Palaveri

 

Dickinson 22.8.2001

(tämä teksti ei alkup. kirj. kopioinut jostain.)

Olimme palaverissa yhdessä markkinointiassistenttini Sarin kanssa tärkeän yhteistyökumppanimme kanssa. Sari on viehättävä punapää ja olemme yhteisillä työmatkoilla oppineet tuntemaan toisemme melko hyvin. Itse asiassa olin jonkin verran ihastunut häneen, tunsin että ajattelimme asioista hyvin samalla tavalla ja hänelle oli helppo puhua asioista. Tosin olin aina kuvitellut, että ihastus oli kovin yksipuoleista. Sari istui vieressäni melko lyhyessä kesähameessa ja yllätykseni oli melkoinen kun hän alkoi pikkuhiljaa vieraamme huomaamatta hivuttaa hameen helmaa ylöspäin. Näkyviin tuli hänen hoikat, ruskettuneet reidet joita hän vuoroin levitteli ja puristeli takaisin yhteen.


Yhteistyökumppanimme esitteli pimennetyssä työhuoneessa omaa asiaansa videotykin avulla niin innolla, että hän oli selkä meihin päin lähes koko ajan ja hoiti puhumisen. Näin pystyin seuramaan kuinka Sari hivutti hameen vyötäisille niin, että hänen valkoiset pikkuhousut tulivat näkyviin. Hän alkoi hyväillä itseään pikkuhousujen päältä katse suunnattuna suoraan silmiini. Kumppanimme lopetti esityksensä ja kääntyi kaivamaan lisämateriaalia salkustaan, jolloin Sari nykäisi jo kostuneet pikkuhousunsa pois ja paljasti kauniisti ajellun pillunsa jota koristi pieni, kaunis punertavakarvainen kolmio. Yritin näyttää siltä, että olin 100 % keskittynyt kokoukseen ja että katsoin vähän väliä lisätietoja aiheesta Sarin papereista. Katse kääntyi väkisin hänen reisien väliin jossa kaunis kostea pillu kiilteli ja jota Sari paineli omaa tuoliaan vasten. Kokous loppui ja seurasi hankala kättelyvaihe koska elimeni seisoi kuin viimeistä päivää. Sari lupasi saattaa asiakkaan ulos ja kun hän nousi tuolistaan, huomasin tuolissa kostean läiskän. Sari tuli takaisin neuvottelutilaan ja istui syliini ja suuteli minua kiihottuneesti suulle ja kuiskasi korvaani, ”Lähdetään minun luokseni, neukkarissa jäädään varmasti kiinni”. Sarin asunnolle oli reilun 10 km matka, joka tosin tuntui 1000 km. Sari nosti autossa taas hameen ylös paljastaen kauniin naisellisuutensa. Hän istui jalat juuri sen verran levällään, että pääsin kurkistelemaan hänen häpyynsä ja kurkistelin sen verran ahkerasti että auton ajo oli varmasti vaarallisen näköistä! Sari alkoi napittaa paitapuseronsa nappeja auki ja näkyviin tuli seksikkäät pitsirintaliivit.


Kiitin luojaani, että saavuimme juuri hänen asuntonsa pihaan, koska olin jo melkoinen riski liikenteessä, kaikki veri oli pakkautunut nimittäin nivusiini. Pääsimme sisälle, ja olin jo käymässä Sariin käsiksi kun hän tönäisi minut selälleen sänkyyn ja alkoi tuskastuttavan hitaan strippauksen paljastaen seksikkään vartalonsa ihailtavakseni. Hän nousi kasvojeni päälle ja alkoi masturboimaan itseään silmieni edessä ja olin menettää järkeni tätä taivaallista näkyä katsellessani. Hän istuutui suuni päälle ja aloin nuolemaan hänen todella märkää pillua kuin viimeistä päivää. Sari puristeli rintojaan ja huohotti, että kohta hän räjähtää kappaleiksi. Sarin saatua orgasminsa hän riisui minut ja aloitti villin ratsastuksen. Olin niin kiihottunut, että laukesin hänen sisään miltei välittömästi mielettömän voimakkaalla räjähdyksellä.


Sari ei ehtinyt mukaan, joten hän kaivoi omista kätköistään hieromasauvan ja aloitti hyvin kiihottavan masturbointinäytöksen maaten selällään reidet aivan auki levitettyinä. Katselin muutaman minuutin tätä kaunista näkyä ja elimeni kasvoi takaisin täyteen mittaan. Nousin Sarin jalkojen väliin ja otin sauvan pois hänen sisältään ja työnnyin itse hänen taivaalliseen tiukkaan ja kosteaan pilluun. Sari pyysi päästä takaisin ratsastamaan ja käännyin selälleni ja jatkoimme kiihkeää rakastelua. Pidin kiinni hänen pakaroistaan ja hän tarttui toisella kädellään käteeni ja ohjasi kättäni kohti omaa peppuaan. Hän pyysi, että hyväilisin varovasti hänen peräaukkoaan. Työnsin sormen varovasti hänen peppuun ja kiihotuin tästä entisestään. Otin hieromasauvan sängyltä ja asettelin sen hänen peräaukolle ja painoin sisään. Laitoin vibraattorin käyntiin ja tunsin kiihottavan tärinän myös omalla kalullani. Meidän yhteinen vauhtimme kiihtyi ja saimme mielettömän yhtäaikaisen orgasmin.


Huohotimme onnellisina sängyssä päällekkäin ja Sari sanoi olevansa mielettömän rakastunut minuun ja haluaisi, että muuttaisimme yhteen. Erosin vaimostani ja muutin Sarin kanssa yhteen ja edelleenkin kun istumme yhdessä jossakin kuivassa palaverissa tilanteen salliessa Sari aiheuttaa minulla tuskallisen ihania hetkiä esittelemällä kaunista häpyään. Viime aikoina hän on ollut ilman pikkuhousuja, joten näkymät ovat erittäin kiihottavat.


tämä on suomi24.fi seksinovellit


Palautetta saa antaa. kotisivu.palaute@gmail.com

tai vieraskirja jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj © copyright saarinen2015

Takaisin Sisällysluetteloon

web counter
web counter