Aaltojen syleilyssä

 

Just me 21.8.2001

Ilta on jo ajat sitten kääntynyt yöksi. Rakennusten valot käyvät kirkkaammiksi ja tuulet painuvat uinumaan. Meri kohisee hiljaa jossakin taustalla, ja tähdet vilkuttavat iloisille, iltaa viettäville ihmisille. Istun ystävättäreni kanssa tutussa baarissa, johon olemme joka kesä perinteen tyyppisesti tulleet. Kreikkalainen, välitön tunnelma sulkee meidät syliinsä ja antaudumme koko sielultamme jälleen rentoon lomatunnelmaan. Onnistuneen, vauhdikkaan ja villin illan jälkeen olemme matkalla hotellille. Päätämme kuitenkin pysähtyä rannalle ihailemaan tummaa merta ja sen pinnasta heijastuvaa kuunsiltaa


Saamme hullun idean lähteä alastomina yöuinnille, ja niinpä heittelemme huoletta kaikki vaatteemme rantahiekalle. Nauraen ja kiljahdellen juoksemme veteen kilpaa. Illan aikana nautitut juomat rohkaisevat meitä mitä hassuimpiin leikkeihin vedessä. Rantakatu on hiljainen, lukuun ottamatta silloin tällöin ohiajavia takseja. Pärskimme vettä toistemme päälle, kaappailemme vuorotellen toisiamme syliin ja kaadumme välillä pinnan alle. Alastomat ihomme liimautuvat kiinni toisiinsa ja viileän veden ansiosta ihomme nousee kananlihalle. Sen myötä nännimme kovettuvat, rintojemme pyöreys korostuu ja ihomme herää aistikkuuteen. Lapsekas pelleilymme muuttuu pikkuhiljaa sensuellimmaksi kosketteluksi. Huomaan katselevani osittain varjoon jääviä ystäväni kasvoja uudella tavalla. Hän on niin kaunis! Hänen vartalonsa kiiltelee kuun valon osuessa märkään pintaan, valon ja varjon leikki pehmentää hänen muutenkin hekumallisia muotojaan ja osittain kasvoille valuvat, märät hiukset saavat hänet näyttämään varsin kiihottavalta. Tajuan haluavani koskettaa häntä eri tavalla kuin ennen, ja tunnelmasta päätellen hän ajattelee samalla tavalla.


Minä nostan ensimmäisenä käteni koskettaakseni ystävättäreni ihoa. Tunnen pienen värähdyksen sormieni päissä niiden laskeutuessa varovasti naisen olkapäälle. Kuljetan sormiani hiljaa alaspäin kohti rannetta ja pujotan sitten omat sormeni hänen sormiensa väliin. Tunnen pienen puristuksen kämmenissäni. Tämän jälkeen nainen tuo oman kätensä lantiolleni ja alkaa hyväillä kylkeäni hellästi. Minä sivelen hänen käsiään, olkapäitään ja poskiaan. Meillä ei ole mikään kiire, ja se näkyy eleissämme. Rauhassa tutustumme toistemme vartaloihin, koskematta vielä kaikkein herkimpiin paikkoihin. Katselemme koko ajan tiiviisti toisiamme silmiin ja painaudumme sitten kiinni toisiimme. Rintamme kohoilevat yhteen painuneina kiihottuneisuuden johdosta raskaammaksi käyneen hengityksen tahdissa ja huulemme avautuvat kutsuvasti raolleen.


Ystävättäreni nostaa yhtäkkiä molemmat kätensä rintojeni sivuille, lähelle kainalokuoppia ja painaa huulilleni aran suudelman. Maistan yhtä aikaa suolaisen veden ja huulipunan, jota on vielä pikkuisen jäljellä. Erkaannumme toisistamme hyvin vähän, mutta kuitenkin sen verran, että voimme taas vapaasti kosketella toistemme vartaloita, tällä kertaa myöskaikkein erogeeni-simpia alueita. Painan käteni naisen rinnoille ja pidän niitä siinä hetken aikaa. Tunnen naisen sydämen lyönnit ja kovettuneet nännit kämmeniäni vasten. Hieraisen peukalollani tuota kaunista nipukkaa ja huomaan sen värähtävän. Tuntuu luonnolliselta jatkaa suutelemalla naisen kaulaa, ja etenemällä siitä alaspäin, kohti nännejä, jotka sillä hetkellä tuntuvat maailman kiehtovimmalta asialta.


Otan nänninipukan huulieni väliin, nuolaisen sitä kevyesti muutaman kerran ja hämärästi tajuan naisen sulkevan silmänsä ja taittavan selkäänsä kaarelle. Pyöritän kieltäni nyt rohkeammin koko nännipihalla ja imaisen nipukan välillä suuhuni. Kokeilen myös purra sitä ihan kevyesti ja varovasti. Kuin tahtomattani otteeni muuttuu kuitenkin vaativammaksi, ja pian huomaan samalla hierovani noita pyöreitä rintoja, joiden kantaja huokailee ihastuneena toimistani. Kohotan pääni ylös ja kohtaan varsin himokkaan, suorastaan kiimaisen katseen! Suutelemme nyt kiihkeästi ja huutavaa halua toitottaen. Kielemme kohtaavat ja pyörivät toisiaan vasten samalla, kun kätemme hierovat ja koskettelevat toistemme rintoja, vatsaa, selkää ja pakaroita. Kahlaamme ylös vedestä ja asetumme makaamaan rantahiekalle. Minä jään selälleni odottamaan, mitä tapahtuisi seuraavaksi.


Ystäväni asettuu kontilleen päälleni 69-asentoon, ja levittää haaransa kasvojeni yllä. Silmieni eteen avautuu näkymä kosteasta, kiimaisesta hävystä, joka tahtoo tulla nuolluksi. Samalla, kun kurotun lipaisemaan sitä ensimmäisen kerran tunnen, kuinka minun jalkani levitetään täysin avoimiksi ja ilmavirta hyväilee kuumana käyvää jalkoväliäni. Yhtä aikaa alamme nuolla toisiamme. Keinumme kielityöskentelymme tahdissa ja voihkimme toistemme haarojen väliin uuden, upean tunteen aiheuttamasta nautinnosta. Pyöritän kieltäni ystäväni paisuneen klitoriksen ympärillä ja työnnän sen välillä vaistomaisesti niin syvälle hänen vakoonsa, kuin vain pystyn. Tällöin hän aina kiihkossaan nuolee minua kovempaa ja saa meidät molemmat yhtä aikaa täysin villiksi. Nuolemisemme synnyttää litiseviä ääniä, jotka huokauksillamme ja vikinällämme maistettuina alkavat olla kiimaiseen olotilaamme liikaa.


Levitän naisen pakaroita niin, että saan anuksen täysin esille. Työnnän yhden sormen hänen pilluunsa ja samalla alan nuolla peräaukkoa ja sen ympärystä. Ystäväni melkein kiljuu nautinnosta ja työntää hänkin sormensa sisälleni. Hinkkaamme sormiamme toistemme märissä vaoissa ja nuolemme samalla sen, minkä kerkeämme ja pystymme. Alamme molemmat melkein samaan aikaan olla lähellä orgasmia, joka varoittelee tulostaan lähettämällä lämpöisiä aaltoja aina jaloista rintoihin asti. Leikkimme tahti vain kiihtyy tästä ja liikumme toistemme suita ja kasvoja vasten niin, että rytmi alkaa mennä täysin sekaisin. Minä laukean ensin, naisen sormi sisälläni, ja tämän kokeminen saa hänetkin tulemaan heti perääni. Työnnän kieleni hänen sisäänsä tunteakseni, kuinka hän supistelee orgasminsa kourissa, ja tunne on mahtava! Suutelemme toistemme häpyjä vielä ennen ylösnousemista, ja kuin hetki aiemminkin, juoksemme sitten taas veteen. Tällä kertaa pesulle, huuhtomaan kiimaiset nesteet pois reisiltämme ja jalkovälistämme.


Kiitos kirjoittajalle! tämä on suomi24.fi seksinovellit


Palautetta saa antaa. kotisivu.palaute@gmail.com

© copyright saarinen2015

Takaisin Sisällysluetteloon

web counter
web counter