Hotelli yö Tukholmassa

 

Olin liikematkalla Tukholmassa, ja varasin huoneen Grand Hôtel Stockholmista. Huoneesta oli kaunis näkymä, rantanäkymä. Huone oli ylellisesti sisustettu, jonka kruunasi leveä parisänky. Jätin matkalaukun huoneeseeni, ja lähdin hotellin ravintolaan syömään. Matkalla sinne tapahtui jotakin, joka kumosi mielestäni kaksi tärkeintä asiaa, syömisen ja liiketapaamisen. Kaunis nuori tyttö purjehti ohitseni hienoisessa valkoisessa juhlamekossa. Tytön hiukset olivat vaaleat, ja olemus oli himoittava. Tyttö pysähtyi odottamaan samaa hissiä kuin minäkin. Hetkisen pelkäsin sanoa mitään, kunnes rohkaistuin. Pukuni oli ehkä rypistynyt matkalaukussa, ajattelin kun oioin solmiotani. Tyttö hymyili herttaisesti, mikä olikin liikaa, sillä sitä vähiten osasin odottaa. Hissi tuli, ja astuimme siihen, siellä ei ollut muita. Sain puhekykyni takaisin, ja kysyin, alasko? Joo Tyttö vastasi, ja hymyili entistä leveämmin. Hänen Parfyyminsä tuoksu sai minut suorastaan kiimaiseksi.

Ajattelin, hetki olisi pian ohi, joten nyt tai ei koskaan. Esittäydyin niin kohteliaan kunnioittavasti kuin vain kykenin. Tyttö vastasi, ja esitteli itsensä. Olen Jenny, ja tulin tänne tekemään hevoskauppoja. Nyt oli vaikea keksiä kohteliasta sanomista, joten improvisoin. Miten noin kaunis Neito on joutunut tuommoiseen työhön, kun tyylistäsi olisi voinut vannoa että olet Kuin prinsessa. Jenny hymyili niin leveästi, että olisin voinut vannoa, ettei hän ainakaan tosikko ollut. Minä ostelen hevosia, ja myyn niitä. Käytännössä en itse ole tekemisissä hevosien kanssa. No sehän selittikin paljon, ajattelin. No olisiko sinulla aikaa lounaalle, noin upea daami olisi omiaan viemään mielestäni typerät liikeasiat.


Mielelläni Vastasi Jenny. Saavuimme ravintolaan, joka oli täynnä eri maista peräisin olevia vieraita. Hovimestari ohjasi meidät tyhjään ikkunapöytään, mistä oli mukavat näköalat vanhaan kaupunkiin, mutta niitä en ehtinyt ihailla, sillä Jennyn kiihkeät iloisesti tuikkivat silmät vetivät huomion puoleensa. Hetken jutustelimme vähän kaikkea, tarjoilija saapui ruokalistan kanssa. Valitsimme Uunilohta, purjo-pedillä. Ja Juomaksi Valkoviiniä, Hardys Oomoo Sauvignon Blanc. Joka kruunaa hyvin lohen. Syötyämme Jennyn kanssa lounasta ja juteltuamme nyt jo paljon vapautuneemmin, kännykkäni alkoi soida. Perkele, ajattelin. Kerrankin kun pääsin lounaalle upean, ja ehkä Elämäni kauneimman ja ihanimman daamin kanssa, keksii joku pilata sen. Vastahakoisesti kaivan puvun povitaskusta uutta Lumian 930, kännykkää. Anteeksi mutta minun on pakko vastata, Sopersin. Jenny vain hymyili. Olin sopinut siksi illaksi liiketapaamisen, mikä nyt oli jäämässä hyvin alkaneen lounaan jalkoihin. Vastasin, ja kuultuani, että tapaaminen onkin peruttu siltä illalta, olin enemmän kuin mielissäni.

Nyt laitoin kännykän takaisin, ja sanoin Jennylle, tulikin muutoksia, Näyttää siltä että sain vapaan illan. Se sama oli Jennyllä mielessä. Hän sanoi jo ennemmin soittaneensa yhteistyökumppanilleen, että aikoo pitää illan vapaata. Joten hyvin syödyn lounaan jälkeen, otimme jälkiruoaksi kahvin, ja konjakin. Siinä hetkisen tutustumisen lomassa, silmäni kierteli ahnaasti Jennyn vaatetusta. Aluksi en ollut huomannut muuta kuin kauniin daamin, valkoisessa mekossa. Nyt näin paljon muutakin. Seksiä tihkuvan upean, naisen. Jälkiruoan jälkeen kysyin, kävisikö pieni kävelylenkki rannalla, mistä huoneestani oli kaunis näkymä. Tämä sopi Jennylle oikein hyvin. Kävelimme käsikkäin hämärtyvässä illassa, kaupungin valojen heijastuessa vedestä. En voinut itselleni mitään, vaan kumarruin lähemmäs Jennyn kasvoja, ja suutelin häntä suoraan suulle, viekoittelevan pehmeät huulet tuntuivat ihanalta omiani vasten. Jenny suuteli takaisin yhtä kiihkeästi, ja minusta tuntui sille, että tätä hetkeä hän oli odottanut. Käteni kiertyi hänen lantiolleen, ja vedin häntä yhä lähemmäs itseäni. Jenny takertui kiinni minuun, ja tunsin ensikertaa, että tämä jos mikään voisi olla alku uuteen huomiseen.


Hetken kiihkeiden suudelmien vaihdon jälkeen, Jenny alkoi ehdotella siirtymistä hotellihuoneeseen. No en keksinyt mitään syytä kieltäytyä, sillä takuulla Tyttö antaisi tänä iltana nautinnon. Huoneeseen päästyämme, laitoin kännykän äänettömälle, ja keskityin Jennyyn. Hän tekikin heti aloitteen, ja riisui puvuntakkini, potkaisin itse kävelykengät nurkkaan, sitten Jenny riisui solmioni, ja suuteli kiihkeästi. Se tuntui taivaalliselta. Napitti paitani auki, riisuin sen nopeasti pois. Suutelimme, ja aloin hitaasti mutta varmasti riisua Jennyn mekkoa. Vetoketju auki, ja pian upea luomus oli lattialla. Hänellä oli yllään tiukka valkoinen toppi, ja mustat stringit. Jaloissa oli läpikuultavat melkein mustat polvisukat, missä oli ruusukoriste yläreunassa, jaloissa oli mustat kiiltävät korkokengät, jotka hän potki jaloistaan. Kannoin hänet leveälle
parisängylle. Tämä on kuin ruususen unta, ajattelin.

Jenny oli selvästi kiihottunut, näin topin alta kovettuneet nännit, ja kostean tahran mustissa stringeissä. Hivutin hitaasti, ikään kuin kiusoitellen käteni Jennyn vatsalle, liikuttelin kohti pöksyjä, ja tunsin kiinaa, kun Jenny liikahteli malttamattomasti. Siirsin käteni ylemmäs, kunnes hivutin sen topin alle. Tunsin sormissani kovat nännit. Suutelun lomassa en voinut kuin nostaa Jennyn varovaisesti istumaan. Riisuin hänen toppinsa, ja paljastin upeat rinnat. Huokaus täytti korvani. Nuolin ja imin nännejä, jotka olivat kovat kuin kivet. Huokailut täyttivät huoneen. Seuraavaksi Jenny riisui puvunhousuni, ja otti munani, joka oli jo puolikovana, boksereista. Tämä tyttö tiesi mitä tehdä, ennen kuin ehdin tajutakkaan, munani lipui Jennyn ihanaan silkin pehmeään suuhun. Tunsin kuinka se alkoi jokaisella imaisulla kovettua, kauaa ei tätä ihanuutta pysty mies kestämään, ajattelin. Jenny jatkoi vielä imemistään, kunnes olin jo vähällä laueta hänen ihanaan suuhunsa.


Nyt vaihtui vuoro, otin nyt jo selvästikin märät stringit pois, Jennyn jaloista paljastaen ihanasti siistityn alapään, jonka klitoris ja häpy olivat kiimasta turvoksissa, ja kosteana. Jenny makasi selällään sängyllä, minä polvillani sängyn vieressä, levitin hänen reitensä, ja aloin nuolla pimppiä, joka maistui, makeammalle kuin mansikka. Jatkoin nuolemista, Jenny kiemurteli nautinnosta ja ehkä orgasmeista, tunsin nautinnon huokaukset, ja jatkoin, vaikka kieleni oli jo ihan turta. Ajasta ei ollut mitään tietoa, jatkoimme toisiemme hyväilyä. Nyt kun Jenny sai oikein rajun orgasmin, tärisi ja nytki. Päätin alkaa asiaan, ujutin varovaisesti, mutta määrätietoisesti sormeni hänen sisäänsä, se oli suuri vaikutus, nautinnon yninät alkoi jo muistuttaa melkein huutoa.

Nousin sängylle ja kävin makaamaan selälleni. Jenny tuli istumaan päälleni, suutelimme ensin pitkään ja kiihkeästi, kunnes hän istui kovan kankeni päälle. Varovasti ja hitaasti kullini painui liukkaan märkään, ja ihanaan pilluun. Hän alkoi liikkua ylös alas, niin voimakkaasti että hetken pelkäsin saman tien tulevani. Jenny sai edellistäkin voimakkaamman orgasmin, ja tunsin kuinka pillun lihakset pusertuivat kyrpääni. En osaa kuvailla kuinka ihanan nautinnolliselta tämä tuntui ja Silmissä sumeni. Hetkisen vielä olimme näin, kunnes vaihdettiin asentoa. Nostin Jennyn jalat harteilleni ja työnnyin koko mitaltani elintäni hänen ihanaan pillunsa syövereihin. Työnsin ja tunsin kuinka Jenny sai jälleen yhden räjähtävän orgasmin, ja huusi nyt jo melkoisen lujaa. Hetkisen vielä jatkoin kunnes tunsin oman laukeamisen olevan todella lähellä. Nyt ei voi enää pidätellä. Kiristin vauhtia ja laukesimme molemmat yhtä aikaa.

Minä huohottaen ja, ähkien. Jenny kiljuen. Makasimme molemmat huohottaen sängyllä, ja suutelimme toisiamme. Se oli ihanaa, Jenny sanoi. Haluan että nussit mua uudestaan. No mikäs siinä tuumin, ja tulin vilkaisseeksi Kännykän kelloa, joka oli noin puoli yksi yöllä. Olimme viettäneet seksin parissa useamman tunnin. Kävin pikaisesti viileässä suihkussa ja polttelin pikaisesti pikkusikarin kylpytakki ylläni parvekkeella. Jenny oli vuorostaan suihkussa. Koska huone oli kahdenhengen, oli naulassa toinenkin kylpytakki. Kohta Jenny liittyi seuraani parvekkeella, ja niin sitä taas mentiin. Esileikit alkoivat, enkä osannut kieltäytyäkään. Muna on kyllä arkana, useasta panoistamme, mutta ei se menoa haittaa, sillä hyvä seksi kelpaa aina.


12.10.2012 ©

Palautetta saa antaa. kotisivu.palaute@gmail.com

tai vieraskirja jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj © copyright saarinen2015

Takaisin Sisällysluetteloon

web counter
web counter