Minun fantasiani...

 

tytsy 19.8.2001

Musiikki kuului jo kaukaa ja omakotitalon piha oli mustanaan ihmisiä. Kävelin viilenevässä syysillassa pihan läpi ovelle. Ihmiset olivat jo iloisesti hiprakassa ja puolitututkin tervehtivät minua. Menin olohuoneen läpi keittiöön, jossa istui bileiden järjestäjä ja muutama muu tuttuni. Tuloni aiheutti riemunkiljahduksia ja vaikka olin lähtenyt hieman vastahakoisesti, vakuutuin olevani oikeassa paikassa. Kauheaa, miten ikävä minulla oli kaikkia ollut! Siideri sekä vodka-Sprite virtasivat ja kaikki puhuivat toistensa päälle. Ihmiset vaelsivat ympäri taloa ja porukka huoneissa vaihtui tiuhaan. Join illan aikana alkoholia, en kuitenkaan paljon. Iloinen kihelmöinti valtasi kroppani ja hauskaa oli. Jämähdin illan aikana olkkariin juttelemaan kanssani joskus samalla luokalla olleen Piian kanssa. Piia oli kaunis ja muistin kadehtineeni hänen ihania hiuksiaan ja kauniita silmiään.


Puhuttuamme pitkään, Piian ilme muuttui vakavaksi. Hän sanoi, että hänen täytyy jutella jonkun kanssa ja että minä vaikutin luotettavalta. Menimme bileiden järjestäjän pikkuveljen huoneeseen jotta saisimme keskustella kaikessa rauhassa. Istuimme vastakkain sängyllä ja minä katsoin Piian odottavana. Mä haluisin suudella sua. En ollut varma, kuulinko oikein. En ikinä ollut suudellut naista, eikä sellaista ollut minulle ehdotettukaan. Ennen kuin ehdin reagoida millään tavalla, Piia otti pääni käsiensä väliin ja painoi huulensa huulilleni. Hänen huulensa olivat pehmeät ja tutkivat. En tiennyt mitä tehdä, olin täysin yllätetty. Piia irrotti huulensa ja vetäytyi taaksepäin hymyillen. Sä pidit siitä. Etkö pitänytkin? Tota, tää nyt...musta tuntuu, että tää ei oo hyvä idea.


Piia tuli lähemmäs työntäen minua samalla selälleni sängylle. Järkeni sanoi, että minun olisi pitänyt työntää hänet pois ja lähteä, mutten saanut sitä tehtyä. Painauduin selälleni ja Piia tuli istumaan päälleni. Hän hyväili hiuksiani ja kumartui suutelemaan minua. Tunsin kuinka nännini kovettuivat. Piia siirtyi suutelemaan kaulaani. Hän avasi näppärästi paitani ja kohottauduin häntä vasten, jotta hän sai paitani ja rintaliivini pois. Sitten hän painoi minut taas sängylle katsellen rintojani. Sä haluat tätä. Sä haluat mua. Tajusin, että Piia oli oikeassa. Tunne oli täysin uusi. Halusin tuntea toisen naisen. Piia riisui myös paitansa ja rintaliivinsä ja kumartui ylleni painaen rintansa huulilleni. Otin hänen nänninsä huulieni väliin ja pyöritin kieltäni sen ympärillä välillä hieman näykkien. Piia avasi samalla housunsa ja työnsi käteni sisään. Löysin sormillani hänen klitoriksensa kostuneiden häpyhuulten välistä. Hiero minua. Imin hänen nännejään samalla kun pyörivin liikkein hieroin hänen klitoristaan, käyttäen välillä sormiani hänen kuumana sykkivässä aukossaan. Piia huohotti jo ja hänen kosteutensa valui hänen pilluaan runkkaavia sormiani pitkin.


Kiihotuin itsekin ja tunsin alushousujeni kastuvan. Tunsin Piian olevan kokonaan vallassani ja oli upeaa tuntea, katsella ja kuulla kun hän laukesi voihkien. Työnsin kolme sormeani hänen pilluunsa ja tunsin lihasten jännittyvän niiden ympärille. Kun, orgasmi oli ohi, Piia nousi hieman ylemmäs nähdäkseen kasvoni. Hän hymyili minulle. Piia kumartui suutelemaan minua ja työnsi suudellessaan kielensä suuhuni. Suutelimme pitkään ja hartaasti. Lopulta Piia irrottautui ja katsoi minua ovelasti. Kielellä voi tehdä ihmeitä. Haluatko sinä minua?, Nyökkäsin. Sano se ääneen, sano, että haluat minua! Minä haluan sinua. Äkkiä Piia nousi istumaan kasvojeni päälle ja tunsin hänen suolaisen makunsa huulillani. Piia ohjasi käteni pakaroilleen ja aloin hieromaan ja hyväilemään niitä. Näytä mitä kielesi osaa tehdä. Avasin suuni ja kieleni kosketti turvonnutta klitorista. Piia valui suuhuni ja kasvoilleni, eikä tarvinnut odottaa kauaa, ennen kuin tunsin uuden huipun olevan lähellä. Juuri ennen laukeamista työnsin kieleni hänen sisäänsä. Piia voihkaisi nautinnosta.


Työntelin kieltäni hänen aukossaan ja tunsin Piian värisevän orgasmin tullessa. Nuole minut puhtaaksi! Tein työtä käskettyä ja nuolin pitkin vedoin hänen häpyhuuliaan ja aukkoaan. Piia otti jälleen käsistäni kiinni ja työnsi ne perseeseensä. Nuolin häntä ja runkkasin samalla hänen persettään. Piia läähätti. Lopulta Piia nousi päältäni ja hyppäsi pois sängyltä. Hän alkoi pukea päälleen. Minä hätäännyin, enhän ollut saanut häneltä vielä mitään. Minne olet menossa? Entäs minä? Piia katsoi minua. Mä sain mitä halusin ai, sä voit tehdä ihan mitä sä haluat. Käytä kättäsi. Piia hävisi ovesta ja minä jäin valuvana ja kiimaisena sängylle. Aloin runkata itseäni sormillani, hieroen samalla rintojani. Muistelin Piian rintoja ja makua, eikä kestänyt kauaakaan, ennen kuin vavahtelin orgasmin kourissa.


Palautetta saa antaa. kotisivu.palaute@gmail.com

tai vieraskirja jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj © copyright saarinen2015

Takaisin Sisällysluetteloon

web counter
web counter