rakkausrunot.com

peikkopoika1

Julkaistu : 40 runoa
Tunnus luotu : 26.04.2004

Asuinpaikka : Parkano
Omat kotisivuni : Omat sivut

Runoilijan omakuva : Oma kuva


Kiihkeä romenttinen, runojen metsästäjä. Olen myös humoristinen. Tykkään kirjoitella runoja.
>

 
 
aa

Joulun tunteita

On joulu, mutta unta en saa. Kello käy aamun pikkutunteja. Makaan vuoteellani, on hiljaista. Kuuntelen kun vesisade pieksää ikkunalautaa. Sateen ropinaa. Hiljaisuus jatkuu. En tiedä, mitä mielessäni pyörii, mutta oletan sen olevan ristiriitaisia tunteita. Haluaisin olla se joka antaa ja saa rakkautta. Mutta toisaalta, se pelottaa. Voiko ihminen olla rakastunut, eikä sitä kuitenkaan ole. Sielu parka on revetä kahtia. Syvällä sydämessäni tunnen kaipauksen, ehkä tuskan.

Vain yksi ajatus on mielessä selkeänä, joulu, ja sen tunnelmat. Kuinka ihmiset viettää kodeissaan, suurinta kulutusjuhlaa, ja ylen suurta mässäilyä. Miksi ei voisi elää normaalia elämää. Miksi kaikesta on tehtävä niin suuri numero.

Vain yksi tärkeä ajatus on, se on, joulu. Kuten aina, ilta oli tavallinen. Istuin taas koko illan tv:n ääressä, saamatta taaskaan muuta aikaiseksi. Olisi voinut tehdä vaikka mitä. Ajatukset pyörii ympyrää, kuten vanha vinyyli, soittimessa, mistä neula on loppunut, ja joka ratisee, kuin hiekan jyvät hampaiden välissä.

Nousen ylös vuoteesta, suunnistan keittiöön, sytytän hämärässä keittiössä tupakan. Imaisen savut, ja mietin, voiko ihminen olla enää tyhmempi, kun ajatella kohden huomista.

Tupakka hehkuu, ja savukiehkurat kohoilevat, ei päätelmistäni loppua tule. Vain seuraava askel, jo vie sivupoluile. Avaan jääkaapin, kulautan kurkkuni kulauksen kylmää vissyä, ja sammutan tupakan. Menen takaisin vuoteeseen. Sade yhä takoo ikkunalautaa, ja nyt pikkuhiljaa alan vaipumaan uneen, kuunnellen sateen rapinaa. Tuumin, olipa musta joulu.

Joulun tunteira. Sisinnässä on ajatuksia, jotka tulevat pintaan.

23.12.2013

Oudot tunteet

Minulla on outoa tunnetta, Ehkä se on rakkautta. Olen kirjoittanut sähköposteja, ja saanut vastauksia, erään Ulkomaalaisen tytön kanssa. Hän on huumorikas, kaunis ja tunne ihminen.

On vaikea eritellä, mitä tunnen. Mutta hän ainakin haluaa muutakin kuin pelkkää ystävyyttä.

Josta tulikin mieleeni, Ystävyys, on ihanaa, Rakkaus on, vieläkin ihanampaa, Mutta, Mitä se on sitten, kun ihastus ja ensirakkaus, ja rakastuminen menevät astetta pidemmälle. En tiedä. Mutta vahvat on tunteet, joita kohtaan. En öisin saa unta. Päivisin Hän vaan pyörii mielessä mun. Hän kirjoittaa, vain rakkaudesta, ja on kovin utelias, minun tekemisistäni, sekä käyttäytymisestä.

Ehkä hyvä, ehkä ei. Tunteeni ovat sekaisin, kuin puurot ja vellit. Jos apua pyytää saisin, sen tekisin. Pelottaa. Lisäksi on ongelma meillä, ei voi helposti riimiä vääntää, kun kieli solmussa, ja järki jäässä. Kieliongelmat näet, ne heikottaa. Toinen puhuu suomea, toinen ei osaa kuin englantia. Miten vääntää runon sanoin riimit kielellä englannin, kun ei sanat ole tuttuja, ja sieluparkani kieppuu tunneryöppyjen kourissa.

Vain ulkoinen minuuteni on enään tallella, kaikki muu on jo häipynyt lailla syystuulen puhurin, joka riipi lehdet puusta vaahteran.

Vain yhtä autiona ja alasti tuo vaahtera on, kun minä, en saa itseltäni järkevää vastausta. Pelkään Tavata tuota tyttöä. Ei voi olla totta, että vain muutaman kuvan ja viestin perusteella, hän rakastuu minuun, alta 2 viikon.

Miten tämä vois olla mahdollista, sitä en tiedä. Itselleni puhun, paina jarrua, ja kerroin saman hänelle, mutta Ymmärtääkö hän?

Ken tietää, vai unohtaako hän sen lauseen, ei edetä lailla rajun ukkosmyrskyn, ja syystuulen, syöksykiertein kohti tuntematonta. Miten tämän Sielun sytyttäjän vois haudata, tai unohtaa. Tiedä en.>

Tämä runo kuvaa juuri nyt olevia tunteitani. Ja mitä minulle on tapahtunut. Toivottavasti tämä vähän takerteleva ja huono riimitys herättää teissä jotakin, ja kerrotte omia kokemuksianne, tai vinkkejä joita olette kenties kohdannut. Saa toki muutenkin kommentoida. Pelko ja terve järki olis nyt tarpeen. Ehkä ryöppy kylmää vettä pärstään...

21.10.2013


Syksy ikkunan läpi

Lehdet jo putoilee puusta, ulkona sataa vettä. Kuuntelen vesipisaroiden ropinaa ikkunalautaan. Istun hiljaisessa huoneessani, tuijotan ikkunasta ulos, näen kuinka vesipisarat valuvat ruutua pitkin alas, muodostaen vesinoroja.

Ajatukset vaeltavat sinuun, mitä meillä olikaan aikanaan. Ajatukset katkeavat kun puhelin soi. En haluaisi vastata, mutta vastaan kuitenkin.

Laitan puhelimen pois, ja istun jälleen nojatuoliin, avaan radion, valitsen rauhallista musiikkia, jälleen tuijotan ikkunasta ulos, nyt jo hämärtyvällä pihamaalla kävelee joku, oliko se vain mielikuvitusta, nään hahmosi sinun, ja sydämeni tekee rinnassa voltin.

Hieron silmiäni, ja katson uudelleen. Nyt ei enää näy ketään. Olen pettynyt, olen kaipauksesta sekaisin, rakas jos olisit ollut sinä, ajattelin. Hetkisen kuluttua luulen kuulleeni askelia, porraskäytävästä. Nyt luulen että mielikuvitus on lopullisesti sekoittanut minut.

Kuulen hiljaisen koputuksen ovella ja ovikellon soiton. Onko tämäkin mielikuvitusta, tiedä en. Kello lyö hiljaisella äänellään seinällä. Menen kuitenkin katsomaan ovelle. Jossa kuin ihmeen kaupalla olet sinä. Se ei ollutkaan mielikuvitusta...>

Enemmän kaipausta, ja tunteita, ehkä ajatuksiakin.

19.09.2012


Se Mitä Rakkaus on

- Rakkaus sen tuntee sisällään.
- Rakkaus se pitää otteessaan.
- Rakkaus se hieno kahden ihmisen välinen tunne.
- Rakkaus se saa jalatkin vapisemaan
ja kädet hikoamaan.
- Rakkaus se antaa voimaa jaksaa päivään seuraavaan.
- Rakkaus se pehmittää kivisenkin sydämmen.

Rakkaus se voi myös olla tuska sielussa elämän pelikentillä..

Rakkaus tulee ja menee vaan tunne säilyy sydämessä ikuisesti.>

Rakkauden tunteet ovat voimakkaat, myösa silloinkun ero tullut on, ja rakas pois mennyt on. Se tunne valtaa mielen yhä uudestaan, vaikka ei rakas olekkaan enää luonasi sun.

03.10.2011


Sielu, sydän ja kaipuun kyyneleet

Hiekkainen tie, minua luoksesi taas johdattaa, vaikka tiedän etten kauaa luonasi nyt olla saa. Sinä veit minut hetkeksi tähtiin ja lohdutit kulkijaa, toivoa ei voisi enempää. Nämä on minun sieluni, sydämeni kyyneleet, älä sinä niitä sure, vaikka luotasi jouduin lähtemään, se minua satuttaa. Kun nyt eron hetki on tulevat kyyneleet, mutta sieluni jää luoksesi. Matkani määränpään vain voi sydän ymmärtää.

Taivas tulineen ja me kaksin viettää saimme yön. Aamu meidät erottaa, luoksesi jälkeen yön yhä kaipaan, syliisi tahtoisin jäädä enkä pois mennä tahdo. Minun sieluni, sydän ja nämä kyyneleet, ethän enää sure, vaikka jouduinkin poistumaan luotasi sinun, mutta aina yhä uudelleen luoksesi palata saan.>

Tämä tuli mieleeni, kun muistelin millaista tunnetta tulee, kun rakastaa, ja on erossa rakkaastaan, ja tuntee kaipausta.

17.02.2011

kaunis ja herkkä runo!>
Arvostelija: ComeCloser
24.10.2011


Tuska Sydämessä

- Sinulle sydämeni soi kiitosta, kun sinuun mä rakastuin, en unhoittaa voi sua. Mä valvoin öin päivin sinua ajatellen. Kuvaas mä palvoin, vain sua mä odotin kuin nousevaa kuuta. Mutta siitä ei syntynytkään mitään uutta.

- Sulle sydämeni soi kiitosta, vaik´sä petit minut, ja livistit sen toisen kanssa tummuvaan iltaan. Kertoa kai saan sulle tämän, että sinua mä yhä ralastan.

- Sinulle enää ei sydämeni voi sanoa kiitosta, vaik´sinua kuin tulta mä jumaloin. Sinulta mä sain sieluuni, palanitta puuta ja kuumaa tuhkaa. Katkeruuteni miltein mietin jo, kun kirjeen sulta sain jossa sä sanoit, sinua yhä rakastan vaik´toinen mut jo vei ja jonka kanssa elän tuskaista elämää mun... >

Pöytälaatikon siivous operaation seurauksena löytyi vanha lyijykynällä kirjoitettu vihko, missä oli tämä runo kirjoitettu haparoivin kirjaimin. Kuitenkin muistoni kääntyvät yhden tytön suuntaan, mihin olin rakastunut, ja jonka kanssa vietimme nuoruudessani paljon yhteistä aikaa. Joka jokunen vuosi sitten kirjoitti kirjeen, ja tunnusti rakkautensa. Siitä lie syntynyt runo. Minkä halusin jakaa kanssanne.

13.02.2011

mielenkiintoinen hyvä>
Arvostelija: seba
13.02.2011


Kellot

Kun kellot soivat, niin maailma toi meidät yhteen, iltaa kauniimpaa ei olla voi kun luoja meidät toisilemme loi.
Rakastaa olla kanssas lähekkäin ja rakastaa, ei voisi olla iltaa kauniimpaa kun luoja loi meidät toisillemme.

Rakastaa ja olla lähekkäin, minä haluan vain olla kanssa rakkaimpani lähekkäin.
Nyt hiljaista jo on ja puiden ylle kohoaa kuu ja jossain kellot soi.
Olet mulle se kaikkein rakkain eikä yksikään toinen, ja jossain soi kellot.

Rakastaa ja olla lähekkäin rakastaa, minä haluan vain näin olla rakkaimpani kanssa lähekkäin. Lähekkäin olla saa nyt näin ja rakastaa omaa rakastaan.>

Tämä runo kertoo rakkaudesta, vaikka riimit kuulostaakin tyhmälle, yrittäkää löytää punainen lanka.

07.12.2008


Minä rakastan sinua

Kaikkien näiden vuosien jälkeen pysähdyin ajattelemaan, hetki hiljainen kaunis kuin yö, sai muistoni elämään, kun nuoruudessani sinut tapasin ja jäin niitä muistelemaan, muistaa voin ensimmäisen tapaamisemme, silloin kuiskasin korvaasi lauseen tuon, Minä rakastan sinua, se totta on edelleenkin, vaan paljon enemmän se merkitsee, kaikkeni annan sinulle ja elämänne on parempaa.

Muistatko sen pöydän ja penkin missä istuimme yhdessä rinnakkain, muistan suudelmasi polttavan jonka sain erotessamme.

Kuin rakastavaiset mielessäni näen, kun nyt himottava yö muuttuu jo päiväksi kaikki tuo kaunis uhkaa hukkua taas menneisyyteen, ellei pidä kiinni muistoistansa.
>

Menneitä muistaen, millaista oli kun rakastuu

25.03.2008

Hyvää Syntymäpäivää kaimalle,
erittäin kaunis rakkausruno~>
Arvostelija: JAK55
05.06.2008

herkkä runo rakkauden muistoista ja kaipuusta entiseen. Hauskaa syntymäpäivää.>
Arvostelija: taivaanlapsi
05.06.2008

Hyvin kauniisti entisiä aikoja muistelet.
Onnellista syntymäpäivää*>
Arvostelija: Annakka
05.06.2008


Ikävä

Kävelen ja ajattelen sinua paljon, kulutan aikaani. Mun tunteeni juoksee sinua päin, mietin paljon miten me kohdattiin, silloin lempeä tuuli puhalti.

Ikävä tää viiltää, se tulee mun uniin, sitä ei saa pois syvälle sieluuni se viiltää, pelkään et hajota voisin.

Hiustesi laineet aaltoilee mieleen, pysähdyn rantaan istumaan, vedessä kasvosi nään ja sielussani ikävä viiltää.
syvään ikävä tää kulkijaa viiltää, pelkään että siluni hajoaa.

voiko tuulet aikaa nopeuttaa tai voiko ne mun kotiin kuljettaa ja ikäväni peittää.>

Tuskan ja ikävän riuduttamana, istuin pöydän ääressä seuranain yksinäinen muistilehtiö ja tussi, yhtä hyvää sain aikaan.

12.08.2007

Koskettavaa ikävää ja kaipuuta on sydämessäsi.>
Arvostelija: Annakka
05.06.2008


Jos

Jos, Sinä voisit jäädä minun luo, en enää milloinkaan päästää vois sinua pois, en koskaan jos voisit jäädä luokse mun. Jos, sinä voisit jäädä luokseni, en milloinkaan tuskaa enää tois, en milloinkaan jos voisit jäädä luokseni mun.

On aina joskus vaikeaa ja vieläkin useammin haikeaa, mutta kertoo haluan tämän, jos, sanon vielä kuinka paljon sinua kaipaan, vain tunteemme saivat tämän kaiken aikaan. Jos, vieläå voisit jäädä luokseni. Ei ole helppoa öisin mukahtaa, eikä unohtaa, kuinka nuo muistot mieleeni palaavat, ikävääni en salaa, kaiken tämän jälkeen toivon vielä. Jos...>

Jos, on sieluni suurin tunteiden purkaus. Jos, ajattelee järjellä, onko olemassakaan ihmisten elämässä muuta kuin suunnaton ikävä ja kaipaus.

26.02.2007


Harhaa

Minä kosketan sinua hiljaa, käännyt värähtäen, valot ja varjot meitä yrittää tavoittaa. Kuuta mä usein öisin kaipaan, kunnes tajuan että sinä olet siinä edessäni, tuskin sen tajuan, mitä nään. Harhaako? Untako minä vaan nään. Sinä olet siinä edessäni ja rakastat minun sieluni kyyneliin..

En tiedä miksikö en ole uskaltanut tulla luokse sun, Pitää kai luottaa ja uskoa yhteiseen umelmaan. Öisin sokaistuin, useuin haavotuin, unelmistain havahduin, sinä olet siinä edessäni, ja rakastat minun sieluni kyyneliin. >

Unikuvista todellisuuteen herättyäni, mietin hyvin pitkään oliko tää kaikki sittenkään pelkkää unta.

26.02.2007

kaunista,,,,niin kaunista>
Arvostelija: KannusKäsi
05.06.2007

Tämä oli todella kaunis,hyvää syntymäpäivää!>
Arvostelija: Kalatar-73
05.06.2008


Merenrannalla rakkaus

Aamu-öiseen uneen kaupunki jo vaipuu, varjot puiden taipuvat pimeydessä hiljalleen, Tuuli tarttuu hiuksiisi ja sekoittaa ne, ilma on lämmin. Kahden lähestymme meren hiljaista rantaa.

Sä olet ihan mun lähelläni, nyt kun taivas tummentuu, on mulla hyvä näin. Nousee aamuinen kuu piilostaan, me vain yhteen kuulutaan, sinusta mä voimaa saan.

Sä olet mun lähelläni, kun aallot rantakallioihin jo lyö, hei rakas, meille onko hellä tää yö, sä olet mun lähelläni, kun tähdetkin morsettaa terveiset kai rakkauden, sinulle mä menetin mun sydämen.

Tuo outo tunne minut täyttää, tämä kai rakkautta on, sinun ikuisesti olla aion. Maan kaste tuoksuu kesältä, meri vaahtoaa, ja tuuletkin nyt huokaa, ikuista rakkautta kanssas nyt jaan.>

Rakkautta menneen kesän muistoja, talvea odotellessa, ja mennyttä kesää muistaessa...

14.12.2006

Viimeinen säkeistö oli parasta tässä, vaikkei missään muussakaan kohdassa vikaa ollut. Hassua miten joskus unohtaa miltä rakastuminen tuntuu. Kai se on paras fiilis ikinä.>
Arvostelija: pannari
03.01.2007


Rakkauden nuoli, elämän jousi

Kun jousen jännität ja tähtäät maaliin, mitään muuta et enää nää. Vain osuma voi tuoda saaliin, kaikki muu nyt jää. Jousta ei kukaan muu voi virittää, se on oppi tämän elämän. Nuoli on sielu, se vain janoaa maaliin, ja kaiken muun jousimies unohtaa.

Sen mitä näät on maali. Kuka olet, nuoli olet, ja jouseni on elämän oppi, minkä sait. Nuolen se saa lentoon.

Keskity tarkkaan maaliin, siihen uppoudut entistäkin enemmän. Jos katsot pois, voi ampua ohi koko elämäsi. Ja tuo elon jousi on kädessäsi voimakas, sen hallinnassa on yritettävä parastaan. On nuoli teroitettu tappioista elämän, sulat sen laulaa laulua rakkauden.

Enää et huomaa jousta ja nuolta, vaan kohteen ikuisen rakkauden.>

Tunteita elämän puörteistä.

11.12.2006


Kesän kaipuu

Tunnen suuren kaipuun sydämessä mun, kun kesä jo pian puoltaväliä käy, eikä sinua rakas luonani näy, sieluni mun tulta on.

Omaani kun odotan, lailla kesäisen myrskytuulen sä ohitseni meet, sadekuurona kastelet mut, ja aurinkona kuivaat, pois mun tuskan hyyneleet.

Olla luomasi jos saisin, en muuta toivois lain. Suuri tuska on sydämessäin, suurta kaipuuta en nyt tuntematta olla vois, vaik suudelman mulle yhden jos rakkahin sois.

Muistan nyt vaan menneen kevään, jonka viettää kanssas sain, Miks nyt tää kesä melkein väliin jäänyt on? Sitä tiedä nyt en.

Tuskan kyyneleet kirvonneet silmiini on. Nyt jo ruusutkin maljassa kuihtuu, ilman sydämesi lämpöä myös minä pian kuihdun, tuskan viiltäessä sydäntäin.>

Tuskallisen rakkauden riuduttama tuotos...

07.06.2006


Kesää odottaen

Kevät saapunut on, ja odottaen kesää saapuvaa. Lehdet puiden puhjenneet jo on, ensikukat päänsä nostaneet on.

Taivaan sinessä uivat nuo valkoiset pilvet, kuin joutsenet. Auringon paisteessa nään kun varjot piirtyy vasten katua, astelen sitä pitkin mietteissäni, kunnes nään silmieni edessä rakkaani kuvan, tajuan et ei tää vois olla kuin kaunista unta, vaik taivaalta ei sada valkeaa lunta.

Tuo kuvajainen onkin vaan haave tunnetta, kaipauksen voimakasta tunnetta. Sielu vaeltaa kohti tulevaa kesää mielessään vain rakkautemme tää.

Katu päättyy tien risteykseen, herään ajatuksistani, ja nään jälleen rakkaimpani silmissäni, hän on luonani, ja yhdessä käymme kohden tulevaa kesää, katselemme kuinka valkovuokot pistävät kellertyneen ruohomättään keskeltä esiin. Leskenlehdet myös antavat keltaisen väriläiskänsä. Pajussa nuo kissat kauniit ovat, koristetuin siitepölyin, kimalaisetkin pörrää, linnut virittää sekakuoroaan, ja kesä kai tulla jo saa mun sydämeen.>

Keväästä kesää odotellessa inspiraatio laukkas ja runo syntyi

07.05.2006


Pääsiäistä odottaen

Tuo riemun odotettu juhla, Syömme männiä ja juomme olutta.

Ovellani seisoo liuta lapsia jolla on kasvot maalattu, ja huivi päässä. Kädessä kopi ja toisessa nippu koristeltuja pajunoksia.

Katselen ikkunasta ulos, hanget sulavat ja aurinko paistaa pilvien lomasta.

Vesipisarat putolevat hiljalleen räystäistä ja mieleeni tulvii rakkauden kevät. Saan olla oman rakkaani kainalossa ja viettää aikaa hänen seurassa.

Kuumat suudelmat saan aamuin illoin, kevät pääsiäisen myötä tullut on myös mun sydämeen.>

Pääsiäinen ja rakkauskulkevat käsikkäin onnemme satamaan.

08.04.2006


Tunteeni

Muistan tuon ensi suudelman, jonka sain sun huuliltasi. Kukkasen taitoin niityltä, sen vain sinulle mä hain. Lammen rannalla vaivuttiin haaveisiin, oli silloin kesäinen sunnuntai ilta. Me toisiamme hyväilimme, näin kuvamme järven pinnasta, kun katselimme laiturilta.

Oma rakkahin, sinulle runoni tää yhä muistojen hetkistämme kertoo, en voi sinua unohtaa, kaikki muistomme säilyy ja jää, meille toivottavasti uusi huominen vielä koittaa.

Muistan auringon laskiessa kuinka nimemme kaiversin koivuun, sen runkoon niin vaaleaan. Se on muistoissamme kaunein, sinä iltana sinuun todella rakastuin. Yhä sinua ma rakastan, siitä luovu koskaan en, kaiken sinulle mä antaa haluan, onnemme yhteinen on. >

Nämä sanat nousivat mieleeni, kun muistin millainen oli tapaamiseni sen oikean kanssa. Sieluni soitti rakkauden sävelinä sanoja ilmoille ja kertoa tahdon mitä on tunteeni mun...

21.02.2006

Tämä runo on kaunis.>
Arvostelija: epeli
08.04.2006

Todella kaunista kerrontaa. Tuntui kuin itse oisin ollut paikalla näkemässä kahden ihmisen rakkautta, sitä rakkauden unelmaa jota ei kaikille suoda!
Niin kaunis ja nostatti tunteeni pintaan!

Rauhallista joulua! :)>
Arvostelija: itseään*etsivä
23.12.2006


Uusi vuosi, uudet ajatukset

Tässä vuoden alkua viettää saan, kanssa rakkaimman. Sieluain se lämmittää ja öisen taivaankin tähtöset kimmeltää.

Katsoa saa kauniita värejä, mut kovaa melua. Onneksi rakkaimpansa kainalossa ei ole yhtään tuntematonta hetkistä.

Sisällä tuntee rakkautta jonka rakkaalleen tahtoisi jakaa, vaan ymmärtääkö aina hän? Se lie tuska suuri ikuisen elämän kaipauksen.>

Omistettu sille omalle, joka on kai joskus tuleva...

05.01.2006

hyvä! Harvoin näkee tälläisiä runoja,
kun ekan lauseen lukee on pakko lukea seuraavakin.>
Arvostelija: Meritähti91
05.01.2006

Kyllä rakkaudella on valtava voima. Minä olen ollut aviossa yli 38:n vuotta ja aina paranee kuin mirrinpojalle silmät.>
Arvostelija: epeli
08.04.2006


Joulun tunnetta

Kun ilmassa joulu jo odottaa, sielussa kaipaa omaa rakkaintaan, ei voi tunteita kaipausta tuskaa ohittaa. Sydämessä kai jokainen tuntee joulun ja rakkaimpansa, silti ei voi kokonaan unohtaa kumpaakaan kaiken kiireen keskellä.

Jos rakkain ihminen ei tuokkaan sydämeen joulua, on silloin sielussa menetys, ehkä tyhjiö, vaikka ympärillä onkin laulava kuoro lauluineen, ja ruuat pöydän tuoksuineen. En voisi viettää tätä pakollista juhlaa ilman tunnetta oman rakkaimman puuttuessa viereltä.

Kun saa oman rakkaan vierelleen, kuusessakin silloin palavat kynttelit liekein kauneimmin ja sydän saa joulun rauhaa, hiljaisuutta koskettavaa.>

Tää on surullisen kaunis, tunteita pursuva, kertomaan miltä voi tuntua joulu ilman omaa rakkaintaan, kokemuksia haetaan tuskan poistamiseksi.

15.12.2005

aivan,joulu ilman rakkainta olis joulu ....ei mitään:((ei jouluntunnetta.....kaunis ja tunteellinen runo>
Arvostelija: elisa_swe
05.01.2006


Tunteet

Tunteet kuin rakkauden haudalla, ilman tarkoitusta. Sielussa on tunteet rakkauden, kaipausta, ja henkinen tuska, asfaltin pinnassa. Jalkoja polttaa kuuma hiekka rannan. Sielussa polttaa rakkaus ja kaipauksen tunteet. >

Tunteita kaipausta yms...

12.07.2005

Kaunista...todella kaunista <3>
Arvostelija: keijukaisneito
04.10.2005

ihana!! Niin totta. :')>
Arvostelija: Oman elämänsä sankari
10.10.2005

tämä on kyllä totta,kaunis runo,pidin:))>
Arvostelija: elisa_swe
05.01.2006


Kesää

Tässä odotellen tulevaa ja ainutta todellista kesää. Linnut laulaa ja aurinkokin paistaa, joskus taivas vettä heittääpi, näin ollen puutkin vihertävät ja ruoho tuoksuu.

Hyvää kesää kaikille runoilijoille>

Puhdas kaunis kesä, josta nyt saattaa olla pelkkä muisto vain...

16.06.2005

nyt kyllä kesää aletaan odottamaan,kevät melkeen paras aika>
Arvostelija: elisa_swe
05.01.2006

Hienoa..Just nyt sitä todellakin oottaa lämmintä kesää ja lintujen laulua.Sitä että tää kylmyys loppuis..>
Arvostelija: nizza
23.01.2006


 

| 0| ylös 
 
 
 
Tällä sivulla runoja julkaisen. Vain omia runojani. Muiden runoja en julkaise. Kommentit ovat alkuperäisiä. Ja peräisin rakkausrunot sivulla olleista runoistani.
 

Hosted by
©saarinen
 
Copyright 2014 jari saarinen