Marin himokas harrastus 0sa 3

 

Edellinen osa päättyi siihen, kun heräsin Latex-asuisen Marin vierestä...
Kun olin tyydyttänyt Marin tarpeet, ja myös omani aamu-session, päätin, että olisi hyvä käydä suihkussa virkistäytymässä. Mari tahtoi välttämättä tulla samaan suihkuun, eihän minulla ollut mitään sitä vastaankaan.
Seksikäs nainen, kuinka voisi olla olematta kiinnostunut hänestä. Impotentillakin olisi seissyt. Suihkussa pesin Marin, ja hieroin reilusti saippuaa pilluun ja peppuun. Muodot olivat kuin unelmista, ja fantasia alkoi pyöriä päässäni, kuin leffaa. Peseydyttyämme, Mari keitti kahvia ja teki voileipiä. Jos en olisi saanut tarpeeksi Marista silmänruokana, pelkät voileivät tuskin olisivat riittäneet täyttämään energia vajettani. Kuitenkin vietimme aamu-päivän pelkästään katsomalla Videon, minkä olin Marista kuvannut. Tehdään sopimus myynnistä, Mari aloitti. Ok. Soitan pari puhelua ja katsotaan kumpi, tarjoaa enemmän. Jasonproduction tai voimaporno.


Päädyimme Jasonproductioon. Lähetän heille demon, katsotaan sitten, mikä on tilanne. Olisi mulla pari ulkomaalaista paikkaa vielä. Tukholmassa on mulla vielä kontakteja. Joten ei tarvi tyytyä pelkästään kotimaan markkinoihin. Mari alkoi punastua, ja tuumi, että ei ole varma onko hänen esityksestään ulkomaan markkinoille. Sanoin, katsotaan nyt ihan rauhassa. Mutta miten olisi alustavan sopimuksen päälle pieni sessio. Mari katsoi minua hetkisen, ja sanoi. Luulin jo ettei sinua kiinnostaisi enää.
Käyn vähän valmistautumassa, odottaisitko täällä olohuoneessa? Käyhän se, totesin. Ajattelin, mitähän Marilla mahtaa olla nyt mielessä. Se selvisikin tuota pikaa. Mari oli laittanut ylleen seksikkään alusasu setin. Valkoinen Toppi, Stringit ja Mustat Stay up - sukat. Kun katselin Marin hoikkaa mutta samalla muodokasta vartaloa, housuissani alkoi tulla äkkiä ahdasta. Mari istui viereeni sohvalle, aloimme heti suudella toisiamme kiihkeästi.


Käteni hakeutuivat Marin topin alle, ja aloin hyväilemään hänen kiinteitä rintojaan. Poskilla paloi punaiset läikät, ja ilme oli nautinnollinen. Siirryin pikkuhiljaa alemmas, hieroin vatsaa, siitä sitten polviin ja vähitellen jalkoväliin. Hieroin housujen läpi Marin pillua, mikä aiheutti sen, että housut kastuivat, tunsin selvästi miten Marin pillu alkoi turvota, sormieni hyväillessä sitä. Liuvutin käteni hänen stringien sisään, jatkoin hieromista, samalla kumarruin lähemmäs, ja suutelin kiimaista ja niin ahnasta suuta.
Hetkisen kuluttua tunsin sormissani, miten Mari sai orgasmin ja nesteitä valui. Käteni oli jo aivan märkänä eritteistä. Hetkisen vielä jatkoin kunnes Mari otti kiinni kädestäni ja pyysi, ota mut nyt. Minulla meni hetki tajuta, mitä hän tarkoitti. Riisuin vikkelästi Marin topin ja stringit pois, ja vedin pois omat pokserit. Kullini seisoi jo kovana kiimasta ja Marin huokailuista. Käänsin hänet sohvalle selin makuulle, ja työnsin kovan kyrpäni hänen satumaisen ihanaan pilluunsa, aloitin panemisen, ensin hitaita työntöjä, välillä kovempia ja nopeampia. Mari huohotti ja huuti yhtenään nautinnosta. Vaihdettiin asentoa, Mari tuli syliini istumaan ja hieroin samalla hänen jumalaisen ihania rintojaan. Olin vähällä jo laueta hänen ihanaisen imevään pilluunsa, mutta sain kun sainkin pitkitettyä laukeamistani.


Pidin tiukasti Marista kiinni ja annoin hänelle vielä intohimoisen suudelman. Hän puristi minua reisillään. Kannoin hänet makuuhuoneeseen, ja laskin sängylle selälleen. ottaen hänen jaloistaan kiinni, ja nostin ne olkapäilleni. Nyt taoin kuin viimeistä päivää, muutama voimakas työntö vielä, ja Mari laukesi allani. Kauaa en enää itsekään kestänyt pillun lihasten supistelua kullini ympärillä, vaan ammuin mällit satumaiseen pilluun. Huohotimme molemmat kuin Marathonin jäljiltä. Annoin vielä intohimoisen suudelman suulle. Mari Henkäisi, kun hengitys oli vähän tasaantunut, sanoi hän. Tahdon että panet mua vielä peppuun, ja kovaa, pidän siitä, ja sitoisitko minut käsistä sänkyyn.


Miksi pitää sitoa? Kysyin. No, kun mä kiihotun siitä. Ja ottaisitko tuolta matka-arkusta (sängyn päädyssä) ruoskan, ja piiskaisit mua, se saa minut todella kiimaiseksi. No, onko täällä sun luona usein joku joka piiskaa sinua? sain kysytyksi. Ei ole. Mua ei ole kukaan piiskannut yli 2 vuoteen, en ole halunnut seurustella kenenkään kanssa, ja työt on vienyt aikaa.


Okei, tuumin puoli ääneen, voisihan sitä auttaa, jos kerran pitää piiskasta. Hetkisen kuluttua olin sitonut Marin kädet sängynpäätyyn. Hän makasi vatsallaan sängyssä, peppu pystyssä, se jos mikään oli todellakin kiihottava näky. Minulla alkoi seisomaan, vaikka ei ollut kulunut kovinkaan kauaa edellisestä panokerrasta. Vieläkö sulla on niitä kortsuja? kysyin. Ota yöpöydän laatikosta. Näin teinkin. Aloitin hiljalleen piiskaamaan Maria pyllylle, en kovin kovaa, mutta sillai ripsimällä. Mari alkoi ihan selvästi kiihottua. Otin liukkarin, ja valutin pullosta reilun annoksen pepulle, ja työnsin kaksi sormea peppuun, ne luistivat sisään melko helposti. Lisäsin kolmannen sormen, työntelin vielä hetkisen. Sitten laitoin kortsun, ja aloin varovaisesti työntymään peppuun.


Nautinto oli valtaisa. Kullini liukui pepussa ja kiristi todella nautinnollisesti. Mari huokaili ja huusi kiimasta, ja nautinnosta. Hetkisen työnneltyäni Mari sai todella voimakkaan orgasmin, hänen koko vartalonsa tärisi ja suusta purkautui huohotusten ja nautinnon huutojen lomasta sanat. Älä vaan lopeta, saan kohta ison... Hetken pantuani, Mari laukesi sen verta voimakkaaseen orgasmiin, etten enää pystynyt kiimassani pitämään mällejä pois, vaan laukesin.

Hetkisen huilattuani, irrotin köydet, ja suutelin Maria. Olet todella ihana, sinusta ei tunnu saavan tarpeekseen. Mari hymyili, ja kuiskasi korvaani, Kiitos, haluan uusinnan. En taida kyetä ihan heti, mutta hetkisen kuluttua. Kuule mitä jos mä menisin suihkuun, jos saisi sitten sitä hyvää kahvia. Eiköhän se järjesty...


Palautetta saa antaa. kotisivu.palaute@gmail.com

© copyright saarinen2016

Takaisin Sisällysluetteloon

web counter
web counter