulliani liukkaalla, kireällä kiihotuskortsulla äärimmillään seisovaa kyrpääni. Lyhyttä ripeää liikettä toisen käden venyttäessä kassejani ja työnsin nenäni kumihousujen haarakiilaan avonaisen pillun kohdalle ja painoin niin syvään kun pystyin. Pakarat hyllyivät naamaani vasten naimisen tahdissa.

Tilanne oli niin kiihottava ja tuntui niin sairaan hyvälle, etten voinut enää pidätellä, vaan lasti lähti liikkeelle survoessani kyrpääni niin syvälle kurkkuun kuin kykenin. Tytön sormi koukistui perseessäni painamaan Gpistettä ja ote pusseissani tiukkeni. Kielellään avittaen panoreikä tiukkeni ja jalat täristen ruiskin spermaa syvälle kumihuoran liukkaaseen kurkkuun. Tyttö vispasi päätään nopeasti edestakaisin. Tajuntani oli hämärän rajamailla ruiskiessani viimeiset pisarat kortsuun. Elämäni paras pano sain sanottua, kun voinniltani pian kykenin. Kumihuora nousi päältäni kumihousut kiihottavasti persevaossa. Märkä pillu loisti läpi pöksyistä ja spermaa valui pitkin korsettia avoimesta naamarin aukosta. Näky oli sanoinkuvaamattoman irstas, mutta niin ihanan kiihottava.


tämä on suomi24.fi seksinovellit

Palautetta saa antaa. kotisivu.palaute@gmail.com

tai vieraskirja jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj © copyright saarinen2015

Takaisin Sisällysluetteloon

web counter
web counter