Ensiapu

 

Just me 24.8.2001

Etsin katseellani tuttuja kasvoja ihmisten joukosta. Tuloaula oli täynnä väkeä vastaanottamassa tuttuja ja sukulaisia matkalta, enkä aluksi meinannut huomata miestäni, joka kädet puuskassa seisoi lähellä ovea ja hymyili minulle valoisasti. Ilmeeni kirkastui hänet huomatessani ja syöksyin hänen lämpimään halaukseensa. Suutelimme pitkään välittämättä muiden katseista ja sulkeuduimme kokonaan toisiimme. Kerroin, kuinka olin häntä ikävöinyt, ja kuinka hyvältä tuntui olla taas hänen luonaan. Kannoimme matkalaukkuni autolle ja otimme suunnan kotia kohti. Moottoritiellä mieheni hymyili ovelasti, nykäisi yhtäkkiä toisella kädellään minihameeni ylös ja paljasti uudet, sähkönsiniset stringini. Jatkaessaan auton ohjaamista yhdellä kädellä hän pyysi minua taittamaan selkänojaani alaspäin ja riisumaan pikkuhousuni. Tein työtä käskettyä ja suljin silmäni miehen käden kulkiessa määrätietoisesti suoraan ajellulle häpykummulleni. Sormi pujahti häpyhuulten välistä klitorikselle ja alkoi hieroa sitä kevyesti.


Inahdin tuosta kauan kaivatusta, kihelmöivästä tunteesta sisälläni sormen jatkaessa ihanan ärsyttävää liikettä pikku nautinnon nappulallani. Levitin vaistomaisesti jalkani levälleen ja tunsin, kuinka penkille valui kiimaista mahlaani. Mieheni levitti sitä klitorikseni ympäristöön ja vei sitten sormen suuhunsa. Avasin silmäni ja katselin, kuinka hän nuoli sormestaan kiiltävät nesteeni pois ja tunsin valtavaa halua koskettaa häntä samoin. Kumarruin mieheni haarojen ylle ja avasin housujen napit. Kaivoin esille jäykistyneen kalun, joka ponnahti alushousuista innokkaana ylös. Aloin pyörittää kieltäni terskan päässä ja kutittelin kosketuksestani värisevää penistä sormillani, huulillani ja kielelläni joka puolelta. Mieheni päästeli huokailevia ääniä ja huomasin hänen tarranneen ratista kahdella kädellä kiinni. Viimein otin kalun kokonaan suuhuni, ja tajusin mieheni sulkevan hetkeksi silmänsä. Vaarallista puuhaa, ajattelin ilkikurisesti, ja tästä vain innostuneena aloin imeä kalua kiihkeästi, vaativasti ja vain sillä innolla, johon kauan puutteessa ollut kykenee. Runkkasin samalla kädelläni kalun vartta, liikutin esinahkaa rytmikkäästi suihinottoni tahdissa edestakaisin, eikä kestänyt kauaakaan, kun mieheni tuli suuhuni ja meinasi ajaa ojaan orgasminsa aiheuttaman tasapainomotoriikka- häiriön takia.


Olimme edelleen kovasti halukkaita, kun ajoimme kotipihallemme. Pikkuhousuni saivat jäädä auton lattialle, kun kiirehdimme mahdollisimman nopeasti sisälle asuntoomme. Jo ovella suutelimme kiihkeästi, kieliämme toisiaan vastaan pyöritellen ja mieheni kädet rinnoilleni eksyneenä. Hän tunnusteli paitani läpi kovettuneita nännejäni ja hieroi niitä melkein kovakouraisesti. Huohotimme kiimaamme toistemme suuhun ja eteiseen päästessämme emme edes kerinneet sytyttää valoja. Nostin hameeni ylös vyötärölleni ja laskin mieheni housut nilkkoihin. Hän työnsi minut seinää vasten, hautasi kasvonsa kaulalleni ja alkoi näykkiä ihoani ahnaasti. Uudestaan kovettunut kalu tökki ihanasti häpyäni ollessamme painautuneina toisiamme vasten. Halusin sen jo sisääni ja koittaa kädelläni vihjaista, että nyt riitti lämmittely.


Mieheni nostikin minut syliinsä, minä kiedoin jalkani hänen vyötärölleen ja otin sisääni tuon ihanan, ikävöimäni, suuren elimen, joka tuntui täyttävän minut niin täydellisesti, kuin mahdollista. Lämmin ja kostea tunne sisälläni vain korostui, kun mieheni alkoi työnnellä kaluaan sisälläni edestakaisin, pitäen koko ajan minua sylissään. Selkäni hankautui seinää vasten, mutta se ei tuntunut missään nautintoomme verrattuna. Tämä pikainen ja hätäinen "ensiapumme" ei kestänyt kauaa, vaan laukesimme molemmat täristen ja vapisten jo muutaman minuutin jälkeen. Mieheni laski minut maahan ja päätimme huolehtia matkatavaroistani myöhemmin. Ensin pitäisi käydä suihkussa ja syödä iltapalaa ja levätä. Ensiavun jälkeen sainkin sitten kunnollista, huolellista ja kaiken kattavaa hoitoa...


Kiitos kirjoittajalle. (perustuu tositapahtumiin) tämä on suomi24.fi seksinovellit


Palautetta saa antaa. kotisivu.palaute@gmail.com

© copyright saarinen2015

Takaisin Sisällysluetteloon

web counter
web counter