Syksyinen kuutamoilta

 

Istuin rappusilla ja katselin kuinka kuu purjehti pilvien lomitse. Se oli melkein täysi. Mietin, tästä taitaa tulla jälleen yksi uneton yö. Haaveissani mietin, mitä mahtaa kuulua Saralle?. Oltiin viimeksi nähty viikko sitten, ja ikävä alkoi olla. Otin takin taskusta tupakan ja sytytin, polttelin kaikessa rauhassa, kun puhelin alkoi soimaan. Twinpeaksin tunnussävelmä helähti ilmoille.
Vastasin, Sara kysyi mitä teen. Vastasin istuvani rappusilla tuiottamassa kuuta ja ajattelevani sinua. Toisessapäässä oli hetken hiljaista, sitten sara sanoi, Että hänellä on niin kova ikävä että, vatsaan koskee. Hetkisen juteltuamme kaikenlaista, Sara pyysi minua tulemaan luokseen.
Myönnyin. Sara on noin 165 cm pitkä, hänellä on ruskeahkot hiukset ja sinertävän vihervät silmät. Vartalo on sopusuhtainen, rinnat pyöreät mutta ei liian isot. Lähdin Saran luo. Auto oli vanha 142 Volvo vikojakin alkoi olemaan omiin tarpeisiin. Auto ei ollut yhteistyöhaluinen, se ei suostunut starttaamaan, onneksi olin parkkeerannut ylämäkeen, joten pieni vauhti auttoi, ja auto käynnistyi.


Ajellessani avasin radion, se oli suomipop kanavalla, sieltä tuli yöradiota. Maisemat vaihtuivat ja mietin, mitähän Saralla mahtaa olla yllään. Toivottavasti vain pelkkä yöpaita. Polte alkoi tuntua nivusissa, kun kuvittelin Saran seksikkäissä alusvaatteissa.
Auto olkoi temppuilla, nyki ja ryki. Mikäs tähän nyt tuli, ajoin tien sivuun ja auto sammui. Avasin konepellin, pimeässä oli vaikea löytää vikaa, onneksi hansikaskotelossa oli taskulamppu. Vika löytyikin, puolan johto oli päässyt löystymään. No sain johdon takaisin kiinni, ja löysin vielä roudarin teippiä, millä kiristin johdon, ettei se hyppäisi tärinästä enää pois paikaltaan. Auto käynnistyi, ja matka jatkui.
Sara asui tuolloin opiskelujensa takia viikot toisella paikkakunnalla, joten sinne matkani nyt kävi. Puhelin alkoi jälleen soimaan, vastasin, Sara kyseli missä olen. No tästä vielä reilut 30 kilsaa jälellä. No toisitko kioskilta Maitoa. Eiköhän tuo järjesty tuumasin, ja lopetin puhelun.
Hetkisen ajeltuani kaivoin tupakan, ja kiskoin savut. Taajama lähestyi, katuvaloit lähestyivät, joten vaihdoin lyhyet valot. Ajatukseni palasivat taas Saraan, tuo kuvan kanis enkeli. Kuva oli syöpynyt verkkokalvoilleni, ja hetkeen en tiennyt mistään muusta mitään.
Poikkesin kioskille, ja hain maitoa, samalla nappasin suklaata. Ajelin lähikortteelin ympäri ja parkkeerasin kerrostalon pihalle, ja menin rappuun. Soitin Saran ovikelloa.
Hetkeen ei kuulunut mitään, sitten Sara tuli avaamaan oven, Yllään hänellä oli pitkähkö silkkinen vaalea yöpaita, ja jaloissa villasukat. Olohuoneesta kantautui tv:n hiljainen pajatus


Sara hyppäsi heti syliini ja alkoi suudella. Vastasin takaisin intohimoisiin suudelmiin. Vedin oven kiinni ja laskin kassin kädestäni eteisen lattialle, sitten riisuin takin. Sara oli jo laittanut kaiken valmiiksi. Olohuoneessa oli hämärää, koska valot oli sammutettu, ja pöydällä paloi kynttilöitä.
Tunnelma oli kiihoittava. Hetkeen ei tapahtunut muuta kuin suutelun ääniä, kun suutelimme toisiamme eteisen ja olohoneen välillä kiihkeästi.
Ohjasin Saran sohvalle, ja napsautin kaukosäätimestä tv:n kiinni. Hivutin käteni Saran yöpaidan alle, hänellä oli yllään rintaliivit, jotka suudelmien lomassa availin paidan alla, annoin niiden pudota alas. Ei puhuttu mitään, katseet riittivät. Sara suuteli yhä kiihkeämmin ja takertui yhä tiukemmin kiinni minuun. Sain hädintuskin vedettyä henkeä, kiihkeiden suudelmien lomassa. Ajatukset tanssivsat gongaa päässä ja tunteet olivat yhtä mylläkkää. Kiimainen naisen katse silmissäni poltti kuin tuli. Hetkisen kuluttua en enää voinut vastustaa himojani, vaan riisuin Saran yöpaidan kokonaan pois, ja aloin suutelemaan ihania rintoja. Pyörittelin kielellä nännejä, huokaukset alkoivat kuulumaan hämärässä ja melkein hiljaisessa huoneessa.


Jatkoin nuolemista siirtyen vähitellen alemmas, Sara kävi kuumana, enkä itsekään kovin viileä ollut. Heitin puseroni pois, koska kiima aiheutti miltei hien pintaan. Siirryin suutelemaan vatsaa, napaa, sitten reisiä ja lähemmäs klitorista. Housuja Saralla ei ollut. Omat farkut alkoivat etumuksesta kirisatää ikävästi, joten riisuin ne pois. Nyt vaihtuivat osat, ja Sara alkoi hyväillä minua. Nuoli mahaani, ja kaivoi kovan kapulani boksereista esiin, ja otti sen suuhunsa, ja alkoi imuttamaan sitä. Olin vähällä jo ruiskia spermat hänen ihanan samettiseen suuhunsa, mutta kestin kuin mies.
Tovi vierähti, sitten kaadoin Saran sohvalle makaamaan, ja levitin hänen reitensä, ja aloin hitaasti kuin kissa nuolemaan hänen lemmen mehujaan. Nuolin klitorista antaumuksella, yninä ja nautinnon huokailut alkoivat kuulua yhä selvemmin. Sovitin varovaisesti pari sormea hänen sisäänsä, ja aloitin työntelemään niitä edestakaisin, samalla nuolin klitorista, huokaukset muuttuivat miltei huudoksi. Tätä jatkoimme kunnes Sara sai orgasmin, ja pillunlihakset nykivät ja pusertivat sormiani ja pillun mehut valuivat pitkin naamaani


Päätin että sormetus ja nuoleminen saisivat riittää. Aloin sovittelemaan jäykkää kapulaani Saran kireähköön pilluun. Työntelin voimakkain pitkin vedoin, kunnes kiima valtasi minut, ja aloin panna olan takaa, hetkeen ei muuta kuulunut kuin huokailut ja läiske. Sitten Sara sai rähähtävän orgasmin ja kiemurteli allani. Jatkoin vielä hetkisen, kunnes en enää pystynyt pitämään himojani kurissa, ja panin viimeisen loppukirin vauhtiin, panin antaumuksella, ja ei aikaakaan kun laukesin Saran sisään mällit, ja lysähdin hengästyneenä ja hikisenä hänen viereensä sohvalle.
Tuntui ihanalta, Sai Sara sanotuksi vieläkin puoliksi hengästyneenä. En pystynyt sanomaan mitään, huohotukseni ei ollut vielä tasaantunut, ja hiki helmeili otsallani. Onneksi ei tarvinnutkaan puhua, Sara sanoi että käy suihkussa ja keittää sitten teetä. Sanoin käyväni kanssa suihkussa, mutta voin odottaa hänen käyvän ensiksi. Se ei ollut tarpeen, sillä Sara tahtoi minut samaan aikaan suihkuun.


Aloin pesemään Saraa suihkussa, mutta välillä kädet eksyivät hieromaan rintoja, jotka nyt oli saipuasta liukkaita, ja välillä pillunkarvoitusta, käteni hyväii Saraa, ja sara hieroi puolijäykkää munaani. Aloin hiljalleen olla iskussa taas, ja Sara kumartui alemmas ja otti jo melkein kovana seisovan munani imemisen, taju oli lähteä, niin satumaiselle se tuntui. En uskaltanut avata silmiäni, ettei kiihotus saa minua valtaansa, ja laukeamaan vielä. Sara imi ja runkkasi munaani oikein urakalla, nyt on pakko lopettaa, etten laukea tuumin. Sanoin, että voisitko hetkeksi lopettaa, kohta tulee. Sara vaan ynisi jotakin muna melkein kokonaan suussaan. Nyt napsahti, silmissä sumeni hetkeksi, ja mällit tuli Saran pehmeään ihanan imevään suuhun.


Pesimme hetkenkuluttua loppuun, ja menin olohuoneen sohvalle odottamaan, kun sara toi teetä. Istuimme siinä hämärässä kynttilänvalossa ja katselimme toisiamme. Sara rikkoi lopulta hiljaisuuden, ja sanoi; Haluan uusinnan. No mikäs siinä auttoi, muu. Menimme makuuhuoneeseen, Sara kävi sängylle makuulle, ja levitti jalkansa, tarjoten herkkupalansa kuin tarjottimella eteeni. Rupesin nuolemaan voimakkain pitkin vedoin Saran pillua. Voihke ja huokailut alkoivat jälleen. Kohta munani oli täydessä latauksessa, ja siirryimme esileikeistä itse aasiaan. Tätä kesti jonkinaikaa, ennenkuin vaihdoimme asentoa. Sara alkoi ratsastaa, se jos mikään sai viimeisetkin mehut liikkeelle, vaikka olin viikon ollut melkein selibaatissa. Ei kuntoni kestänyt kuin kolme kierrosta. Kullini oli ihan turtana. Laukesimme molemmat äänekkäästi huohottaen toistemme viereen ja nukahdin...


Palautetta saa antaa. kotisivu.palaute@gmail.com

© copyright saarinen2015

Takaisin Sisällysluetteloon

web counter
web counter