Uimavalvojan unelma?

 

Just me -miehen näkökulma 8.8.2001

Uimahallin täyttää veden loiske, lasten nauru ja kiljahtelut ja vaimea puheensorina. Ohikulkevien ihmisten puheesta tarttuu korvaan aika ajoin yksittäisiä lauseita.. Eläkeläisiä, puhumassa ompeluseuroistaan. Pikkupoikia, hehkuttamassa uutta Playstation-peliä. Nuoria naisia, jakamassa aerobic-tuntikokemuksiaan. Nojaudun rennosti tuolin selkänojaa vasten ja nostan jalat tiskille. Laitoin kädet takaraivolle ja laiskasti katselen ihmisten uimatouhuja. Välillä säpsähdän hieman, kun joku kaatuu liukkaalla lattialla, mutta rentoudun heti, kun huomaan äidin tai kaverin juoksevan hätiin. Mitään vakavaa ei ole onneksi pitkään aikaan sattunut.


Havahdun lievästä koomatilastani siihen, kun valvontakopin edestä kävelee kolme varsin hyvävartaloista, kaunista nuorta naista. He rupattelevat iloisesti jostain ja kiipeävät hyppytelineen päälle. Tarkastelen kutakin vuorollaan. Yksi on huomattavan pitkä, hoikkasäärinen ja tummahiuksinen ilmestys. Rintavarustus saisi olla hieman muhkeampi, mutta hyvältä näyttää noinkin. Toinen on myös pitkähkö, ei ihan niin hoikka, mutta erittäin mukavasti muodokas blondi. Vaaleat, pitkät hiukset nuolevat kosteina selkää, jota peittää ristikkokuvioisen uimapuvun selkäosa.

Hän hyppää ensimmäisenä veteen pää edellä ja alkaa uida rataa pitkin. Kolmas naisista on lyhyt, ja varsin siro. Näyttää jopa niin hauraalta, että sen pelkäisi menevän kovassa rutistuksessa rikki. Anorektikko hän ei kuitenkaan ole, ja kaikki kolme näyttävät varsin treenatuilta, hyväkuntoisilta naisilta. Unohtaen kaiken muun, jään seuraamaan tätä mielenkiintoista kolmikkoa. Ajatukseni harhailevat villinä laumana kaikessa mahdollisessa naisvartaloon liittyvässä.. Viileästä sisäilmasta huolimatta huomaan oloni olevan lievästi sanottuna tukala. Vaikka olen työssäni uimavalvojana tottunut näkemään jos jonkinlaisia ilmestyksiä, on näissä naisissa jotain erityisen sytyttävää ja kiihottavaa.


Yritän ajatella jotain muuta, jotta saisin unestaan heränneen kaluni takaisin unten maille. En voisi kuvitella mitään nolompaa, kun kävellä hallissa ihmisten tuijottaessa pullottavia shortsejani. Niinpä siirrän katseeni lasten altaaseen, jossa pikkuiset leikkivät aikuisten valvovan silmän alla.
Kello on jo paljon, sulkemisaikaan on enää puolisen tuntia. Ihmisistä suurin osa on jo lähtenyt pesulle ja pukuhuoneisiin, mutta kolme kiinnostavaa naista lilluvat nyt ison altaan päädyssä rupatellen ja naureskellen keskenään. Tajuan yhden niistä, blondin, tuijottavan suoraan minuun.
Vaaleatukkainen kuiskaa muille jotain minuun päin nyökäten ja muut vilkaisevat nopeasti suuntaani. Ihmettelen tätä, mutta suon neideille kuitenkin kauneimman hymyni. Meinaan vinkata silmää, mutta sen koen ehkä vähän turhan epäasialliseksi. Blondi vastaa hymyyni ja nousee altaasta ylös. Hän kävelee suoraan minua kohti vettä valuen, lantio kauniisti askelten tahdissa heiluen. Hän tiedustelee, monelta halli suljetaan. Kerron, että uintiaikaa on enää parikymmentä minuuttia ja tarkastelen noita kasvoja lähemmin. Flirttailevat silmät ja nätti hymy.

Nainen poistuu ja viittoo kaverinsa altaasta ylös. Nyt he tulevat kaikki luokseni ja asettuvat tiskilleni nojailemaan. Kolme paria kiinteitä, pyöreitä
rintoja laskeutuu tiskille ja niiden yllä kauniit, säteilevät kasvot hymyilevät minulle. "Olisiko mahdollista jäädä hetkeksi vielä uimaan ja saunomaan sulkemisajan jälkeen..?" Pitkä tumma kysyy. Käyn nopeasti mielessäni läpi siivoojan kuviot ja automaattiset hälytykset, ja tulen siihen tulokseen, että halli on tyhjillään noin tunnin, ennen siivousta. Nyökkään neideille ja sanon, että kaipa minä voin hetkeksi jäädä päivystämään omalla ajallani.


Halli on naisia ja minua lukuun ottamatta tyhjä. Katselen edelleen kopistani, kun he uiskentelevat altaassa ihan nenäni edessä. Yhdeltä valahtaa uimapuku ilmeisesti vahingossa niin, että näen hänen tissinsä vilaukselta. Nänni näytti pieneltä ja kovalta.. Yllätyksekseni naiset viittovat minua mukaan uimaan katseltuani heitä jonkin aikaa. Nyt mielenkiintoni todella herää. Uskallan jo antaa itselleni luvan pohtia, mitä näillä naisilla on mielessään. Kiimaisia akkoja, ajattelen ja päätän lähteä leikkiin mukaan.

Tulen ulos kopistani ja laskeudun portaat veteen heidän keskelleen. Aloitamme jutustelun kertomalla nimemme ja puhumalla niitä näitä. Tätä ei kuitenkaan kestä kauaa, ja kohta tunnenkin yhden kolmesta liimautuvan selkääni kiinni ja kietovan jalkansa vyötärölleni. Hän tuntuu niin kevyeltä, vedessä! Kaksi muuta lähestyvät minua etupuolelta ja toisen antaessa minulle ensimmäisen, kiimaisen suudelman sukeltaa toinen jalkojeni juureen. Tunnen käden pujottautuvan shortsieni alle ja tunnustelevan kivikovaa kaluani. Haukattuaan happea hentoisin naisista sukeltaa uudestaan ja puhaltaa pinnan alla ilmakuplia shortsieni lahkeesta sisään.


Selkäpuolella oleva blondi nuolee ja näykkii kaulaani samalla, kun suutelen pisintä ja hieron hänen rintojaan. Kyselemättä lupia vedän uimapuvun olkaimet alas ja paljastan kokonaan rinnat, jotka viileän veden ja kiihottuneisuuden ansiosta ovat kovettuneet ja pyöristyneet entisestään. Nipistelen sormillani tummanpunaisia nännejä, ja katselen, kuinka nainen nauttii kosketuksestani. Seuraavaksi kumarrun suutelemaan noita nipukoita, jotka värähtelevät kieleni pyöriessä niiden ympärillä. Otan nänninipukan hampaiden väliin ja puren sitä ihan kevyesti. Tumma voihkii jo nautinnosta. Kuin yhteisestä sopimuksesta, kaikki naiset loittonevat yhtäkkiä luotani, ja asettuvat jonkinlaiseen riviin eteeni.

He riisuvat kaikki yhtaikaa vedessä uimapukunsa kokonaan pois ja viskaavat ne altaan reunalle. Tuijotan haltioituneena noita kolmea kaunista vartaloa, jotka tarjoutuvat nyt täysin alastomina kosketeltavakseni. Naiset palaavat luokseni ja liimautuvat ihooni joka puolelta kiinni. Suutelen heitä kaikkia vuoronperään, koskettelen noita hekumallisia kroppia ja tuntuu siltä, että mihin tahansa käteni laitan, on siinä aina ihanan kiinteä rinta tai häpy, jossa on joko karvaa, tai joka on täysin posliini. Tällainen on taivas, siitä olen varma! Suudellessani vaalean kaulaa ja rintoja katselen sivusta, kun kaksi muuta naista suutelevat toisiaan. He ovat antautuneet toisilleen oikein kunnolla, pyörittelevät kieliä toisiaan vasten ja hierovat samanaikaisesti toistensa rintoja. Näky on niin kiihottava, että kaluani pakottaa entistä enemmän. Meinaan tulla jo tuon hetken aiheuttamasta paineesta.


Naiset tarttuvat hetken päästä käteeni ja siirrymme altaan leveille portaille. He asettuvat riviin eteeni, sen verran ylös, että vesi kastelee vain heidän nilkkojaan. He istuvat seuraaviin portaisiin nojaten ja aukaisevat kaikki häpynsä. Kolme kiimaista, punaista ja kosteaa pillua avautuu minulle silmieni edessä, enkä tiedä mistä aloittaisin. Menen ensimmäisenä reunassa olevan, siroimman luo, ja suutelen hänen napaansa. Kuljetan siitä kieleni suoraan häpyhuulten väliin, ja nuolaisen klitorista. Toisella kädelläni hapuilen oikealla puolella olevan tumman jalkoväliä, ja katsomatta edes siihen suuntaan työnnän etusormeni hänen kosteaan, kireään aukkoonsa. Samanaikaisesti toisessa reunassa oleva blondi hieroo tumman rintoja, suutelee niitä ja aina välillä he suutelevat toisiaan.


Nuolen ensimmäistä pillua ahnaasti ja maistelen sen osittain kloorilta, osittain pillun omilta eritteiltä maistuvaa makua. Nainen huohottaa käsittelyssäni, ja kun huomaan hänen olevan lähellä orgasmia, työnnän kieleni niin syvälle vakoon kuin mahdollista. On yhtä aikaa oudon ja järisyttävän hienon tuntuista, kun pillu alkaa supistella kieleni ympärillä. Naisen nautinnon huudahdukset kajahtavat hallin seinistä, kun hän tulee nuolemiseni jäljiltä. Siirryn kuin liukuhihnalla seuraavan luo. Ensimmäisen, siististi muotoillun karvoituksen jälkeen tämä täysin posliini saa käsittelynsä. Nuolen hetken ihan vain sen ulkopintaa, sillä sileä häpy tuntuu kieltäni vasten aivan mahtavalta. Nuollessani naisen paisunutta klitorista meinaan saada itsekin. Olen niin valtavan kiihottuneessa tilassa, etten tiedä kuinka kauan enää kestän. Viimeisenkin, vaaleanpunaisen pillun saatua käsittelynsä naiset taluttavat minut saunatilaan. Saan pestä ja vaahdottaa kaikki saippualla, huuhdella heidät höyryävän kuumalla vedellä ja samalla sormin hieroa ja kosketella heidän häpyjään, peppujaan ja rintojaan. Kahden naisista seistessä suihkuseinää vasten
työnnän yhden sormen kummankin emättimeen. Samalla kolmas polvistuu eteeni ja ottaa kaluni suuhunsa.


Hän tosin aloittaa suutelemalla kiveksiäni, nuolemalla niitä ja upottamalla sitten koko kaluni suuhunsa. Katselen alaspäin omien sormieni työskentelyä kahdessa pillussa samanaikaisesti, sekä tuota suuta, joka vie elimeni kerta toisensa jälkeen ihanan lämpimään paikkaan. Nainen pyörittää kieltään kaluni vartta vasten, imee sitä ja vaikka hänen hampaansa välillä koskevatkin ikävästi, en juuri edes huomaa sitä. Annan itselleni luvan laueta hänen suuhunsa, ja tukistan tulemiseni hetkellä hänen hiuksiaan, painaen kaluani yhä syvemmälle. Lämmin orgasmiaalto pyyhkii suurella voimalla ylitseni ja kuin suunniteltuna, tajuan ainakin toisen käsilläni hyväilemän pillun alkavan jälleen supistella. Minulta suihin ottanut nainen nielee koko lastini kiltisti ja tämän session jälkeen hengähdämme suihkun alla hetken. Arvaan kuitenkin oikein, että naiset
eivät jätä leikkiä vielä tähän.


Asetun istumaan saunan lauteille ja naiset asettuvat viereeni ja alapuolelleni niin, että kaikki ylettyvät suullaan koskettelemaan jälleen piristymään päin olevaa pikkuveikkaani. He nuolevat kukin taholtaan kaluani ja sen ympäristöä. Yksi sivelee samalla reisieni sisäpintaa, toinen ottaa hitaasti ja viivytellen suihin kolmannen kosketellessa ja suudellessa kassejani. Ei kestä kauaakaan, kun penikseni on taas täydessä kisakunnossa.
Siirryn vaaleaverikön luo, jolla tuntui olevan kaikkein kirein pillu, ja pyydän häntä seisomaan alemmalla lauteella ylimpiin nojaten. Hän pyllistää kiltisti ja ohjaan kaluni märälle aukolle. Pyöritän elintäni tuon kiimaisen pillun suulla hetken aikaa, ja kun nainen anelee minua tulemaan sisäänsä, työnnyn tuohon kuumaan, märkään ja varsin tiukkaan vakoon koko kaluni pituudelta. Nainen jännittää välillä lihaksiaan ja näin olen ihanasti puristuksissa hänen sisällään.


Pusken naista nopeutuvassa tahdissa ja pidän käsilläni tukea hänen lantioltaan. Toisetkin hinkuvat jo minua sisäänsä, ja näin ollen vaihdan taas naista. Seuraava asettuu samaan asentoon, mutta silmää vinkaten pyytää käyttämään brappua. Innostuksissani sormeilen hetken hänen persettään ja varovasti edeten työnnyn sitten tuohon pieneen, melkeinpä tuskallisen kireään ryppyreikään. Sen ahtaus saa minulta tulemaan jo muutamien työntöjen jälkeen, ja heitän kaiken naisen pakaroille ja selälle. Käymme vielä yhdessä suihkussa ja pakenemme yhtä matkaa paikalta, ennen kuin vihainen siivoojatäti yllättää meidät, naisten pukuhuoneesta. Huomaamatta jäi meiltä kaikilta, että hallin valvontakamerat kuvasivat kaiken altaalla tapahtuneen...


tämä on suomi24.fi seksinovellit

Palautetta saa antaa. kotisivu.palaute@gmail.com

tai vieraskirja jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj © copyright saarinen2015

Takaisin Sisällysluetteloon

web counter
web counter