Aamuherätys

 

Heräsin siihen kun, ikkunalautaan ropisi sadepisarat. Makasin hetkisen selälläni sängyssä ja kuunterin pisaroiden ropinaa. Nousin ylös, ja menin keittiöön laittamaan kahvia. Istuskelin odottamassa kahvin valumista, ehkä puoliksi ajatuksissani. Mietin mitähän Jenna mahtaa tehdä. En ole kuullut hänestä sitten reiluun viikkoon. Kahvi alkoi olla valmista, joten kaadoin kahvin kuppiin, ja hörpin sitä. Ajatukset ajautuivat Jennaan, hän on noin 160 cm pitkä, vaaleahkot hiukset, sinertävän vihervät silmät, ja täyteläinen huulten kaari. Jenna on mielestäni todella seksikäs tyttö. Viimeksi kun olimme kahden, ei lemmenleikeistä meinannut tulla loppua.


Puhelin soi, hätkähdin muistoistani. Kaivoin kapulan esiin, ja vastasin. Haloo.! Moi, kuului hiukan kimeän hengästynyt ääni toisesta päästä. No moi, sinua tässä juuri ajattelinkin, sanoin. Niin minäkin.! No tuletko käymään, kysyin.? Vaikka heti, kuului vastaus. No käyhän se. Lopetimme puhelun. Ei siinä oikein sanoja tarvittu, kumpikin tiesi toisensa halut ja toiveet.


Ovikello soi. Avasin oven, Jenna oli oven takana. Yllä hänellä oli seksikkään läpikuultava vaalea kesäinen mekko. Hiukset olivat kivasti liimautuneet hänen kasvoillensa, sateen kastelemina. Tule sisälle. Ottaisitko kahvia, on vielä vähän jäljellä. Joo.!

Jenna istui olohuoneeseen kahden hengen ruskeahkosta nahasta tehtyyn sohvaan, ja kävin keittiössä kaatamassa kahvia mukeihin. Sieltä oli suora näkymä olohuoneeseen, missä Jenna istui. En voinut olla tuijottamatta hänen ihanaa ja täyteläistä vartaloaan, mitä tuo miltei läpinäkyvä pukine peitti. Kävelin olohuoneeseen kahvimukit kädessä, ojensin toisen mukin Jennalle, hän siemaisi siitä hivenen ja laski sitten pöydälle, silmät tuikkivat kirkkaasti ja houkuttelevasti, suu pienessä kysyvässä virneessä


Kauaa ei ehditty siinä mitään muuta tehdä, pakotus jalkovälissäni alkoi saada voiton. Istuuduin Jennan viereen, katselin hetkisen häntä syvälle noihin ihaniin syvyyksiin, joka veti minua puoleensa kuin magneetti. Jenna kumartui lähemmäksi, ja minä suutelin hänen ihanan kiihkeän täyteläisiä huuliaan. Toisella kädellä silitin hänen puolimärkää tukkaansa ja toinen käsi hakeutui vaistomaisesti mekon kaula-aukosta sisälle, ja kohtasi kireän topin, mikä peitti Jennan kiihkeän ihania ja pehmoisia suloja.

Jenna kietoi kätensä ympärilleni ja näin me kaksi olimme kiinni toisissamme, suutelimme yhä villimmin ja kiihkeämmin, boksereideni sisällä alkoi tuntua todella ahtaalle. Pakotus munassa oli kamala. Hetken vielä syytelimme ja olimme ihan kiinni toisissamme.

Sitten kaappasin Jennan sohvalta tiukasti syliini ja kannoin makuuhuoneeseen. Riisuin Jennan mekon. Alta paljastuivat vain kireä musta toppi, ja mustat stringit, mitkä olivat jo ihan selvästi kastuneet etumuksesta. Itsellä oli yllä vain t-paita ja bokserit. Riisuin nopeasti itseni alasti, ja sitten Jennan kireän topin ja stringit.


Minulla muna oli jo täydessä juhla kunnossa, Jennakin oli jo ihan märkä. Taas liimauduimme toisiimme, suutelin todella himokkaasti. Ja sain vastaukseksi semmoisia intohimoisia suudelmia mitkä suorastaan polttivat. Istuimme sängyn reunalla, hetken vaihdettuani kuumia suudelmia kaadoin Jennan kokonaan selälleen makaamaan sänkyyn ja aloin nuolemaan hänen sulojaan. Pyörittelin kieltä hänen nänniensä nipukoilla, välillä hieman kädellä puristaen, huokaukset alkoivat kuulua, laskeuduin hiljalleen alaspäin, suutelin vatsaa sisäreisiä kohden nyt jo kiimasta turvoksissa olevaa häpyä.

Hieroin etusormella klitorista, ja Jennan suusta alkoi purkautumaan nautinnon huokailut. Nuolin sitä pitkin vedoin alhaalta ylös ja ylhäältä alas, välillä sormin hieroen. Huokailut alkoivat vain voimistua. Ujutin kieleni hänen kosteaan reikäänsä, se tuntui ihanalta. Tunsin kuinka Jennan käsi hakeutui seisovan kyrpäni varteen ja alkoi hyväilemään sitä, vetämään edestakaisin runkaten, se tuntui niin hyvältä, että oli vaikea keskittyä nuolemaan Jennan ihanaa pillua. Se oli posliiniksi ajeltu. Pyysin Jennaa lopettamaan ihanan runkkaamisen, koska tunsin olevani kohta tulossa.


Haluan sinua, ja minä myös, kuului kiihkeän hengästynyt vastaus. Pane mua, kuului uusi huokaus. Pari nuolaisua vielä ja työnsin kovan kyrpäni hänen märkään pilluunsa. Se oli taivaallista. Hetkisen pantuamme, olin jo vähällä tulla, kun Jenna sai voimakkaan orgasmin. Vaihdoimme asentoa, ja Jenna alkoi ratsastamaan. Kauaa ei tätä menoa kestänytkään, kun kiihkoissaan tyttö kiihdytti tahtia äärimmilleen ja sai voimakkaan orgasmin, ja samassa minultakin tuli.


Huohotimme molemmat päällekkäin sängyssä kuin olisimme juuri juosseet maratonin. Suudelmia vaihdoimme, kun hengitys vähän tasaantui. Kuulin kiihkeän kuiskauksen, korvassani. Olet ihana haluan lisää, eikä minulla todellakaan ollut mitään sitä vastaan.

Hakeuduimme kuitenkin yhdessä suihkuun. Pesimme toisemme ja kiihkeitä suudelmia välillä vaihtaen. kuivattuamme toisemme, ja hetken huokaistuamme, menimme yhdessä makuuhuoneeseen, ja Jenna käpertyi kainalooni, eikä kauaakaan kun alkoi kuulua tasainen tuhina, tyttö nukahti viattomaan uneen…


Palautetta saa antaa. kotisivu.palaute@gmail.com

© copyright saarinen2015

Takaisin Sisällysluetteloon

web counter
web counter