TYTTÖJEN KESKEN

 

Katja18 12.8.2001

Minä olen Katja 18v. bi tyttö ja Olen aina haaveillut sänkyleikeistä toisen naisen kanssa, miltä tuntuisi naisen kosketus ihollani, suutelu, hyväily, rakastelu, tässä fantasia siitä, minkälaista se voisi mahdollisesti olla ja valitan kehnoa kirjallista ilmaisua.


Olin tuntenut Sinin jo tarha ikäisestä asti, olemme siitä asti olleet kuin läheiset kaksoissiskot toisillemme. Viime keväänä Sinin ylioppilas juhlissa
katsoin kun valkoisessa lakissa, sinertävässä leningissä oleva sydänystäväni hehkui entistäkin kauniimpana kuin koskaan, luonnon valkoiset hiukset, lumoava hymy jonka hän tartuttaa jokaiseen lähellä olevaan ihmiseen. Olen ollut rakastunut Siniin jo pari vuotta hänen tietämättään, yrittänyt monta kertaa rakkauttani hänelle todistaa mutta ujouteni ja Sinin mahdollinen torjunta on aina mielessäni vienyt voiton. Tänä iltana sanoin itselleni, sen on tapahduttava tai ei koskaan. Sinin vanhemmat lähtevät juhlien jälkeen kesämökille, ja kun viimeisetkin sukulaiset ja ystävät olivat lähteneet, jäimme kahden kesken.


Molemmat olimme ottaneet useita laseja kuohuviiniä ja istuimme olohuoneen sohvalla jutellen niitä näitä. Sini sanoi minulle että mennään hänen
huoneeseensa ottamaan lisää juotavaa. Huone, jossa Sini nukkui, oli tosi tyttömäinen, vaalean punaiset tapetit, jossa oli kissojen kuvia ja sängyllä useita pehmo leluja, lojui hujan hajan.


Sinin mennessä peilin eteen ottaessaan hatun pois ja alkoi harjata vaaleita puoleen selkään ulottuvia suoria hiuksiaan Menin hänen taakseen ja sanoin "voinko auttaa?" johon Sini että "mikäs siinä" ja ojensi harjan minulle ja aloitin hitaan harjaus liikkeen ylhäältä alas, toisella kädellä pitäen kiinni harjasta ja toisella hiusten latvuksista.


Harjatessani hiuksia, alkoi sydämeni takoa rajusti, sillä tiesin mitä olin juuri aikomassa tehdä. Mutta juuri kun olin aloittamassa tekemään rakkauden tunnustusta, Sini kääntyi ja otti minua käsistä kiinni ja sanoi "kiitos kun olet mun paras ystävä ja oot jaksanut katsella mun äksyilyä sun muuta viime aikoina". Samaan aikaan, Sinin siirtäessä hiuksiani, silmieni edestä, korvan taakse, halasin Siniä. Annoin suukon poskelle, johon jäi huulien kuva ja aloin hieroa huuli punaa pois hänen poskelta, johon sain pienen punastuneen hymyn Siniltä. Halasin ja onnittelin häntä vielä uudestaan, enkä tahtonut päästää häntä sylistäni, tuoksu joka hänestä lähti, sai sydämeni pomppimaan vieläkin kiivaammin. Hänen kiinteät rintansa, jotka painautuivat omiani vasten, sai minut tekemään jotain, jota en muuten uskonut ikinä tekeväni.


kun päästin Sinin sylistäni, katsoin hänen siniharmaisiin kauniisiin silmiinsä. Silitin poskea hellästi kämmen syrjällä, ja annoin suudelman suoraan huulille. Sen pehmeys, hellyys kun huulemme kohtasivat, en pysty sitä sanoin kuvaamaan. Odotin Sinin sillä hetkellä kun annoin suudelman hänelle, reagoivan kielteisesti, mutta kun katsoimme toisiamme äskeisen jälkeen, ei minulle jäänyt yhtään epäselväksi mitä hän halusi. Sini painoi minut itseään vasten ja alkoi intohimoisesti suudella minua.


Hänen kätensä liukuivat selässäni ja avasivat rintaliivini hakaset, vein toisen käteni hänen rinnalleen ja tunsin kuinka hänen nänninsä olivat kovettuneet. Nostin leningin pois, hänen treenatulta ja kurvikkaalta vartaloltaan. Otin molemmilla käsillä kiinni hänen isoista rinnoistaan, ja imin kovaksi tulleita nännejä himokkaasti. Mutta hellästi, samalla kun hänen kätensä liukui minun reisien väliin, ja alkoi hitaasti hieroa minun klitoristani pikku housujen läpi. Kun olin jo ihan märkä, hän riisui loputkin vaatteeni, ja alkoi suudella minua suulle. Hän jatkoi siitä alaspäin rintoihini, näin hänen täyttyneen katseensa, kun hän imi rintojani. Niin sain orgasmin melkein jo siitä.


Sinin siirtyessä jo märkään alapäähäni, nuoli hän kaiken nesteen pois hävyltäni samalla kun taitavasti kielellään stimuloi klitoristani antaen minulle täydellisen orgasmin joka vei minut täydelliseen hekumaan. Kun itse olin saanut tyydytyksen, halusin antaa kaikkeni myös Sinille. Riisuin
pikkuhousut häneltä, ja aloitin kieleni ylös alas liikkeellä, hänen mehevällä ja kauniisti ajellulla ruusultaan. Sitten aloin imemään hänen klitoristaan, ja viedessäni samalla keskisormen hänen vaginaansa, hellästi työntäen edestakaisin sain hänet tulemaan kahdesti.


Vielä menimme asentoon jossa molemmat nuolimme toistemme pyhimpiä ja saimme toisemme tulemaan vielä kerran. Sen jälkeen sulkeuduimme alastomina ja hikisinä toistemme syleilyyn. Rakastelun jälkeen sängyllä pidin päätäni Sinin rinnalla ja hänen silittäessä
hiuksiani toivoin että tämä ei ikinä päättyisi. Seuraavana aamuna kun heräsimme, Sinin käsi ympärilläni loimme katseen toisiimme ja hymyilimme.


Palautetta saa antaa. kotisivu.palaute@gmail.com

tai vieraskirja jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj © copyright saarinen2015

Takaisin Sisällysluetteloon

web counter
web counter