Peliä

 

ERA 17.8.2001

Meitä oli kahdeksan. Tasaparit vaikka kaikki eivät seurustelleetkaan. Räsypokkaa pelattiin siihen asti, kunnes Tanja olisi joutunut riisumaan rintsikat tai pikkuhousut. Viiniä oli virrannut rentouttava määrä ja lopulta Tanja suostui rintavarustuksensa näyttämään. Kauniit rinnat kavereiden kanssa tuli huomattua. Pienehköt hieman mutta, kauniit.


Vaihdoimme pullonpyöritykseen ja vaihtoehtoina totuus tai tehtävä. Huimia juttuja, oluen juontia, pakkasessa seisomista paljain jaloin ja muita, päättömyyksiä. Hiukan intiimejä kysymyksiä, kunnes pamahti. Julia pyöritti, osui minuun ja kysyi kullini pituutta. Naurunremakkaa ja vähättelyä viidestä sentistä, kymmeneen. Julia sanoi tarkoittaneensa stondis pituutta. Vastasin reilut 15 senttiä. Se ei kuulemma riittänyt. Täytyi todistaa. Otin haasteen vastaan, koska olin varma siitä, että Julia ei tulisi vessaan sitä tarkistamaan. Menimme vessaan, eikä Julia perääntynyt.


No, housut, alas ja stondista hankkimaan. Sanoin, että voidaanko tää sopia jotenkin. Ei kuulemma käynyt. Julia palasi hakemaan mittanauhan ja tuli sitten takaisin. No niin, sitten vaan vehkeet, esiin. Laskin housut ja boxerit kinttuihin. Lepotila ei riittänyt vaan Julia vaati homman hoitamista loppuun asti. Meteli vessanoven takana oli melkoinen. Nolotti ja mietin, että jos en saakaan nousemaan. Julia tuli lähelleni ja sanoi hiljaa korvaani, "Anna kun autan". Hän otti kullini käteensä ja hetihän se reagoi. Tunsin kuinka veri virtasi kiihkeämmin ja kullini alkoi kovettua.


Julia sanoi, että eihän tämä ole yhtään nukuksissa. Hän runkkasi hitaasti. Porukka oven takana koputti oveen ja kysyi miten homma eteni. Julia huusi takaisin pyytäen, että meidät jätettäisiin hetkeksi rauhaan. Väki poistui takaisin olohuoneeseen. Äänet hiljenivät hieman. Julia polvistui, otti kullistani lujemmin kiinni ja suuteli sen kärkeä. Joko mitataan, kysyin. Ei vielä ihan kohta. Hän otti kullini niin syvälle suuhunsa kuin sai, ja runkkasi samalla. Hetken kuluttua hän otti mitan, mittasi, ja palasi takaisin hommiin. Hän otti kullini taas suuhunsa ja imi kovaa. Runkkasi ja imi, runkkasi ja imi, kunnes sanoin laukeavani. Hän nousi ylös, veti minut lavuaarin viereen ja asettui viereeni. Hän otti lujan otteen kullistani ja sanoi, "Hoidetaan tämä loppuun".


Julia runkkasi kulliani kunnes spermani lensi lavuaariin. Porukka oli varsin levotonta, koska mittaus kesti varsin kauan. Pesin vielä itseni ja palasimme pelaamaan. Puna poskillani kertoi kaikille, että mitattu on. Kaikki kysyivät oliko se mitta nyt 15 senttiä vai enemmän. Julia nauroi ja vastasi, "Enemmän kuin saan kerralla suuhun".


Palautetta saa antaa. kotisivu.palaute@gmail.com

tai vieraskirja jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj © copyright saarinen2015

Takaisin Sisällysluetteloon

web counter
web counter