Matkalla Turkuun

 

Oli kesäinen iltapäivä, olin menossa kohti Turkua, kun eräällä bussipysäkillä seisoskeli nuori tyttö. Ajoin pysäkille. Avasin ikkunan ja huikkasin, minnes neiti on menossa. Turkuun. Oon ventannut tässä 3 tuntia, eikä bussia näy. No ei ne aja tästä kun pari vuoroa päivässä, sanoin. No kelpaisiko neitoselle kyyti. Toki. Tyttö. Tuli kyytiin.

Hänellä oli ruskeahkot olkapäille asti ulottuvat hiukset. Silmät olivat vihertävät. Kasvot olivat hivenen pyöreähköt. Huulten kaari oli houkutteleva. Lähdettiin liikkeelle. Esittelin itseni. Kalle, tyttö kertoi nimekseen Laura. Mitäs neitokainen Turussa puuhaa? No en oikein vielä tiedä. Pitää käydä ostoksilla. Minulla on liiketapaaminen, siksi pitää taas ajaa Turkuun. No mitä teet työksesi kyselin. Olen sihteeri, tai siis olin. Pomo ei ollut tyytyväinen. No entä itse, tyttö kysyi. Olen puutarha-alalla. Teen sisäänostaja taimistolle. Kasvatan puita, pensaita ja kukkia.

Kiinnostaisiko tulla hommiin minulle. (Pinsiön taimi oy). Käyhän se, tyttö vastasi. Matka jatkui. Voisinko polttaa tupakin, tyttö kysyi. Mielellään ei, kun auto on firman. Voisitko kärsiä 20 kilometriä, tiedän hyvän kahvipaikan. Poikettiin kahvilla. En voinut olla ihailematta Lauran kauniita muotoja. Hän oli noin 160 cm. pitkä, typy, ei mikään. Laiha, mutta ei mikään paksukainenkaan. Kahvit tuli juotua, joten oli aika jatkaa matkaa. Laura katseli minua välillä kiinnostuneena, näin peruutuspeilistä, kuinka hän salaa yritti vilkuilla minua. Ilme oli paljonpuhuva. Aloimme olla lähellä Turkua. Mihis täällä sä haluat? Mä olen menossa tuonne Cumulukseen. Varasin huoneen, huomenna on aamusta bisnes neuvottelu. Ei mulla ole oikein mihinkään kiire. Ja eikä oikein paikkaa mihin mennä. (sepä sattui tuumin.) voit tulla mun kanssa hotellille, jos haluat. Sopii oikein hyvin, Laura sanoi. Menimme yhdessä hotelliin. Yleensä otan kahdenhengen huoneen, on tilavampi sänky. Parivuode oli kookas, silkkilakanat. Sohvalle laskin matkalaukun. Laura jätti jenkkikassinsa eteiseen.


Avasin tv:n. Hetkisen katselin uutisia, Niissä oli sitä tavallista, Sotia ja kriisejä. Napsautin sen kiinni. Huokaisten istuin sängynreunalle, enkä tiennyt mistä puhua. Laura tuli viereeni istumaan. En ehtinyt mitään sanomaan, kun Laura jo alkoi suudella minua. Kiersin kädet hänen ympärilleen, jatkoimme kiihkeätä suutelua vielä hetkisen. Kysyin. Mitenkä olisi pieni iltapala ravintolassa. Joo käyhän se, vähän on nälkä. Menimme ravintolaan. Tarjoilija toi ruokalistan. Päädyin ottamaan kermassa haudutettua porsaankylkeä, purjopedillä sekä röstiperunat. Laura otti kalaa. Meriahventa kasvisten kera. Itse otin juomaksi vettä. Laura otti valkoviiniä. Syötyämme menimme huoneeseeni. Aloin kaivaa salkusta papereita huomista neuvottelua varten. Laura katseli minua jälleen, ja sanoi. Laitahan paperit pois, olisi tässä muutakin tekemistä. Laura alkoi heti riisua puseroaan pois. Otin itse kanssa vaatteita pois. Lauralla oli puseron alla kireä musta toppi, mikä teki hänen muodoistaan entistäkin haluttavamman. Alushousut olivat mustat stringit ja pitsikoristeiset. Katsellessani Lauran muotoja, oli täysi työ peittää seisokkia. Laura tuli syliini istumaan, kun olin sängyn reunalla. Suutelimme toisiamme kiihkeästi ja pitkään. Kaluni oli jo täydessä valmiudessa. "Tuo on jumalainen kaunotar, tuumin mielessäni"

Hivutin käteni hänen kireän toppinsa alle, aloin hieromaan hänen rintojaan. Rintaliivejä ei ollut. Huokailut alkoivat suutelemisen lomasta. Laura oli todella hyväntuoksuinen "Tuli ruusut mieleen" ja maistui ihanalle. Hetkisen vielä suudeltiin. Asetin Lauran selin makuulle sängylle. Riisuin stringit pois. Ja aloitin pillun nuolemisen. Se tuntui erittäin ihanalta. Litkin hänen nektareitaan. Lauran huokailut täyttivät huoneen. Minulla seisoi boksereiden sisällä kulli kovana. Laura huokaili todella kiimaisena. Vaihdettiin osia. Laura riisui bokserini, ja tarttui jo kovana seisovaan kulliini kiinni. Makasin sängyssä selälläni, Laura hääri munaani kimpussa. Hän veteli esinahkaa edes takaisin, välillä upottaen kullini kokonaan samettisen ihanaan suuhunsa. Se tuntui taivaalliselta. Olin vähällä jo purkaa miehiset nesteeni hänen ihanaan suuhunsa. Laura lopettikin suihin oton. Ja hän antoi minulle kiihkeän pitkän suudelman. Sitten Laura alkoi sovittaa kulliani pilluunsa. Se oli kireä, mutta munani upposi sisään. Laura alkoi ratsastaa. Hänen ihanan pitkät hiukset kietoutuivat vartaloon. Lauran täyteläiset rinnat olivat käsissäni, puristelin niitä, se tuntui hyvältä. "kuin satukirjan kultakutri olisi tullut elämääni"


Tunsin pillunlihasten supistelevan kullini ympärillä, Lauran kiimaisen ratsastuksen tahdissa. Suutelin Lauraa, olin jo melkein tulollani, kun vaihdoimme asentoa. Laura makasi sängyllä selällään, ja minä nostin hänen jalkansa olkapäilleni, ja upotin kullini hänen ihanan kiimaisen märkään pilluunsa, ja panin. Kumpikin huohotti ja Laura kiljaisi ja huusi, kun hän sai räjähtävän orgasmin, pillu supisteli kullini ympärillä ja tunsin kuinka mällit on tulossa. Kuitenkin kestin Lauran pillun supistelut, ja jatkoin panemista. En tiedä ajankulua, taoin vain pilluun kulliani, kuin kone, ja pian Laura jälleen sai rajun orgasmin ja tärisi kauttaaltaan nautinnon kiimasta. Se tuntui niin hyvälle ja kiihottavalle, etten pystynyt pidättelemään enempää, vaan laukesin mällit Lauran ihanaan pilluun. Lysähdimme molemmat sängylle voimattomina ja nukahdimme. Jonkun tunnin kuluttua heräsin. Laura nukkui yhä alasti vieressäni, ja oli niin ihanan suloinen näky. En pystynyt hillitsemään himojani, vaan aloin nuolemaan Lauran pyllyposkea, joka oli ihanan kiinteä. Siirryin alemmas, pillulle. Laura makasi puoliksi vatsallaan, joten pillun nuoleminen oli hieman hankalaa, mutta antoisaa. Hetkisen nuoltuani Laura heräsi, ilmeisesti entistä kiimaisempana. Sanoja ei tarvittu. Kullini oli jo latingissa, joten sovitin sen sisään takaapäin, ja aloin nussia. Laura huokaili nautinnosta ja tyytyväisyydestä.


Vaihdettiin asentoa, Laura oli kontallaan sängyssä ja tungin kulliani takaapäin. Se oli sanoinkuvaamattoman kiihkeää meininkiä. Laura sai jälleen rajun orgasmin. Minullakin alkoi olla jo tulossa, mutta en pystynyt lopettamaan. Jatkoin kuin kone, lopulta minäkin laukesin Lauran sisään. Hetken hengähdettyämme, kävimme suihkussa. Sen jälkeen vaihdoimme vaatteita. Oli jo alku ilta, päätimme käydä katsomassa ravintolassa, mitä siellä on. No eipä siellä ollut kovin kummoista meininkiä. Tilasin itselleni Rommi kolan, Laura otti lasin viiniä. Siinä hetken juttelimme niitä näitä. Kunnes kello oli sen verta paljon, että oli aika mennä huoneeseen nukkumaan, sillä huominen palaveri tulisi imemään kaikki mehut. Sillä neuvottelupöydässä sattuu olemaan suomen suurin firman toimitusjohtaja. Mutta tärkeä että saisi sopimuksen. No se työasioista. Lauran kanssa olimme kahden hotellihuoneessa, hän oli laittautunut kauniimmaksi kuin olin aiemmin huomannut.

En vain pystynyt vastustamaan kiusausta, vaan aloin suutelemaan häntä. Suudelmat olivat intohimoa Lauran taholta, silmissä paloi tuli, ja hänen vartalonsa tärisi nautinnon himon jännityksen tuomasta kihelmöinnistä. (alkoi taas panettamaan.) Laura kysyi, meneekö sinulla huomenna kauan palaverissa. Varmaan muutama tunti, tuumin. ottaa minut mukaasi, minne menetkin sen jälkeen. En pysty enää olemaan erossa sinusta. (huh. huokaisin mielessäni) Kai se käy, sanoin. Enää mitään sanomatta Laura oli kimpussani, ja jälleen nussimme kiihkeästi. Sieluparkani huusi armoa tuon tytön käsittelyssä. Lopulta kun oli aika lähteä neuvotteluun, otin hänet mukaani. Olet nyt minun assistenttini. Sihteeriä en tarvi. Neuvottelut sujui yllättävän hyvin, kun uusi assistenttini hoiti kaiken kirjaamisen, ja minä puhumisen. Neuvottelun jälkeen päädyimme uudelleen hotelliin. Mitä sen jälkeen tapahtuikaan lienee toinen kertomus…


Palautetta saa antaa. kotisivu.palaute@gmail.com

tai vieraskirja jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj © copyright saarinen2015

Takaisin Sisällysluetteloon

web counter
web counter