KESÄISET VIERAAT MÖKILLÄ

 

Oli Helteinen heinäkuun iltapäivä, istuin grillikatoksessa joka loi varjojaan. Kuuntelin kuinka linnut liversivät. Olotila oli jokseenkin tylsistynyt. Naapuri oli edellisenä päivänä käynyt läheiseltä pellolta niittämässä heinän joka odottaa paalaamista. Havahdun ajatuksistani kun kännykkä alkaa soittaa Europen - The Final Countdown:ia.
Serkkuni Sara soitti, Hän oli muuttanut Tukholmaan joskus 80-luvun taitteessa. Hänen isäpuolensa oli saanut sieltä komennus hommia.
En ollut nähnyt Saraa 3-vuoteen, hän ei ollut voinut käydä. Hän oli muistaakseni viehättävä ja kaunis, noin 25 vuotias, ja pituutta oli noin 165 cm. Hoikahko vartalo, hieman ruskehtavat hiukset, täyteläiset huulet ja sinertävän vihertävät silmät.


Hän opiskeli ilta-lukiossa, poikaystävää hänellä ei ollut. Oli joskus nuorempana pussailtu nurkan takana. Pidin Sarasta kovasti, soiteltiin useasti. Nyt Sara oli tulossa viettämään kesää Suomessa. Hänen pikkuveljensä Jussi, oli vielä liian nuori jäämään yksin kotiin, joten Saran oli otettava hänet mukaan. Vanhemmat matkustivat lomalle Teneriffalle.
Lupasin Saralle, että aitassa on hänelle oma huone ja pikkuveli saa jäädä vanhempieni hoiviin. Kello oli 2 iltapäivällä joten lähdin asemalle Saraa vastaan. Minulla oli vanha Ford Taunus, mikä oli jo parhaat päivät nähnyt, auto starttasi ja lähdin ajelemaan. Bensiini mittari osoitti uhkaavasti punaista, se tästä huvista puuttuikin, että kosla tsippaa matkalle. No onneksi ei. Tankkasin ja lähdin kohti rautatie-asemaa.


Juna Turusta oli tavan mukaan myöhässä 10 minuuttia joten päätin polttaa röökin odotellessa. Juna saapui laiturille 1. Lähdin kävelemään vastaan. Saraa hänen pikkuveljensä nousivat vaunusta asemalaiturille. Tervehdin Saraa, ja hän rutisti minua sekä suikkasi poskelleni suukon.
Menikö matka hyvin? Joo, mutta Jussi oksensi melkein kokomatkan. No mikäs poitsulla on? Olisiko tuo syönyt liikaa karkkia, ja ehkä meri pahoinvointia. Eikö teillä ollut semmoista ranneketta joka estää pahoinvointia?


Joo, mutta tuo ei suostunut laittamaan sitä, näyttää kuulemma tyttömäiselle, no oma on syynsä. Heilautin Saran iso repun olalleni ja lähdettiin kävelemään autolle. Poiketaan tuossa kaupassa, haen illaksi vähän grillattavaa. No joko voit paremmin, kysyin Jussilta. – Mahassa kiertää vielä. No odota kiltisti täällä autossa, niin tiedän mikä auttaa. Käytiin kaupassa, ja laitoin ostokset peräluukkuun. Syö tämä, se auttaa. Jäätelö auttaa aina.


Mökillä purin auton. Mitä tuumaat jos lämmitetään sauna, saat pestä ruotsin pölyt pois. Sara oli heti valmis, joten lähdimme rantasaunalle. Olet muuttunut sanoin. Niin olet sinäkin, Sara sanoi. Ja hän katseli minua viekkaasti, mitähän hänellä mahtaa olla mielessä tuumin.
No mitenkä siellä Ruotsissa menee? kun viimeksi soiteltiin, sanoit että fysiikka ja kemia kiinnostavat. Joo, olen saanut jokusen hyvän arvosanan kursseista. Minulla olisi sinulle ehdotus, tuossa lähellä on lääketehdas, ne hakee kokoajan porukkaa, sulla voisi olla mahdollisuus saada sieltä harjoittelupaikka. Se olisi hyvä, en oikein jaksa Ruotsissa. Olisi sielläkin jokunen kontakti, mutta haluan päästä eroon mutsista, se hössöttää kokoajan että pitäisi ruveta ravintola-alaa, mutta se ei kiinnosta.


Vedet ja puut oli kannettu, samalla kun rupateltiin niitä ja näitä. Sara istui parvessa katselemassa kun tein tulta pesään. En voinut olla huomaamatta miten Saran valkoiset alkkarit vilkkuivat mekon alta. Minulle alkoi tulla ahdasta, boksereissa. Kun, ajatukset alkoivat lentää. Kuvittelin mielessäni, millaista olisi kaataa Sara tuohon lauteille alasti...
Tovi vierähti, eikä kumpikaan tehnyt elettä lähteäkseen pois, eikä sanonut mitään. Lopulta Sara sanoi, täällä alkaa tulla kuuma, ja riisui puseron pois, mikä oli hänen mekon yläosan päällä. Sitten Sara kuiskasi hieman käheällä äänellä, tulisitko tähän mun viereeni.
Menin empimättä hänen viereensä lauteille istumaan. Sara alkoi hieroa rintojaan mekon päältä, ja kysyi pidätkö näistä? Kovasti, sain änkytettyä vastauksen. Saanko koittaa niitä? Jooh, Sara huohotti hieman ja huomasin kuinka hänen valkoisiin alkkareihinsa alkoi hiljalleen tulla märkä läiskä.
Siirryin lähemmäksi Saraa, joka näyttikin jo kiimaiselta. Suutelimme pitkään, ja samalla laitoin käteni hänen mekkonsa sisään ja aloin tunnustella hänen kiinteän pyöreitä rintojaan. Sara ynisi hiljaa kiihkoissaan. Laitoin toisen käteni hänen pikkuhousuihinsa, ja tunnustelin pimppiä, mikä oli jo ihan märkä.


Suutelimme vielä hetkisen, sitten Sara kävi makuulle parveen. Voihan kettu, ajattelin. Kävisikö haaveeni toteen? Sara veti mekkonsa kainaloihinsa, paljastaen samalla upean vartalonsa. Minulla pakotti jo boksereissa, riisuin Saran alushousut pois, aloin nuolemaan häntä, hänen kiimaista turvoksissa olevaa pilluaan. Hän oli ajellut itsensä melkein posliiniksi.
Sara ynisi kun jatkoin nuolemista. Hän piti silmät kiinni ja huohotti, hetken vielä jatkettuanne sai hän orgasmin, huohotus ja huuto sekoittuivat keskenään. Sara puristi reitensä ympärilleni ja erotin huokailun seasta sanat, "tahdon sinut sisälleni".
Ei täällä joku voi tulla, sanoin. Annoin vielä intohimoisen suudelman. Nousin ylös lähteäkseni, mutta Sara otti minua kädestä kiinni. Haluan nussia kanssasi. Mitäpä jos lämmitetään tämä sauna ja käydään uimassa, sitten saatan sinut aittaan. Sinne ei tule ketään, ja oven saa lukkoon.
Ilta kului, saunassa käytiin yhdessä, nyt Sara kuitenkin oli laittanut uimapuvun päälleen, jotta kukaan ei epäilisi mitään. Kuin ohimennen Sara suikkasi intohimoisen suudelman suoraan suulleni. Himotus kasvoi entisestään kun ilta alkoi huipentua kohden yötä. Kun saunomiset ja uimiset oli suoritettu, lähdimme Saran kanssa aitalle. Selitin meneväni katsomaan oliko aitassa kaikki tarpeellinen.


Menimme aittaan, lukitsin oven ja vedin verhot ikkunaan, sytytin katossa riippuvan vanhan myrskylyhdyn. Sara riisui heti uimapukunsa, ja minä farkkuni. Kumpikin oli alasti, kietouduimme toisiimme. Suutelimme, se tuntui kuin poltteelle.
Sara kävi selälleen makaamaan aitassa olevalle puusängylle, ja minä kömmin hänen viereensä. Aloin hiljalleen hieroa Saran ihania rintoja. Nännit kovettuivat, huokailut alkoivat. Nuolin ensiksi nännejä, pyöritin kieltäni niiden ympärillä, sitten suutelin vatsaa ja reisien sisäpintaa. Lopulta upotin kieleni hänen pilluunsa, aloin runkata sitä kielelläni ja nuolin. Tunsin huokailujen nautinnon yninän voimistuvan.
Tuu jo mun sisälle, Sara huohotti kun nuolin ja sormetin. Sara oli aivan märkänä, lopetin nuolemisen ja aloin etsiä farkkujeni taskusta kumia. Mitä sä räpläät, nussi jo mua. Etsin kortsua, totesin. Et sä tarvi, mulla on pillerit. No siirryin seisovan kullini kanssa Saran jalkoväliin ja aloin hitaan mutta rytmikkään nussimisen. Olin jo vähällä laueta muutaman työnnön jälkeen mutta kestin kuitenkin.
Sara huusi kovaäänisesti orgasmin kourissa, hetkisen jatkoin tästä asennosta. Sara halusi ratsastaa, joten kävin sänkyyn selin makaamaan, ja Sara tuli istumaan kullini päälle, hän on todella ihanan kireä, ja kullini oli taas räjähdyspisteessä. Hetkisen vielä Sara ratsasti, sitten hän sai todella voimakkaan orgasmin ja lysähti päälleni huohottaen. Saran pillu supisteli kullini ympärillä niin voimakkaasti että laukesin hänen sisäänsä.
Hetkisen siinä maattiin päällekkäin, Sara sai hengästyneenä sanotuksi, olet todella hyvä ja ihana. Mä haluan uusinnan. Kuule, en mä pysty heti sanoin. Sara vain katseli minua ja suuteli todella estottomasti. Sara sanoi, mä haluan olla sun kanssa nyt ja aina. Ei se taida käydä, kun se vähän niin kuin kielletty. Ja hitot, Sara totesi. Tunnen monta paria Ruotsissa jotka on naimisissa, ja on serkuksia.


No joo, mitäpä luulet mun ja sun porukoiden sanovan. Jos menisin edes vihjaamaan, että haluaisin sua. Takuulla tulee turpaan, jos sattuu vielä käsittelystä selvitä hengissä. No isäpuoli hyväksyy ainakin, kun sen oma sisko on veljensä serkun kanssa naimisissa. Kuulehan, aloitin. Ei ole kielletty toisen veljen serkkua naimasta, mutta me ollaan serkuksia samalta puolen.
Etkö kuitenkin tahtoisi, tenttasi Sara. Äsken panit mua, eikä se haitannut yhtään. No alistuin. Tahdon kyllä sinua, en ole koskaan tavannut ketään yhtä himokasta kuin sinä. Tunnustan että olen pennusta lähtien unelmoinut sinusta ja joskus kuvitellut sinut alasti edessäni.
Minä olen usein ajatellut sinua sisälläni, kun masturboin. Muistatko kun olin täällä viimeksi kesää viettämässä? Muistan (ei sitä voi unohtaa), en saanut silmiäni irti sinusta, katselin salaa saunan takaa kun olit uimassa, ja salaa haistelin sun pikkupöksyjä kun olit vaihtanut uimavaatteet.
Tiedän sara sanoi, näin sinut kun kävit muka puita lisäämässä saunaan. Ja minäkin tunnustan, pöllin sun bokserit kun olit uimassa. Ne tuoksuivat niin ihanan miehiselle. Masterboin sinä iltana ainakin viisi kertaa. Halusin sua jo tuolloin. Mutta sitten Mutsi löysi kotona mun tavaroista sun bokserit. Arvaa mikä selitysten tulva siitä seurasi. Mutsi epäili kaikenlaista. Mutta isäpuoli sanoi vain, että normi tyttö olen kun olen kiinnostunut pojista.
Sulla seisoo taas, Sara sanoi. Joo noi sun rivot jutut kiihottaa. Tahdon että nussit mua pyllyyn, olen aina halunnut että panet mua sinne. Mistä mä teen liukkaria, tuskin peppusi tykkää jos työnnyn sinne suoraan. Sara sanoi, mun laukussa on, ostin laivalta. Siellä ei kukaan tunne, ja mulla on erikoisvahvoja kortsuja, hain niitä pornokaupasta, ne kestävät dildon kanssa pyllyssä.
Oletko useinkin masturboinut pyllyyn, kysyin. Joskus, mutta ei se ole oikein kivaa kovan dildon kanssa. Haluathan sä? Sara kysyi vähän pelokkaan kuuloisena. Joo, en mä yleensä tee semmoista, mutta sinun kanssasi teen.


Oletko ollut monenkin kanssa? Yhden kanssa, mutta ei se halunnut sisälle. Ollaan tasoissa Sara sanoi. Olen minäkin hetken yhden kanssa, mutta ei se osannut mitään, annoin pökkiä jalkoväliin, se tuli miltei heti.
Löysitkö ne kortsut ja liukkarin, Sara kysyi. Joo, ja aloin sovittamaan erikoisvahvaa kondomia kullini päälle, ja aloin rasvaamaan Saran ihanaa peppua. Tunsin kuinka hänen pepun lihakset kiristivät kun levitin runsaasti liukkaria reikään ja sormetin sitä. Hiljalleen kaksi sormea mahtui sisään, sitten kolme. Lisäsin vielä hiukan liukkaria, ja levitin kortsun päälle myös liukkaria.
Aloin varovaisesti työntymään Saran peppuun, sentti sentiltä kulli upposi peppuun, Sara voihki aivan extasissa. Olin Saran takana polvillani ja samalla kun survoin kulliani peppuun, hieroin toisella kädellä saran ihania rintoja, ja toisella klitorista, huokaukset ja huudot olivat voimakkaat. Tunsin kuinka pepun lihakset supistelivat kullini ympärillä, ja taas oli orgasmi hiipimässä, mutta en halunnut tulla vielä. Sara sai todella rajun orgasmin, hän värisi ja huusi kiemurteli todella voimakkaan orgasmin kourissa. Huohotin itsekin. Survoin kulliani yhä kiihtyvämmällä tahdilla, ja hetkisen kuluttua alkoi tuntua että pian tulee, en olisi halunnut laueta vielä, mutta en voinut sille mitään. Sara sai uuden ja entistä rajumman orgasmin, enkä enää kyennyt pidättelemään mällejäni, pepun lihasten supistellessa kullini ympärillä, vaan laukesin huohottaen ja uristen. Sara oli niin hengästynyt ja kiimainen ettei saanut puhutuksi hetkeen mitään. Vedin vielä puolijäykän kullin pois pepusta, ja vedin kondomin pois. Sara kääntyi nyt minuun päin, ja sanaakaan sanomatta upotti minut todella kuumiin ja intohimoisiin suudelmiin, kunnes kumpikin nukahdimme päällekkäin alasti samaan sänkyyn.


Aamulla tuli kiire lähteä aitasta, ettei kukaan vaan sattuisi huomaamaan että olimme viettäneet kiihkeän yön yhdessä serkkuni Saran kanssa. Menin vajaan ja käynnistin traktorin, ja lähdin pellolle, kuin jotain tehdäkseni. Mutta kauas en ehtinyt, kun viittilöiminen alkoi, porukat ihmettelivät, mihin olen menossa traktorilla näin aikaisin. Kunhan käyn katsomassa pellolla, totesin.
Et ollu kämpässä viime yönä, missä olit? No mikä kolmannen asteen kuulustelu tämä nyt on, kyselin hiukan tuntien häpeää, mutta samalla ihania väreitä viimeöisestä sessiosta Saran kanssa. Ei kun et ollut illalla grillaamassakaan, ja mikähän sille Saralle tuli eilen, kun niin aikaisin lähti nukkumaan. No olisiko tuo matkasta väsynyt, sanoin. Niin joo voihan se niinkin olla. No, mun täytyy nyt mennä. On vähän asioita kylillä. Et kai traktorilla sinne meinaa mennä? Niin joo, katsos en huomannutkaan, muka teeskentelin.
Taidat olla kipeä, kun noin outo olet. No en ole, olin vain ajatuksissani. Joko tämä kuulustelu riittää? No mene sitten. Käy muuten herättämässä Sara, aamupala on kohta valmista. Se sopi mainiosti, hämäys tällä kerralla meni läpi. Ajoin traktorin takasin vajaan, ja lähdin herättelemään Saraa. hän oli suloinen näky, suutelin häntä poskelle, ja kaulalle, tyttö raottikin silmiään, mitä kello on. Tulee kohta 10. Joo, mua väsyttäisi vielä, tuletko mun viereeni nukkumaan? Ei taida uskaltaa, totesin, mutsi saattaa epäillä jotakin. Lupasin vain käydä herättämässä sinut aamupalalle.
Nyt tyttö oli jo täysin hereillä. Ei kai se eilinen ollut vain pelkkää sattumaa, mä oikeasti tahdon sinua. Joo niin minäkin, mutta tämä on vähän paha tilanne. Mentäisiinkö illalla kaksin leffaan, en ole päässyt pitkään aikaan. Joo miksi ei. Saadaan hyvä veruke mennä kylille ihan kahdestaan.
Aamupala oli runsas, syötiin paahtoleipää, ja juotiin kahvia. Sara katseli vähän väliä minua sivusilmällä. Pitäiskö tänään ruveta ajamaan niitä tuulenkaatoja, jotka on tehty. Kuin aiheenvaihdos, kesken sanomattoman lauseen. Se olis hyvä. No Sara, aloitin, tahdotko tulla mukaan, kokeilemaan traktoria. Siitä onkin aikaa kun olen päässyt semmoista koittamaan, Sara sanoi. Mä lähden mielelläni. Jussikin oli herännyt, ja tahtoi kovasti mukaan.


Olet kuules vielä liian nuori metsätyöhön. Mut haluan. No tulet sitten päivempänä porukoiden kanssa. Saatte kasata latvapuita ja isompia oksia. Suunnattiin askeleet kohden vajaa, Traktori olikin jo valmiina, Autoin saran hyttiin. Käännä tosta avaimesta virrat päälle, neuvoin. Sitten painat tosta napista, Miksi sara kyseli. No kun moottori on kylmä, pitää hehkuttaa, Dieseli ei muuten lähde käyntiin. Kun kuulet napsahduksen lopeta painaminen. Sitten väännä tuosta avaimesta kunnes moottori käynnistyy.
Samalla kun selitin traktorin käynnistystä, en voinut ihailla saran upeita muotoja, mitkä tulivat esiin, vaikka olinkin lainannut hänelle vanhat verkkarit ja puseron. Ne olivat löysähköt, mutta silti muodot näkyivät. Tunsin kuinka mieleni vaelteli vieläkin edellisyön tapahtumissa. Traktori käynnistyi. No niin, sanoin. Painat tuon polkimen lattiaan, ja työnnät tuon kepin eteen. Ja sitten nostat polkimen hitaasti ylös ja annat hieman kierroksia moottorille, paina tuota pitkää poljinta.
Sara osasi hyvin. Ja ilme oli mielenkiintoinen. Tämän ajaminen on yhtä helppoa kun polkupyörällä. Sen kun muistaa että painaa vain sen verran kierroksia moottoriin, että nopeus on hyvä, ja että pystyy hallitsemaan traktorin. Katselin taas kuinka löysän paidan kauluksen avoimesta aukosta näkyi vilaus Saran ihanista rinnoista.
Pääsimme metsän reunaan. Pysäytäs hetkeksi. Miksi, sara kysyi, eihän olla vielä perillä. Joo ei, mutta pitää laittaa neliveto päälle, metsässä ei muuten päästä mihinkään. (olisihan sen saanut päälle pysähtymättäkin. ) Mutta halusin Samalla hieroa Saran ihania rintoja, jotka olivat kuin tarjottimella. Vedä tuo kahva ylös, sanoin, ja osoitin lattiatilassa olevaa kahvaa. Sara kumartui ja veti kahvaa, samalla kouraisin takaapäin kiinni hänen ihaniin rintoihinsa, ja puristin.
Sara käänsi päätään, ja silmät kavalsivat kaiken, hänkin oli kiimainen. Ihanaa huokaisi Sara, voitaisko me vain panna tässä ja nyt. Kuules, ei se taida käydä, pitää alkaa töihinkin. No mutta itse alat kiihottaa mua. Suudeltiin todella pitkään. Intohimo oli vähällä saada vallan. Jatkettiin metsään. Nousin ulos traktorista, ja aloin käynnistää moottorisahaa. Mäkin haluun koittaa, sara sanoi. Kuuleppas nyt tyttöseni, tämä on miesten työkalu, joka on aivan liian raju noin hentoiselle tytölle. Sanonko mikä on rajua, sara kiivastui.


No hyvä on sitten, sanoin. Näytin miten moottorisaha toimii. Sara olikin odotettua taitavampi, hyvä piirre naisessa ajattelin kun hän kumarteli runkoa karsien, en voinut olla katselematta hänen ihania pyllynsä muotoja.
Kun runko oli karsittu, istuimme sille, ja katselimme toisiamme. Aamun viileys alkoi hiljalleen metsästä haihtua, ja lämpötila alkoi nousta. Hetkisen kuluttua Sara hivuttautui lähemmäs, ja kietoi kädet kaulaani ja alkoi suutelemaan todella kiihkeästi. Hetken olin hätää kärsimässä, tytön kuumat suudelmat polttivat tulen lailla huulillani, poskillani, kaulassani. Intohimomme vain lisääntyivät. Kohta en voisi halujani enää hillitä.


Jatkettasiko taas, sanoin. Kasaa sä nöi oksat niin mä pätkin tän puun. Näin tehtiinkin. Sitten vielä pari muutakin puuta. Päivä alkoi olla jo puolessa, olisiko kahvitunnin aika. Joo se sopii. Lähdettiin traktorilla metsästä. Pidä kiinni sanoin, ja vaihdoin ison vaihteen päälle ja annoin kunnolla kierroksia. Tuota pikaa olimme vajalla.
Käytiin juomassa kahvit, ja sitten Sara tahtoi ehdottomasti että on pidettävä siesta. No mikäs siinä sitten. Puut metsästä ei karkaisi mihinkään. Kävelimme lähes huomaamatta käsikkäin aitalle, onneksi kukaan ei siihen kiinnittänyt huomiota. Aitassa sara riisui kiireesti vaatteet pois, ylle jäivät vain alusvaatteet.
Minäkin heitin kamppeet nurkkaan, ja kävin Saran viereen makaamaan. Hetken vain katselimme toisiamme, kunnes Sara teki aloitteen, ja kävi kimppuuni, kuin yleinen syyttäjä. Hetkeen en tahtonut saada henkeä, kun kiihkeät ja kuumat suudelmat tukkivat huuleni. Hetkisen suudeltuamme, risuin Saran päällä vielä olevat pikkuhousut pois. Ne olivat ihan kosteat. Aloitin nuolemalla reisien sisäpintaa, ja siitä hivuttauduin kohden pillua. Nuolin hitaasti ja pitkin vedoin klitorista, välillä upotin kieleni pilluun. Nautinnon huokailut alkoivat jo kuulua. Jatkoin käsittelyä, ja samalla aloin hitaasti mutta varmasti pyöritellä rintoja, jotka kovettuivat.


Hetkisen vielä jatkoin, sitten en enää pystynyt himojani pidättämään. Riisuin bokserit pois. Sara tarttui kovaan kyrpääni kiinni, ja runkkasi sitä hiljalleen, välillä nuolaisi terskaa. Olin kuin taivaissa, pelkäsin että tulen kohta. Hetkisen kuluttua en voinut enää hillitä tuntemuksiani, vaan työnsin Saran sänkyyn makaamaan, ja aloin sovittelemaan kulliani hänen pilluunsa. Hetken työntelin ihan rauhallisesti, kunnes himot yltyivät niin voimakkaiksi että pelkäsin jo laukeavani, mutta kuin ihmeenkaupalla kestin. Kullini tuntui kovettuvan entisestään, taoin sen mitä kiimainen mies vain kykenee, sara huohotti ja huuti melkein täyttä kurkkua kiihkoissaan. Enkä itsekkään pystynyt ähkimistäni pidätellä. Hetkisen vielä ja Sara sai voimakkaan orgasmin ja minäkin laukesin hänen ihanaan pilluunsa. Spermaa pulppusi, eikä loppua meinannut tulla


Kumpikin rojahti sänkyyn voipuneina ja nukahdimme. Jokusen tunnin kuluttua heräsin, ja katsoin kelloa, hups, sehän on kohta neljä. Helkkari, nyt alkaa tulla kiirus. Nousin ylös, Sara näytti nukkuvan yhä sikeästi, suukotin häntä pikaisesti muutaman kerran poskelle, aloin pukeutua.
Hetkisenkuluttua tyttö heräsikin, ilmeisesti olin kolistellut vaatteita pukiessani ja etsiessäni. Vaistomaisesti vilkaisin ikkunaverhon raosta, helkkari mutsi on tulossa, äkkiä vaatteet nyt päälle. Muuten tulee tupenrapinat. Sara alkoikin kiireesti pukeutua, hän puki napapaidan ja farkkushortsit.
Ovelta kuului koputus, Mikä te oikein touhuatte siellä. Kuin niin melkein yhteen ääneen huudettiin. No kun ette ole metsässä. Tulin katsomaan vain onko Saralla kaikki kunnossa. Kaikki hyvin hän vakuutti. Sara oli juuri saanut vaatteet päälle, joten avasin oven.
No niin mitä teet täällä, alkoi mutsi tivaamaan, selitin sille, että olin unohtunut juttelemaan Saran kanssa sen ruotsissa olleista opinnoista, ja lupasin auttaa etsimään sitä työtä/harjoittelupaikkaa syksyksi. Jaa vai niin, mutsi totesi, kuitenkin hieman epäileväisesti.
Niin voisinhan tästä lähtee tekemään vielä muutaman puun. Menisitkö mutsin kanssa, jos sillä olisi sulle hiukan naisellisempia töitä, kun metsähommat. Lähdettiin, minä vajalle, ja Sara mutsini kanssa taloon. Sivusilmällä näin että kiihkeä katse yhä paistoi Saran silmissä. Ehkä illalla sitten elokuvien jälkeen jossakin sivutiellä autossa…


Palautetta saa antaa. kotisivu.palaute@gmail.com

© copyright saarinen2015

Takaisin Sisällysluetteloon

web counter
web counter