Ystävät saunassa

 

Dickinson 28.8.2001

Olimme viettämässä iltaa kaveripariskuntamme Susannan ja Arton kanssa kotonamme. Juttu lensi ja olo oli varsin vapautunut. Sauna oli lämmin ja päätimme, että miehet mennään ensin ja naiset valmistelevat ruokia. Menimme Arton kanssa saunaan, olimme juuri päässeet löylyyn, kun tytöt yllättäen hyökkäsivät alastomina pesuhuoneeseen. Katselimme Arton kanssa kysymysmerkkeinä saunan lasioven läpi kun tytöt suihkuttelivat itseään ja toisiaan. Huomasin, että ainakin Sari oli juonut muuta kuin kraanavettä, eikä Susannakaan ihan selvin päin ollut. Tytöt kikattelivat ja tulivat saunaan meidän kanssamme. Sari ja Susanna istuivat vierekkäin ja huomasin kuinka Susanna katseli kiinnostuneen näköisenä Sari posliinipillua. Sarikin oli ilmeisesti huomannut saman ja levitti aavistuksen reisiään. Susannalla oli siistitty bikiniraja, mutta muuten pillu oli vaalean karvan peitossa. Susanna huudahti, että hän haluaa myös posliiniksi ja Sarin pitää suorittaa kyseinen tehtävä. Punastelimme Arton kanssa kilpaa, sillä kummallakin alkoi olla melko komea stondis päällä. Sari oli hetken hiljaa ja sanoi, että ajatus kuulostaa pelottavan houkuttelevalta.


Päätimme että sauna on, hyvä parturointipaikka kunhan sammutamme kiukaan ja jätämme oven auki. Sari, haki sakset vaahdon ja höylän. Hän veti minut sivummalle ja kysyi mitä mieltä olen tilanteesta. Sanoin hänelle, että mikäli hän haluaa suorittaa operaation ja mennä vaikka vielä pidemmälle, olen valmis antamaan hänelle luvan rakastella Susannan kanssa. Susanna keskeyttivät meidät sanomalla, että nyt on pimpin parturoinnin eikä höpöttelyn aika. Siirryimme lauteille suorittamaan Susannan posliiniksi ajelua. Susanna istui minun ja Arton väliin ja levitti reitensä meidän jalkojemme päälle. Hänen jalkansa tuntui varsin kiihottavalta sylissäni ja kun Arto tarttui, vaimonsa reiteen seurasin mallia perässä. Sari asettui Susannan reisien väliin ja alkoi varovasti leikata saksilla pisimpiä karvoja pois. Seuraavaksi hän levitti reilun kerroksen partavaahtoa Susannan nivusiin ja aloitti huolellisen parturoinnin. Pikkuhiljaa karvoitus alkoi huveta ja näkyviin tuli toinenkin kaunis posliini.
Susanna katseli uteliaan näköisenä Sarin puuhastelua ja runkkasi samalla Arton seisovaa elintä. Susanna kysyi Sarilta, haittaako Saria jos hän hyväilee myös minun seisokkiani. Sari antoi luvan ja Susannan pehmeät sormet alkoivat hyväillä omaa kaluani. Puristelimme Arton kanssa Susannan rintoja ja tämä alkoi hiljaa huokailla. Sari sai Susannan pillun ajeltua ja huuhteli loput vaahdot pois. Sari tuijotti huulta purren Susannan jalkojen väliin kun Susanna tarttui Sarin päähän vetäen hänet jalkojensa väliin.


Sari alkoi hiljalleen nuolla Susannan pillua ja me pojat katsoimme kiimoissamme tätä kaunista näkyä aivan vierestä. Sari työnsi etusormensa Susannan sisään ja Susanna pyöritteli peppuaan lauteilla ja huokaili todella kovaäänisesti. Sari työnsi keskisormen Susannan peräaukolle hyväillen varovasti Susannan peppua. Tässä vaiheessa Susanna yllättäen irtautui Sari käsittelystä ja istui Arton syliin ja ohjasi Arton kalun omaan peppuunsa ja nojasi itsensä aivan Artoon kiinni ja levitti reitensä. Sari siirtyi uudestaan nuolemaan Susannan pillua ja koska hän oli, niin herkullisesti peppu pystyssä lauteilla siirryin Sarin taakse ja työnsin kaluni hänen uskomattoman märkään pilluun. Tätä ryhmäseksisessiota kesti vain muutaman minuutin kun Susanna ja Arto saivat yhtäaikaisen orgasmin. Susanna sanoi, että nyt on Sarin ja minun vuoro. Istuin lauteille ja Susanna ohjasi elimeni Sarin peppuun ja sai näin koko Sarin pillun nuoltavakseen. Sari tuntui selvästi jännittyneeltä mutta rentoutui saman tien kun Susanna alkoi nuolla häntä. Tuntui todella kiihottavalta olla Sarin alla kun hän kiemurteli sylissäni kaluni ollessa aivan juurta myöden hänen taivaallisen kireässä pepussaan. Susanna kehui kuinka kauniilta Sari näyttikään ja kuinka ihanalta hänen pillunsa maistui. Tunsin kuinka Sari alkoi supistella peppuaan ja tämä oli viimeinen niitti minulle. Sain orgasmini juuri ennen kuin Sari kirkaisi ja rentoutui syliini.


tämä on suomi24.fi seksinovellit


Palautetta saa antaa. kotisivu.palaute@gmail.com

© copyright saarinen2015

Takaisin Sisällysluetteloon

web counter
web counter