Tullissa

 

fantasy woman 10.8.2001

Viikonlopun kestäneeltä laivareissulta väsyneenä kuljen kohti tullia. Tuliaiset painavat raskaina käsissäni ja krapula jyskyttää ohimoilla. Rullaportaita huomaan kaksi tullimiestä seisovan ja katselevan matkustajia synkkinä. Toinen miehistä on tumma, sinisilmäinen. Niin komeaa miestä en muista eläissäni nähneeni. Käännän pääni kun huomaan miehen katseen kulkevan minuun. Päästyäni tullivirkailijoiden luo, tämä komea mies pyytää minua tulemaan mukaansa. Huoneeseen päästyä kysyn mistä on kyse. Mies vastaa että hänellä on syy epäillä minun salakuljettaneen huumeita.


Hän jatkaa vielä salaamatta hymyään, että yleensä naisille tällaisen tarkastuksen tekee toinen nainen, mutta nyt sitä mahdollisuutta ei ole työpulan takia. Mies tulee luokseni ja riisuu jakkuni, tutkii sen hätäisesti ja heittää tuolille. Sähköiset väreet kulkevat ihollani kun miehen sormet avaavat paitani nappeja. Paljaat rintani paljastuttua kohotan katseeni ja huomaan etten ole ainut joka käy kuumana. Mies aukaisee housuni ja antaa niiden pudota lattialle. Hengitykseni muuttuu katkonaiseksi kun sormet koskettelevat stringien alta paljastuvia pakaroitani.


Mies siirtyy askeleen taakse ja tarkastelee minua palavilla silmillään. Hän riisuu takkinsa ja paitansa. Miehen rintakehä kohoilee kiihkeän hengityksen tahdissa. Hän painaa minut seinää vasten ja suutelee kaulaani. Avaan miehen housut ja näen tiukkojen bokserien alta pullottavan peniksen. Sipaisen sitä kuin ohimennen. Mies riisuu housuni ja kääntää minut seinään päin. Suudelmat polttavat niskassani ja haluni kasvaa sisälläni. Miehen kädet etsiytyvät jälleen pakaroilleni ja kulkevat vakoa pitkin kosteille häpyhuulilleni. Pehmeät sormet saavuttavat Venuksen kukkulani ja voihkaisen yrittäen vapauttaa sisälläni patoutunutta intohimoani. Haluan tätä miestä.


Mies riisuu bokserinsa ja katselen miehekkään peniksen esiinmarssia. Mies työntää minut seinään kiinni ja nostaa minut syliinsä. Puristan jalkani miehen ympärille ja tunnen kuinka penis painautuu turpeille häpyhuulilleni. Puristan jalkojani tiukemmin enkä ajattele muuta kuin hänen kovan kalunsa saamista sisääni. Hän hieroo kaluaan klitoristani vasten ja yritän kiemurrella yrittäen saada hänet sisääni. Hän kysyy haluaako pikkuinen kyrvän sisään ja samalla työntyy voimalla sisääni. Nautin suunnattomasti hänen kalustaan, joka survoo tiukkaa reikääni. Hetkessä kaikki katoaa ja tunnen vain oman ruumiini kovan kyrvän ympärillä. Hänen rytminsä muuttuu rajummaksi ja hän tarttuu minuun tiukemmin kiinni. Huudan kun orgasmini saavuttaa huippunsa. Tunnen kuinka sperma suihkuaa sisääni ja mies vapisee allani. Mies laskee minut alas ja annamme hengityksemme tasaantua. Puemme päälle ja päätän, että huomenna varaan uuden laivamatkan.


tämä on suomi24.fi seksinovellit

Palautetta saa antaa. kotisivu.palaute@gmail.com

tai vieraskirja jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj © copyright saarinen2015

Takaisin Sisällysluetteloon

web counter
web counter