NAAPURIN SUSANNA

 

Istuin olohuoneen pöydän ääressä juomassa kahvia, kun yllättäen ovikello soi. Mietin, kuka mahtaa häiritä mun sunnuntai päivääni. Menin avaamaan. Naapurin Susanna siellä oli.
– Moi, olisiko sulla aikaa vähän auttaa mua, pesukone ei toimi.
Olen jo pitkään tuntenut Susannan, mutta en koskaan ole osannut kuvitella, millaista himokasta ja herkullista ajanviettoa voisi olla hänen kanssaan.
– Joo, ei mulla ole mihinkään kiire, onhan nyt sunnuntai.
Susanna on noin 175 cm. Pitkä, tummat pitkät hiukset ulottuvat olkapäille asti. Silmät ovat sinisen vihertävät, huulten kaari on houkutteleva. Nyt ne vetäytyivät pieneen kysyvään hymyyn.
– Tule sisälle, ottaisitko kahvia, olisi juuri keitettyä.
– Joo, en ole ehtinyt juomaan.
Katselin Susannaa sivusilmällä, kun lampsin keittiöön hakemaan kahvia. Yllään Susannalla oli ohut silkkinen pusero, mikä korosti hänen muotojaan.
Toin kahvin. Istuimme sohvalla vierekkäin. Näin heti Susannan silmistä, että pelkkä pesukoneen korjaus tuskin oli pääasiallinen tarkoitus.


– Käyn hakemassa työkalupakin sanoin.
– Etkö voisi odottaa hetkisen, Susanna sanoi. Eipä siinä juuri sanoja tarvittukaan, Susanna riisui puseronsa pois. Jaloissa ei ollut kuin ohuet, miltei läpinäkyvät voimistelu verkkarit. Itselläni ei ollut kuin lyhythihainen T-paita ja verkkarit.
Susannan paidan alta paljastui kireä toppi. Suutelin kii8hkeästi, Ja tunsin kuinka verkkareideni etumus alkoi pullottamaan.
Hetken vielä suudeltuamme, käteni hakeutui Susannan haarojen väliin, ja aloin puristella sitä. Toinen käsi hakeutui kireän topin alle ja aloin puristelemaan nyt jo kovia rintoja.
Huokailut alkoivat kuulua entistä voimakkaampina. Susannan verkkareiden etumus alkoi kostumaan ja itselläni kulli oli niin kovana, että pakotti. Hetken vielä jatkoimme suutelua ja hyväilyjä.
– Älä lopeta, kuului komento. Mä saan...
Samassa tunsin kun Susannan vartalo jännittyi ja värisi. Suutelin Susannan täyteläisiä huulia kiihkoissani. Riisuin T-paidan ja verkkarit, sitten riisuin Susannan. Olimme kumpainenkin ihan alastonna.
– Nuole mua, kuului komento. Työnsin Susannan sohvalle selälleen, ja levitin hänen jalkansa.
Nuolin hänen ihanaa pillua, nesteet valuivat pitkin kasvojani, huokailut vain voimistuivat. Hetken vielä jatkettuani, sai Susanna entistä voimakkaamman orgasmin.
– Mä tahdon että panet mua pyllyyn.
– Mulla ei oo kortsuja, eikä liukkaria.


– Ei se haittaa, tuu mun luo, mulla on.
– Entäs se pesukone, kysyin?
– Unohda nyt jo se pesukone, meillä on nyt parempaakin tekemistä.
– Okei. Puettiin vaatteet päälle ja lähdettiin kohden Susannan asuntoa. Kun ulko-ovi kilahti kiinni, Susanna riisui itsensä alasti, enkä itsekään aikaillut vaan olin heti valmis, seiväs sojossa, kuin parempikin ritari.
Susanna kaivoi yöpöytänsä laatikosta paketin kortsuja ja tuubin liukuvoidetta. Susanna kävi vatsalleen makaamaan sängylle. Otin liukuvoiteen ja aloin rasvaamaan Susannan peppua.
– Just noin, kuului kommentti. Työnny jo mun sisään.
Sovitin kortsun, aloitin hitaan mutta määrätietoisen työntymisen peppuun. Kauaa ei tarvinnut odotella kun paine kävi sietämättömäksi, pepun kiihottava puristus oli jotakin sanoin kuvaamatonta. Kuulin etäisesti kun Susanna sai orgasmin ja samassa sain itsekin. Laukesin peppuun ähkien. Puristus oli tosi voimakas, ja vedin puolijäykän kyrvän ulos pepusta ja heitin likaisen kortsun lattialle.
– Se oli todella ihanaa, Susanna sanoi. Tahdon että panet mua.
– Muuten kyllä, mutta en ihan heti pysty, sanoin.
– Ei ongelmaa, sanoi Susanna. Syö tämä pilleri.
– Mitä hittoa se on? Ei kai vaan joku huume.
– Ei se ole vaarallinen, se auttaa kestämään ja pitää kestoa yllä.
Vaikutus alkoi melkein heti. Seisokki oli voimakas, tunsin kuinka kullini oli kovempi kuin koskaan.


– Mene makuulle, haluan ratsastaa, Susanna sanoi ja työnsi minut sänkyyn makaamaan.
Kivikova kullini upposi Susannan kuumaan ja märkään pilluun. Nautinnon huudot ja pillun litinä täyttivät makuuhuoneen. Ei kovinkaan kauaa kestänyt, kun Susanna sai voimakkaan orgasmin, pillu supisteli kovan kullini ympärillä. Kiihotus oli valtaisa, ja tunsin että pian tulisin, mutta ihme pilleri olikin eri mieltä asiasta ja kesto jatkui.
– Tahdon panna sua takaapäin. Sain huohotukseltani sanottua. Vaihdettiin asentoa. Panin kuin kani konsanaan, hiki valui virtanaan, ja jälleen tunne laukeamisesta yltyi, mutta jatkoin. Susanna laukesi, nyt miltei suoraa huutoa huutaen.


Ajattelin että kohta tulee, mutta ei. Laukeaminen tuntui kestävän. Vaihdettiin jälleen asentoa, nyt Susanna kävi selin makuulle, ja kahmin hänen hoikat jalat kainaloihini, ja panin kuin viimeistä päivää, tungin kullia pilluun. Tunne jälleen yltyi, kohta tulee. Kiihdytin tahtia entisestään. Sitten tunne oli kuin potku perseelle, mällit tulivat Susannan ihanan imevään pilluun. Samassa Susanna laukesi myöskin, ja kirkui ja huuti. Hän puristi lujaa jaloillaan kylkiäni, ja pelkäsin kylkiluideni murtuvan.
Hetkisen kuluttua heräsin, tai luulin niin ainakin. Taju oli lähtenyt. Kuulin, miten vesi lorisi, Susanna oli suihkussa. Hetkisen kuluttua oven suussa seisoi Susanna, pelkässä kylpytakissa ja tukka märkänä.


– Olet näemmä toipunut. Susanna sanoi, ja hänen huulillaan oli pieni hymynkare.
– Hän, sain sanottua, kuinka niin toipunut?
– Sulla taisi mennä taju, olet nukkunut monta tuntia.
– Onko kaikki tää ollut unta? Mutta missä mun vaatteet on.
– Et sä mitään vaatteita tarvitse, ota nyt vaan rennosti.
– Mä muista muuta kun että tulin sun luo. Susanna naurahti, ja näin pilkkeen silmänurkassa.
– Otatko kahvia? Se ei ollut unta, me rakasteltiin ja täytyy sanoa, että hyvältä tuntuu.
– Jos mä käyn sitten kanssa suihkussa, voisin sitten ottaa sitä kahvia. Suihkuun päästyäni, en voinut uskoa asioita todeksi. Hetkisen kuluttua kylpyhuoneen ovi avautui, ja Susanna tuli sisään kylpyhuoneeseen. Nielaisin, upea vartalo, kiinteät ja terhakkaat rinnat painuivat rintaani vasten. Suutelimme kiihkeästi, ja tunsin kuinka kullini alkoi nytkähdellä.
– Kuule, mä haluan uusinnan.
– No käyhän se, mutta ei sitten mitään pillereitä enää, pitää huomenna mennä töihin.
– Sä muistit sittenkin, hymyili Susanna...

Muistakaa, jos joudutte naapurinne pesukonetta korjaamaan, että näinkin voi käydä.


Palautetta saa antaa. kotisivu.palaute@gmail.com

© copyright saarinen2016

Takaisin Sisällysluetteloon

web counter
web counter