Jenna, 12v

 

varoitus tämä ei sovi heikkohermoisille, sisältää nuorten seksiä!!

Olin tuohon aikaan 16-vuotias ja katsellut jo pitkään kaverini 12-vuotiasta pikkusiskoa, jolla oli ikäisekseen hyvinkin naiselliset muodot. Monet kerrat olin runkannut ja kuvitellut Jennan ottavan minulta poskeen. Yhtenä päivänä menin sitten hakemaan kaveriani kentälle pelaamaan futista. Soitin ovikelloa ja Jenna tuli avaamaan. - Onko Juuso kotona? - Ei oo, se on treeneissä. - Jaa, koska se tulee sieltä? - Joskus puolentoista tunnin päästä kai. - OK, mä tuun sitten silloin uusiksi. - Voit sä jäädä tännekin odottamaan. - Jaa mitä? - Niin, ajattelin vaan kun meillä on toi MTV3+:n Hockey Night -paketti ja sieltä tulisi Ilveksen peli. - Aijaa, no kai mää voin sitä jäädä kattoon. Kuten arvata saattaa, oli kyrpäni jo melko juhlakunnossa, kun olin katsellut tämän nuoren blondin rintoja muutaman minuutin. Kävelin olohuoneeseen ja avasin tv:n ja digiboksin. Jenna haki sipsiä keittiöstä ja tuli viereeni sohvalle katsomaan ottelua.


Kun ensimmäinen erä päättyi, Jenna sanoi menevänsä suihkuun. Hän nousikin ja käveli suoraan pesuhuoneeseen. Tässä vaiheessa minua alkoi panettaa niin paljon, että otin munani esiin ja aloin runkata. Ajattelin, että ehdin hyvin saada orkun ennen kuin Jenna tulee takaisin. Runkatessa ajankulu kuitenkin helposti unohtuu ja kun Jenna ilmestyi tiukassa topissa ja stretch-farkuissa olohuoneen ovelle, makasin sohvalla muna kädessäni. Huomasin Jennan, punastuin ja aloin selittää jotain hätäisesti. Jennan kasvoille nousi kuitenkin veikeä hymy. Älä turhaan laita sitä pois. Mä voin jatkaa ton loppuun. Pulssini nousi noin 250:een. Unelmani oli vihdoin toteutumassa. Jenna istui vierelleni sohvalle, otti kyrvästäni kiinni ja alkoi hangata sitä edestakaisin. - Onks tää sun eka kerta? kysyin. - On. Ei noiden mun ikäisten jätkien kanssa voi mitään tehdä. Ne ovat ihan lapsia vielä.

Jennan runkatessa aloin ottaa häneltä toppia pois päältä. Seksikkään mustan “Princess”-topin alta löytyivätkin kauniit pyöreät rinnat. Rintaliivejä hänellä ei ollut. Hänen hymynsä leveni entisestään, kun aloin puristella hänen rintojaan. Hän siirtyi istumaan päälleni niin, että saatoin nuolla hänen rintojaan.


- Nouses pois siitä vielä, Jenna. - Miks? - Nouse nyt vaan, voisitko mennä makaan tuohon sohvalle. Jenna teki työtä käskettyä ja meni yläosattomissa makaamaan seksikkäästi sohvalle. Avasin hänen farkkunsa ja vedin ne pois. Alta löytyivät tavalliset valkoiset pikkuhousut. Hieroin hänen pilluaan vähän aikaa pikkuhousujen läpi ja otin ne sitten pois. Kaunis posliini säihkyi hänen haarojensa välistä. Hieroin hänen pilluaan muutaman kerran ja huomasin, ettei sinne oltu kauheasti koskettu. - Tyydytäksä ittees usein? - En. Oon kerran kokeillu. Ja sen, huomasi. Pillu oli aivan “puhdas”. Siirryin hitaasti eteenpäin ja työntelin etusormeani Jennan sisään. Hiljaisia voihkaisuja kuului hänen suustaan. Kun Jenna alkoi ähistä siinä todella lujaa, päättelin hänen saaneen orgasmin.

- Saisinks mä ottaa sulta suihin? - Tietty. - Sun pitää sit vähän opettaa mua, kun mä en tiiä, miten se tehdään. Laitoin Jennan polvilleen lattialle ja istuin itse hajareisin sohvalla. Kerroin hänelle, kuinka suihin otto tehdään ja hän alkoi lutkuttaa kyrpääni. Koska olin ensin itse ja sitten Jennan toimesta tullut runkatuksi jo aiemmin, lensi lasti nopeasti Jennan suuhun. - Mm, ei tää maistukaan niin pahalta, mitä kuvittelin. Ottelun toinen erä alkoi ja Jennan vanhempien kotiintulo alkoi olla lähempänä. Puimme vaatteet päällemme ja siirryimme jälleen katsomaan peliä. Välillä kuitenkin sormet käväisivät “vahingossa” toistemme kehoilla… Sovimme myös, ettei tämä
jäisi ainoaksi kerraksi.


© Oikoluku korjaukset ja taitto. orkku.net

Palautetta saa antaa. kotisivu.palaute@gmail.com

tai vieraskirja jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj © copyright saarinen2015

Takaisin Sisällysluetteloon

web counter
web counter