Ravintolassa

 

niina&miina 9.8.2001

Olen Lahdessa työmatkalla ja päivä alkaa olla pikkuhiljaa paketissa. Pöytäseurueessamme on lisäkseni kolme jäsentä, vastapäätä minua istuu kaksi asiakastani, Jarkko ja Janne. Vieressäni paikallinen edustajamme, Minna. Minna on vaalea kaunotar, pituudeltaan noin 170, vaaleille olkapäille ylettyvät hiukset, päällä sininen paitapusero ja jalassa kesäiset housut. Paitapusero kätkee alleen suurehkot rinnat, joiden nännit kuultavat läpi. Olemme nauttineet jo useamman oluen kun huomaan ilokseni, että naapurin miehet ovat kiinnostuneet yhtä paljon Minnan paidan sisällöstä kuin minäkin, heidän katseensa on nimittäin koko ajan kiinni Minnan varustuksessa.


Minna tuntuu nauttivan tilanteesta täysin siemauksin ja juttumme karkaakin nopeasti pikkutuhmiin vitseihin ja flirtteihin. Minna kumartuu pöydän yli
ottamaan papereitaan ja samalla tunnen lämpimän kosketuksen käsivarrella. Minnan istuessa takaisin paikoilleen, laskee hän kuin vahingossa kätensä reidelleni – alkaen silitellä reittäni ja jo hieman pullottavaa etumustani. Minna jatkaa hyväilyjään naapureiden huomaamatta, samaan aikaan kun tanssilattian toiselle puolelle tulee istumaan tummahiuksinen, todella seksikkään näköinen nainen. Hänellä on yllään tummat nahkahousut, viininpunainen toppi ja mustat saappaat. Nainen huomaa katseeni ja minusta tuntuu, että tässä ravintolassa on kaksi naista, joista molemmat on todella kiihottavia. Joku tuntuu kuitenkin ehtivän ensin, ja vie tuo jumalattaren tanssimaan, joten haaveilu loppuu siihen ja juomatkin on lopussa – lähden kävelemään kohti baarimikkoa.

Istahdatte pöytään tanssilattian toiselle puolelle, ja samalla joku hakee mut tanssimaan. Mä tanssin pitkän vaalean miehen kanssa joka painaa mut lantiotaan vasten, sivelee mua kyljistä ja antaa käsiensä pudota mun pepulle. Mä keinun, hymyilen, kiusaan miestä. Sun katsees on nauliutunut mun pyörivälle takamukselleni ja kun olen kasvot pöytäänne päin, näen kuinka Minnan käsi on eksynyt pöydän alla sun haaroihisi. Sä nautit, sä näet kuinka mä keinun sulle, sun kalus on kova ja vaalean naisen sormien käsittelyssä. Mä olen kiihottunut kun näen mitä sulle tapahtuu ja samalla tunnen tanssittajani erektion. Sä lähdet baaritiskille hakemaan lisää juotavaa ja tanssi päättyy. Baaritiskillä on tungosta, tunnet kuinka rinnat painuvat selkääsi vasten ja sormet nipistävät sua pepusta, sä tiedät että mä olen siinä.

Kurotun ylöspäin ja kuiskaan korvaasi kuinka paljon haluan sua. Kerron miten märkä olen ja sivelen samalla sun kaluas, seisoen koko ajan takanasi. Kukaan ei huomaa mitään, kaikki ovat keskittyneitä juomatilauksiensa huutamiseen. Avaan kätevästi sun vetoketjun ja pujautan sen housujen sisään. Sä kerrot takeltelevalla äänellä baarimikolle tilaukses samalla kun runkkaan sua. Laitan jotain sun taskuun ja lähden pois luotasi. Palaat pöytääsi, punaisena. Minna oli jo harmistunut kun viivyit niin kauan. Minna supsuttelee sulle ehdotuksiaan. Kokeilet kädellä housujesi taskua ja tunnet jotain ohutta ja kosteaa. Olen käynyt ennen baaritiskille tuloa wc:ssä riisumassa kiimaiset alushousuni.

Et uskalla ottaa aarretta pois taskustasi, vaan vedät kätesi pois ja nuuhkaiset sormiasi hiukan, voi luoja. Et voi mitään, sun on pakko nuolaista sormiasi siinä, vaikka pöytäseurue kuinka ihmettelisi. Etsit mua katseellasi, seison ovella joka johtaa hotellin puolelle. Näen kuinka huomaat mut ja menen ovesta ulos. Tiedän että seuraat mua, laskeudun portaat kellarikerrokseen jossa on varastoja. Odotan sua kapealla hämyisellä käytävällä. Nännini ovat jo ihan kovat ja pimppi paisunut. Tulet mun luo, murahdat jotain ja painat lujaa seinää vasten, suutelet mua rajusti ja samalla kourit rintoja ja yrität saada kätes mun housuihin.


Huohotan ja avaan sun housut. Runkkaan sua muutaman kerran ja sä näykit mun rintojani jotka olet nostanut topin alta esiin. Olet yhä keskittynyt mun rintoihin, kun huomaan että Minna on seurannut meitä ja tullut käytävään. Irrotan sut kimpustani ja kävelen Minnaa kohti. Olet aivan häkeltynyt ajattelet, ettet saakaan nyt kuumaa pilluani. Näytät ressukalle, kivikova kyrpä sojottaa avatuista housuista ulos ja hiuksesi ovat sekaisin. Menen Minnan eteen, rinnat paljaana, ja suutelen. Minna vastaa mun suudelmaani ja hyväilee rintojani. Näykimme toisiamme, mmm… Naisen suu on
niin pehmeä.. Minna painaa lantiotaan mua vasten ja mä hivelen Minnan haaroja housujen läpi. Sä katselet meitä ja vetelet itseäsi samalla hitaasti...

Avaat Minnan paidan napit ja paidan, eteesi paljastuu kaksi uhkeaa rintaa, joiden nännit melkein näkyy valkeiden rintaliivien reunuksen yli. Nännit on melkein sokeripalan kokoiset ja nännipihat suuret. Hyväilet edelleen toisella kädellä Minnan jalkoväliä housujen läpi ja toisella vapautat molemmat rinnat rintsikoiden päälle. Vilkaiset syrjäsilmällä minuun päin ja käsket minut lähemmäksi. Varaston lattialla oli lavalla pahvilaatikoita, Minna menee makaamaan laatikoiden päälle, samalla kun riisut häneltä housut. Tulen sun taakse ja avaan sun nahkahousut. Lasken ne lattialle samaan aikaan kun olet jo kumartunut maistelemaan Minnan valkoisten alushousujen läpi kuultavia turvonneita huulia. Katselen kiihottavaa näkyä ja alan hyväilemään sun takapuolta ja pakaroita vahvoilla käsilläni. Liu’utan sormea sun pakaroiden välistä kuumalle pillulle ja painelen ensin vähän kevyemmin, sitten hieman kovemmin märkiä huuliasi ja klitorista.

Minna makaa laatikoiden päällä silmät kiinni, puristellen rintoja ja voihkien kielesi taiturimaisten liikkeiden alla. Mä polvistun sun taakse ja levitän käsillä pakarasi äärimmilleen, painelen kielellä sun klitorista, näykin sun huulia, liikutan kieltä ylöspäin. mmmmmhhhhh... sä oot todella märkä ja haiset kiimalta. Mun kieli tuntuu kovana sun välilihalla ja peräaukon ympärillä. Mun sormet hyväilevät klitoristasi ja välillä rintoja, Minna voihkii jo orgasmin partaalla. Liu’utan sormea pakaroiden välissä ja upotan sen kuumaan pilluusi, liikuttelen sormea edestakaisin - sisään ja hitaasti ulos. vaihdan välillä sormea, siten että kohta käteni on todella kiimasta märkä.

Painan kaksi sormea sisälle pilluusi ja samaan aikaan painelen toisella kädellä sun anusta. Painan sormella tiukkaa mutta liukasta peräaukkoasi, liikuttelen sitä vähän kerrallaan sisään ja ulos, hitaasti se uppoaa sisällesi. Voihkit - en ole varma nautinnostako vai pienestä kivusta, mutta ilmiselvästi tästä tykkäät. Minna haluaa vaihtaa asemaansa, joten hän nousee ylös laatikkokasan päältä ja tulee vierellemme katsomaan, kuinka runkkaan sormillani pilluasi ja anusta. Minna haluaa kanssa tehdä osansa, joten hän nostaa minut ylös ja käskee heittämään housut pois...


Istun laatikkokasan päälle istumaan ja näyttää siltä, että te haluatte 69:n nuolemaan toisaalle. Joten en pistä siinä ollenkaan vastaan vaan päästän teidät touhuamaan. Menet selällesi lattialle ja Minna tulee sun päälle. Mä tulen sun kasvojen luokse ja liikutan kieltä Minnan pakaroilla, samalla kun sä nuolet sen kuumaa ja melkein paljasta pillua, Minna on ajellut karvoituksen pois siten, että hänellä on ainoastaan pieni vaalea karvakolmio. Tulen hajareisin sun kasvojen päälle ja painan kyrpäni päätä kohti Minnan pakaroita, tunnen kuinka kielesi liikkuu välillä pitkin kovan kaluni vartta ja välillä saat Minnan voihkaisemaan, kun näykit häntä klitoriksesta. Levität Minnan pakaroita ja alat ohjailemaan kyrpääni sisälle tuohon odottavaan vakoon...mmmhhhhhh...

Tää tuntuu todella HYVÄLLE! Painan kaluani vähän kerrallaan syvemmälle samalla kun tunnen kätesi puristuvan pakaroilleni. Nuolet paljaaksi ajeltuja kiveksiäni ja Minnan klitorista, olet aitiopaikalla katsomassa kun naista nussitaan. Samalla kun Minna on uppoutunut pilluusi kielensä ja sormiensa kanssa. Musta tuntuu että mä laukean kohta ja koska tiedän milloin kyrpäni purkautuu, haluan saada Minnan mukaan rytmiin.

Hidastan hieman rytmiä ja otan Minnaa kiinni lantiosta, painaen kaluni niin syvälle pilluun kuin mahdollista ja vedän ulos... jatkan liikettä kunnes tunnen miten Minna alkaa sytkimään minua vasten ja kuulen hänen voihkimisensa. Laukean Minnan pilluun ja liikun vielä hetken hitaasti ulos ja sisään... tunnen edelleen kätesi pakaroillani ja kun liu’un ulos Minnan sisältä, valuu kasvoillesi spermaa ja kuumia mahloja... Sanot, että on sun vuoro saada kyrpää ja pillua, niin että tuntuu, joten vaihdamme asentoa... katselet Minnan kanssa velttoa kulliani ja päätätte yhteisvoimin herättää minut uuteen kukoistukseen. Makaan lattialla kun tunnen kahdet kädet liikkumassa pitkin ihoani, Minnan maistellessa kyrpäni päältä oman pillunsa nesteitä, sinä tuot rintasi kasvojeni päälle ja hierot kovia nännejä kaulaani ja rintakehääni vasten.

Olet päälläni melkein 69;ssä ja Minna on puolestaan haarojeni välissä. Nuolet kyrpääni kahdelta suunnalta ja välillä kuumat huulenne kohtaa toisensa. Sanot haluavasi kovan komeuden sisälle ja nouset istumaan lantioni päälle. Minna puolestaan tulee istumaan naamalleni kasvot sinuun päin ja pitää kiinni kaluni juuresta kun alat hitaasti painaa sitä sisällesi. Minna levittää sormilla häpyhuuliasi ja näykkii rintojasi, samaan aikaan kun tunnen kuinka kyrpäni ympäröi kuuma ja tiukka vako, hitaasti painaudun aivan pohjaan saakka, voin tuntea Minnan sormet puristamassa varttani ja samalla hyväilemässä klitoristasi. Alat keinuttamaan lantiotasi kiihtyvään tahtiin päälläni, Minna suutelee sinua ja painaa kovat nänninsä sinun rintoja vasten. Samalla hän kietoo kädet ympärillesi ja nostaa sinua jokaisella kerralla pakaroista ylöspäin... oon todella kovana, suonikas kaluni suorastaan nauttii kun saa kahta kiimaista pillua yhtä aikaa.


Tunnen kuinka alat vääntelehtiä päälläni ja tiedän että ensimmäiset orgasmisi on tulossa. Huone on täynnä huohotusta ja voihkintaa kun sinua naidaan oikein kunnolla. Pääset huippuusi ja jalkasi alkavat väsyä. Minna huomaa sen ja sanoo, että nyt tuli tilanteeseen muutos. Siirryt laatikoiden päälle selällesi, pino on juuri sopivan korkuinen, aivan kuin pöytä, joten minun on kohta helppoa upottaa kullini sisällesi. Minna tulee istumaan rintojesi päälle, siten että hänellä on kasvot minuun päin ja voit nähdä ja haistaa kuinka Minnan pillusta valuvat mahlat valuu rinnoillesi ja kaulallesi tehden niistä entistäkin liukkaammat. Minnan sormet seikkailevat reisiesi sisäpinnoilla, nostan samalla jalkasi vähän koukussa lantiolleni. Minna hyväilee ja painelee sormillaan klitoristasi ja puhuu koko ajan, kuinka kiimainen ja märkä pillu sulla on ja miten kovasti se haluaakaan sisälleen kyrpää.

Minnan liikkuessa sä yletyt välillä maistamaan tuota ihanaa pillua, samalla kun tunnet, miten naisen sormet levittävät häpyhuuliasi ja kuuma terskani koskettelee klitoristasi. Sanot haluavasi kovan nainnin ja heti. Painan kaluni odottavaan vittuusi ja aloitan rytmikkään liikehdinnän, samalla kun Minna hyväilee klitoristasi ja on siirtynyt kokonaan kasvojesi päälle. Huomaan Minnankin taas kohta laukeavan...


Minna katsoo kiihottuneen näköisenä, kuinka uppoan sisällesi, sormet hyväilevät välillä kaluni vartta, välillä omia häpyhuulia, että kielesi pääsisi paremmin käsiksi oikeisiin paikkoihin. En tiedä kuinka monta orgasmia olet saanut, kun vetäydyn sinusta hieman kauemmaksi. Minna ottaa sua jaloista kiinni ja nostaa niitä lähemmäksi itseään.

eteeni avautuu kiimainen ja märkä pillu, joka on niin turvonnut ja märkä, että sun pakarat ja peräaukkokin näyttää todella kuumilta ja kosteilta. Minna kysyy, että haluaisitko Heidi saada munaa myös takapuoleen... et vastaa mitään, joten Minna katsoo minua hymyillen ja pyytää tulemaan lähemmäksi. Otan puolestani kiinni jaloistasi, kun Minna laskee yläkautta päänsä väliimme ja alkaa nuolla välilihaasi, välillä pillua ja välillä peräaukkoa. Voihkit nautinnosta ja samalla Minna alkaa liikuttaa etusormeaan sisälle pieneen reikääsi.


Supistajalihaksesi ovat aluksi jännittyneet, mutta kun liukkaus lisääntyy niin alat nauttia tunteesta... hetken kuluttua Minna vetää sormensa ulos ja tarttuu kaluuni ohjaten sen reillesi. Olen todella liukas ja niin tunnut olevan sinäkin, painan terskaani sisällesi, vähän kerrallaan. Tunnen kuin! ka olet jännittynyt, mutta Minna rentouttaa sinua kertomalla miten tulee toimia ja samalla hyväillen klitoristasi. Olen pian kokonaan sisälläsi ja alan liikkumaan edestakaisin anuksessasi.

Pidän jalkojasi hartioillani samalla kun Minnan sormet hyväilee pilluasi ja uppoaa sisälle... sä voihkit ja huudat... samaan aikaan musta alkaa tuntua että mä laukean hetkellä millä hyvänsä. Nopeutan liikehdintää ja tunnen kuinka kuumat aallot lähtevät liikkeelle, juuri kun olen, laukeamassa vedän itseni ulos sinusta ja annan sperman ruiskuta, Minnan naamalle ja sormille, jotka vielä hyväilevät pilluasi.


Tämä on suomi24.fi seksinovellit


Palautetta saa antaa. kotisivu.palaute@gmail.com

tai vieraskirja jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj © copyright saarinen2015

Takaisin Sisällysluetteloon

web counter
web counter