Tapahtui junassa

 

Oli syksyisen kylmä iltapäivä, Odottelin Hämeenlinnan rautatieasemalla, saapuvaksi Intercity 54 junaa Palelsi ihan hitosti, Ylläni oli ohut päällyspusero, verryttelytakki, ja lippalakki. Jaloissani oli Armeijan maastohousuja muistuttavat housut. lenkkarit. Juna saapui raiteelle 3, nousin junaan. Perässäni tuli vaaleahiuksinen nätti tyttö. Menin istumaan 8 vaunuun. (entinen tupakki huone, tai mikä lie, missä on istuma paikat) Tyttö tuli istumaan minua vastapäätä. Hetkisen jo mietin mikä maa mikä planeetta. Konduktööri tuli tarkastamaan liput, ja sen jälkeen häipyi. Samassa Tuo mystillinen tyttö riisuikin päällystakkinsa. Se oli jotakin villasekoitteista kangasta. Sen alla oli ohut löysä villapusero, housut olivat löysät Coltisi verkkarit, purjehduskengät joissa nauhat olivatauki. Istuin hetkisen häntä vastapäätä ja katselin, hän löhösi tuolissa, enemmän makuu asennossa kuin istuma asennossa, tuumin että, voihan kettu. mikä seksipommi, Tytöllä oli vaalet hiukset. Silmät vilkuilivat kiimaisesti minua, en voinut olla ajattelematta häntä. Hän kaivoi laukustaan paksun kirjan, Tähtien sota, ja mp3 soittimen. Kun hän oli saanut viriteltyä soittimensa, alkoi hän lukea kirjaa, Ilmeestä näki että, ajatukset pyörivät muualla kuin kirjassa. Hetkisen muka luettuaan, tyttö valui yhä enemmän makuu asentoon, samalla paljastaen villaisen puseron alta keltaisen topin. Hänen jalkansa jo melkein koskettivat minun jalkojani. En aluksi antanut sen häiritä. Sitten en voinut enää hillitä itseäni, kosketin jalallani varovaisesti tytön jalkaa.

Hän kohotti katseensa kirjasta, ja katsoi minuun. Ilme ei ollut tuomitseva, vaan täynnä jännitystä, seksiä ehkä. Tyttö laski kirjan kädestään viereiselle penkille, nousi paremmin istumaan tuolissaan, ja riisui villapuseronsa, huokaisten puoliksi ääneen, Onpa täällä kuuma. Jännitys kohosi entisestään, nyt keltainen toppi oli kokonaan esillä, sitten Tyttö potkaisi kevyesti purjehduskengät jaloistaan pois. Nousi ylös ja istui viereeni. Riisuin verkkaritakkini. Sanoja ei tarvinnut, silmäys riitti, Tyttö hymyili leveästi, takertui kaulaani kiinni ja suuteli suoraan suulle, pitkään ja hellästi. Huulet olivat hivenen kosteat, täydellisen pehmeät ja maistuivat mansikalta. Suljin silmäni ja annoin Tytön suudella, vastaten itse takaisin samoin. Tunsin sydämeni lyövän tyhjää, ja housuissa alkavan sykkiä. Ajattelin, nyt tai ei koskaan, tämä voi olla elämäni ensimmäinen kerta seksiä junassa, joten en jarrutellut vaan annoin mennä. käänsin istuinten käsinojat ylös, joten sain penkeistä kuin sängyn, kallistin tytön siihen, enempää en ehtinytkään, kun tyttö jo tarttui housujeni vetoketjuun, ja paljasti puoli kovan siittimen esiin. Alkaen imemään sitä kiihkeästi, silmissä sumeni hetkellisesti. Tunsin miten siittimeni kävi yhä kovemmaksi. Ajattelin, voi helkkari kohta tulee, ellei tuo ihanuus pian lopeta. Tyttö lopettikin imemisen, Riisuin hänen Coltisi housut, alta paljastuivat valkoiset stringit


Riisuin ne varovasti nilkkoihin, ja aloin litkimään hänen lemmen nektareitaan pillun huulilta. Se kimmeltelikin jo reilun kosteahkona. Tyttö ynisi hiljaa, ja selvästi tuntui nauttivan nuolemisestani. Tytön lantio alkoi nytkähdellä, ja tunsin hänen laukeavan kieleni kosketuksesta. Jatkoin vielä hetkisen nuolemista, en vaan pystynyt lopettamaan, hänen pillunsa maistui niin taivaallisen hyvälle. Tyttö kävi kiinni Kulliini, ja alkoi hieroa esinahkaa edes takasin, kevyesti puristaen, välillä kielen kärjellä lipoen, hän nousi puoliksi istumaan, ja tarttui minua molemmin käsin kaulasta, suuteli todella kiihkeän ihanasti, sitten kuiskasi korvaani matalalla mutta ihanan seksikkään pehmeällä äänellä, olet ihana, haluun sinua. Okei ajattelin, tyttö veti minut päälleen, ja katse kertoi kaiken. Laitoin kyrpäni hänen pillunsa suulle, rupesin hiljalleen työntymään hänen sisäänsä, Tytön pillu tuntui todella kuumalta ja märältä. Työnnyin edes takaisin hänen sisässään, Tyttö huokaili hiljaisesti nautinnosta, jatkoin panemista kiihdyttäen välillä tahtia.

Tunsin hänen laukeavan yhä uudelleen. Tytön lantio painautui yhä tiiviimmin itseäni vasten, tunsin kuinka itsekin aloin olla lähellä laukeamista, hidastin vähän vauhtia, mutta työnnyin silti kiihkeästi Tytön sisään. Tyttö puristi tiukasti jaloillaan minua, silitin hänen vaaleita pitkiä hiuksia, ja tunsin uudelleen miten mälli oli jo tulossa. Tyttö kuiskasi hieman yllättäen korvaani, laukea minun sisälle, tykkään siitä, haluan sitä. Työntelin vielä hetkisen, ja kiihdytin vauhtia, tunsin kuinka Tyttö alkoi saada jälleen orgasmia, ja samalla itsekin laukesin tuon ihanan Tytön sisään. Se tuntui niin fantastiselle. Katselimme vielä pitkään toisiamme, kunnes tyttö laittoi vaatteet ylleen, kävi vessassa siistiytymässä ja tuli istumaan viereeni. Tyttö katsoi minua jälleen silmiini, totesi vaan, sinä olet todella ihana, haluan sinua vielä uusiksikin. Mietin, olihan se ihanaa. Tyttö sanoi nimekseen Mira, tehtiin sinun kaupat, vaihdettiin puhelinnumeroita. Kuulutus kaikui ja minun oli määrä jäädä junasta. Halattiin vielä ja vaihdettiin kiihkeät suudelmat. Juna pysähtyi, nousin hitaasti vaunusta, en olisi halunnut lähteä.

Suuntasin kulkuni parkkialueelle, Menin autooni. Lähdin ajelen kohden kämppää. Kotona menin suihkuun, ja ajatukset palasi junaan. Suihkun jälkeen puhelin soi, vastasin. Kukapa muukaan löysi näin sopivan ajankohdan kuin tyttö junasta, sovittiin että ajelisin hänen luokseen huomenissa, sen toteutinkin, se oli villi ja raju päivä, naitiin montakertaa, laitettiin ruokaa ja muuta kivaa. Ja tätä nykyään olemme Miran kanssa onnellisesti naimisissa.

Palautetta saa antaa. kotisivu.palaute@gmail.com

tai vieraskirja jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj © copyright saarinen2015

Takaisin Sisällysluetteloon

web counter
web counter