Ihania hetkiä...

 

Annamaria 16.8.2001

olin jännitystä täynnä, olinhan menossa tapaamaan miestä jota en ollut vielä kertaakaan tavannut "oikeasti", oli tavattu chatissa. Oli siellä juteltu tiiviisti ja sitten aloimme soitella, ja nyt vihdoin oli molempien odottama tapaamine edessä. Odotin sitä kuin pikkulapsi joulupukkia, olimme kirjoitelleet ihania sähköposteja toisillemme joten tiesin kyllä mitä odotin, tuntui kuin perhosia olisi vatsani ollut täynnä. Kun juna saapui Hesan asemalle, astuin junasta ja etsin katseellani tuntomerkkeihin sopivaa miestä. Sieltä hän tuleekin.


Hellä rutistus ensin ja sitten suutelemme kiihkeästi. Hän suutelee ihanasti, tunnen vatsanpohjassani kouraisun. Suutelustamme ei meinaa tulla loppua, kunnes hän viimein nauraen kysyy, joko lähdetään. Odotuksen sekainen jännitys valtaa minut kun menemme hänen luo. Päästyämme eteiseen aloitamme kiihkeän suutelun, olemmehan odottaneet tätä hetkeä jo niin kauan. Kätemme hyväilevät toisiamme. Olemme jo aivan toistemme lumoissa, kuin huumautuneina takerrumme toisiimme, haluan häntä jo niin kovasti, tunnen sen. Ja hänkin minua, Hän heittää puseroni pois ja katselee minua ja sanoo että olen kaunis. tuntuu niin hyvälle tuntea hänen kädet ympärilläni. Minä riisun hänen puseron myös, ihana tuntea oman rakkaan lämmin iho omaani vasten. Sitten hän heittää rintaliivit pois minulta ja sanoo että rintani ovat ihanat.


Hän hyväilee niitä, se tuntuu niin ihanalle, etten halua hänen lopettavan ollenkaan, Hän sanoo että ei ole koskaan nähnyt kauniimpia rintoja, ne ovat niin pehmeät ja isot ja kiinteät. Hän suukottelee niitä. Menemme sohvan reunalle istumaan ja jatkamme toistemme hellittelyä ja suutelua. hänen kätensä siirtyy hyväilemään reisiäni ja hänen kädet sujahtaa myös hameeni alle enkä laita vastaan yhtään. Haluan häntä, tunnen kuinka olen jo kostunut halusta häneen. Aukaisen hänen farkkujen napin ja vetoketjun, katson häneen kysyvästi ja alan riisua häntä. Ihanasti hänen kalsareiden etumus pullottaa. Laitan käteni siihen ja aloitan hyväilyn, hän riisuu pikkuhousuni pois, levitän jalkojani hieman että hän pääsee kunnolla hyväilemään märkää rakoani.


Voi kun tuntuu hyvälle, otan hänen kovan kalun käteeni, se onkin paksu ja ihanasti seisova. Hän huokaisee kun aloitan varovasti runkkaamaan häntä. Suutelemme koko ajan kiihkeästi, sitten menen polvilleni lattialle ja aloitan suutelun hänen varpaista. Etenen pikkuhiljaa ylöspäin kunnes olen hänen kalun edessä, suukotan ihania kiveksiä ensin hellästi ja katson tuota ihanaa kalua edessäni. Haluan olla sille hyvä, aloitan tyvestä ja liikutan suutani sen vartta pitkin hitaasti, hellästi, rakastaen.


Tunnustelen kielelläni sen joka kohtaa. Kuulen kuinka rakkaani voihkaisee nautinnosta, tämä on ihanaa. Runkkaan samalla häntä. Kalu kiiltää ihanasti, katson välillä häntä silmiin, hänkin katsoo kun nuolen häntä. Se näyttää ja tuntuu ihanalle. Liikutan kieltäni varovasti terskan reunaa vasten ja otan sitten kalun pään suuhuni. Kysyn haluaako hän panna minua rintojeni väliin, hän haluaa. Laitan kovan kalun isojen rintojeni väliini ja puristan rintojani yhteen ja kalu on oikein ihanassa puristuksessa.


Hän aloittaa ihanat työnnöt rintojeni välissä, nuolaisen välillä kalun päätä kielelläni. Voi kun se näyttää ihanalle. Kultani nussii minua rintojeni väliin, tämä on ihanaa. Kohta tunnen kuinka työnnöt tihenee, sanoin haluavani hänen spermat suuhuni, hän nyökkäsi ja siirtää kalunsa suuhuni. Imin sitä kuin viimeistä päivää, kohta rakkaani voihkaisi että kohta häneltä tulee ja samassa tunsin kuinka kalu sykki isommaksi ja alkoi syöksyä spermaa suuhuni, sitä oli paljon ja ihanaa. Katsoin kultaani silmiin, hän hymyili ja sanoi rakastavansa minua. Lisää ihania hetkiä oli luvassa paljon.


Palautetta saa antaa. kotisivu.palaute@gmail.com

tai vieraskirja jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj © copyright saarinen2015

Takaisin Sisällysluetteloon

web counter
web counter