Fantasiaa joka merkityksessä...

 

JOnnA 17.8.2001

Tiedättehän tuon ajan. Ajan, jolloin yksinäisyys, joka alkuun tuntui mukavalta, sitten siedettävältä, alkaa muuttua kestämättömäksi. Ilman rakkautta ei voi elää, ei ilman henkistä, eikä ilman fyysistä. Kai päähämme on ohjelmoitu tätä tilannetta varten käsky pyrkiä lievittämään oloa keinolla millä hyvänsä, ja kai siksi minunkin uneni on ymmärrettävissä. Täytin viime viikolla 28 vuotta. 30 Lähestyy, ei miestä, ei perhettä. Yksin jo, kolmas vuosi peräkkäin, menossa. Taidetta rakastava ystäväni kantoi sitten kotiini viikko sitten patsaan: kipsinen kopion jostain noista Antiikin Kreikan veistoksista.


Lihaksikas, alaston nuori mies ojentautui ottaakseen jotain mitä taiteilija ei halunnut meille kertoa. Puolimetrinen patsas jäi seisomaan sänkyni päätyyn ystäväni lähdettyä onnitellen ja silmäänsä iskien, että "nyt sinullakin on vihdoin mies". Miespä hyvinkin. Kylmää kosketusta on saanut kohdata ilman patsaitakin. Ärtymys mielessäni vajosin patjaan ja nukahdin levottomaan uneen. Joskus aamuyöllä heräsin. Murtovarkaatko tänne nyt kaiken lisäksi tulevat, masennuin lisää kolinaa kuullessani. Sitten tunsin jaloissani jotain kylmää. Potkaisin ja kääriydyin peittoon. Kohta kylmä tunne eteni. Tuhahdus, Olkoon sitten, mitä lie, uniharhoja. Puoliunessa kuitenkin tunsin viileän tunteen etenevän kehollani. Vasenta jalkaa ylöspäin kulki ikään kuin käsi sivellen säärtä ja reittä. Takapuolelleni, alaselkään, niskaan... Käännyin ympäri. Sängynlaidalla istui mies. Vaalea, sileä iho täydelliset kasvot ja lihaksikas, vartalo.


Sanaakaan sanomatta hän siirsi kätensä takaisin jalkoihini. Nyt oikeaa jalkaa edeten hän siveli kädellään minua. Reiden saavutettuaan käsi empi mutta pujottautui sitten sisäpinnalle. Hitaasti siveli hän ihoani liikkuen vihdoin ylös vatsalleni ja yhä eteenpäin rinnoilleni. Kylmä kosketus sai nännini kovettumaan. Kevyesti hän jatkoi niiden painelua ja pyörittelyä. Kiihkeys alkoi vallata minut. Yllättäen mies painoi päänsä jalkoväliini. Kylmä kieli pyöri klitoriksellani, sormet tapasivat kostean aukkoni, hengitys, joka kummallisena kontrastina kylmille käsille ja kielelle, kuumana höyrynä laskeutui iholleni, ja minä katosin johonkin hyvän olon usvaan. Mutta juuri kun orgasmin ensimmäiset väristykset saavuttivat minut, hän lopetti. Pettymys syttyi. Niinpä. Herään tietysti kun tuntuu parhaimmalta. Ei, avattujen silmieni edessä hän oli edelleen. Hän ja hänen sykkivä, elimensä. Kurotuin ja nuolaisin.


Tikkukaramelli kieleni, alla. Mies hengähti syvään. Jatkoin nuolemista. Vartta pitkin alhaalta, ylös. Otin hänet suuhuni ja suljin käteni varren ympärille. Huuleni puristin tiukasti yhteen, kättäni liikutin ylös ja alas, kielelläni tunnustelin sileään ihoa elimen päässä. Mies sulki silmä ja hengitys kiihtyi entisestään. Aloin itsekin kiihottua uudelleen huomatessani hänen nauttivan. Reiteni kastuivat kun valuin nesteitä enkä voinut enää estellä itseäni. Vedin miehen sängylleni. Hän nousi päälleni ja hitaasti työntyi sisääni.


Kolme vuotta, ilman täyttymystä olivat tehneet tehtävänsä: nautinto purkautui huutona huuliltani tuntiessani työnnöt, yhtä aikaa rajut ja lempeät, kehossani. Katselin miehen liikkeitä. Ei ole sama katsoa televisiosta ihmisten rakastelua, kuin nähdä miehen liikkuvat itsensä päällä. Nautin näkö- ja tuntoaistillani. Liike nopeutui, työnnöt olivat entistä kiihkeämmät, tunsin äsken vaille jääneen orgasmin tulevan uudestaan. Viimeiset sekunnit olivat yhteen sulautunutta liikettä hyvän olon huuhtoessa yksinäisyyttä pois. Mies yhä päälläni leväten vajosin takaisin uneen.


Aamu. Herätyskello ja, vesisade. Onneksi unet ovat edes joskus hyviä, teetä keittäessä mietin ja katsoin makuuhuoneeseeni. Patsas, jonka ystäväni sängynpäätyyni jätti oli siirtynyt. Se oli nyt tyynyni vieressä uniani valvomassa. Ja oih, mitä unia...


Palautetta saa antaa. kotisivu.palaute@gmail.com

tai vieraskirja jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj © copyright saarinen2015

Takaisin Sisällysluetteloon

web counter
web counter