Uimakopissa

 

Muistan sen kesäisen ja aurinkoisen päivän, kun kuljin Jennin kanssa uimarannalla käsikkäin, katselimme laiturilla, kuinka aallot loiskivat laiturin alla. Ajattelin kuinka lämmintä vesi mahtoikaan olla. Jenni halusi uimaan, mutta minä en oikein innostunut ajatuksesta. Suostuin kuitenkin. Lähdimme kohden uimakoppia. Siellä ei ollut kuitenkaan tilaa, kuin miestenpuolella. No menimme Jennin kanssa sinne. Lukitsimme oven. Jenni alkoi riisuuntua. Farkut, t-paita, ”seksikkäät alusvaatteet” pitsiset aluspöksyt ja rintaliivit. Aluspöksyistä näkyi miltei läpi. Jenni ei aikonutkaan pukeutua uimapukuun, vaan jäi alastomana istumaan penkille. Riisuin itseni. Ja sitten, Jenni alkoi suudella minua, ja hieroa kulliani. Hieroin samalla itse hänen pilluaan, ja tunsin kuinka Jenni alkoi kostua. Kyrpäni alkoi jo olla kovana.


Suutelimme toisiamme, siirryin nuolemaan Jennin pehmeitä rintoja, voi kuinka hänen parfyyminsä tuoksu sai minut huumaan. Hetkeen en pystynyt ajattelemaankaan. Hyväilimme hetken toisiamme, kunnes Jenni kuiskasi korvaani että haluaa minut sisäänsä. No ei siinä mikään auttanut. Karkuun ei päässyt ja tuoksu oli niin valtava ja mukaansa vetävä. Aloin nuolemaan Jennin karvatupsua. Kuulin kuinka hän huokaili hiljaa nautinnosta. Jatkoin vielä hetkisen, kunnes päätin ryhtyä itse asiaan. Pumppasin Jenniä siinä uimakopin penkillä, ties kuinka kauan, kuunnellen Jennin hiljaisia nautinnon huokauksia ja sen seasta hiljaisia sanoja, Rakas, olet ihana, jatka, syvemmälle... Ajankulu oli sivuseikka. Mutta seksi ei. No mutta ajatukset pyöri työssä, jotten tulisi niin nopeasti. Jenni jatkoi kiihkeästi ratsastamista, kunnes minulla alkoi olla lähtöhetki lähellä. No hommat tuli hoidettua. Sen jälkeen pukeuduimme, ja lähdimme käsikkäin pois. Oli tullut jo ilta, rannalla ei ollut muuta kuin joltakin jäänyt rikkinäinen päivänvarjo. Mutta tätä kokemusta Jennin kanssa en unohda.


Palautetta saa antaa. kotisivu.palaute@gmail.com

tai vieraskirja jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj © copyright saarinen2015

Takaisin Sisällysluetteloon

web counter
web counter