Yöelämää

 

girlie 27.8.2001

Olimme viettämässä lauantai-iltaa normaalisti parin kaverin, Maikin ja Jennan kanssa alkoholia maistellen. Illan aikana saimme seuraamme kaksi parikymppistä jätkää, Jarkon ja Epun, ja me lähdimme ajelemaan ympäri kaupunkia Epun autolla. Loppu illasta päädyimme Jarkon kämpille, siistiin, mutta pieneen yksiöön. Me kuunneltiin musiikkia ja juteltiin kaikkea mahdollista. Jarkko oli koko illan katellut mua, tai täytyy myöntää että se oli molemminpuolista. Monta kertaa uppouduin Jarkon sinisiin silmiin, siinä miehessä oli jotain todella seksikästä. Kello alkoi olla jo tosi paljon. Jarkko ehdotti että me voitaisiin jäädä niille yöksi, saataisiin kyllä aamulla kyyti kotiin. Suostuimme ehdotukseen ja aloimme järkätä petejä. Eppu sanoi haluavansa nukkua lattialla patjalla, Maikki ja Jenna varasivat sohvat.


Sähän voit Erika nukkuu mun kaa tossa mun sängyllä. Toi on kuitenkin noin levee. siis jos sä uskallat, Jarkko sanoi. Jarkon parisänky näytti kyllä houkuttelevalta, vielä kun söpöliini itse kävisi viereeni. No mikäs siinä, en mä sua pelkää, naurahdin. En mä Jarkkoa pelännytkään, itseäni sitäkin enemmän. Miten pystyn pitämään näppini erossa tuosta nallekarhusta? Kello läheni viittä kun olimme kaikki vihdoin pedeissämme. Tyynyliinani tuoksui ihanalta, ihan mieheltä. Hmm... mieheltä, joka nukkui vieressäni.


Suljin silmäni ja yritin nukkua. Vähän ajan päästä havahduin. Tunsin käden liikkuvan pehmeästi kasvoillani, sitten kaulallani, siitä alemmaksi jatkaen. Avasin silmäni ja käännyin. Jarkko katsoi mua suoraan ja suuteli mua. Mä haluun sua Erika, sä oot niin kaunis, Jarkko kuiskasi. Ei me voida tässä. Maikki, Jenna ja Eppu herää, nehän on ihan tuossa parin metrin päässä, yritin vastustella, vaikka olin itsekin jo ihan kiimassa. Yhtäkkiä Jarkko sukelsi peiton alle. Tunsin kuinka hän hyväili vatsaani ja sitten rintojani. Jo nyt mun oli vaikeata pysytellä hiljaa. Jarkko otti alushousuni pois ja kosketti hellästi alapäätäni. Se kosketus sai mut kiemurtelemaan. Sitten hän alkoi nuolla mua, se tuntui niin taivaalliselta mutta silti niin helvetilliseltä, koska mun oli lähes mahdotonta olla huutamatta. Jarkko tiesi tarkkaan mikä tuntui ihanalta, hän nuoli juuri oikeista paikoista ja työsi sormen, ja sitten toisenkin sisääni. Voihkaisin, ja kiemurtelin, kun sain orgasmin ystävieni nukkuessa ihan vieressä.


Tule mennään, Jarkko sanoi hiljaa. Hän talutti mut kylpyhuoneeseen, ja laitettuaan oven kiinni hän alkoi suudella mua rajusti ja se tuntui niin ihanalta. Jarkko nosti mut istumaan pesukoneen päälle. Otin pois hänen paitansa jonka jälkeen Hän riisui toppini ja omat bokserinsa. Hänen ihanan iso kalunsa oli pystyssä ja mä halusin sitä niin paljon. Jarkko suuteli kaulaani ja nosti mut taas syliinsä. Sitten hän alkoi naida mua seinää vasten. Enää en voinut olla hiljaa, en sekuntiakaan. Hän työnsi pitkään ja rajusti ja laukesin nopeasti, sen jälkeen vielä kahdesti uudestaan. En ollut ikinä tullut niin kovaa. Aamulla heräsin Jarkon sylistä, me molemmat makasimme alastomina kylppärin lattialla. Oven ulkopuolelta kuului Maikin valitusta kuinka yöllä ei saa nukkua eikä aamulla pääse vessaan. Katsoin Jarkkoa, hymyilin ja suljin jälleen silmäni.


Tämä on suomi24.fi seksinovellit


Palautetta saa antaa. kotisivu.palaute@gmail.com

© copyright saarinen2015

Takaisin Sisällysluetteloon

web counter
web counter